Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Обсъждане на Истанбулската конвенция

Featured Replies

За да сложа край ако не на друго, то поне на празните ви приказки тук, вземам нещата в свои ръце, и ви нареждам до 24 часа да подготвите писмо до министър-председателя на вашата република, лицето Бойко Борисов, с искане за публично заявление, с което отхвърля Истанбулската конвенция, и от името на всички българи се обръща към европарламента с окончателната позиция, че България никога, нито сега, нито след 100 години,  няма да приеме тази отвратителна конвенция- нито в пълен, нито в частичен вид! Най-умните между вас- Мойра, Дойра, дървеният философ, колегата-националист, и моят събрат-мюсюлманин, да пристъпят към изготвяне на писмото, всеки ще може да добавя по нещо, и след като писмото добие представителен и литературен вид, го копираме, и заливаме имейла на правителствената прес-служба.

Започвайте работа, какво чакате? Всеки пише своя вариант, и го предлага за обсъждане. И не забравяйте да блокирате забрадката и смърфа, не ни трябват Кириак-Стефчовци и вредители! Аз излизам да се видя с едни хубави хора...Изненадайте ме приятно докато се върна.

• Отговори 5,2k
  • Прегледи 319k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Джордж Сорос държи квота от 30% в групата, която ще прилага Истанбулската конвенция Сорос не е човек, а зъл демон!     

• Къде съм те кълнял бре мирко? Дал си линкче, дето сочи до пост на @Lumberman . Я се дръж малко по-успешно. Далеч си от всякакъв стимул за прогрес... Твоята цел тук е да подвеждаш хората!

• Това под спойлера отдавна съм го прочела и мисля, че ни заблуждават. В България никой никога не е дискриминирал различните, освен ако не са били автори на престъпления. Не е нужно да спомена

Публикувани изображения

преди 22 минути, adler88 написа:

вземам нещата в свои ръце, и ви нареждам до 24 часа да подготвите писмо до министър-председателя

Имаме си фраза за това: Дайте да дадеме. Ти направо взе в юзди нещата и от празно ще напълниш пусто. Има да чака министър-председателя от умрял писмо, обаче.

haha.png

преди 1 час, velinsl написа:

Така както родният парламент е  одобрил следните текстове:

- одобрил при нужда нахулването на 5000 американски войника на наша територия без гласуване и минаване на съответните процедури

Това откъде го вадите като информация?

преди 1 час, Aumi написа:

Не знам кой ви внуши тези глупости, но Истанбулската конвенция, не се обявява в защита на педофилите, а е ПРОТИВ педофилията и насилието над деца и жени.

Иди на сайта на БНТ и гледай сутрешното предаване, един показа как един министър е предлагал програма заплащана от данъкоплатците за джендър образование в детските градини. Не е минала задари Каракачанов който се е противопоставил. И от чужбина може да се гледа от сайта им, аз на запис го гледах.

преди 7 минути, Белгиеца написа:

Иди на сайта на БНТ и гледай сутрешното предаване, един показа как един министър е предлагал програма заплащана от данъкоплатците за джендър образование в детските градини. Не е минала задари Каракачанов който се е противопоставил. И от чужбина може да се гледа от сайта им, аз на запис го гледах.

Глупости, няма такова нещо. Щом го е казала "майката на нацията", трети пол няма да се въвежда. Аман от параноя! Хората едно добре дело не могат да извършат без някой да им сложи прът между спиците!

Хайде, оставете управляващите от ГЕРБ да работят, дано да ги стигнем и ние европейците. Какви хубави пътища направи Бойко (на кредит) и колко ленти отряза! Нека бъдем позитивни, а не черногледи! Как може човек да е против насилието против жени и деца?

Да продължавам ли? Или сте твърде елементарни, или сте просто платени, за да пишете такива работи? Наистина тази конвенция е своеобразен приравнителен тест, или лакмус тест, да се види кой къде стои. А ако има гражданско неподчинение, току-виж вкарали и "миротворци" да ни омиротворяват - разбирайте, репресивните сили на империята, които вече "пребориха ебола" в Сиера Леоне.

Сидеров вече се поуплаши и предупреждава Бойко, че можело да се стигне до предсрочни избори, ако конвенцията  се ратифицира.

преди 6 минути, Lumberman написа:

Хайде, оставете управляващите от ГЕРБ да работят, дано да ги стигнем и ние европейците. Какви хубави пътища направи Бойко (на кредит) и колко ленти отряза!

