Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Бисери от форума версия 2!

Featured Replies

Бай Брадър сигурно иска да пробва дали с тризначките и черната Златка може да събере мозък за един средностатистически човек.

:lol6:

• Отговори 2k
  • Прегледи 150,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Мноо ли ти е смешно ве хлапе-та ти беше съшият преди време (:

?

След това си избери марка телефон (това става отгоре в менюто има "All marks")

Изгубени в превода. :D

Притежавам Dell Inspiron 1564, с ати 5450м.

...

П.П. Проблеми с охлаждането нямам, когато видеото е напрегнато на 100% за 1 час температурата му не качва над 81С.

Най-важно е да нямате проблеми.

...Изразявам личното си напълно свободно, вольоизявено мнение :)

Гъзосложен на фотьойла вольоизявявам мнението си свободно... Отлично!

Съвет от "баш майстор".

Мисля си че проблема едва ли идва от сигнала- щото, ако е така би трябвало и външния приемник (тоя дето е като на БулСат) да се повреди, като едва ли след евентуалната му повреда няма да се усети, че има повреда- имам предвид понеже и телевизора има (очевидно) проблем, да "маскира" повредата на външния приемник. Ако има техническа възможност, вържи тоя външен приемник с друг телевизор, и ако сигнала е чак с такова ниво, че да поврежда, ще се разбере.

Изчерпателното заглавие: фацебоок

имам някакъв проблем.... като штракна върхо снимки най отдясно в менюто ми отваря мойте снимки а не тези който са качили мой приятели защо така ???

Ако си качил FT.exe или там каквото е - от твоя компютър - и твърдиш , че има вируси , сканирай си компютъра. Макар, че 2/42 не означава точно това, освен това големите антивирусни мълчат и не пищят. Нито Касперски, нито Нод и тн.

Бисера тук е, че е отговор към пост на колегата nologo, човек от HJT Team. Да си бил проверил компютъра за вируси... :lol6:

То цялата му тема за Флектайп е един огромен бисер или пък JohnDow е най-големия трол, който съм срещал в Интернет пространството.

Бисера тук е, че е отговор към пост на колегата nologo, човек от HJT Team. Да си бил проверил компютъра за вируси... :lol6:

То цялата му тема за Флектайп е един огромен бисер или пък JohnDow е най-големия трол, който съм срещал в Интернет пространството.

Тоя е страшен. До скоро твърдеше, че 32 битова програма няма да тръгне на 64 битова система...

Тоя е страшен. До скоро твърдеше, че 32 битова програма няма да тръгне на 64 битова система...

Пък съм горд да ти съобщя, че открих грешка в превода на сайта на Microsoft. :PВиж.

Иначе въпросната персона, от време на време има някои смислени мисли. И поне пише сравнително грамотно, ама с размишленията си за Ft направо ме хвърли по тъч линията...

Има ли възможност след 5/6 години тази конфигурация да се ъпгрейдне ? Било то нов процесор , видео карта или нещо друго ?

Благодаря предварително :)

http://nikem-bg.net/...r42988p1rf.html

Оптимист...

Заглавие на темата: „Предложете ми конфигурация за програмиране“

Чудя се кое от двете дъна да ъпгрейдна, защото не знам дали Intel или AMD са по добри за програмиране като photoshop, 3ds max, after effects и др

Много модерно станало т'ва програмиране, чак и на Photoshop, и на 3ds Max можело да се програмира. Ей, опасна работа!

• Автор

Заглавие на темата: „Предложете ми конфигурация за програмиране“

Много модерно станало т'ва програмиране, чак и на Photoshop, и на 3ds Max можело да се програмира. Ей, опасна работа!

Ако трябва да сме честни и в двата продукта може да се пишат програми (условно наречени така), но никой не нарича това действие програмиране :)

Здравейте! Имам проблем с инсталацията на видеокартата на лаптоп - НР Pavilion dv6000

Лаптопа не иска да инсталира видеокартата

Самата видеокарта я свалих от Интернет с помощта програмата Everest.

За инсталацията на дъно и мрежова карта ползвах някаква информация от диск, свален от руски сайт

Също така, не може да се инсталира "Coprocessor" - какво е това - не знам

Поне видеокартата да мога да инсталирам! :(

*Част от текста е премахнат, да се наблегне на същественото*

:D Ако ставаше така, и аз искам да си сваля 7970 от Everest и да си джиткам всичко на Ултра Хипер Макс!!!!!

