Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дискусии: Любовни романи (Част 5)

Featured Replies

Робърт Тайн - Бодигард Мериан Руут - Сватба със смъртта Франсис МакХю - Жената в сянка Джанис Кайзър - Любов и грях Даниел Стийл - Най-скъпият подарък Даниел Стийл - Изгубена любов Даниел Стийл - Ударите на сърцето Даяна Хевиланд - Страстните измамници

Редактирано от Тор (преглед на промените)

• Отговори 1,6k
  • Прегледи 328,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Тази книжка аз я имам. Не знам дали ще мога да я сканирам.Ако някой се наема да ми дава указания , ще се опитам. Друг вариант е да я предам на някой от София, да я направи и да я предостави за четене на всички желаещи.

Нааааааай-после! :clap::*

Някой спомена сканиране и София в едно изречение, та май беше за мене това. Само че съм леко предсесийно и нямам много време, ако не е проблем да се изчака до към февруари, ще се заема. А пък, ако се появи друг мераклия от София да сканира, който да е по-чевръст, да каже. :)

Момичета, ако някоя друга може по-рано да я сканира, нека се свърже с lelemale и да ни зарадва. :help: Ако - не, ще изчакаме, докато Тихи има възможност и без това толкова дълго чакахме, какво е още един месец?!

Аз мога да я сканирам. Писах на lelemale на лични, но още не сме се свързали. Щом го направим ще я има до 1 ден :)

http://www.escape-bg.net/torrents-details.php?id=8424

Еха сууупер, обожавам книгите на Бевърлито, на тази й се каня от много време. благодаря. :mark:

Благодаря,момичета!Даниел Стийл не я доближавам и с триметров прът ,ама другите ще се пробват.

Благодаря,момичета!Даниел Стийл не я доближавам и с триметров прът ,ама другите ще се пробват.

Хахаха и аз съм така с Даниел Стийл, не знам какво й харесват, веднъж се излъгах да изчета една нейна книга, жребецът се казваше и от там нататък не съм повторила нищо нейно.

Хахаха и аз съм така с Даниел Стийл, не знам какво й харесват, веднъж се излъгах да изчета една нейна книга, жребецът се казваше и от там нататък не съм повторила нищо нейно.

Вярно, че тая книга може да изпили нервите на всеки, но е на Джаки Колинс. Виж, тази авторка ми е в "сивия" списък /нямам черен просто/

Krankheit als Symbol. Handbuch der Psychosomatik - Ruediger Dahlke Момичета, малко извън темата, но нещо не мога да се справя. Тази книга я намирам само на немски. Трябва ми на английски или на руски език. Едва ли я има качена в нета, но ако някой я намери, ще съм му много благодарна. Или поне линк за поръчване. Благодаря предварително!

Редактирано от debilgates (преглед на промените)

Вярно, че тая книга може да изпили нервите на всеки, но е на Джаки Колинс. Виж, тази авторка ми е в "сивия" списък /нямам черен просто/

O, да вярно, че и тя, мххх, ми коя беше кигата на Даниел Стийл? Четох една дето ме отказа тотално, ама в момента не се сещам.

Хехее днес си взех "Идеалният мъж" на Джулито :P Трябваше обаче направо до книжарницата на Хермес да отида, вместо да обикалям :no-no:

Александра Потър - Отпусни му края и с голяма благодарност на lelemale за предоставянето на книгата: Сюзън Елизабет Филипс - Първата дама

Книгите на Даниел Стийл са много тежки. Има много драма и винаги някой загубва или е загубил близък човек. не минавам нейна книга без рев, но пък ми е любимка :)

и с голяма благодарност на lelemale за предоставянето на книгата:

Сюзън Елизабет Филипс - Първата дама

Много, много благодаря на Лелемале и Кати !!!

Публикувано изображение

Ако може тази книжка "Екзотична съпруга" на Боби Хътчинсън на Арлекин-Супер романс. Благодаря предварително!

От години не съм чела нищо от Даниел Стийл. А истината е, че тя ме "открехна" към любовните романи. Започнах първо да събирам и чета нейните книги. Ама наистина, много драма, много нещо. И уж енда е хепи, ама все ми оставаше нещо тъжно в душичката. И един ден, след поредния роман с "хепи енд" /ама много държа на него, даже и филмите, дорде не видя, че наШТе поне ще се прегърнат, хич не ги и почвам... / си казах: Е, Даниелке, нека да те четат други, дето нервичките им са още здрави, но аз не съм от тях. Знам, че губя, защото я отбягвам госпожата, но не мога... Колкото съм прочела преди години, това ще е.

здравейте! не съм сигурна,че тук трябва да попитам,но всъщност търся една книга била е пускана по рано в сайта,но не мога да се сетя името на автора или заглавието на самата книга.става въпрос за трима братовчети или почти(две жени и един мъж).мъжа се жени за по-голямата братовчетка и така трябваше да придобие право да управлява семейната компания,но след време тя е убита и по-малката я намира, и от тогава има проблеми със съня.обвинявам мъжа за убиството на жена си и той напуска семейството.в края се разбира,че бабата я убила,защото изневерила на мъжа си или нещо подобно. предварително ви благодаря. :wors:

O, да вярно, че и тя, мххх, ми коя беше кигата на Даниел Стийл? Четох една дето ме отказа тотално, ама в момента не се сещам.

То която и да е разлика няма все са кофти.Аз се подлъгах по „Звезда“.Обаче прегледах филма и бързо размислих.

То това нейното не е точно л.р.

То която и да е разлика няма все са кофти.Аз се подлъгах по „Звезда“.Обаче прегледах филма и бързо размислих.

То това нейното не е точно л.р.

Аз не съм чела романите на Даниел Стийл и не мога да кажа бива ли ги или не, но филмите са страшни :) Особено "Скъпоценности" е един от любимите ми :clap: . Всъщност сега се сетих, предлагаха ми да прочета една нейна книга, в която мисля че се разказваше за един от синовете й , който умира много млад от някаква болест и тя разказваше живота му до самата му смърт. Дано не бъркам, отдавна беше, та явно книгите й наистина са за хора с много здрави нерви.

Момичета, пак имам нужда от жокера „ Помощ от приятел“. Първата книга на която търся заглавието и автора е исторически роман. Главния беше с някаква титла и се правеше на разбойник.Почти цялото действие се развива в една барака, която после се оказа, че е в пределите на имението му. Той беше пленил главната и я държеше в тая барака. Тя се опита да избяга и го простреля, после се грижи за него.Имаше и някакъв чувал пълен с пари, който се въртеше из тая барака. Другата, която търся е съвремена и от Ан Кренц.Единствено помня,че главния правеше груб страстен секс без предварителна любовна игра и поради тая причина жените не се задържаха при него.Той много се притесняваше, че и главната ще се уплаши, ама тя взе че му урудиса на акъла. Толкова! Ако някой може да ми помогне ще съм му много благодарна.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.