Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дискусии: Любовни романи (Част 5)

Featured Replies

Хубава книжка.Благодаря.

Публикувано изображение

• Отговори 1,6k
  • Прегледи 328,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Моля, Петрана Стайкова, Светла Николова, Йорданка Лупова, Стела Вълкова и Христина Петрова, ако видят това съобщение да ми пишат по едно ЛС.

Момичета, бях се притеснила, че вече няма да мога да си чета любимите романи :( . Сега, когато разбрах как и от къде отново мога да си ги свалям съм многоооооо щастливаааааааааааааа :shy11: . Благодаря ви!!!

Едва сега ми се отдаде възможност да видя какво са сътворили момичетата в ескейпа. Браво, поздравявам ви за обемната, трудна и прекрасна работа, която сте свършили, пренасяйки „Каталога“ от калди в ескейпа, за да можем всички ние да боравим много лесно с качените книжки!!!

Публикувано изображениеПубликувано изображение

Чухте ли новината? На 24 януари ще видим отново Чикаго старс в България под формата на втората книга от поредицата на Сюзън Елизабет Филипс.

Редактирано от Тор (преглед на промените)

Много ми хареса резюмето за книгата на Сюзън Елизабет Филипс. В коментара по-горе, прочетох:"ще видим ОТНОВО Чикаго старс в България". Това значи ли, че има и други книжки на авторката, от тази поредица и други, на български език?

Много ми хареса резюмето за книгата на Сюзън Елизабет Филипс. В коментара по-горе, прочетох:"ще видим ОТНОВО Чикаго старс в България". Това значи ли, че има и други книжки на авторката, от тази поредица и други, на български език?

It Had to Be You (1994) Избрах теб

Heaven Texas (1995)

Nobody's Baby But Mine (1997)

Dream a Little Dream (1998) Знойни сънища

This Heart of Mine (2001)

Match Me If You Can (2005)

Natural Born Charmer (2007)

Редактирано от rumi_1461 (преглед на промените)

Защо слагаш "Знойни сънища " в тази поредица? Според мен няма нищо общо с американския футбол.

ЗА КНИГАТА:

Първата задача на Грейси Сноу в работата й като асистент в холивудско студио е да накара легендарния бивш футболист на "Чикаго Старс" Боби Том Дентън да пристигне навреме в родния си град за началото на снимките на филм, в който той изпълнява главната роля. И Грейси определено се нуждае от късмет в новото си начинание.

И издателство Ибис:

Susan Elizabeth Phillips, CHICAGO STARS books

Редактирано от viki_kati (преглед на промените)

Защо слагаш "Знойни сънища " в тази поредица? Според мен няма нищо общо с американския футбол.

Ами, защото са в поредица, нищо че в "Знойни сънища" само се споменават някои неща от другите книги.

Следващото инфо ми го прати Ивето Игнатова.

Серия: Chicago Stars / Bonner Brothers

1. It Had to Be You (1994) Избрах теб

2. Heaven Texas (1995)

3. Nobody's Baby But Mine (1997)

4. Dream a Little Dream (1998) Знойни сънища

5. This Heart of Mine (2001)

6. Match Me If You Can (2005)

7. Natural Born Charmer (2007)

1. It Had to Be You (1994) Избрах теб

Неотразимата С. Е. Филипс, наричана от американската преса ""Най-вълнуващият глас на Америка"", иде и с този си роман да покаже, че е писателка от първа величина. Чикаго се оказва неподготвен за Фийб - модерната и скандална нюйоркчанка, наследила футболния отбор "Чикаго старс". А Фийб определено не е готова за треньора на отбора Дан - родения в Алабама рус варварин, бивша легенда от футболния терен. Дан е олицетворение на това, което Фийб ненавижда - ограничен спортист-мъжкар. Красивати нова шефка олицетворява всичко, което Дан презира - бъркаща се където не й е работа празноглавка, която не може да различи футболната топка от... Тогава защо това безсрамно, съблазнително парче го привлича? Така една по-друга игра увлича в себе си две упорити личности, които се борят, за да задържат страстта завинаги... Една книга, приковала задълго вниманието на четяща Америка и заради високото качество на романа, и заради многото любопитна информация от света на футбола.

