Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за кабинета "Борисов-2"

Featured Replies

преди 1 час, by_chechi написа:

Като стана дума за Кеворкян , ето анализ на прехода и от вътре !

Но тук се изисква мноооого повече интелект от "чисто емоционалните" , т.е. не е чисто и просто като за студенти :

"Демонът на Империята" (:)) каза : 

абе нещо аз ли не вдявам, по смисъл сякаш визираш мойто мнение отгоре, а аз нямам спомен да съм свързвал доцента с Кеворкян. Имах предвид А. Симов. 

Ако искаш резюмирай накратко какво казва Жан. Виденов. И кажи малко по- определено мнението си във връзка с настоящето и бъдещето.   

А по темата за днешния парламентарен контрол, просто ми е бедна фантазията предвид, това което се случи на референдума

Редактирано от MicraNT (преглед на промените)

• Отговори 2,9k
  • Прегледи 167,1k
  • Създадено
  • Последен отговор
преди 17 минути, MicraNT написа:

абе нещо аз ли не вдявам, по смисъл сякаш визираш мойто мнение отгоре, а аз нямам спомен да съм свързвал доцента с Кеворкян. Имах предвид А. Симов. 

Ако искаш резюмирай накратко какво казва Жан. Виденов. И кажи малко по- определено мнението си във връзка с настоящето и бъдещето.   

А по темата за днешния парламентарен контрол, просто ми е бедна фантазията предвид, това което се случи на референдума

:lol6::lol6::lol6:

Свързвах капацитета на Миро с този на Христов и Кеворкян ...... !:lol6:Дано се усети , че най-после да се затули.....! :lol6:

Христов е Просветител , а Кеворкян - журналист-лисугер от супер класа . Това е съществена разлика . Жан Виденов - политик...с ясното съзнание , че е употребен...

Иначе и на тримата им е безпределно ясна "играта".....

Редактирано от by_chechi (преглед на промените)

преди 2 часа, by_chechi написа:

Като стана дума за Кеворкян , ето анализ на прехода и от вътре !

Но тук се изисква мноооого повече интелект от "чисто емоционалните" , т.е. не е чисто и просто като за студенти :

"Демонът на Империята" (:)) каза : 

Ще бъда наистина емоционален защото тази отрепка е един от хората които съсипаха живота ми както и този на милиони българи. Изгледах го без да си счупя монитора - ура. Тъпото ченге Кеворк се опитва да реабилитира тъпото ченге Виденов. Чакай бе джанъм ти министър председател ли беше когато ограбиха всички спестявания на обикновените хора с девалвацията на лева. Не ти ли остави една пенсия да може да се купят 7 хляба. И каква жертва е бил "горкият" . А случайно да излезе и да каза "този този и този ограбват народа помагайте да се справя". И като беше толкова умен и против това което се вършело и добре го е знаел защо стана министър председател. "Малка бях излъгаха ме" - кретен.

преди 1 минута, lsmurf написа:

"Малка бях излъгаха ме" - кретен.

Е , да де ! Ама не той е кретенът....! :)

преди 1 час, by_chechi написа:

Прав си кретените се оказахме ние . И като гледам как се развиват нещата скоро няма да се откажем от тази си роля. Говоря за народа като цяло .Иначе има и изключения разбира се.

Докато такива като тези двамата ги гледаме какво си хортуват а не ги затворим доживотно България няма да се оправи.

преди 3 часа, by_chechi написа:

Свързвах капацитета на Миро с този на Христов и Кеворкян ...... !:lol6:Дано се усети , че най-после да се затули.....! :lol6:

Христов е Просветител , а Кеворкян - журналист-лисугер от супер класа . Това е съществена разлика . Жан Виденов - политик...с ясното съзнание , че е употребен...

Попаднал сте в хватката на тролите. Не им обръщайте внимание, те не го заслужават, има и други хора, които публикуват качествени неща, а не апологетика на идиотския режим, който в момента управлява. А интервюто със Жан Виденов си го запазих и ще го прочета при малко повечко време, тъй като аз телевизията ИМ не гледам. Благодаря за него. ;)

преди 5 часа, by_chechi написа:

Иначе и на тримата им е безпределно ясна "играта"

Не разбрах това че е журналист-лисугер от супер класа някакво негово предимство ли е. Ако сме я докарали дотук една от причините е че в България тарикат измамник и манипулатор не са мръсни думи а даже някои им се възхищават. Жан да не се прави на   " употребен" - както сам отбелязваш играта му е безпределно ясна. 

