Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Обсъждане на Истанбулската конвенция

Featured Replies

Ко стана бе, партизани. Пресекохте ли душманската конвенция или още се борите? haha.png

• Отговори 5,2k
  • Прегледи 319k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Джордж Сорос държи квота от 30% в групата, която ще прилага Истанбулската конвенция Сорос не е човек, а зъл демон!     

• Къде съм те кълнял бре мирко? Дал си линкче, дето сочи до пост на @Lumberman . Я се дръж малко по-успешно. Далеч си от всякакъв стимул за прогрес... Твоята цел тук е да подвеждаш хората!

• Това под спойлера отдавна съм го прочела и мисля, че ни заблуждават. В България никой никога не е дискриминирал различните, освен ако не са били автори на престъпления. Не е нужно да спомена

Публикувани изображения

преди 2 часа, Мойра написа:

Ще ги заставят, бъди сигурен.

И защо да ги заставят. Положението ще ги устрои напълно. Българчетата джендърчета, а циганетата да са си полово осъзнати по рождение и да почват да се плодят още  на 13-14 годинки. Баси кефа. България ще умре много по-рано от това дето са запланували. И нали целта е да се напълни светът с необразовани и немислещи  същества.

преди 8 минути, lsmurf написа:

...

След като нашата дума в ЕС почти не се чува и не сме ние тези, които управляват ЕС...
След като очевидно лидерите на ЕС, като Меркел..Нямат намерение да решат проблема с мигрантите например...
Щом самата Меркел казва на жените да не се обличат предизвикателно, за да не ги изнасилват..
Значи нещо много сбъркано има в самия ЕС.

преди 1 минута, Никой написа:

След като нашата дума в ЕС почти не се чува и не сме ние тези, които управляват ЕС...
След като очевидно лидерите на ЕС, като Меркел..Нямат намерение да решат проблема с мигрантите например...
Щом самата Меркел казва на жените да не се обличат предизвикателно, за да не ги изнасилват..
Значи нещо много сбъркано има в самия ЕС.

Тук отново съм съгласен с теб . И аз смятам че другарката Меркел е един от основните проблеми на ЕС . Това обаче не значи че трябва да и оставим ЕС да си го командори както си желае тя. Няма да е лесно да се преборим ама лесно няма никъде . Така че пътя да почнат да ни уважават в ЕС е да си отстояваме правата а не да бягаме оттам.

преди 4 минути, lsmurf написа:

И аз смятам че другарката Меркел е един от основните проблеми на ЕС .

Проблемът е, че България е една и е малка. Щом немците си избират Меркел толкова пъти един след друг, значи на тях не им пречи да ги изнасилват. Може би Меркел се надява тайно някой мигрант да я опъне, защото е твърде грозна и никой немски мъж не я иска.
Ние чуждото мнение няма да променим, можем да спасим само себе си, защото корабът започна да потъва.

преди 8 минути, lsmurf написа:

пътя да почнат да ни уважават в ЕС е да си отстояваме правата а не да бягаме оттам

Това е утопия. Нито управниците, нито управляваните имат желание да спрат да продават своите права. Аз самият съм продавал правата си, свободата си и здравето си за пари. Който не го е правил да хвърли първи камък по мен.

изборите в германия са фалшифицирани

цру-то е на дълбоко нагазило там

и тука искаха да ни вкарват електронно гласуване

преди 1 минута, аm-аm написа:

Аз самият съм продавал правата си, свободата си и здравето си за пари. Който не го е правил да хвърли първи камък по мен.

парите са по- ценни санчо хубаво си направил

преди 9 минути, аm-аm написа:

Това е утопия. Нито управниците, нито управляваните имат желание да спрат да продават своите права. Аз самият съм продавал правата си, свободата си и здравето си за пари. Който не го е правил да хвърли първи камък по мен.

