Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Ключът към баланс и вътрешен мир

Featured Replies

Ще ме развали докрай... :D

:scared3:

• Отговори 704
  • Прегледи 101k
  • Създадено
  • Последен отговор

Дори слепец ще разбере за какво става въпрос тук... ;)

Именно! Слепецът със сигурност ще разбере! Ти - едва ли!

:ohmy:  Вие що е си чатите на лични.. или на скайп ?! :laughing5:

Така е с "осъзнатите", те себе си не виждат, но за другите говорят, че спамели.

Да са живи и здрави!

Лека Вечер на всички!

И много ЦуФки, гушки от мен!

• Автор

Именно! Слепецът със сигурност ще разбере! Ти - едва ли!

Ти нали го написа толкова ясно, за да го разберем всички... :wink12:

Не че не беше ясно де... :)

:ohmy:  Вие що е си чатите на лични.. или на скайп ?! :laughing5:

Щото инфото може да е полезно за някой.

Наскоро попаднахме на 16 г момиче, което сънува осъзнато, т.е. помни повечето си сънища и знае, че сънува, докато сънува, от дете.

Баси. Само бях чел за такива същества. Разкошно, удивително създание...

Дишай! Няма смисъл! Ти си уникат!

Това за Ауми, ма то ясно. Няма друг такъв като нея.

Когато пораснеш, тогава ще ти го цитирам отново. Сега все още нямаш ушите да го чуеш и очите да видиш това което казва .  :)

п.п. Бях цитирала какво казва той по въпроса, но ти не четеш...

ужас фърли ма у потрес напрау

:no-no:

Щото инфото може да е полезно за някой.

Знаеш ли кое е най-интересното. Пишем, опитваме се, пънем се да сме дискретни и точни, да не нагрубяваме, да не се отказваме... и ни реагират остро и бурно.

Идват Валкирия и Еми. Минават като вихрушки. Ебават им мамата... Но те се скриват и никаква реакци. Ъ! Бъкел няма.

Като наакани деца, гледаши мама в очите.

Не е истина, че става въпрос за хора далеч след юношеството!

Не, че нямам по-интересни занимания, но дори тази им реакция е феноменално неориентирана... Тъпо е!

Оназ чакра, която визира Еми, трябва да я миеш отвреме-навреме, все пак.

Хайде, мийте си първите чакри и марш по леглата, че кое време стана?!

Хайде, мийте си първите чакри и марш по леглата, че кое време стана?!

бебетата ко да прайм

:baby:

Ебават им мамата... Но те се скриват и никаква реакци. Ъ! Бъкел няма.

Като наакани деца, гледаши мама в очите.

Вал е класа, а предполагам и Еми, макар да нямам много впечатления от нея.

Вал предложи нещо на Аумката, което беше много хубаво и чисто. Предложи и да се грижи за сираче като се ангажира да помага финасово. Аз също казах, че ще се включа, според възможностите си. Ясно е, че биха участвали и други от форума.

Отговорът на Локумката беше, че Вал трябвало да спре войната в Сирия.

Това не е просто неадекватност. Това е войнстваща простотия и наглост.

Четох го. Подминах, защото е прекалено сериозен въпрос, за да се профанизира и той, но уви и това се случи. Истинските неща не се коментират, а се правят.

Четох го. Подминах, защото е прекалено сериозен въпрос, за да се профанизира и той, но уви и това се случи. Истинските неща не се коментират, а се правят.

Форумно дете.

Хубава идея. Открива се дарителска сметка и т.н. Напълно е възможно, ако има желание.

Друг въпрос е, че този, който би се наел да се грижи за такова дете, трябва да е някой, на който имаме доверие всички или поне мнозинството от нас.

Редактирано от scepsis (преглед на промените)

Не смятам че богатството има връзка с вътрешния,душевния мир.При мен лично е така-чиста съвест=вътрешен мир.

бе ти ми дай няколко милиончета и ще ти разкажа за душевния си мир

Лека на всички. Поздрав.