А колко хора погреба? С тая лопата, с която прави първа копка на участъка от магистралата.

преди 1 час, adler88 написа:

как виждаш спасението на страната с мировци, соломоновци и плевнелиевци във властта

Аз нямам никаква власт, но предполагам визираш посоката и политиката която провежда България в момента.

Николов докато седеше на топло използваше нецензуриран интернет /по негови думи/ мисля ти отговори и те питаше - А сигурен ли си че теб, ислямиста радикал, с ятагана, някой иска да го "спасяваш" ? :)

преди 1 час, adler88 написа:

И не забравяйте да блокирате забрадката и смърфа

:) Те са го направили много отдавна

преди 14 минути, Белгиеца написа:

Какво по-точно означава джендър образование?

преди 1 час, Aumi написа:

Само психолозите и сексолозите могат да дадат най-ясното пояснение по въпроса за половете и техните роли.

Създаде се изкуственото противопоставяне на „биологичен“ срещу „социален пол“, което е равносилно на това да противопоставим хардуера на софтуера. 

Нека да изясним, че става дума за лица в транссексуално състояние, при които имаме вродено разминаване между двата аспекта на пола - телесния и психичния. 

Доц. д-р Румен Бостанджиев, д.м.

сексолог - психотерапевт

Само един автентичен джендър може да говори за "изкуствено" противопоставяне между нормалните биологични два пола на мъж и жена, с психиатричния джендър социален пол. Той иска да ни внуши, че било изкуствено да гневим срещу джендъризацията в детските градини.
И няма два аспекта на пола, той е само биологичен. Другото е джендърско психическо отклонение, както го пише и на английски и на френски и на български в линковете които съм дал. 
Та така, този доцент е със 100% сигурност поне бисексуален, демек ляга си и с двата биологични пола.
Да, може да има жена и деца за прикритие, но тайно се онождат с други мъжкари като него, такава им е скритата игра на извратеняците.

преди 3 минути, Aumi написа:

Нали уж четете конвенцията? Означава да учат деца до 4г. как се мастурбира, а те почти нямат полови органи още. По полу-прикрита педофилия от това не виждам. След 4г. почват да ги учат и на други извращения, в темата имаше много примери за "джендър" образование във вече скопените Скандинавие и Геймания.

преди 5 минути, Aumi написа:

Епа иди гледай на сайта, чете от няколко старници човека в какво се състои.

майтапиме се,но тия перверзници противопоставят морал срещу законност!който държи на морала е извън закона и обратно-тези,които се придържат към закона няма да имат морал!

преди 54 минути, sliderum написа:

До Другаря Бойко Методиев Борисов

Виж ся, няма да стане бре. 

Подпис, аз!

Доста кратко обръщение, не мислиш ли? 

Започни със:

До Министър-председателя на Република България, г-н Бойко Методиев Борисов,

До Министри и Коалиционни партньори в Правителството на Република България,

До Върховния Конституционен Съд на Република България,

До техни превъзходителства, посланици и дипломатически представители на държави, поддържащи дипломатически представителства и мисии в Република България,

До Европарламента на Европейския съюз,

До представителствата и мисиите на НАТО, намиращи се на територията на република България

До Главна Прокуратура на Република България.

Господин Министър-председател на Република България, Господа Министри!

Дами и Господа!

Ваши Превъзходителства!

..........................................

(От тук нататък ви отстъпвам думата. Топката е във ваши ръце .

току-що, adler88 написа:

Доста кратко обръщение, не мислиш ли? 

Започни със:

tl;dr

Не мисля. От Него зависи, той командва. Другите, без да броя президента, са просто лакеи, но пък президента, не че няма солидна власт, но не знае, или не иска да я използува в случая.  Силен президент вдига армията, обявява военно положение и курдисва привържениците на конвенцията от парламента в Белене да чукат камъни, като национални предатели.

преди 5 минути, adler88 написа:

Дами и Господа!

И тук може да вметне обръщението на онзи германец, да не остане някой невключен обиден :)

Но това с писмото не е сериозно. Най-много да докара на човека призовка за разпит в ДАНС, или по-лошо.

току-що, sliderum написа:

Не мисля. От Него зависи, той командва. Другите, без да броя президента, са просто лакеи, но пък президента, не че няма солидна власт, но не знае, или не иска да я използува в случая.  Силен президент вдига армията, обявява военно положение и курдисва привържениците на конвенцията от парламента в Белене да чукат камъни, като национални предатели.