преди 1 час, crazy katon написа:

Попаднал сте в хватката на тролите. Не им обръщайте внимание, те не го заслужават, има и други хора, които публикуват качествени неща, а не апологетика на идиотския режим, който в момента управлява. А интервюто със Жан Виденов си го запазих и ще го прочета при малко повечко време, тъй като аз телевизията ИМ не гледам. Благодаря за него. ;)

Кои са тролите според теб ? Тези които дават ясни аргументирани становища или такива като теб дето нямат време да прочетат но коментират това което не са прочели. И ако познаваш постовете ми трябва да знаеш че не само не съм апологет на "идиотския режим" както го наричаш но го смятам за изключително вреден роден  в същата червена мъгла както и другите досегашни. Но за това трябва да се чете ама "чукча не читател - чукча писател":D

Редактирано от lsmurf (преглед на промените)

преди 9 часа, by_chechi написа:

Единствения ни министър- председател, който не открадна нищо и отстояваше каузата България. Спретнаха му показно и отвътре, и отвън...

преди 55 минути, веселия Роджър написа:

Единствения ни министър- председател, който не открадна нищо и отстояваше каузата България. Спретнаха му показно и отвътре, и отвън...

Прав си. И най пострада бедния народ, ама има и не толкова зле пострадали, които чак сега реват.

Редактирано от karadzha (преглед на промените)

преди 13 часа, by_chechi написа:

А не допускаш ли мисълта че съм осмислил изказванията и съм надскочил малко по напред, и съответно затова така коментирам ?

Мнееее.. едва ли с помислил това.. откъде накъде...  :)

Иначе наистина много обичам да ми говорят за просветители учители с Голяма буква....

мед ми капе на сърцето ... такива сами се закопават.... и никога не се усещат.... винаги доказващо се правило.... За капацитет дори не искам да коментирам ...

Троли, четете внимателно, няма да повтарям, не се опитвайте да ми опонирате, не ви чета. Знам вашите аргументи, научих ги наизуст по време на управлението МУ и не ги приемам. Просто няма аргумент, който да оправдае, пак повтарям, това идиотско управление. Стоп, бум и край! :no-no:

преди 1 час, miro20 написа:

А не допускаш ли мисълта че съм осмислил изказванията и съм надскочил малко по напред, и съответно затова така коментирам ?

Мнееее.. едва ли с помислил това.. откъде накъде...  :)

Иначе наистина много обичам да ми говорят за просветители учители с Голяма буква....

мед ми капе на сърцето ... такива сами се закопават.... и никога не се усещат.... винаги доказващо се правило.... За капацитет дори не искам да коментирам ...

Ако става дума за празни приказки , нека и аз да се разпиша :

На времето един Учител ми разкри откровение . В системата за оценяване имало и оценка " Тъп 1 " . Това разбира се предизвика в мен буря от възмущение . Но в последно време установявам , че съществува и оценка " Супер Тъп " . Само се чудя 0 ли е или 7.....Казват ,че системата била шестбална , т.е. ако е7 ще е извън системата......:lol6:

преди 10 часа, lsmurf написа:

Не разбрах това че е журналист-лисугер от супер класа някакво негово предимство ли е.

Не е предимство или недостатък .

Е характеристика за професионално умение !

А дали е предимство или недостатък е въпрос на гледна точка .

Гледната точка пък е твърде малка част от цялото , макар на гледащия да му се струва , че е всичко ....все пак е само точка....

Следва да се прави разлика в нивата , макар че във връзка с предния , по-горе цитат е безсмислено....

преди 9 часа, by_chechi написа:

На времето един Учител ми разкри откровение . В системата за оценяване имало и оценка " Тъп 1 " . Това разбира се предизвика в мен буря от възмущение

Щом те е възмутило, съжалявам че те е определил така Учителя. :)

А твотята оценка за мен нали знаеш че въобще не ме вълнува ? Не знам защо всеки се опитва да ме коментира, нагрубява, заяжжда, подмята, вместо да се замисли малко над себе си .