Утопия не бих казал но много трудно постижимо определено. Ама трябва да се почне отнякъде все пак. Ако решим да излезем от ЕС ще си променим ли характера и управляващите пък и ние ? Разбира се че не става толкова лесно и дали сме или не сме в ЕС с нищо няма да повлияе над това. Когато сме извън ЕС само ще сме по лесна плячка за хищниците , в това число и за Меркел разбира се, защото няма да е принудена да се съобразява с нас дори и фиктивно като сега. И мислиш ли че напускането на ЕС примерно ще попречи на управляващите ни да ни търгуват отново. Според мен просто ще свали само цената на продажбата и толкоз.

преди 33 минути, аm-аm написа:

Ти си си ги продавал по свой избор. Решил си и си го направил. А нашите биват продавани от управляващите, без да ни питат дали го желаем. От това печелят те, а ние губим.

преди 1 час, Никой написа:

защо Меркел вместо да пази жените в собствената си държава, философства как младите момичета да не се били обличали предизвикателно, за да не ставали "грешки". Това по повод изнасилванията на жени в Германия от мигранти!

Нещо съм пропуснал...  я ми дай цитат на Меркел ?

преди 1 час, lsmurf написа:

- "ЕС е лош значи трябва да се махаме от там. " Така можеше да разсъждаваш ако беше гражданин на Великобритания

Референдума във ВЕликобритания бе пореден пример как  НЕ трябва да се прави .

Проблема е в информирания , съзнателен избор.

При тях и до сега смятат КОЛКО ще струва брекзита. А това е абсолютно неправилно.

Първо сметни КОЛКО ще струва, покажи на хората сметките, обясни колко ще струва, какви са плюсовете и минусите, и тогава прави референдум.

Факта, да факта, че чак след референдума направиха тези сметки  , показва че референдума и избора е абсолютно манипулиран, и порив на емоции, а не на разум и осъзнат избор. И сега англичаните съжаляват, защото никой не им показа тези сметки .

Същото бе и  у нас с референдума за АЕЦ. Никой не знае сметките, а които могат да смятат, оповестиха крайно негативни цифри за ползата, но ... циганите и червените пенсионери казаха ДА , повлияни от фейк-червенарта пропаганда на г-жа Лъжа.

Така че.... по полека със "гласа на суверена" .... по полека...

Реално се получава една масова манипулация .

преди 1 час, lsmurf написа:

И аз смятам че другарката Меркел е един от основните проблеми на ЕС . Това обаче не значи че трябва да и оставим ЕС да си го командори както си желае тя. Няма да е лесно да се преборим ама лесно няма никъде . Така че пътя да почнат да ни уважават в ЕС е да си отстояваме правата а не да бягаме оттам.

Има два аспекта.

МЕркел , колкото и външно грешки да прави, вкара тези мигранти в икономиката, и постигна едни от най ниските нива на безработицата , и едни от най високите показатели в икономиката на Германия.

Втория аспект е наистина защо това не сме ние. И ние можем да работим, при справедливи условия, ако имаме тези привилегии.

Това че не можем да се впишем в общата икономика, е общ проблем обаче.

преди 6 минути, miro20 написа:

Референдума във ВЕликобритания бе пореден пример как  НЕ трябва да се прави .

Проблема е в информирания , съзнателен избор.

При тях и до сега смятат КОЛКО ще струва брекзита. А това е абсолютно неправилно.

Първо сметни КОЛКО ще струва, покажи на хората сметките, обясни колко ще струва, какви са плюсовете и минусите, и тогава прави референдум.

Факта, да факта, че чак след референдума направиха тези сметки  , показва че референдума и избора е абсолютно манипулиран, и порив на емоции, а не на разум и осъзнат избор. И сега англичаните съжаляват, защото никой не им показа тези сметки .

Същото бе и  у нас с референдума за АЕЦ. Никой не знае сметките, а които могат да смятат, оповестиха крайно негативни цифри за ползата, но ... циганите и червените пенсионери казаха ДА , повлияни от фейк-червенарта пропаганда на г-жа Лъжа.

