Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Градината и нейните обитатели ...

Featured Replies

• Автор

Ох, Виле, Виле, въобще не ми харесва да ти цъкам "Харесва ми" пък да не мога да му се насладя на живо!!!

Ми, аз съм си у дома до другата неделя - добре сте дошли!

После, ако толкова си навита отдавам ти Градината и къщата на концесия и нищо не искам, само да ги гледаш и да се грижиш за тях. ;):P:D

Изчезвам пак навън, ето този участък и простронството около чимширите ми останаха.

Тук миналата пролет в пристъп на лудост, разкопах хубавата тревичка, за да експериментирам със зеленчуци, моля ви се ...

Та аз един домат го ям на три пъти, виж ако се садяха пържолки и филета, може би трева нямаше въобще да има. :clown:

Публикувано изображение

Все нещо за час ще почопля, за да си помогна .

Мразя така да влача работата, но просто едвам се раздвижих тази пролет. То не беше лежане, то не беше чудо цяла зима. :shy11::clown:

• Отговори 625
  • Прегледи 109,2k
  • Създадено
  • Последен отговор
  • Автор

Новите обитателки за тази пролет, две ужасТно суетни и надути Теменуги :

Публикувано изображение

Публикувано изображение

........ и двата първи нарциса

имам подозрения, че втория е момиче :D

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Идвам с един въпрос. Не се сещам как се казваше цветето за което е характерно ,че се свива при допир. Предполагам ,че има доста такива, но... Идеята ми е да нарисувам цветен портрет на един много деликатен човек. Не знам защо мимоза ми се върти в главата, а дори не се сещам как изглежда. Въобще дайте идеи да други подобни цветя, ако се сещате... пък аз да му мисля, като се знам колко съм на ти с цветята.

Идвам с един въпрос. Не се сещам как се казваше цветето за което е характерно ,че се свива при допир. Предполагам ,че има доста такива, но... Идеята ми е да нарисувам цветен портрет на един много деликатен човек. Не знам защо мимоза ми се върти в главата, а дори не се сещам как изглежда. Въобще дайте идеи да други подобни цветя, ако се сещате... пък аз да му мисля, като се знам колко съм на ти с цветята.

Права си - мимоза е.

Публикувано изображение

Мерси , Мойра. Сякаш за пръв път го виждам, явно в представите ми изглежда по съвсем друг начин.

Мерси , Мойра. Сякаш за пръв път го виждам, явно в представите ми изглежда по съвсем друг начин.

даже на някои места я наричат "Срамежливата мимоза" - като и докоснеш листенцата и те се свиват

Ето малко пролетни смелчаци от моята градина:

Кукуряци /хелеборус/

Публикувано изображение

Първите лалета, които се борят с вятъра :

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Малко зюмбюли / не съм им фен, но ....целия двор ухае от тях/

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Върбички, съжалявам за лошото качество , но ....това фото ми е ..тъмна история:

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Ведре, поздрави за избора на дръвче-върбата. Освен, че е много красиво дърво, тя е и символ на женското начало, на пролетта и еротиката, на нежността и мъдростта. Един от атрибутите на бог Асклепий, покровител на лекарите и не на последно място в християнската традиция е символ на мира. Накратко. :)

Нел, :* взех си ги миналата пролет, и цяло лято бяха зелени и красиви ! Общо са четери , но едната още не се е разцъфтяла ! Когато ги орязах клончетата им , синът ми ги сложи в едно шише , да му е красиво на бюрото , те пък взеха че пуснаха корени ......и тях ги насадихме ........и цъфтят също .......и още една имам на терасата в саксия и тя е разцъфтяна! Благодарни дръвчета са .......и не са капризни ! :)

Салатките ми :

Публикувано изображение

а кажете, че не съм се справил добре с тунелчето ? :)

абсолютно биологично земеделие - нито са пръскани с отрови, нито торени с изкуствени торове, нито нещо друго - есенесм, като обръщах градината изсипах единствено 10 чувалчета угнил заешки тор.Толкоз.Лсед това ги набучках, презимуваха и сега са готови - тъкмо навреме за Великден :)

какви стройни редици, евала , под конец опъвани .....потекоха ми слюнките , уе, тц, тц, отивам за марулиии........ ;)

какви стройни редици, евала , под конец опъвани .....потекоха ми слюнките , уе, тц, тц, отивам за марулиии........ ;)

да не забравиш лучеца и чесъна от другата леха, магданозът е отзад, в друго каренце, а от пазара ( третата сергия, в дясно има една баба от Радишево, която си има парник) можеш да си купиш репички и краставички :whist:

Публикувано изображение ако нощес не си ги намериш, да знаеш, че съм се запасила и за великденя :tease:

Новия домашен любимец :

Публикувано изображение

Трябва да го пресадя в друга саксия обаче, защото корените са се показали :

Публикувано изображение

А тук се вижда и белия дебелак, висящ като просяк на перваза :

Публикувано изображение

Новия домашен любимец :

Трябва да го пресадя в друга саксия обаче, защото корените са се показали :

ама не си окълцал още Дрончо............. ?

ама не си окълцал още Дрончо............. ?

не съм амаи - нали стегна студ, и ме достраша да не го разболея.

Повече ми харесва "просякът" на перваза... :shy11:

Редактирано от shefkata (преглед на промените)

Докторе, не мога да го видя добре на тази снимка, но това по-мяза на драцена. Юките нямат навика да си покриват стеблото с листа.

Новият ти любимец е красиво растение, но виждам в очите на Дебеланчо, лека зависть! Наблюдавай за котешко ако в оголените корени, в знак на отмъстено пренебрежение :lol6: !

Я вижте кой се кани да ме дари с цвят:

Публикувано изображение

Тоз инатливия най-сетне реши да поеме по пътя, който му бях предначертала:

Публикувано изображение

Теменужките ми си имат нови къщички (сладуранки):

Публикувано изображение

Като седна с книжка в ръка на пейката се открива тази му ти гледка:

Публикувано изображение

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.