Ще вземеш ли участие в обръщението към правителството, или ще си говорим празни приказки?

преди 2 минути, Lumberman написа:

И тук може да вметне обръщение на онзи германец, да не остане някой невключен обиден :)

Но това с писмото не е сериозно. Най-много да докара на човека призовка за разпит в ДАНС.

Спокойно, докато не изготвим текст, с който всички да сме съгласни, никой предварително няма да се подписва. 

преди 2 минути, adler88 написа:

Ще вземеш ли участие в обръщението към правителството, или ще си говорим празни приказки?

Естествено, че са празни приказки. Когато човек бъде убеден в нуждата от действие, той няма да се занимава да го върши през форума тук. Има си официални канали, за връзка с властите.

Пак казвам, Бойко не е в позиция да се вслуша, той не е министър/слуга народен. Той е създаден с определена цел, и приемането на ИК е част от замисъла. Той затова е създаден в политиката. Какво да му пишем? Пък някой ако има мерак, нека да се пробва, но това за мене е изгубено време и напразно усилие. Всеки разумен човек би забелязал капана, който поставят с тая конвенция... но не и всеки купен и всеки пристрастен.

Виж, може да помолиш Иранското посолство да излезе с някаква декларация на съпричастност към протестите на братския български народ по повод приемането на конвенцията... това би било драго.

И така, ето ви го началото:

До Министър-председателя на Република България, г-н Бойко Методиев Борисов,

До Министри и Коалиционни партньори в Правителството на Република България,

До Върховния Конституционен Съд на Република България,

До техни превъзходителства, посланици и дипломатически представители на държави, поддържащи дипломатически представителства и мисии в Република България,

До Европарламента на Европейския съюз,

До представителствата и мисиите на НАТО, намиращи се на територията на република България

До Главна Прокуратура на Република България.

Дами и Господа!

Ваши Превъзходителства!

Може да го предложиш на някоя гражданска организация, която вярва в политическата система. Язе съм пас. Не гласувам.

Какви превъзходителства, приятелю. Кога изядоха министерските и парламентарните кюфтета, кога им текна синята кръв. Аз така ли да се обръщам към персони, които не уважавам.

Редактирано от sliderum (преглед на промените)

преди 1 минута, Lumberman написа:

Пак казвам, Бойко не е в позиция да се вслуша, той не е министър/слуга народен. Той е създаден с определена цел, и приемането на ИК е част от замисъла. Той затова е създаден в политиката. Какво да му пишем? Пък някой ако има мерак, нека да се пробва, но това за мене е изгубено време и напразно усилие. Всеки разумен човек би забелязал капана, който поставят с тая конвенция... но не и всеки купен и всеки пристрастен.

Виж, може да помолиш Иранското посолство да излезе с някаква декларация на съпричастност към протестите на братския български народ по повод приемането на конвенцията... това би било драго.

Вече се готви демарш на няколко посолства във връзка с тази конвенция, тънкостта е в това, че без обществени протести на самите българи този демарш губи всякаква юридическа сила, зер- ами нашият народ е съгласен с конвенцията, какво ни се намесвате във вътрешните работи...

преди 6 минути, sliderum написа:

Естествено, че са празни приказки. Когато човек бъде убеден в нуждата от действие, той няма да се занимава да го върши през форума тук. Има си официални канали, за връзка с властите.

Мислиш ли, че не се работи и по официалните канали? Голям наивник си. Или адски уплашено човече.

Продължаваме- след официалното обръщение към правителството и всички официални институции в България, някой от вас, по-запознат с обстоятелствата около самата Конвенция- датата на нейното приемане, официалното й название, и институциите, които са я приели, помества всичко това на първия ред, след встъпителното: Обръщам се към вас в качеството си на български гражданин, избирател и данъкоплатец, във връзка със ......

Ще я уредим работата и  без юридическа сила. Зер, да вкарам адвокатин да ми урежда легловите упражнения с жена ми, с подпис и печат за акта.. Че нали това е една от мечтите на привържениците на конвенцията, щото да се намърдат навсякъде откъдето могат да изцоцат някакви парички. Под привърженици имам предвид, не пряко заинтересованите перверзни психично отклонени, а цялата адвокатска, хирургическа, даскалска и НПО гилдии, които се промъкват покрай интересите им, с цел да се доберат до паричните потоци, които тласкат този процес и тези, които се освобождават след като бъде реално внедрен.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.