Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Вицове (продължение)

Featured Replies

Публикувано изображение

• Отговори 2k
  • Прегледи 198,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Един фермер отива сутринта в бара и вижда друг да се налива с уиски.- Що пиеш толкова от рано?- А бе някои неща не можеш да ги обясниш.- Как така?- Отивам сутринта да доя кравата. Тъкмо напълних котлето, някои неща не можеш да ги обясниш, кравата вдигна десния крак и го ритна. Ядосах се и и завързах десния крак за десния стълб.- Е, и?- Тъкмо пълнех котлето пак, някои неща не можеш да ги обясниш, кравата вдигна левия крак и го ритна. Ядосах се взех друго въже и и завързах левия крак за левия стълб.- Е, и?- Някои неща не можеш да ги обясниш. Третия път кравата замахна с опашката и пак разсипа млякото. Понеже нямах повече въжета й стегнах опашката с колана за напречната греда.- И какво стана?- Някои неща не можеш да ги обясниш. В този момент ми паднаха гащите и жена ми влиза в обора...

Петима от провинцията сядат на маса в София и отправят поръчка на сервитьорката:- Пиет капучина!Тя:- Моите съболезнования.

Питат Радио Ереван:

- Какво представлява индийската рулетка?

Отговор:

- Флейта и шест кобри, една от които е глуха.

Жена без цици е като панталон без джобове и в двата случая се чудиш какво да си правиш ръцете... :ph34r:

И в друг вариант:

Жена без цици е като село без начално училище, та и в двата случая няма откъде да започнеш.

Срещат се двама. Единият се оплаква: 
- Жена ми ми съсипа живота. И да дишам не ми дава! 
- А пък моята наопаки - щом се прибера вкъщи и веднага вика: "Я ми дъхни!".

Въпрос към радио "Ереван":- Какво е чудо?Отговор на радиото:- Събитие, описано от хора, които са чували за него от хора, които не са го виждали ... 

- Събитие, описано от хора, които са чували за него от хора, които не са го виждали ...

Т'ва не е виц, ами аксиома! Не го бях срещал по-точно описано :)

Жена към съпруга си: 
- Видял ли си колко мил и нежен е новият съсед - постоянно целува и прегръща младата си приятелка. Защо не го правиш и ти? 
- Че аз дори не я познавам...

В малко селце назначили нов свещеник. Решил човекът да установи контакт с местните жители и тръгнал от къща на къща да се запознава. Някъде в края на деня стига до една къща и чука на вратата. Отвътре се чува съблазнителен женски глас: 
- Ти ли си, ангел мой? 
Свещеникът се замислил малко, но отговорил: 
- Не, но съм от същата фирма....

Проверка на общата култура от инспектората. Идва ред на Иванчо.-Какъв въпрос да ти задам, от анатомия или от зоология - двоуми се на глас препитващия.Изтръпнала младата класна с трепереща ръка намества очилата си докато изпитващия  изстрелва:-Коя е най-опасната змия?Иванчо самодоволно:- Очиларката!

Реклама:

„Наскоро е пусната на пазара първата в света говореща пералня. Ето как работи:
- Моля, сложете бялото пране и изберете режим! … Благодаря! ... А, какво е това петно?... Мими, твоят има червило по яката на ризата!”

--

Между актриси:

- Как мина кастингът, скъпа?
- Чудесно! Режисьорът имаше само една забележка към мен - краката ми били студени!

Срещат се два микроба. Единият казва:
- Защо си такъв блед, на нищо не приличаш?
Вторият отговаря:
- Стой по-далече, че съм пипнал някакъв пеницилин...

В научните среди се разчуло, че „ония работи” на жените от едно племе в Африка били по 30 см дълбоки и по 10 см широки. Изпратили експедиция изследователи, които намерили племето, установили, че слуха е верен и отишли при вожда:
- Абе вие как ги таковате тия жени?
- Че какво толкова, те се разтягат…

Изпит по литература в елитен английски колеж. Задачата е да се напише разказ, а преподавателят разяснява какви са структурата и изискванията към разказа:
- Господа, във вашия разказ трябва да има нещо божествено, тъй като Англия е религиозна страна. Действието обикновено се развива във висшето общество, защото принципно там се случват най-интересните неща. В разказа е необходимо да има секс, за да се приеме от издателя. Нужна е и загадка, която да заинтригува читателя. Имате на разположение достатъчно време, започвайте.
След минута един колежанин предава работата си.
- Колега, за толкова кратко време успяхте ли да съчетаeте всички изисквания?
- Да сър. Ето:
"- Боже мой! - каза баронесата - та аз съм бременна, но от кого ли?"

- Жена, сипи едно уиски!

- В девет сутринта?

- Хубаво де, тури малко мюсли вътре!

Ако не псуваш, докато си зад волана, значи изобщо не следиш пътната обстановка......

Питат радио Ереван:- Има ли нещо по-опасно от Чък Норис?Радиото отговаря:- Нашата медия отказва да отговаря на подвеждащи въпросисвързани с лидера на партия "Атака".

Публикувано изображение

Публикувано изображение

- Как пияница вика котката си?- Мац сипи, сипи, сипи... 

"Тетриса ни учи, че грешките в живота се натрупват, а успехите изчезват. А дългата "пръчка" - е хубаво нещо."

Грък, сърбин и румънец хванали златна рибка. 
- Искам в България да изригне вулкан - казал гъркът. 
- Искам в България да стане наводнение - казал сърбинът. 
- Искам в България да стане земетресение - казал румънецът. 
- Готово! - казала рибката 
.... 
Гледат насред Солун изригнал вулкан, Белград - под 
вода, а Букурещ - изравнен със земята 
- ЗЛАТНА РИБКЕ, КАКВО НАПРАВИ ?!!!! 
- ОЛЕЕ! ГЛЕДАЛА СЪМ СТАРАТА КАРТА

Бисери от народното събрание - 2013 г. Източник - Стандарт нюз.

