Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за кабинета "Борисов-2"

Featured Replies

Тролите се опитват да превземат темата и си се лайкват взаимно. Може би са получили нареждане свише. Тъй като не ми се занимава повече с блокиране, аз просто им запомних имената и изобщо не чета това, което пишат. Гледам свестни хора се опитват да им опонират, но според мен това е "мисия невъзможна", те са програмирани. Както преди време написах някъде на друго място, великите сили все някога ще се разберат, но всички се гнусят от червеите. И какво ще кажат тези троли, когато Турция отново се управлява от светско правителство (това сега е друга версия на Ислямска държава), което моментално ще смени курса към сближаване с Русия. Троли, не се опитвайте да ми отговаряте, не ви чета, не ви уважавам!!! :)

• Отговори 2,9k
  • Прегледи 167,1k
  • Създадено
  • Последен отговор
  • Автор

Ура! Концесията на летище София пропадна!

Цитат

Още един лъч светлина! По-скоро един лумен по-малко тъмнина.
Проклетата концесия на летище София, лелеяната рожба на транспортния министър, сладкото му пиленце рухна.

Отлетяха очакванията за тлъста комисионна, пропаднаха надеждите на лицата, участвуващи в преговорите, да се присламчат към концесионера и чрез някоя сладка офшорка да си оправят живота за поколения напред.

Решението е взето под незначителен предлог - жалба на някаква компания. То все пак уточнява, че концесията е "прекратена временно ", но няма съмнение - концесията на летище София, така, както бе замислена от властта, умря.

Браво на синдикатите към летището, на Драгомир Стойнев и на всички кръгове, които провалиха престъпния замисъл.

Така трябва да се постъпва при всеки опит за кражба на обществено благо.

Винаги ми е било чудно, защо Борисов толкова много държи на транспортния министър, който според мен въобще не притежава качествата, необходими за този пост?

То кой ли от останалите пък притежава... Държи го, за да няма сътресения в правителството, за да има "стабилност", за да останат на власт. Иначе, ако почне да уволнява, трябва да кара наред и да свърши със себе си.

• Автор
преди 18 минути, ncl написа:

То кой ли от останалите пък притежава... Държи го, за да няма сътресения в правителството, за да има "стабилност", за да останат на власт. Иначе, ако почне да уволнява, трябва да кара наред и да свърши със себе си.

Имам чувството, че Борисов ще започне да сменя министри, защото ако не го направи, рискува да бъде свалено правителството, което би означавало, че ГЕРБ никога повече няма да се върне на власт.

Логично е да постъпи така, но от друга страна министрите са само бушони. А и времето работи против него. Може да започне с Ненчев.

• Автор
преди 3 минути, ncl написа:

Логично е да постъпи така, но от друга страна министрите са само бушони. А и времето работи против него. Може да започне с Ненчев.

Задължително трябва да започне с него и то час по-скоро.

Не би било зле, ако смени и Митов.

преди 28 минути, Мойра написа:

което би означавало, че ГЕРБ никога повече няма да се върне на власт.

Всъщност, ситуацията към момента е такава, не че ГЕРБ са подготвени за избори, но са в пъти по добре от опозицията, и ако има някакви нови сценарии и кампании , отново ще ги спечелят.

за добро или лошо , не се наемам да квалифицирам но това са реланостите:)

преди 1 час, Мойра написа:

Имам чувството, че Борисов ще започне да сменя министри, защото ако не го направи, рискува да бъде свалено правителството, което би означавало, че ГЕРБ никога повече няма да се върне на власт.

Имам чувството че не си права и ГЕРБ отново за голямо съжаление ще ни управлява. България е страна на абсурдите. Щом може  -колкото и безумно да звучи - да съществуват хора които след катастрофите до които ни доведоха правителствата на Луканов и Виденов още гласуват и харесват БСП със сигурност след сегашната ще се намерят такива които да гласуват за ГЕРБ. Пък и в момента няма разумен избор между останалите опции.

преди 1 час, ncl написа:

Разумен избор може да е всяка друга опция. Въпрос на гледна точка.

Разбира се - ако човекът от клиентелата на съответната партия и гледната му точка е личния интерес .

много бързате да сменяте министри. 2 са въпросите на дневен ред пред кабинета Борисов - какво да прави ядрения реактор и подготовката за срещата в началото на юли. 

Редактирано от MicraNT (преглед на промените)

преди 1 час, ncl написа:

По-голям личен интерес от това да казваш, че само една определена партия е опция?!

Не си ли ме разбрал или така се правиш . За мен ГЕРБ е опция колкото и БСП - тоест абсурдна но за много хора тези два варианта са добри, което е безумие.