*Част от текста е премахнат, да се наблегне на същественото*

:D Ако ставаше така, и аз искам да си сваля 7970 от Everest и да си джиткам всичко на Ултра Хипер Макс!!!!!

По принцип имаше такива възможности за някои видеокарти - чрез сваляне и подмяна на BIOS ;) Иначе това цепи мрака и показва, колко е лошо ( и смешно) като човек е неподготвен да се изказва или дори да задава въпроси.

а и за сега няма доказани странични ефекти от глицерина ,все пак нитроглицерина се ползжа от сърдечно болни

Изводи:

a) щом едно съединение няма странични ефекти, то и нитратите му нямат.

б) щом едно съденинение се ползва от сърдечно болни, значи няма проблем да го приемат и здрави.

Пример за грамотност - правописна, техническа и чуждоезична.

Класик!!!

И аз съм за GTX660Ti защото е по качествена като изработка

Да, видеокартите GTX660Ti, най-качествените видеокарти в света. Това като оня лозунг. "Съветските болни, най-здравите болни в света"

Людмиле, нали през ден твърдиш, че 10 кадъра нагоре и надолу не се забелязват? Затова аз мисля, че е добре да се избере видеокарта не по броя fps, a по качеството на конструкцията и изработка. Много по-приятно е да играеш с карта, все едно си в Мерцедес, отколкото с карта, наподобяваща Лада седмица. Та ако ще тая Лада седмица да е форсирана до Бога. Освен това при тестовете, на които обърнах внимание, с DX11 GTX 660 Ti винаги се представя по-добре при fullHD с изключение на една игра - Metro 2033. Но там махайки едната опцийка за DX11, кадрите скачат с двайстина и няма проблем тая игра да се изиграе, ако някой още не я е играл. И това само при някои отделни сцени.

Ей го и тоя хубавец - nVidia правят видеокарти с качество на Мерцедес, а AMD с качество на форсирана Лада и като седнеш да играеш с AMD карта все едно се возиш в Лада. :no-no:

Редактирано от Людмил (преглед на промените)

Да, видеокартите GTX660Ti, най-качествените видеокарти в света. Това като оня лозунг. "Съветските болни, най-здравите болни в света"

Ей го и тоя хубавец - nVidia правят видеокарти с качество на Мерцедес, а AMD с качество на форсирана Лада и като седнеш да играеш с AMD карта все едно се возиш в Лада. :no-no:

Извърташ нещата. Истината обаче не може да промениш, колкото и да се напрягаш.

ПП: И стига си се правил на остроумен. Що не погледна тестовете, които цитирам? Вярно, тоя път не дадох линк нарочно. А и говорих обобщено, което е свързано с конкретната тема. А тя се отнасяше за тиха и хладна карта на NVIDIA.

Редактирано от Кирилов (преглед на промените)

Това не е от форума, но щом го прочетох ми стана много весело, та няма как да не го споделя.

Човекът е искал да каже „по-новите“, но...

По нивите телевизори всичките си имат RJ45

Такааааааааааааааа... Това е тук по много причини:

Завчера при почистване на лаптопа с разтвор на калиев перманганат, не изстисках добре мократа кърпа... В резултат няколко клавиша отказаха да функционират. Обърнах лаптопа с клавиатурата надолу и го разстръсках... Положението стана по-лошо. Отказаха да функционират почти всички клавиши. Даже на моменти произволни клавиши сами се активираха.

Вчера отстраних клавишите и продухах със сешоар.

Днес единствено не функционират клавишите: z, x, s.

Някакви предложения, как да ги съживя?

Да пробвам ли да демонтирам клавиятурата с цел да я измия под струя течаща вода?

Но тук идва друго. Реших да пусна в Google Калиев перманганат с цел да дам пълна информация...

Тогава попаднах на тема от BG Mama: Топене на пишлето в калиев перманганат...

Но още по-дебилно, инфантилно и педофилско беше, като реших да го споделя във facebook, заради картинката, която излиза:

Публикувано изображение

...

:lol6: това с калиевия перманганат и пишлето просто ме убива :D ако знаеш само колко изгорени детски пишки минават през отделението ми заради подобни "съвети" ....... мисля, че блокиралите, но почистени по този начин лаптопи категорично са по-малко и губят съревнованието с пишките :D

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.