Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за кабинета "Борисов-2"

Featured Replies

на 30 Май 2016 г. в 10:06, Мойра написа:

13 неща, които управляващите провалиха...

А ние търпим, мълчим и чакаме нещо да се промени...защото така сме свикнали...

Но и господ на такива като нас не помага!

Не народ ами мърша

преди 16 часа, ncl написа:

Има и други партии, не са само тези.

всички един дол дренки изедници

• Отговори 2,9k
  • Прегледи 167,1k
  • Създадено
  • Последен отговор
преди 16 часа, lsmurf написа:

Не си ли ме разбрал или така се правиш . За мен ГЕРБ е опция колкото и БСП - тоест абсурдна но за много хора тези два варианта са добри, което е безумие.

Остави, няма нужда да обясняваш, аз това се опитвах да го обясня години наред но никой не го разбира.

Всеки повтаря едно и също : "Ми за кой да гласувам тогава?" и колкото и да им обясняваш не увират.

Може би някъде назад из темата го има и този въпрос но тъй като това са 70 страници ще ми е трудничко да го открия та затова ще попитам и аз :

Преди 2-3 години една шепа идиоти ореваха освета заради 1млрд. евро заем който искаше да изтегли Орешарски, тогава в един друг форум една камара потребители ми обяснваха един през друг как тоя милиард ще го плащаме аз, те и нашите внуци и както това било безумие...

Сега тия настоящите до момента са изтеглили на 20 милиарда евро и никой не казва ни дума.

Е къде са сега всички тия дето реваха срещу онзи един милиард? Защо не реват и сега?

Май все пак ще се окажа прав че всички онези събития заедно с недоспалите студенти, протестните мрежи и СИЕ са били добре режисирани.

току що, ncl написа:

Какво предлагаш?

Предлагам хората да мислят а не да гласуват само за да не са ония другите на власт.

преди 7 минути, Bubbles написа:

Май все пак ще се окажа прав че всички онези събития заедно с недоспалите студенти, протестните мрежи и СИЕ са били добре режисирани.

Искаш да кажеш, че си по информиран от Сергей Станишев ли ?

Станишев призна, че слуховете за соросоидите, както и самия термин, са пропаганден трик.

преди 10 минути, Реджеп Иведик написа:

Искаш да кажеш, че си по информиран от Сергей Станишев ли ?

Станишев призна, че слуховете за соросоидите, както и самия термин, са пропаганден трик.

Мне, искам да кажа, че не е нормално да оревеш целия свят за 1 милиард, а за на 20 милиарда да не кажеш и гък.

Редактирано от Bubbles (преглед на промените)

преди 6 часа, Bubbles написа:

Сега тия настоящите до момента са изтеглили на 20 милиарда евро и никой не казва ни дума.

Нещо като потвърждение на написаното?Ако искате да ви вземат на сериозно, бъдете точни като давате информация.

В МС: Борисов – най-беден, Захариева – най-заможната

Премиерът има скромните 29 300 лв., спестени от заплата

Премиерът Бойко Борисов е с най-малко спестявания от членовете на кабинета. Той има скромните 29 300 лв. от заплата, става ясно при прегледа на имотните декларации, подадени от хората на ръководни постове в Сметната палата. 

Вицепремиерът и вътрешен министър Румяна Бъчварова има спестени 35 400 лв. от заплата, предходни спестявания и наем.

Другият вицепремиер Томислав Дончев е сключил спестовна застраховка "Живот" за 32 000 евро и има кредитна карта за 10 хиляди евро.

Финансовият ни министър Владислав Горанов декларира три апартамента в София, два от които придобити през 2007 г., и един, придобит през 1997 г., който е подарък от родителите му. Банковият депозит на ковчежник №1 в държавата възлиза на 74 474 лв., а жена му от заплата е спестила 11 101 лв.

Министърът на отбраната Николай Ненчев се оказа с влог от 25 949 лв. и декларирани приходи от наем в размер 9600 лв. и от селскостопанско производство 4 000 лв.

