Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Обсъждане на Истанбулската конвенция

Featured Replies

преди 5 минути, sliderum написа:

Ще я уредим работата и  без юридическа сила. Зер, да вкарам адвокатин да ми урежда легловите упражнения с жена ми, с подпис и печат за акта.. Че нали това е една от мечтите на привържениците на конвенцията, щото да се намърдат навсякъде откъдето могат да изцоцат някакви парички. Под привърженици имам предвид, не пряко заинтересованите перверзни психично отклонени, а цялата адвокатска, хирургическа, даскалска и НПО гилдии, които се промъкват покрай интересите им, с цел да се доберат до паричните потоци, които тласкат този процес и тези, които се освобождават след като бъде реално внедрен.

Ако няма повече какво да кажеш и добавиш към проекта за текст, любезно ще те помоля да млъкнеш, и да отстъпиш място на някой друг, който ще говори по същество.

До Министър-председателя на Република България, г-н Бойко Методиев Борисов,

До Министри и Коалиционни партньори в Правителството на Република България,

До Върховния Конституционен Съд на Република България,

До техни превъзходителства, посланици и дипломатически представители на държави, поддържащи дипломатически представителства и мисии в Република България,

До Европарламента на Европейския съюз,

До представителствата и мисиите на НАТО, намиращи се на територията на република България

До Главна Прокуратура на Република България.

след официалното обръщение към правителството и всички официални институции в България, някой от вас, по-запознат с обстоятелствата около самата Конвенция- датата на нейното приемане, официалното й название, и институциите, които са я приели, помества всичко това на първия ред, след встъпителното: Обръщам се към вас в качеството си на български гражданин, избирател и данъкоплатец, във връзка със ......

• Отговори 5,2k
  • Прегледи 319,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Джордж Сорос държи квота от 30% в групата, която ще прилага Истанбулската конвенция Сорос не е човек, а зъл демон!     

• Къде съм те кълнял бре мирко? Дал си линкче, дето сочи до пост на @Lumberman . Я се дръж малко по-успешно. Далеч си от всякакъв стимул за прогрес... Твоята цел тук е да подвеждаш хората!

• Това под спойлера отдавна съм го прочела и мисля, че ни заблуждават. В България никой никога не е дискриминирал различните, освен ако не са били автори на престъпления. Не е нужно да спомена

Публикувани изображения

Не се напъвай, докато писмото стигне до където е изпратено, с тия свръхбавни административни процедури и ако въобще някой му обърне внимание когато все пак стигне, може и въпросните които изброяваш, вече да не управляват страната.  :D

преди 1 минута, sliderum написа:

Не се напъвай, докато писмото стигне до където е изпратено, с тия свръхбавни административни процедури и ако въобще някой му обърне внимание когато все пак стигне, може и въпросните които изброяваш, вече да не управляват страната.  :D

Не ме карай да се повтарям, бавачки и черногледци не ни трябват. Свръхбавни процедури казваш. Я си представи за миг, че си Бойко Борисов. Утре е понеделник, нали? Ставаш в 6.30, теглиш си един бръснач, и отиваш на работа в Министерския Съвет. А там вече те чака разтреперан прес-аташето на правителствената администрация с думите "ваше величество, сървърът на правителството всеки момент ще излезе от строя! През нощта получихме два милиона обръщения за отхвърляне на истанбулската конвенция, всички с искане за изходящ номер и официален отговор, от деловодството се видяха в чудо какво да правят!"

преди 2 минути, adler88 написа:

Не ме карай да се повтарям, бавачки и черногледци не ни трябват. Свръхбавни процедури казваш. Я си представи за миг, че си Бойко Борисов. Утре е понеделник, нали? Ставаш в 6.30, теглиш си един бръснач, и отиваш на работа в Министерския Съвет. А там вече те чака разтреперан прес-аташето на правителствената администрация с думите "ваше величество, сървърът на правителството всеки момент ще излезе от строя! През нощта получихме два милиона обръщения за отхвърляне на истанбулската конвенция, всички с искане за изходящ номер и официален отговор, от деловодството се видяха в чудо какво да правят!"

Просто Явор  Колев, ще проследи източника на спама и ще го окошари. Понеже никак не е вероятно, 2 милиона пенсионери самостоятелно да пуснат електронна поща на този адрес, в един и същ времеви период и с еднакъв текст.

току-що, sliderum написа:

Просто Явор  Колев, ще проследи източника на спама и ще го окошари. Понеже никак не е вероятно, 2 милиона пенсионери самостоятелно да пуснат електронна поща на този адрес, в един и същ времеви период и с еднакъв текст.

И как ще стане окошарването? Спам е едно, официално обръщение по повод на правителствената политика- съвсем друго. Никой да не си помисля да играе самосиндикално, и да добавя търговска реклама към писмото, точно за реклама може да пострада!