Има и други партии, не са само тези.

Относно смяната на министрите - не сме ние тези, които бързаме да ги сменяме. Борисов трябва да побърза да ги смени, ако иска да изпревари събитията.

Редактирано от ncl (преглед на промените)

преди 1 час, ncl написа:

Добре де не го увъртай кажи коя партия имаш предвид може и да знаеш някоя . Нормален човек няма как да прегледа и си състави мнение за всичките 300 партии които се нароиха. Като казах няма разумна опция визирам така наречените парламентарно представени партии които всички добре познаваме.

преди 6 минути, ncl написа:

Относно смяната на министрите - не сме ние тези, които бързаме да ги сменяме. Борисов трябва да побърза да ги смени, ако иска да изпревари събитията.

с кого да ги смени, утре да сложи някой да се хареса на Кремъл какво ще се промени. Няма време ни за пуч, ни за народно въстание, да излезе че българския народ масово не ще НАТО. 

Сега хората си коментират проблемите с лаптопите и потребителската електроника, лайкват се по фейсбук и от сорта - справка Калдата. 

А ето и накъде отива работата, както се и очакваше:

Борисов: Живеем в много по-опасна студена война

Spoiler

По думите му е важно да се нормализират отношенията между Националната електрическа компания (НЕК) и руската "Росатом". "Много е важно да се уравновеси тонът, да се подобрят отношенията и да се проведат прагматични разговори с руската страна, за да постигнем максимален ефект. В случая с флотилията по-трудно ще успеем", каза още Борисов.

Тези дни се наслушах на анализатори и на какви ли не коментари по тази темата (за флотилията – бел. ред.) и колкото повече минава времето, показва, че съм бил прав да се тревожа по тази тема. Защото едно по едно започват да излизат неща, които са били договаряни, преговаряни, просто не сме информирани всички за това, което са поемали като ангажимент. За мое най-голямо съжаление, виждате, накрая идва при мен сметката", каза още той.

давам ви дневник, понеже аспекто не се хареса на някои хора :) 

За 2-3 седмици ще се информира за всичко

преди 14 минути, lsmurf написа:

Добре де не го увъртай

Трябва. Защото после ще бъда обвиняван в партийно пристрастие, а съм безпартиен. Избери си някоя по твой избор.

С когото иска да ги сменя министрите. Това си е негов проблем. Ако иска да не ги сменя. А дневник е соросоиден сайт.

Редактирано от ncl (преглед на промените)

Най- добре е Ненчев да го смени с Първанов, а външния със Сидеров ("евала Бойко"), че да може те от Варшава направо за Москва

Не знам какво ще стане обаче, ако утре  излезе и обърне палачинката, та заговори и той за хибридна война и как искат да го вкарат в беля - щото тоя му ход стои. Соросоиди ли? 

преди 1 час, ncl написа:

Не е ли по-добре единия да е президент, а другия - премиер?!

Пази боже !

преди 9 часа, MicraNT написа:

А ето и накъде отива работата, както се и очакваше:

Борисов: Живеем в много по-опасна студена война

Покажи скритото съдържание

По думите му е важно да се нормализират отношенията между Националната електрическа компания (НЕК) и руската "Росатом". "Много е важно да се уравновеси тонът, да се подобрят отношенията и да се проведат прагматични разговори с руската страна, за да постигнем максимален ефект. В случая с флотилията по-трудно ще успеем", каза още Борисов.

Тези дни се наслушах на анализатори и на какви ли не коментари по тази темата (за флотилията – бел. ред.) и колкото повече минава времето, показва, че съм бил прав да се тревожа по тази тема. Защото едно по едно започват да излизат неща, които са били договаряни, преговаряни, просто не сме информирани всички за това, което са поемали като ангажимент. За мое най-голямо съжаление, виждате, накрая идва при мен сметката", каза още той.

Ето отговорил ти е и на двата въпроса.Съгласен ли си с казаното или не?

преди 1 час, M.Николов написа:

Ето отговорил ти е и на двата въпроса.Съгласен ли си с казаното или не?

Съгласен съм с военния му министър по втория въпрос, а по първия с един адвокат, който казва,  че арбитражното решение срещу НЕК трябва задължително да се обжалва.

На Б.Б. мога само да гледам докъде ще му стигне тарикатлъка

преди 15 часа, Мойра написа:

А дано!!! Защо мислите, че като смени няколко министри, положението ще се промени. Самият модел е сбъркан и твърде много напомня онова, което някога наричаха тоталитарна държава. И в края на краищата кой ги избра тези министри, които сега трябва да се сменят? Мисля, че е най-добре да бъде сменен "избирача". :)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.