Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Положението в Украйна - част 2

Featured Replies

Бе трол съм си аз... :hush::shy11:

:hush:

От доста месеци руски ядрени подводници дежурят под вода около американските брегове.   И никой не пише нищо за това - освен няколко войнствени руски сайта.   Навремето Куба оцеля заради Хрусчов - той същото беше преценил за подсигуряване.

Че те, от години ги навестяват. В това няма лошо, даже е хубаво. Така тия в САЩ, няма да летят много, по облаците. 

• Отговори 2k
  • Прегледи 80,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Стигна се дотам тролове да убеждаваме за спиране на войната в Украйна.    Ама аз само в Украйна съм трол.   Мисля си - интересите на България трябва да са над тези неща.   Дайте да измислим как да съдействаме и славяните да спрат да се избиват.

Стигна се дотам тролове да убеждаваме за спиране на войната в Украйна.    Ама аз само в Украйна съм трол.   Мисля си - интересите на България трябва да са над тези неща.   Дайте да измислим как да съдействаме и славяните да спрат да се избиват.

Да пишем писмо до Путлер да си изтегли войските например.

Ние, няма какво да направим. За жалост, тия в Киев се командват от бялата къща. И на тях, не им пука за Украйна, или за която и да е страна. Те си гонят, икономическите интереси. 

Да пишем писмо до Путлер да си изтегли войските например.

Той още няма войски там - ама мога да му пиша да изпрати.  За да свърши бързо тази братоубийствена война.   После Украйна ще е в други граници - а това не касае българските  национални интереси.     След това мнение очаквам украински творци-хакери да ме атакуват за кой ли път и пак ще срещнат перфектна американска и китайска защита.   Защото у дома ползвам два компютъра с две защити.  Харесвам ги и не зная коя е по-добра.

Той още няма войски там - ама мога да му пиша да изпрати.  За да свърши бързо тази братоубийствена война.   После Украйна ще е в други граници - а това не касае българските  национални интереси.     След това мнение очаквам украински творци-хакери да ме атакуват за кой ли път и пак ще срещнат перфектна американска и китайска защита.   Защото у дома ползвам два компютъра с две защити.  Харесвам ги и не зная коя е по-добра.

Има войски там. Даже на войските в Крим вече им сложи и опознавателните знаци, и се похвали каква брилянтна анексия е провел.

Има войски там. Даже на войските в Крим вече им сложи и опознавателните знаци, и се похвали каква брилянтна анексия е провел.

Стига си бъркал руски доброволци с руски войски - украинците признават там за около 8000 души доброволци.  Те са малка част от около 43 000 сепаратисти - пак по украински данни!    Защо им е невъзможно на 200 000 украинска армия да надвият тези бунтовници!?  Пет към едно защо им е недостатъчно!?

Стига си бъркал руски доброволци с руски войски - украинците признават там за около 8000 души доброволци.  Те са малка част от около 43 000 сепаратисти - пак по украински данни!    Защо им е невъзможно на 200 000 украинска армия да надвият тези бунтовници!?  Пет към едно защо им е недостатъчно!?

Защото освен редовната руска армия има и украинско цивилно население. Защото има споразумения от Минск.

Не бъркай цивилизованата украинска армия с путлерофашистките касапи, за които човешкия живот е нищо. И споразуменията и договорите също са нищо.

Защото освен редовната руска армия има и украинско цивилно население. Защото има споразумения от Минск.

Не бъркай цивилизованата украинска армия с путлерофашистките касапи, за които човешкия живот е нищо. И споразуменията и договорите също са нищо.

Извинявай това виц ли беше? В три реда си написал толкоз глупости, че може да кандидатстваш за гинес.

Редактирано от vasilevsa (преглед на промените)

Пробвай по-убедително - населението е руско и ти си в киреча...   Трол от България.   Аз съм трол от Украйна и ти е бедна фантазията какво мога да ти натворя.   Давам ти срок до утре да преосмислиш всички тези работи.  

====   След това мнение очаквам украински творци-хакери да ме атакуват за кой ли път и пак ще срещнат перфектна американска и китайска защита.   Защото у дома ползвам два компютъра с две защити.  Харесвам ги и не зная коя е по-добра.

:D  10 X 

Мене не ме атакуват понеже са ме припознали за техен си трол  :D

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

:D  10 X 

Мене не ме атакуват понеже са ме припознали за техен си трол  :D

Нормално.  Сега ми е интересен Реджеп - какво още ще прецени и натвори.   Аз съм украински ученик и техен уж трол ...

• Автор

Докъде може да стигне идиотизмът и промиването на мозъци:

Русия постави нов рекорд в добива на петрол

Руското петролно производство е достигнало през март поредното си най-високо равнище за постсъветския период, осигурявайки и  по-висок износ, предаде "Ройтерс".Увеличението на експорта е допринесло за още по-голямо насищане на световния пазар, което поддържа цените на петрола ниски и ощетява руската икономика, отбелязва агенцията.

Начи, руснаците сами си ощетяват икономиката и свалят цените на петрола, щот' са тъпи.

Големите производителите от ОПЕК решиха да запазят пазарния си дял, като заявиха, че ще намалят добива с цел вдигане на цените, само ако и други - като Русия - направят същото.

Не се казва, че в момента руснаците обърнаха играта и правят същото, което правеха САЩ и Саудитска Арабия в края на миналата година - свалят цените на петрола, за да ощетят другата страна, т.е. с техните камъни по техните глави. Което пък разбива на пух и прах опорната точка, че Русия щяла да фалира всеки момент.