сроред мен е по добре  да се подкрепи съществуващото становище-

Становище на Светия Синод по повод Истанбулската конвенция

22 януари 2018 11:58, Българска Патриаршия

Становище

на Светия Синод на Българската Православна църква –

Българска Патриаршия

по повод Конвенцията на Съвета на Европа за предотвратяване и борба с насилието срещу жените и домашното насилие, придобила обществена употреба като Истанбулска конвенция

цалото е тук-http://www.bg-patriarshia.bg/news.php?id=254101

преди 1 минута, glen написа:

сроред мен е по добре  да се подкрепи съществуващото становище-

Становище на Светия Синод по повод Истанбулската конвенция

22 януари 2018 11:58, Българска Патриаршия

Становище

на Светия Синод на Българската Православна църква –

Българска Патриаршия

по повод Конвенцията на Съвета на Европа за предотвратяване и борба с насилието срещу жените и домашното насилие, придобила обществена употреба като Истанбулска конвенция

цалото е тук-http://www.bg-patriarshia.bg/news.php?id=254101

Светият Синод не е суверен, суверенът сте вие, вашият глас е по-тежък и страшен за властта от гласа на Светия Синод!

преди 57 минути, glen написа:

майтапиме се,но тия перверзници противопоставят морал срещу законност!който държи на морала е извън закона и обратно-тези,които се придържат към закона няма да имат морал!

Да, майтапите се :)

Тук уцели. Толкова глупости за конвенцията накуп като тук , май не съм срещал из  нета :)

ББ едва ли ще осъмне "разтреперан" ,  а ако сте пропуснали,   те вече се отказаха и внесоха въпроса в КС.

Което е най правилното възможно действие

преди 7 минути, adler88 написа:

И как ще стане окошарването? Спам е едно, официално обръщение по повод на правителствената политика- съвсем друго. Никой да не си помисля да играе самосиндикално, и да добавя търговска реклама към писмото, точно за реклама може да пострада!

Спамът е всяко съобщение, повторено излишен брой пъти.

току-що, adler88 написа:

Светият Синод не е суверен, суверенът сте вие, вашият глас е по-тежък и страшен за властта от гласа на Светия Синод!

Да, това е вярно. Но явно е проблем не за народа да го осъзнае този факт, а за представителите на народа.

току-що, sliderum написа:

Спамът е всяко съобщение, повторено излишен брой пъти.

Да, това е вярно. Но явно е проблем не за народа да го осъзнае този факт, а за представителите на народа.

Точно в народа е най-големият проблем- народът упорито отказва да упражни своя суверенитет. И предпочита тази работа да я свърши Синода и Мюфтийството. Ок, добре, духовниците свършиха своята работа, но народът се крие зад тях, и смята че ще му се размине упражняването на суверенитета. Ами когато откажеш да управляваш, друг те управлява, не е ли ясно и за дебилите? Крадат ти всичко, което имаш- и държава, и семейство, и икономика. Като си п..тьо маринкин, ще си играят с теб, докато те довършат.

преди 2 минути, adler88 написа:

Точно в народа е най-големият проблем- народът упорито отказва да упражни своя суверенитет. И предпочита тази работа да я свърши Синода и Мюфтийството. Ок, добре, духовниците свършиха своята работа, но народът се крие зад тях, и смята че ще му се размине упражняването на суверенитета. Ами когато откажеш да управляваш, друг те управлява, не е ли ясно и за дебилите? Крадат ти всичко, което имаш- и държава, и семейство, и икономика. Като си п..тьо маринкин, ще си играят с теб, докато те довършат.

Не остана читав материал  за протести. Или беше изгонен от страната на гурбет, или застаря. Младото поколение не може да осъзнае проблема, понеже е образУвано старателно да бъде функционално неграмотно, но за сметка на това да са перфектни консуматори. Точно това което е нужно на чорбаджиите, поповете, политиците и всички останали паразити, за да им е най-удобно  да паразитират.

преди 11 минути, sliderum написа:

Не остана читав материал  за протести. Или беше изгонен от страната на гурбет, или застаря. Младото поколение не може да осъзнае проблема, понеже е образУвано старателно да бъде функционално неграмотно, но за сметка на това да са перфектни консуматори. Точно това което е нужно на чорбаджиите, поповете, политиците и всички останали паразити, за да им е най-удобно  да паразитират.

Не, беше изгонен от педерастите, умните и красивите!!! Намерете кой стои зад тези и ще разберете от кого са изгонени!!! Накажете виновниците и ще върнете хората по площадите!!! Просто е, но не Ви стиска!!!!

преди 21 минути, adler88 написа:

Точно в народа е най-големият проблем- народът упорито отказва да упражни своя суверенитет.

За протокола, ти считаш ли се за част от тоя народ? Защо си толкова въвлечен в съдбата му? И агитираш? Не е ли малко неуместно чужд човек да дойде да агитира, дори да е прав - не се ли меси в чужди работи?

на 2/4/2018 в 15:32, ostavime написа:

Смешна история си, пич. Всички ти се подиграват но ти явно си много *****, че дори не вдяваш. 

Със здраве, пич и дано някога някой джендър (не) те изплющи. Сигурен съм, че няма да се дърпаш. ;) 

Това, от човека, който преди дни ме засече с: "Много ли е готино да изложиш някой?"