Това обаче не е мой проблем :)

преди 18 часа, веселия Роджър написа:

Това сам ли го измисли или го прочете в някои "опорни точки " . Безумно е народът е окраден до шушка а министър председателя чист като сълза.

Народа беше окраден след него, от тези които му спретнаха игричката с хиперинфлацията. Жан Виденов не открадна абсолютно нищо, нито от народа, нито от държавата...

Ако имаш доказателства за противното, дай да ги видим. Ако ли не, спри да тролиш... опорна точко.

преди 2 часа, веселия Роджър написа:

Народа беше окраден след него, от тези които му спретнаха игричката с хиперинфлацията. Жан Виденов не открадна абсолютно нищо, нито от народа, нито от държавата...

Ако имаш доказателства за противното, дай да ги видим. Ако ли не, спри да тролиш... опорна точко.

Ами прочети това http://www.faktor.bg/obshtestvo/petak-13/8271-tainiyat-doklad-dobrev-za-kreditnite-milioneri-i-bankovata-mafiya.html 

и си задай въпроса какво точно направи Виденов и ще видиш доказателствата.

преди 2 минути, lsmurf написа:

Ами прочети това http://www.faktor.bg/obshtestvo/petak-13/8271-tainiyat-doklad-dobrev-za-kreditnite-milioneri-i-bankovata-mafiya.html 

Няма какво да чета глупости. Аз бях там и видях. Виденов не приватизира нищо... нямаше време. След него почна голямото крадене, наречено "масова приватизация" от политинкономиста Иван Костов. И не само това, ами подари и дупетата ни на МВФ, въвеждайки валутен борд... Няма лошо да четеш, но е добре и да отделяш време, за осмисляне на прочетеното.

преди 1 час, веселия Роджър написа:

Няма какво да чета глупости. Аз бях там и видях. Виденов не приватизира нищо... нямаше време. След него почна голямото крадене, наречено "масова приватизация" от политинкономиста Иван Костов. И не само това, ами подари и дупетата ни на МВФ, въвеждайки валутен борд... Няма лошо да четеш, но е добре и да отделяш време, за осмисляне на прочетеното.

Аз също бях там и обеднях и едва не умрях защото заплатите стигнаха 5-6 долара което откъдето и да го погледнеш е жив геноцид . Но някои които знаеха какво ще стане забогатяха и ако си бил от тях не те обвинявам че си харесваш Виденов . Спирам да споря защото темата е друга .

току що, lsmurf написа:

Аз също бях там и обеднях и едва не умрях защото заплатите стигнаха 5-6 долара което откъдето и да го погледнеш е жив геноцид . Но някои които знаеха какво ще стане забогатяха и ако си бил от тях не те обвинявам че си харесваш Виденов . Спирам да споря защото темата е друга .

Всички обедняхме, забогатяха само тези, които спретнаха сценария... Виденов не беше един от тях.

преди 25 минути, lsmurf написа:

Каквото  и да направят комунистите, те никога не са виновни. :)

Лека полека се връщат "на бял кон" идеологиите за добрия "бай Тошо" , за добрия комсомолец Жан, Корнелия Нинова започна екзалтирано нова червена "партизанска борба" .... това отделно от носталгията по избилия милиони собствени граждани , Сталин....

Ефекта на тази пропаганда е много интересен за психолозите, и не само ... лошото е че не е някаква виртуалност, а съвсем реална  практика.

Връщат се я. Щото вашите демократи се оказаха педерократи...

току що, веселия Роджър написа:

Връщат се я. Щото вашите демократи се оказаха педерократи...

Никой не е казал че демокрацията е идеална система, но по добра няма.

И което е по важно - Едното не е алтернатива на другото.

Когато някой който сме избрали по демократичен път се изложи, защо това трябва да е стимул за червената мафия и защо се подхващат античовешките комунистически простотии, отхвърлени  морално и чрез закон в България, и не само у нас ?

За вас може да е логично това, за мен е абсурдно  и глупаво

Ако телевизора ти не работи, логично е да го смениш. А нашия телевизор не работи вече 25 години...

• Автор
преди 25 минути, Реджеп Иведик написа:

Даже и у форума си имаме Сталин !!!

По-добре Сталин, отколкото Хрушчов, който подари Крим на украинците. :P

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.