Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Ключът към баланс и вътрешен мир

Featured Replies

Аз предлагам, всички загрижени, да напишем писмо до президента Барак Обама, да прекрати всички военни действия. Така ще се погрижим за  бъдещето не само на едно, а на всички сирийски деца! :)   

Аз ще напиша писмото, а останалите загрижени да го подпишат.Гарантирам, че Обама като го прочете, ще се претърколи от стола и с прегракнал глас  веднага ще нареди да се прекратят всички военни действия.

Редактирано от badr (преглед на промените)

• Отговори 704
  • Прегледи 102,1k
  • Създадено
  • Последен отговор
  • Автор

Авторката на идеята да предложи текст. После ще го преведем на всички основни световни езици и ще го разпратим по социалните мрежи. Няма начин да няма ефект и войните да не бъдат прекратени. Как не съм се сетил досега? Къде ми е акъла?  :angry:

Ако искаш да направим конкурс за най-доброто писмо до Обама?! :) 

Ако милиони хора бъдат съпричастни към идеята и тя се разпространи по всички световни медии, няма начин да няма ефект от това.

Положителните вибрации, ще породят положителен ефект!

Аз ще напиша писмото, а останалите загрижени да го подпишат.Гарантирам, че Обама като го прочете, ще се претърколи от стола и с прегракнал глас - веднага ще нареди да се прекратят всички военни действия.

С интерес ще очаквам да видя текста, който ще напишеш. :)

Редактирано от Aumi (преглед на промените)

С интерес ще очаквам да видя текста, който ще напишеш. :)

Абе казвам ти:

- Пред мен Ибн Араби е като селски чалгаджия, такъв текст ще напиша че ще го тръшнем Обамата. 

Редактирано от badr (преглед на промените)

......Гордость соотносится с горловой чакрой. Она часто проявляется в злобных выходках, а противоядие от нее — полный покой и смирение, которые возникают, когда мы пребываем в своей истинной природе.....

:yanim:

• Автор

Абе казвам ти:

- Пред мен Ибн Араби е като селски чалгаджия, такъв текст ще напиша че ще го тръшнем Обамата. 

Абе то на приказки може големи да ги приказваш, но дай да видим какво ще напишеш, пък тогава да говорим.

Виж предложението ми до Скепса по горе.

Къде ми е акъла?  :angry:

Точно тази сутрин, след като преминах по поредните постове Аумски си помислих, че са започнали да предписват Калдата като терапия след лоботомия... :biggrin:

• Автор

Точно тази сутрин, след като преминах по поредните постове Аумски си помислих, че са започнали да предписват Калдата като терапия след лоботомия... :biggrin:

Така ли ? И откъде се породиха тези възвишени мисли в твоя рационален ум? На каква база твърдиш това?

Така ли ? И откъде се породиха тези възвишени мисли в твоя рационален ум? На каква база твърдиш това?

Определено трябва да им увеличиш дозата Ошо. Виждам подобрения! :)

• Автор

Определено трябва да им увеличиш дозата Ошо. Виждам подобрения! :)

Не, мисля, че трябва да почна да им давам кулинарни рецепти...Тогава всичко ще е ОК. :lol6:

Не, мисля, че трябва да почна да им давам кулинарни рецепти...Тогава всичко ще е ОК. :lol6:

Аз мисля, че трябва да продължиш. Накрая Стипсис, ъ-ъ-ъ-ъ, Стрепсилз ще излезе извън контрол и определено ще настъпи промяна на всички нива. Въпреки че има опасност да свърши зле ...с ЛАН-кабела.

• Автор

Аз мисля, че трябва да продължиш. Накрая Стипсис, ъ-ъ-ъ-ъ, Стрепсилз ще излезе извън контрол и определено ще настъпи промяна на всички нива. Въпреки че има опасност да свърши зле ...с ЛАН-кабела.

Не знам. Може пък да им подействам трансформиращо... :shy11:

Ауми, щадях те до момента, в който си се подиграла в римите с най-съкровените неща, които съм написала, без дори да си помислиш, че точно този стих е обещание и заклинание до приятел, че някой ще дочака и ще доживее завръщането му.

Въздържах се. Само те докладвах. Помислих си, че си толкова уникално тъпа, че не си заслужава дори да се ядосам, а още по-малко да реагирам и да изложа себе си…

Та… Пиша ти тези редове, не защото си ме манипулирала – нямаш акъла за това, а вече и преброих до десет. Въпреки това ги пиша, защото вече не искам да те щадя.