С имот и в съседна Гърция най-заможна е правосъдната министърка Екатерина Захариева. Тя декларира и три апартамента, къща с двор в груб строеж в столицата и магазин в Пазарджик на обща стойност близо половин милион. 

Къщата с двор в груб строеж е придобита 2007 г. като дворът е на стойност 21 514, а цената по договор за строеж е 174 118 лв. Захариева е собственик и на земеделска земя в Гърция на стойност 105 114 лв. Мъжът й разполага с три банкови влога в евро или общо 75 хиляди и един влог в долари за 15 хиляди. Двамата ползват кредитни карти - Захариева за 6 хиляди лева, а съпругът и за 5 хиляди евро. 

Другият богат министър в кабинета е министърът на туризма Николина Ангелкова. През 2015 г. тя е купила апартамент с гараж за 210 хиляди лева, придобити от спестявания, получила е BMW 530 XD.  Дъщеря й Далия Христова има на влог 1 595 евро, а Ангелкова влог от 2107 британски лири, два депозита в лева с обща сума над 60 хиляди лева и влог от 65 057 евро.

Транспортният министър Московски е вписал в декларацията си 12 хиляди лева от заплата. 

Министърът на регионалното развитие Лиляна Павлова е спестила 50 хил.лв., а министърката на земеделието Десислава Танева - малко по-малко, 35 601 лв. е влогът на земеделския министър Десислава Танева.

Новият социален министър Зорница Русинова е обявила наследствен имот и спестени 15 хиляди лева и 2300 евро. С 9 050 евро депозит разполага министърът на културата Вежди Ражидов, жена му - 2835 евро. 

Спортният министър Красен Кралев е вписал кредитна карта за 10 хиляди лева. Шефът на икономиката ни Лукарски има на влог 13 039 лв. и кредитна карта за 10 хиляди лева, както и 12680 ценни книжа от дялове на договорен фонд.

преди 1 час, ined написа:

В МС: Борисов – най-беден, Захариева – най-заможната

Премиерът има скромните 29 300 лв., спестени от заплата

Премиерът Бойко Борисов е с най-малко спестявания от членовете на кабинета. Той има скромните 29 300 лв. от заплата, става ясно при прегледа на имотните декларации, подадени от хората на ръководни постове в Сметната палата. 

Вицепремиерът и вътрешен министър Румяна Бъчварова има спестени 35 400 лв. от заплата, предходни спестявания и наем.

Другият вицепремиер Томислав Дончев е сключил спестовна застраховка "Живот" за 32 000 евро и има кредитна карта за 10 хиляди евро.

Финансовият ни министър Владислав Горанов декларира три апартамента в София, два от които придобити през 2007 г., и един, придобит през 1997 г., който е подарък от родителите му. Банковият депозит на ковчежник №1 в държавата възлиза на 74 474 лв., а жена му от заплата е спестила 11 101 лв.

Министърът на отбраната Николай Ненчев се оказа с влог от 25 949 лв. и декларирани приходи от наем в размер 9600 лв. и от селскостопанско производство 4 000 лв.

С имот и в съседна Гърция най-заможна е правосъдната министърка Екатерина Захариева. Тя декларира и три апартамента, къща с двор в груб строеж в столицата и магазин в Пазарджик на обща стойност близо половин милион. 

Къщата с двор в груб строеж е придобита 2007 г. като дворът е на стойност 21 514, а цената по договор за строеж е 174 118 лв. Захариева е собственик и на земеделска земя в Гърция на стойност 105 114 лв. Мъжът й разполага с три банкови влога в евро или общо 75 хиляди и един влог в долари за 15 хиляди. Двамата ползват кредитни карти - Захариева за 6 хиляди лева, а съпругът и за 5 хиляди евро. 

Другият богат министър в кабинета е министърът на туризма Николина Ангелкова. През 2015 г. тя е купила апартамент с гараж за 210 хиляди лева, придобити от спестявания, получила е BMW 530 XD.  Дъщеря й Далия Христова има на влог 1 595 евро, а Ангелкова влог от 2107 британски лири, два депозита в лева с обща сума над 60 хиляди лева и влог от 65 057 евро.