Така че.... по полека със "гласа на суверена" .... по полека...

Реално се получава една масова манипулация .

Дори и така да е сигурен съм че Великобритания ще се оправи . Дали е избрала правилния път или не това времето ще покаже. Истината е че ЕС изгуби доста с нейното излизане и съм сигурен че съжаляват че го допуснаха защото когато има развод вина има обикновено и в двете страни. Мисля че неправилно съпоставяш двата референдума. Нашият си беше чиста проба манипулация за постигане на користни цели докато британския беше за постигане на политически. Не казах че изборът им беше правилен , а че те могат да си го позволят .

Ама разбира се че могат да си го позволят :)

Смешно ми е че сега всъщност, преговорите са... англичаните да си запазят всички привилегии които си имаха и до сега в ЕС :) 

- безвизово пътуване навсякъде, право на жилище в цяла Европа, право на свободен бизнес в цяла Европа, офиси, представителства, туризъм.... и т.н. и т.н..

И ще си го  получат ! :)

Защото  всеки иска взаимна изгода.

А тя е... ЮК в ЕС .

:)

Принципа на референдумите , по точно .. порочната практика, си оставам на мнението.

Няма принципна ралзика в тези референдуми. Защото първо трябва да смяташ, да обясниш, за да може човек да направи информиран, осъзнат избор.

Защо мислиш сега БСП и г-жа Лъжа бързат с референдум за конвенцията ?

Колкото по бързо, толкова по добре. За тях добре де.. не за информирания качествен избор. Желязото се кове докато фейка е пресен :)

преди 3 часа, Мойра написа:

Цветанов категоричен: ГЕРБ няма да налага силово приемане на Истанбулската конвенция

На този продажник и лъжец някой вярва ли му? :mad:

Търсят начин за пореден път да поставят народа ни пред свършен факт.

По лошото е как веднага политизираха въпросът. Все едно всичко в тази конвенция било наред, а просто БСП била подклаждала притеснения. Всичко обръщат на евтини, политически игрички Това противно влечуго е основното действащо лице в ГРОБ, той поема директивите, а Тиквата е просто фронтмен - образът на мъжагата-пожарникар, който отдавна се изтърка. Нарича реалността популизъм и върхът на наглостта - "Решихме да има обществен дебат". Те били решили, разбираш ли, феодалите, а не че народът и независимите медии сами подеха дискусията. Плюс това трябва някой да обясни и на тоя мангалоиден индивид, както и на местният Миро-истината, какво означава международна конвенция, във връзка с това:

Цитат

А относно притесненията за трети пол и еднополови бракове, с нашата Конституция това няма как да стане

Международните конвенции са над националните законодателства, включително и конституции. Все едно някой да не признава точки от Женевската конвенция, защото в нечия конституция пишело друго. Веднага на съответната държава ще и се спретне резолюция на ООН, санкции и дори военна интервенция. Те ще ни задължат да променим и конституция и закони, иначе ще има санкции и каквото и да философстват сега, за да прикрият слугинажа, после ще разяват същата тази конвенция, или вероятно калинките, които ще ги наследят, като основание за поправки в Конституцията, както направи точно ГЕРБ вече, абсолютно незаконно, без свикване на ВНС, при членството в ЕС. Мен лично ме е срам, не за това, че народът ни и държавата вече не са независими и могат да ни налагат такива извращения, дори и без силови действия, само с корупционни схеми. Срам ме е, че този същият народ после пак ще си гласува за ГЕРБ, защото били по-малкото зло, нямало други (не е далеч от истината, но е част от проблемът). Дефиниция за лудост - да повтаряш едно и също безбой пъти и да очакваш различен резултат.