преди 18 минути, Джугашвили написа:

Не, беше изгонен от педерастите, умните и красивите!!! Намерете кой стои зад тези и ще разберете от кого са изгонени!!! Накажете виновниците и ще върнете хората по площадите!!! Просто е, но не Ви стиска!!!!

То е ясно, кои са виновни. По банковите им сметки е ясно. Въпросът с наказването обаче е проблемен. В главата си колко пъти съм ги наказвал, идея си нямаш. Ама сам човек да тръгне, или няколко да сме, дори само против един от тия, който е обкръжен от дузина тренирани частни горили и още толкова държавни горили, издържани от нашите данъци и се вози в бронирана 5 тонна лимузина, ами не става, не съм супермен.

преди 7 минути, sliderum написа:

То е ясно, кои са виновни. По банковите им сметки е ясно. Въпросът с наказването обаче е проблемен. В главата си колко пъти съм ги наказвал, идея си нямаш. Ама сам човек да тръгне, или няколко да сме, дори само против един от тия, който е обкръжен от дузина тренирани частни горили и още толкова държавни горили, издържани от нашите данъци и се вози в бронирана 5 тонна лимузина, ами не става, не съм супермен.

Проблемът е в държавата и държавните институции!!! Всичките горили които си цитирал, се пазят с държавни пари!!!  С други думи, аз и ти плащаме за да ни ебават тези!!!

преди 12 минути, sliderum написа:

А и не забравяйте, че те са сменяеми. Имат резерви, друг човек, но същата марионетка. И хората свалят Бойко или Костов, и избират "...".

То затова Пламен Пасков използва аналогията, за кучето което хапе тоягата, а не ръката, която държи тоягата. Борисов е просто една тояга, от която е очевидно че нищо не зависи де факто. Ако нямаше гръб, той е никой.

преди 35 минути, zemonti написа:

Това, от човека, който преди дни ме засече с: "Много ли е готино да изложиш някой?"

Ти до сега ми рови в постовете ли бе? хахахахаха

преди 1 минута, ostavime написа:

Като ви чета постовете, мед ми капе на сърцето!!! От вътре ми идва някак си!!!

преди 3 минути, ostavime написа:

Ровене?!?

С едно кликване на ника ти виждам всичките ти последни постове. Още първият (след моя цитат) беше нагрубяване на потребител (вероятно заслужено).

Няма нужда от ровене. Отнема няколко секунди. Исках да видя що за човек ми чете морал. Видях.

Spoiler

То тук  сталинисти, радикалисти илямисти и др се вихрят, почти всеки пост е пълен с гаменщина и вулгаризми, ти за морал говориш :) 

преди 5 минути, zemonti написа:

Ровене?!?

С едно кликване на ника ти виждам всичките ти последни постове. Още първият (след моя цитат) беше нагрубяване на потребител (вероятно заслужено).

Няма нужда от ровене. Отнема няколко секунди. Исках да видя що за човек ми чете морал. Видях.

Ако имаш да ми казваш нещо, не е нужно да е в темата за Истанбулската конвеция, освен, ако не си поредния... джендър. 

Така де, идеята ми е, че все пак си се засегнал, че да провокирам тази ти безсмислена реакция. ;)  С други думи, пълен успех. хехе 

ЛС, моля, че тук има много капацитети, на които не искам да нарушаваме спора, в който вече така или иначе взех отношение преди 25 страници. 

преди 46 минути, Джугашвили написа:

....

То това с хората по площадите го играхме много пъти вече - е сега, като секнат след 2-3 години европрограмите, та се спука балона и хората ще излезят по площадите, вероятно и до предсрочни избори са стигне и т.н.

преди 19 минути, Lumberman написа:

А и не забравяйте, че те са сменяеми. Имат резерви, друг човек, но същата марионетка. И хората свалят Бойко или Костов, и избират "...".

То затова Пламен Пасков използва аналогията, за кучето което хапе тоягата, а не ръката, която държи тоягата. Борисов е просто една тояга, от която е очевидно че нищо не зависи де факто. Ако нямаше гръб, той е никой.

Не. Несменяеми са. И нямат повече резерви. Дори педалчето от село Плевня го намекна, макар и с крива устичка- десницата е изчерпана откъм идеи (разбирай и откъм кадри). Ако под смяна разбираш циганите- много ми е интересно как ще съставят дясно правителство точно те, които не искат да управляват, а да бъдат хранени и пазени от управляващите, докато крадат и убиват.

преди 8 минути, ostavime написа:

Ако имаш да ми казваш нещо, не е нужно да е в темата за Истанбулската конвеция, освен, ако не си поредния... джендър. 

Така де, идеята ми е, че все пак си се засегнал, че да провокирам тази ти безсмислена реакция. ;)  С други думи, пълен успех. хехе 

ЛС, моля, че тук има много капацитети, на които не искам да нарушаваме спора, в който вече така или иначе взех отношение преди 25 страници. 

Не. Нямам намерение да минавам на ЛС. Заяждането ти беше публично и ти отговарям така.

Добре е, че си доволен от себе си. Жив и здрав.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.