Транспортният министър Московски е вписал в декларацията си 12 хиляди лева от заплата. 

Министърът на регионалното развитие Лиляна Павлова е спестила 50 хил.лв., а министърката на земеделието Десислава Танева - малко по-малко, 35 601 лв. е влогът на земеделския министър Десислава Танева.

Новият социален министър Зорница Русинова е обявила наследствен имот и спестени 15 хиляди лева и 2300 евро. С 9 050 евро депозит разполага министърът на културата Вежди Ражидов, жена му - 2835 евро. 

Спортният министър Красен Кралев е вписал кредитна карта за 10 хиляди лева. Шефът на икономиката ни Лукарски има на влог 13 039 лв. и кредитна карта за 10 хиляди лева, както и 12680 ценни книжа от дялове на договорен фонд.

Това трябваше ли да е забавно ?

преди 15 часа, M.Николов написа:

Нещо като потвърждение на написаното?Ако искате да ви вземат на сериозно, бъдете точни като давате информация.

Потвърждение на какво? На това че никой не казва и копче за тия заеми ли? Вие виждате ли да има нещо протести, някой изобщо да дава мнения по медиите и да задава въпроси защо се теглят, кой ще ги връща...?

Аз работя на един хвърлей от НС и жива душа не съм видял там която да потърси сметка за въпросните заеми.

Ако пък искате потвърждение за това че са изтеглени въпросните заеми, моля заповядайте  : http://btvnovinite.bg/article/bulgaria/ikonomika/bsp-upravljavashtite-tegljat-nov-zaem-ot-16-mlrd-leva.html

За другите не ми се рови да търся, но ако питате чичо гошо той ще ви даде достатъчно информация.

В сутрешния блок на БНТ гостува Даниел Митов. 

Анексирането на Крим създаде дисбаланси, на които трябва да реагираме

Днес на заседание на министерския съвет ще се обсъжда и тоя щекотлив въпрос и ще определят състава на делегацията в Полша. 

В петък Борисов ще отговаря на въпроси на парламентарния контрол. 

*жега, референдум и футбол

• Автор
на 6/21/2016 в 13:28, Bubbles написа:

Мне, искам да кажа, че не е нормално да оревеш целия свят за 1 милиард, а за на 20 милиарда да не кажеш и гък.

Липсва организатор и спонсор, какъвто имаше по времето на Орешарски, затова всички мълчат.

Тогава се протестираше срещу заплащане.

Инертен народ сме, за съжаление, затова сме се докарали дотук.

Е , аз не съм толкова умен като повечето тук (виж ми аватара) ! :)

В делегацията правителството ще се представлява от Митов и Ненчев. Борисов е присъствал на заседанието.

На изборите обикновено се регистрират към 30 партии и още към 7 коалиции. Но има рекордни записи за участие в изборите към 146 партии.Като през 2007 са били 217.

През 2009 години е имало 339 партии. Повечето лидери, основатели, членове са бизнесмени, съветници. Има и партия на Кристина Димитрова  http://www.cek.bg/ ,която се обедини с НФСБ, пък тя се обедини с ГОРД

За партия Море нямам думи.

Може би никой не знае тези всички партии, но те си имат приложение, да слугуват и търгуват. Щом вече повече от 30 години все 5 партии печелят изборите.

Редактирано от acnekt (преглед на промените)

преди 2 часа, by_chechi написа:

Е , аз не съм толкова умен като повечето тук (виж ми аватара) ! :)

Много точно и супер добре систематизирано . Интересно ми е как ще го коментират тези които пишат тук. Особено втория материал.

на 22.06.2016 г. в 18:14, lsmurf написа:

Много точно и супер добре систематизирано . Интересно ми е как ще го коментират тези които пишат тук. Особено втория материал.

Нищо по-точно и смислено не могат да напишат ! Г-н доц. Иво Христов е с много глави над всички тук ( а бе тук , боже ....!!! В държавата България ! ) !

Нооооо !

