Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дискусии: Любовни романи (Част 5)

Featured Replies

Момичета страхотни сте нямам думи да опиша колко съм радостна. Пращам ужасно много прегръдки и целувки на всички от тийма. :balloons1::mark::*:yanim::wors::withflowers::iloveyou1:

• Отговори 1,6k
  • Прегледи 328,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Много благодаря на целия екип за новата кгижка. :wors:

Прочетох я! Стоях будна до 5.30 тази сутрин, но я изядох с кориците (днес ще ходя доста замаена, но това му е хубавото като си на почивка, че друг ти готви и чисти и можеш да си позволиш да придремваш на следващия ден). Определено е страхотна книга. Софи е прекрасна, а Бенедикт има достатъчно доблест да си признае когато се е държал като прасе. Дали защото я четох до ранните часове на тази сутрин, но определено някои моменти ми се сториха доста драматични и си поплаках. Това си е една прекрасна история за Пепеляшка и нейния принц и е повече от чудесна книга за Коледните празници. P.S. Забравих да благодаря на екипа, който е приготвил това чудо, нали? Супер сте, момичета :yanim:

Редактирано от jenia123 (преглед на промените)

Ето и от мен три книжки по заявка:

Даниел Стийл - Знакът на съдбата

Даниел Стийл - Ранчото

Андреа Кейн - Изпитания

Приятно четене!

Благодарности на Дрийма за изненадата.

Публикувано изображение

Весело посрещане на празниците!

Редактирано от Тор (преглед на промените)

Хей, момичета! Весели празници!!!

Някой започвал ли е новата книга на Ана Годбърсън "Тайни и Мечти". Много се чудя дали да си я взема. Ако може някой да каже какви са му впечатленията от нея. Ана Годбърсън е авторката на четирилогията "Живот на върха". Много ми допада стилът й на писане и историите, които разказва.

Весела Коледа!

Бъдете живи, здрави и много усмихнати!

Честит имен ден ден и на всички именици!Пожелавам ви всичко най-хубаво и късмет да не отърват!

И не на последно място искам да благодаря на Дрийм Тийма за великолепния коледен подарък!Toва е една от любимата ми поредица!Обичам ви!

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Редактирано от margc (преглед на промените)

Всяко коледно пожелание може да се сбъдне, ако вярваш истински в него. Повярвай и то ще се сбъдне: най-хубавите моменти от тук нататък предстоят! Весела Коледа! :)

Честито Рождество Христово, приятели! Желая Ви от все сърце здраве, любов и успехи!

Весела Коледа на всички! Да сте много, много здрави, усмихнати и както казва една приятелка - всичко останало го има в интернет!

Имам нужда малко от помощ.Търся името на една книжка на Джейн Ан Кренц. Спомените ми са много бегли: Главния беше богат, но отритнат от семейството.Роднините му само го използваха – лели и братовчеди го търсеха единствено за някаква услуга – да иска заем от главата на семейството ( дядо му) или за решаване на някакъв проблем. А той помагаше на всички, като търсеше признание за принадлежността си към това семейство. Главната, която се влюби в него, реши че трябва да спре това издевателство и ги събра всички в един ресторант( май беше), за да ги предупреди да спрат. За нея беше много важно присъствието на дядото, защото той май не я харесваше.Всичко това е от средата към края на книгата.Ако някой има някаква представа за кой роман става въпрос ще му бъда много благодарна.

Имам нужда малко от помощ.Търся името на една книжка на Джейн Ан Кренц. Спомените ми са много бегли: Главния беше богат, но отритнат от семейството.Роднините му само го използваха – лели и братовчеди го търсеха единствено за някаква услуга – да иска заем от главата на семейството ( дядо му) или за решаване на някакъв проблем. А той помагаше на всички, като търсеше признание за принадлежността си към това семейство. Главната, която се влюби в него, реши че трябва да спре това издевателство и ги събра всички в един ресторант( май беше), за да ги предупреди да спрат. За нея беше много важно присъствието на дядото, защото той май не я харесваше.Всичко това е от средата към края на книгата.Ако някой има някаква представа за кой роман става въпрос ще му бъда много благодарна.

Ох чела съм я мисля, че е или "Съдбовно завръщане" или "Абсолютно сигурен"

Редактирано от Тор (преглед на промените)

На първо четене си мисля, че е "Абсолютно сигурен". Ако си спомняш главния да е с паранормални сособности, значи е тя.

Еййййййй, най-сетне ми сработи ...нещото и мога да напиша един поздрав. Момичета честита Нова година!Да сте живи и здрави, много щастливи, вие и вашите семейства! Дано се сбъднат мечтите ви и да имате повече време за четене на книги!

Приятели, желая Ви от все сърце една прекрасна, щастлива и романтична 2012 година! Обичайте и бъдете обичани :)

Честита новата 2012 година!Да сте живи, да сте здрави до година до амина!

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.