Друго - след като САЩ толкова пъти доставяха демокрация на страни в нужда - Виетнам, Лаос, Панама, Венецуела, Чили, Колумбия, Югославия, Ирак, Иран, Сирия, Либия и много други, не можем ли да предположим, че и след официално признатата си помощ за Украйна ще оставят след себе си същата цъфтяща икономика и демографска картина?

Само се питам...

ПП. Санкциите срещу Русия създават проблеми на ЕС

А добрутро. Ма ний сме готини и демократични, ще ходим ако трябва гладни, обаче няма да търгуваме с гадните руснаци...

screenshotopqwp.jpg

Ура, демократи!

Една фирма в Украйна най-после намери отнейде спестявания да плати 1 паленце от 340 килограма!

Ма те са управлявани от демократично избрано правителство и шъ съ опраят, нема се пуашите...

Ей това е резултатът от предизвикването на конфликта от САЩ - където стъпят, трева не никне.

Украйна не позволява на български граждани да изпращат хуманитарна помощ на своите сънародници там

Това не знам как да го коментирам, освен като геноцид.

Да ги раздадат тези помощи на бедните сирийци в България!

Аууу, прочели са агентите какви идеи имахме с баю за търговия в Украйна и резнаха кранчето!

и сърбите искат по модела крим-бърз референдум и присъединяване към русия! :) :) :)

http://www.vestinet.rs/

:ohmy:  Ти шегуваш ли се или някой ти каза, че нещо такова пише там?

Защото пише, че Сърбия има амбицията до 2020 година да влезе в ЕС...

А иначе сте успели да ме изкоментирате , едни същи селски тьотки-клюкарки. :D  Отдава ви се. И ви прилича. :D

Същата партия Народен фронт.  ;)

Та, Духче, какъв е проблемът на партия "Народен фронт" според теб? Защото според мен няма политическа партия в света, която да няма своите "мърши", пък и самата дума "политика" никъде по света не носи ореола на нещо добро и красиво. Какво(според теб) трябваше да науча от линковете дето беше така добър да ми предложиш?

И не мислиш ли, че ако не разбирам нещата като теб, не означава, че не ги разбирам? :D Ти някаква мерителна единица ли си, що ли?

Харесва ли ти или не, украинския народ си ги избра миналия октомври.

Факт!

Редактирано от Нел (преглед на промените)

Пак ти казвам. Не коментирай неща, дето не ги разбираш. Превръщаш се в трол, като онези двамата. Десен сектор, контролира всички силови министерства и служби. Можеш да го провериш, ама едва ли ще го разбереш. 

П.П Покажи, кога си отговорила? 

"Правосеките" взеха 1.7 % напоследните избори есента 2014г.

Два въпроса - как партия с 1.7 % контролира служби и  министерства, не знам.

Второ - коя хунта прави избори , че и ги губи така катастрофално ?

Лично аз съм изненадан че след тази масирана руска агресия, националистическите крайни изцепки  и парти са прекалено малко и с толкова слаба поддръжка.

Обяснението е много просто - колкото е имало и преди, толкова и сега има фашисти в Украйна - т.е. по малко от една шепа.

Докато в РФ си действат 53 фашистки организации, да не говорим за новата религия "рашизъм". Това отдавна влезе като дискусионен термин в медиите.

Пак не видях обяснение защо международния нацистки конгрес се проведе в Путинланд, а не в Украйна или другаде ?

И се арестуват хора излезли да протестират срещу това нацистко сборище ?

м ?

Митове и легенди  :)

Точно обратното.При демокрацията властват безотговорността и няма нравственост,проституция,сводничество,гей бракове,наркотици,насилие и още много в ценностната система на демокрацията.

Култови бисери :) :)

Върни се в историята да провериш защо преди години руски територии са предоставени на Украйна - после може да продължим събеседването.  Посещавам сайтове в Новорусия и там няма злостна пропаганда - хората отбраняват родния си край и живота си от жестоки окупатори.     Украинците наивно им дадоха повод за освободителна война.   А руснаците в Крим не виждам какво пак да правят в Украйна - не повтаряй мечти и сънища на украински управници. 

Ами да - да се върнем в историята.

За Московското княжество и т.н.. аз затова давам и карти по разпределение на етноси и т.н..

А сайтове на "нвооросия" и как си супер информиран и че нямало злостна пропаганда.. ... чак не знам как да коментирам :)

На такива аргументи с нищо не мога да отговоря . Защото на вицове не се отговаря, а се усмихва човек :)

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

• Автор

А нещо във връзка с това, което аз съм пуснал? Или неудобните постове пак се пропускат?

Оооо, я стига троли. На какво прилича това. Пускате безсмислени постове и се харесвате даже. Как да не ви разконспирира човек :D

:offtopic_s:

• Автор

Ама не, така диалог не се получава. Липсва напълно. Ако не се включваш някъде в обхвата на точките, просто си игнориран и се минава към следващия пост, който позволява да се повтори някоя от опорните точки.

Путин Хуйло, Путлер, нацисткият конгрес в Санкт Петербург, вежливите руснаци в ДНР и ЛНР... и май изчерпих опорните точки. Ако съм пропуснал някоя, се извинявам. А, и от време на време някой линк или видео без никакво обяснение или някакво лично мнение към него, просто ей така, за да се дразнят околните - умишлено! На моменти липсват даже зачатъци на мисъл. Четвърт полуидея за мисловен напън няма. И с тия хора се опитваш да коментираш и обсъждаш - да, да, чакай си...

Знам, че е така, но обясни го на други хора :D  Според тях е точно обратното. Защитаващите Руската политика са тролове, пускат съмнителни линкове и не отговарят на железните доказателства на Хамериканските поддръжници. Явно на Реджеп постовете са железни и ние с нашия умствен багаж не сме в състояние нито да ги осмислим, нито да ги оборим :D 

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.