Но някои могат веднага и без много да му мислят да изсипят поне един самосвал........нечистотии да кажем...! Без последствия разбира се.....!:)

Ха ти да видиш....

Цитат

Във въпроса, отправен към мен от страна на румънския ми колега, се съдържаше "създаването на група", а не се коментираше флотилия. Това каза министърът на отбраната Николай Ненчев по време на заседанието на парламентарната комисия по отбраната, където той беше изслушан от депутатите по казуса за т. нар. флотилия в Черно море.

Не било флотилия,а група.

Цитат

По-късно пред журналисти той обясни, че ако изграждаме група, това означава, че имаме общи координирани действия, ако изграждаме флотилия, това означава, че има ръководство и това ръководство трябва да се поеме от една от страните.

... как само се гънат и измъкват.

И само няколко дни преди това

Цитат

Николай Ненчев също призна, че е получил предложение да участваме в инициативата на Букурещ и Анкара, но е възразил и е настоял въпросът да се разглежда на равнище ръководители на страните от НАТО.

Имах среща с моя румънски колега, на която бе представена инициативата за изграждане на флотилия. Помолих да се разглежда само в изграждането на флотилия в рамките на НАТО. Не сме обсъждали флотилия между Румъния, Турция и България”, поясни той.

преди 5 часа, by_chechi написа:

Нищо по-точно и смислено не могат да напишат ! Г-н доц. Иво Христов е с много глави над всички тук ( а бе тук , боже ....!!! В държавата България ! ) !

Нооооо !

Но някои могат веднага и без много да му мислят да изсипят поне един самосвал........нечистотии да кажем...! Без последствия разбира се.....!:)

Остави го този доц. Христов - той иска да ни събуди пък и да си решаваме проблемите сами. Откъде накъде ! Ние тук си харесваме анализатори като Кеворкян и Волгин които ни пеят приспивни песнички как като сменим лошия Плевнелиев с някой добър пропутински чичко и всичко ще потече по мед и масло . Добрият чичко Путин ще ни реши проблемите.

преди 26 минути, lsmurf написа:

Ние тук си харесваме анализатори като Кеворкян и Волгин които ни пеят приспивни песнички как като сменим лошия Плевнелиев с някой добър пропутински чичко и всичко ще потече по мед и масло . Добрият чичко Путин ще ни реши проблемите.

Spoiler

съвсем не на майтап има и у фейса такива клоаки т.е. антибългарски групи  :)

по ситуацията с флотилията и реакцията на Борисов се спрях на мнението на бившия посланик в Русия И.Василев 

Буря в чаша вода или подводни течения на българската /гео/политика

* С мнение за човек от пловдивската школа вече се разписах. 

Доц. Христов има излъчване на гуру. Един същинский Шопенхауер, което си е уникално за нашто племе. Песимизмът му е убийствен. Студентите му сигурно се разплакват, докато го слушат и ходят седмици наред след това като хипнотизирани.  

Моят човек е Вацев. Интелектуално по- разюздан и емоционално по- сдържан и смирен. Тоз юнак още буен. Ако се изкуши да премине изцяло червената линия може да нанесе поразии. 

Тия и двамата обаче са диаметрално противоположни на онова лакейче, да не му казвам името - от в. Дума, водещия интервютата

Като стана дума за Кеворкян , ето анализ на прехода и от вътре !

Но тук се изисква мноооого повече интелект от "чисто емоционалните" , т.е. не е чисто и просто като за студенти :

"Демонът на Империята" (:)) каза : 

Редактирано от by_chechi (преглед на промените)

Spoiler

преди 6 минути, by_chechi написа:

Като стана дума

преди 1 час, miro20 написа:
  Покажи скритото съдържание

Вече писах ! Не е чисто и просто като за учил-недоучил , разбрал-недоразбрал........За знаещ и можещ и дума не отварям ! :)

Върни се на Иво Христов ! Той е Истински Учител , Просветител от най-висок ранг по призвание и професия....за нещата от Кеворкян си недорасъл !

И за да не се случи недоразумение ! Горното не е обида ! Просто нивата са несравними.....

Редактирано от by_chechi (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.