Моля, който не разбира да потърси превод. Песента е за океана, жените, пиратите и... други такива вълнуващи неща.

https://www.youtube.com/watch?v=2YDPsHznyRU

Пожелавам ти да имаш някой ден милиончета,аз лично за себе си не искам.Апропо,напоследък вместо да дадат имащите нещо за благотворителност,за топъл обяд на дете,те са ги хвърлили за едни големи глупости и още по-големи недоразумения.За насока-Африка,Парис Хилтън.Но ми се струва че тези хвърлили луди пари са имали няколко милиончета искат още няколко милиончета после ще искат още няколко.........Омагьосан безкраен кръг на алчността.Може би чичо Скрудж е щастлив и в пълен душевен мир когато се гмурка в галямата купчина златни монети.Не знам.Аз съм само един(не юноша бледен)а човечец беден финансово,но богат(поне според мен самия де,доколкото мога да си дам обективна оценка)душевно.

• Автор

Вал предложи нещо на Аумката, което беше много хубаво и чисто. Предложи и да се грижи за сираче като се ангажира да помага финасово. Аз също казах, че ще се включа, според възможностите си. Ясно е, че биха участвали и други от форума.

Отговорът на Локумката беше, че Вал трябвало да спре войната в Сирия.

Това не е просто неадекватност. Това е войнстваща простотия и наглост.

Не мислиш ли, че е доста егоистично да се грижиш само за едно дете, когато от това имат нужда хиляди?!

Аз предлагам, всички загрижени, да напишем писмо до президента Барак Обама, да прекрати всички военни действия. Така ще се погрижим за  бъдещето не само на едно, а на всички сирийски деца! :)   

Така е с "осъзнатите", те себе си не виждат, но за другите говорят, че спамели.

Да са живи и здрави!

Мир полубогов

Главная беда мира полубогов (асур) — гордость. Гордость — это чувство, связанное с достижением, а зачастую также с территорией. Одна из причин войн — именно гордость людей и народов, которые убеждены, что могут решить проблемы других. Скрытая разновидность гордости проявляется и в тех случаях, когда мы считаем, что в чем то — это может быть способность или черта характера — уступаем другим. Такое вывернутое наизнанку себялюбие отдаляет нас от окружающих.

Гордость соотносится с горловой чакрой. Она часто проявляется в злобных выходках, а противоядие от нее — полный покой и смирение, которые возникают, когда мы пребываем в своей истинной природе.

Асуры наслаждаются счастьем и богатством, но склонны к гневу и зависти. Они постоянно сражаются между собой, но самые большие страдания обрушиваются на них, когда они объявляют воину богам, чье богатство еще больше. Боги сильнее асур, и убить их очень трудно. В войнах они всегда побеждают, тогда как асурам остается страдать от мук уязвленной гордости и зависти. В итоге они чувствуют себя ущемленными, и это заставляет их снова и снова затевать тщетные войны.

Оттук: http://www.theosophy.ru/lib/tw-yoga.htm

Не мислиш ли, че е доста егоистично да се грижиш само за едно дете, когато от това имат нужда хиляди?!

Аз предлагам, всички загрижени, да напишем писмо до президента Барак Обама, да прекрати всички военни действия. Така ще се погрижим за  бъдещето не само на едно, а на всички сирийски деца! :)   

м не е ли пък егоистично да пишем само за сирийските м

ам тия от Сомалия Зимбабве...

• Автор

м не е ли пък егоистично да пишем само за сирийските м

ам тия от Сомалия Зимбабве...

Прва си. Но по-горе стана въпрос за сирийските.

Иначе нямам нищо против да пишем за всички деца.

Редактирано от Aumi (преглед на промените)

Прва си. Но по-горе стана въпрос за сирийските.

Иначе нямам нищо против да пишем за всички деца.

ураааааа ще пишем писъмце до чичко Обама

диър бютифул Обам

:write a letter:

от мен толкоз, продължавайте нататък

• Автор

ураааааа ще пишем писъмце до чичко Обама

диър бютифул Обам

:write a letter:

от мен толкоз, продължавайте нататък

Ние /не само аз и ти де, а и другите дето раздават съвети/ ще го напишем на български, а Скепса, като специалист, ще го преведе на инглиш. ;)

Авторката на идеята да предложи текст. После ще го преведем на всички основни световни езици и ще го разпратим по социалните мрежи. Няма начин да няма ефект и войните да не бъдат прекратени. Как не съм се сетил досега? Къде ми е акъла?  :angry:

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.