преди 37 минути, RagnerBG написа:

Срам ме е, че този същият народ после пак ще си гласува за ГЕРБ, защото били по-малкото зло, нямало други (не е далеч от истината, но е част от проблемът)

Аз не знам кой въобще гласува за тия, освен разни цигани и мъртви души, евентуално държавни служители, откъде ги събраха тия милион гласа? При такова осиране и показен слугинаж, в ущърб на националните интереси и волята на народа, въобще не трябва да се появяват на политическата сцена. Но доколкото познавам Борисов, ще иска още един мандат да спечели. Жалка история. То да бяха едно и две проблемни действия, а тия са подели война с народа по много направления - то не е джендърната конвенция, не са "бежанците", които да отглеждаме на гърба на данъкоплатеца, не са кражбите от държавни поръчки, саниране, глупости, за концесиите какво да говорим, и за тол-такси по пътищата напират, ток, вода, ала-бала - всичко върви вкуп в ущърб на народа, с активното участие на ГЕРБ. Ако народът наистина си ги избира, значи си ги и заслужава.

Също и с ИК - ако народът я подкрепя, значи си я заслужава. Но аз виждам яростна съпротива у немалко хора, и типичното безразличие и безхаберие у мнозина, които се интересуват повече от поредното "дерби от Европа" или блудкав сериал отколкото от бъдещето на държавата си. На нали вече са изпроводили децата си в Западна Европа, а там ЛГБТ-пропагандата е норма - онези там да му мислят?

Другият момент е, че народът през годините е доказал, че търпението му е безгранично, каквото и да става. Май само излязохме на протести през 1997-а, ама и тогава усилието ни беше насочено реално против държавата и против нас самите. Тогава ножът беше опрял до кокала.

ПП. Има по дворовете едни жълто-кафеникави и тромави жаби, които нощем излизат от скривалищата си. Изключително мудни и беззащитни животинки. Веднъж през деня бях разбутал леговището на една такава, ама тя не се трогва. Стоя с правата лопата насочена директно върху ѝ, току да ѝ отсека главата - тя не реагира. И чак като я допра с острието по дебелия гръб, тогава с неохота прави един-два скока и се отдалечава на 40-50 см. И пак стои, не бяга, все едно опасност вече няма. И аз правя упражнението с лопатата отново, и пак жабата не реагира докато острието не я докосне. Ама че манталитет, викам си, как може да чака последния възможен момент за някаква спасителна реакция... какво ѝ пречи просто да си тръгне да се отдалечава, както правят например охлювите, колкото и да са бавни? Мудна, мързелива, глупава, дебелокожа жаба, и напълно беззащитна! Ами много ми напомня поведението ни като нация тая жаба.

Къде ни е предвидливостта, благоразумието, защо мързелът (и интелектуалният такъв) трябва да води действията ни? Няма спешност и целенасоченост, но за сметка на това с пълни сили игнорира опасността. Хора, събуждайте се, преди да е станало твърде късно. Нека бъдем поне малко хитри, не овчедушни.

Представете си нашите възрожденци, ако бяха обучавани от детските градини и училищата в трансджендеризъм. :mad:

Кофти конвенцийка , като й се противопоставяме - и евентуално отхвърлим - де факто заявяваме в очите на европейците, че са се издухали.

преди 15 минути, sliderum написа:

Представете си нашите възрожденци, ако бяха обучавани от детските градини и училищата в трансджендеризъм. :mad:

"Хайде, братя, на оръжие" - биха викнали мъжете! Аз това и рекох по-рано в темата - турците като са взимали еничари е било за нас трагедия, взимали са най-хубави изсред момчетата, веднъж на три-четири години, и са ги превръщали в коравосърдечни воини на Султана, които дори да бъдат използвани против своя род и своята родина. А днес съвременният кесар иска да сложи ръка и върху момчетата, и върху момичетата, без изключения, и да им втълпява въпросната деструктивна за личността идеология. Ами на мен османските издевателства ми бледнеят пред тези извращения! Онова е груба, примитивна жестокост, а това е направо демонично. Неслучайно цитирах по-рано и Оруел из "1984", който пишеше така (от името на управляващата партия):

Цитат

Властта се състои в разчленяването на човешкото съзнание и слепването му отново във форма по твой избор. Започваш ли сега да разбираш какъв свят строим?