"Бих искал да ви кажа, че никога през живота си не съм ваканцувал".
ДПС Хюсеин Хафъзов
"Вие още не сте били камериерки на Ахмед Доган, когато аз съм го хранил с шкембе чорба".
Вежди Рашидов, ГЕРБ
"Обвинявате ни, че сме возили леки жени и торби с пари. Това също е смешно. Все пак е по-добре да возим леки жени с тежки пороци, отколкото както по ваше време се возеха леки мъже с тежки пороци".
Ивайло Московски, ГЕРБ
"Казах го, но тогава никой не ми обърна внимание - чистата съвест е признак на ранна склероза. Не виждам основание да се държите като случайни минувачи на автопроизшествие".
Даниела Дариткова ГЕРБ
"Аз не съм виждал Мая Манолова с палка или с камшик, поне не в пленарна зала".
Петър Курумбашев, БСП
"Господин председател, срамота е - от пет месеца съм тук, запомнете имената поне на по-известните!"
Лиляна Павлова от ГЕРБ към Михаил Миков
"Акустиката на този парламент не губи нищо от отсъствието на този особен фалцет (на Симеон Дянков - б.р.)".
Лютви Местан, ДПС
"Една-единствена жена постъпи като мъж - г-жа Искра Фидосова. Зад нейния широк гръб днес се крият мъжете в ГЕРБ. Колко души можете да се криете зад гърба на Искра Фидосова?"
Мая Манолова, БСП
"Аз предлагам да отложим дебатите, докато Сергей Станишев се наспинка".
Бойко Борисов, ГЕРБ
"Като чуя за министерските страдания, ми се доревава - и аз съм ги изпитвал".
Михаил Миков, БСП
"Има консенсус между парламентарните групи, затова да нарушим заедно правилника!"
Мая Манолова, БСП
"Ние не назначавахме хора без липса на биография".
Десислава Атанасова, ГЕРБ
"Ще ви помоля малко да намалите Volume-то, това е призив към народните представители - говорете малко по-далеч от микрофона".
Михаил Миков, ГЕРБ
"Калинка по калинка - вир, а сладката държавна служба - язовир".
Таско Ерменков, БСП
"Нека Мая Манолова да си намали мъжките хормони!"
Снежана Дукова, ГЕРБ
"Трябваше да дадем почивка, вие сигурно сте уморени, не сте свикнали на по-упорито присъствие".
Михаил Миков към депутатите от ГЕРБ
"Ако имате дълг от 100 лв. в падеж и вземете 100 лв. дълг, за да го платите, колко дълг ви остава и как можете да откраднете от него? Ако ми кажете как може да се открадне, ще се възползвам".
Пламен Орешарски пред парламента при дебатите за разрешението за държавен заем
Бойко Борисов да обяснява, че Орешарски не е експерт е същото, както аз да обяснявам на уважавания Вежди Рашидов как да си прави скулптурите.
Лютви Местан, ДПС
"Предвидени са парите за хората с увреждания само до септември. Вие какво смятахте, че дотогава ще умрат всичките ли?"
Сергей Станишев към ГЕРБ
"Ако спрем да плащаме след октомври, може бюджетът да излезе и на излишък".
Пламен Орешарски
"Такъв е животът - имаш моменти на лентички, след това - на катарзис".
Волен Сидеров към Бойко Борисов
"Нека не правим грешката на санитаря, който отишъл да лекува диария с клизма!"
Илия Баташки, БСП
"Стигна се до преброяване на депутатите с квестори, но ние не сме добитък, че да ни броят на глава."
Десислава Атанасова, ГЕРБ
"Пазете "Атака" като стайно цвете, защото без нас държавата и парламентът се сриват!"
Волен Сидеров, "Атака"
"Всеки, който излезе и каже, че иска оставка, "защото това е волята на народа", ще събуди у останалите си колеги съмнения за психическото си здраве".
Лютви Местан, ДПС
"Тези съвременни дворци на хедонизма - моловете."
Волен Сидеров, "Атака"
"Гледам ви, от местата си изглеждате нормални хора, като излезете на трибуната, какво ви става - не знам!"
Борислав Гуцанов, БСП
"Щастие може да има само при комунизма, който не се състоя".
Павел Шопов, "Атака"
Правите реформа на СРС-тата така, както канибал приготвя вегетарианска кухня!
Красимир Ципов от ГЕРБ към БСП
Диалог при изслушването на кандидатите за членове на Националното бюро за контрол над СРС-тата.
Бойко Рашков: "Изтеглих въпрос, който не се знае дали е номер 9, или е номер 6. Затова предлагам да говоря и по двата."
Дмитър Дъбов, шеф на комисията: "Вие сте били шеф на следствието, опитайте да определите дали е номер 9 или номер 6."
"Седнете си на мястото, за да не ви помогна аз да седнете".
Зам.-шефката на парламента Мая Манолова към Светослав Иванов от ГЕРБ
"Всички депутати ще си дойдат. Направих магистрала до морето - за 3 часа са тук, така че следобед ще се върнат за плажа".
Бившият премиер Бойко Борисов обяснява мотивите си парламентът да работи през август
"Аз имам тен, а не съм стъпвал на морето. Моя тен баща ми го е дал. И аз исках да съм рус, бял, синеок, ама баща ми ме е направил такъв".
Бойко Борисов обяснява пред парламента откъде му е загарът
"Аз няма да подкрепям Орешарски, нито Бадемов и Лешников".
Волен Сидеров, "Атака" обявява, че партията му няма да подкрепи правителството

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.