2. Heaven Texas (1995) Рай - Тексас!

Великолепный Бобби Том Дэнтон был звездой американского футбола, но тяжелая травма оборвала его спортивную карьеру Однако предложение попробовать себя в кино открывает перед Бобби новые горизонты. Он отправляется в Голливуд — и внезапно осознает, что его сердце отдано во власть тихой, незаметной молоденькой помощнице продюсера - Грейси Сноу …

3. Nobody's Baby But Mine (1997) Мой, и только мой

Независимая Джейн Дарлингтон, посвятившая свою жизнь науке, решила во что бы то ни стало зачать ребенка от красавца спортсмена Кэла Боннера – а потом расстаться с отцом младенца. Но самые хитроумные планы имеют обыкновение разлетаться в пух и прах, когда в дело вмешивается любовь. Кэл вовсе не так прост, как кажется, и не позволит спокойно уйти той единственной женщине, о которой мечтал всю жизнь…

4. Dream a Little Dream (1998) Знойни сънища

В малкото градче се случва нещо необикновено: завръща се младата, очарователна вдовица на нашумял в обществото мошеник. Завръща се, за да се сблъска със стена от презрение, да се задъха от присмех и злорадство. Но и за да открие нещо, което е жизнено важно за нея и сина й. Сред морето от маски на омразата се откроява само едно лице... Един мъж, който й подава ръка. За да я издърпа от тресавището на нищетата или за да й предложи сърцето си... Изборът е влудяващ. Но тя трябва да го направи. И да потъне в океана от любов...

5. This Heart of Mine (2001) Непослушное сердце

Гордая, независимая писательница детских книжек – и грубовато-мужественный футболист. Моли Съмървил и Кевин Тъкър. Что могло объединить столь разных людей? Только – то, что вообще объединяет мужчину и женщину! Только – короткий миг сумасшедшей страсти… Только – ребенок, который стал плодом этой страсти… Только – необходимость дать ребенку законное имя… И тогда мужчина и женщина, готовые, казалось бы, забыть друг о друге, поневоле вынуждены стать мужем и женой. Что может выйти из такого союза? Жгучая ненависть? Или – безумная, пылкая любовь, не признающая ни различий, ни условностей?

6. Match Me If You Can (2005) Красив, богат, и не женат

Современная деловая женщина - такая, как Аннабел Грейнджер, - способна на все. Даже взяться за управление унаследованным от бабушки брачным агентством. Для начала надо преуспеть хотя бы с одним клиентом - и репутация агентства взлетит до небес. Хит Чампьон, знаменитый спортивный менеджер, красив, богат, сексапилен, по чересчур разборчив - ни одна из потенциальных невест его не устраивает. Интересно, почему? Аннабел решает выяснить это лично - и не важно, как далеко придется зайти!

7. Natural Born Charmer (2007) Рожденный очаровывать

Знаменитый футболист Дин Робийар - кумир миллионов фанатов и мечта тысяч поклонниц. У него есть вес - слава, деньги, успех. Чего же ему не хватает? Неужели смысл жизни он обретет благодаря невероятному появлению сумасбродной Блу Бейли - женщины, одержимой идеей отомстить бывшему мужу? Ведь Блу считает Дина "тупым жеребцом-спортсменом", а он всерьез полагает, что у нее не все в порядке с головой. Но... противоположности притягиваются. Пережитые вместе приключения сближают. А любовь вообще не поддается здравому смыслу!

Защото в нея участват главните от трета книга Nobody's Baby But Mine, – Джейн Дрлингтън и Кал Бонър – брат на главния гейбъл от Знойни сънища, а „Знойни сънища“ е четвърта. Освен това действието се развива в и около една и съща къща(къщата на Рейчъл)

— Мога ли поне да погледна бившата си стая?