Толкова си уникално тъпа, че не си даваш сметка за най-елементарни неща и заради това си позволяваш да стъпчеш в калта съкровености, които не са по ума ти. Има нещо, което се нарича разбиране и приятелство и то не свършва непременно с потене в кревата, където е единственото място, до което достига асоциацията ти за едни добри отношения, макар и във форум. И пак не бих писала, ако го нямаше великото разминаване между това, което в действителност си и това, което се опитваш да демонстрираш, че си, докато се захаросваш да се правиш на радетелка за мир и любов, докато осираш всички теми в съответните раздели.

Слез от Евереста на тъпотията си! Никой друг няма възможностите да го покори! Твой си е завинаги!

Разбери смисъла на прочетеното и смисъла на думичките, преди да ги плещиш. Смешна си! Просто се огледай! Толкова си жалка, че за кефа на този напълно съзнателно написан пост, за теб ще изстрадам дори един бан. Ти си Евереста! Честно! 

Не знам. Може пък да им подействам трансформиращо... :shy11:

Виждам, резултатът е налице! :wors:

• Автор

Ауми, щадях те до момента, в който си се подиграла в римите с най-съкровените неща, които съм написала, без дори да си помислиш, че точно този стих е обещание и заклинание до приятел, че някой ще дочака и ще доживее завръщането му.

Въздържах се. Само те докладвах. Помислих си, че си толкова уникално тъпа, че не си заслужава дори да се ядосам, а още по-малко да реагирам и да изложа себе си…

Та… Пиша ти тези редове, не защото си ме манипулирала – нямаш акъла за това, а вече и преброих до десет. Въпреки това ги пиша, защото вече не искам да те щадя.

Толкова си уникално тъпа, че не си даваш сметка за най-елементарни неща и заради това си позволяваш да стъпчеш в калта съкровености, които не са по ума ти. Има нещо, което се нарича разбиране и приятелство и то не свършва непременно с потене в кревата, където е единственото място, до което достига асоциацията ти за едни добри отношения, макар и във форум. И пак не бих писала, ако го нямаше великото разминаване между това, което в действителност си и това, което се опитваш да демонстрираш, че си, докато се захаросваш да се правиш на радетелка за мир и любов, докато осираш всички теми в съответните раздели.

Слез от Евереста на тъпотията си! Никой друг няма възможностите да го покори! Твой си е завинаги!

Разбери смисъла на прочетеното и смисъла на думичките, преди да ги плещиш. Смешна си! Просто се огледай! Толкова си жалка, че за кефа на този напълно съзнателно написан пост, за теб ще изстрадам дори един бан. Ти си Евереста! Честно! 

А сега искаш ли аз да те докладвам, за този ти пост, в който непрекъснато ме наричаш тъпа?!

Но аз няма да го направя!

Защото не съм нито проста, нито тъпа, нито имам злобата която имаш ти. :)

А сега искаш ли аз да те докладвам, за този ти пост, в който непрекъснато ме наричаш тъпа?!

Толкова си жалка, че за кефа на този напълно съзнателно написан пост, за теб ще изстрадам дори един бан. Ти си Евереста! Честно! 

И това ли не разбра?! Не е истина просто! Айде - третата в игнора. Безсмислено е! Уау!

Редактирано от Merryl (преглед на промените)

• Автор

И това ли не разбра?! Не е истина просто! Айде - третата в игнора. Безсмислено е!

Бъди щастлива, Шаги! ;)

Мерил помниш ли го онзи с извратеното стихотворение,който като не го лайкнахме,как започна да ходи по други теми и да ни оплува?

Никога не съм те виждала такава,няма смисъл :mark:

Но аз няма да го направя!

Защото не съм нито проста, нито тъпа, нито имам злобата която имаш ти. :)

:wors:  официално съм ти фен!

Мерил помниш ли го онзи с извратеното стихотворение,който като не го лайкнахме,как започна да ходи по други теми и да ни оплува?

Никога не съм те виждала такава,няма смисъл :mark:

Евереста е един и трябва да се почете подобаващо! :)

Редактирано от Merryl (преглед на промените)

• Автор

:wors:  официално съм ти фен!

http://www.youtube.com/watch?v=q2dY2l4zO8c

Пък в мен други емоции се пробудиха. Laughter & tears because it seems impossible to feel so happy & so sad all the same time.

Ключът към баланс и вътрешен мир Обратно към Психология и Психотерапия

Уж сте "осъзнати" хора, пък се обиждате, репчите,карате...  Мхм, да ви "имам" осъзнаването и претенциите. :)

Лек ден.

Пък в мен други емоции се пробудиха. Laughter & tears because it seems impossible to feel so happy & so sad all the same time.

Perfect!

сакън не Оди и у Кулинара плийз

ша има да четем добавете полвин кило Ошомошо

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.