Той се появи откъм малката стаичка, закопчавайки

една дънкова риза.

—Не. Етърва ми я използва за офис, когато остава

тук, и мисля, че никак няма да й хареса да се ровиш

в нещата й.

—Кой ти е споменавал за ровене? Искам просто да

я погледна.

—Няма да стане. —Той вдигна чифт чорапи от пода

и напъха краката си в тях. Докато обуваше обувките

си, тя погледна към отсрещната стена, зад която се намираше

банята, свързваща тази стая с нейната.

—Брат ти и жена му често ли идват тук?

—Не много често. —Той се изправи. —Те не харесват

много тази къща.

—Тогава защо са я купили?

—Защото търсеха уединение. Живяха тук в продължение

на три месеца веднага след като се ожениха, но

оттогава почти не са идвали. Кал и без това все още бе

в договорни отношения с Чикаго старс.

— И с какво се занимават сега?

—Той основа медицинско училище към университета

на Северна Каролина, а тя преподава в него. В близко

време възнамеряват да направят основен ремонт на

къщата. А вие с Дуейн защо не сияхте в една и съща

стая?

Редактирано от rumi_1461 (преглед на промените)

Благодаря много за изчерпателната информация.

Дами, ако някоя от вас има книгата Бурното море на любовта - Маделин Кеър моля да ми сканира само корицата, за да я кача. Това е арлекинче, от белите, Романс №65. Предварително благодаря.

Има,има и за мой срам така и не я дочетох,а е на бг!

Жалко само,че Ибис не издават по-често.Но пък не може всичко да има човек..

Дами,

ако някоя от вас има книгата

Бурното море на любовта - Маделин Кеър

моля да ми сканира само корицата, за да я кача. Това е арлекинче, от белите, Романс №65. Предварително благодаря.

Ако не си я намерила, ще ти я сканна днес по някое време :)

Не съм. В теб ми беше надеждата за жокер от приятел.

Привет момичета :) Чак днес успях да видя къде е отишъл каталога. Исках да Ви поздравя за огромния труд, който сте положили, за да може на всички нас да ни бъде по-удобно и лесно да достигаме до хубавите книжки, въпреки че не пиша по настоящата тема, но нямаше как да не изпиша благодарността си :wors::yanim::clap:

Момичета, отдавна ми се иска да прочета книгата на Джери Смит-Реди "Реквием за Дявола" , но нещо не я намирам.

Помогнете ми, че откакто прочетох резюмето ..направо сън не ме хваща ... :) ...

Ех, мила! Много сме такива, но се зареждаме с търпение - здраво я изкусуряват тая книга.

А, добре щом е още в процес на работа. Аз си помислих, че не я намирам, понеже не търся там където трябва . Включвам батериите на търпението, за да се заредят и ще я очаквам с интерес :)

Гане,ако още не си я сканирала да знаеш че и аз имам.Чак сега прочетох,че се търси тази книга.

Момичета, отдавна ми се иска да прочета книгата на Джери Смит-Реди "Реквием за Дявола" , но нещо не я намирам.

Помогнете ми, че откакто прочетох резюмето ..направо сън не ме хваща ... :) ...

От чакане вече мазоли имам :P

Петък: Джулия Куин - «Как да си хванеш наследница»; Превод: kristi_34

Събота: Линда Хауърд - «Удоволствието на Макензи»; Превод: rumi_1461

Неделя: Дара Джой - «Соша»; Превод: Alena

Понеделник: Джулия Куин - «Изгубеният херцог Уиндъм»; Превод: Naismith

Вторник: Джули Гаруд - «Непокорни желания»; Превод: Ralna

Сряда: Джери Смит-Реди - «Реквием за дявола»; Превод: Naismith

Четвъртък: Джулия Куин - «Да завладееш мистър Бриджъртън»; Превод: julie81

Ни сряда,ни дявол...нищу..... :sobbing: :sobbing: :sobbing:

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.