Докъде сме я докарали да реализираме кошмарите на Оруел и на Хъксли в днешно време? Остава и да забранят възпроизвеждането, а да се премине в нещо от сорта на експеримента във филма "Островът"? Колко далеч трябва да стигнем преди да кажем "Не!"? Или напред просто не ни се гледа, да живеем ден за ден - това е животът?! Защото да кажем, че има зъл елит, който ги крои и върши тия нечестия - да, има; но има и хора от народа, които му служат, без тях мисията е невъзможна.

Само да добавя, че тогава детски градини и училища по сегашния модел не е имало. Не е имало държавен диктат на Империята в образованието. Имало е здрави, сплотени, големи семейства, майки, които са си отглеждали и възпитавали децата, и бащи на място. Вижте в "Под игото". Възрожденското училище не е имало нищо общо със съвременната гавра на образователна система, която се стреми да произвежда идиоти, нихилисти и емигранти за метрополията... а и евтини курви да има! Онези хора просто щяха твърдо да се противопоставят на подобни революционни нововъведения. Докато днешните са кондицирани всичко да толерират и приемат, дори това, което ги убива.

преди 6 часа, Мойра написа:

Американската колегия на педиатрите: Джендър идеологията уврежда децата

Затвори скритото съдържание

Колегията твърди, че е злоумишлено да се популяризира джендър идеологията, преди всичко за благополучието на самите деца със смущения на пола, и второ - за благополучието на всички техни връстници без подобни смущения, много от които обаче ще бъдат провокирани да поставят под въпрос собствената си полова идентичност и са изправени пред нарушения на правото им на лична неприкосновеност и безопасност.

Ето и аргументираното становище на американските специалисти по педиатрия:

1. Човешката сексуалност е обективен биологичен двоичен код: "XY" и "XX" са генетични маркери на мъжа и жената, те не са генетични маркери на разстройство. Нормата за човешкото устройство е да бъде заченат мъж, или жена. Човешката сексуалност е двоична, с очевидната цел да бъде осигурено възпроизводството и процъфтяването на нашия вид. Този принцип е очевиден. Изключително редките нарушения на сексуалното развитие (DSD), включително, но не само "тестикуларна феминизация" и вродена хиперплазия на надбъбречните жлези, са всички медицински идентифицируеми отклонения от сексуалната двоична норма и са правилно признати като нарушения на човешкото устройство. Лицата с DSD (наричани също "intersex") не представляват трети пол.

1. Никой не се ражда с "джендър". Всеки се ражда с биологичен пол. Джендър (осъзнаване и усещане за себе си като мъж или жена) е социологическа и психологическа концепция, не обективна биологична. Никой не се ражда с усещане за себе си като мъж или жена. Това осъзнаване се развива с течение на времето и, както и всички процеси на развитие, може да бъде повлияно от субективните възприятия, взаимоотношения и неблагоприятни преживявания на детето от ранна детска възраст. Хората, които се идентифицират като "чувстващи се от противоположния пол" или "някъде между двата пола", не представляват трети пол. Те си остават биологични мъже или биологични жени.

1. Убеждението на човек, че той или тя е нещо, което не е, в най-добрия случай е знак за объркано мислене. Когато биологично  здраво момче вярва, че е момиче, или биологично здраво момиче вярва, че е момче, съществува обективен психологически проблем, който се крие в ума, а не в тялото, и трябва да се третира като такъв. Тези деца страдат от дисфория на пола. Дисфорията на пола (GD), която по-рано биваше посочена като нарушение на половата идентичност, е признато психично разстройство в най-новото издание на Диагностичния и статистически наръчник на Американската психиатрична асоциация (DSM-5). Психодинамичните и социални теории за GD / GID никога не са били опровергани.

1. Пубертетът не е болест, а хормоните, блокиращи пубертета, могат да бъдат опасни. Обратимо или не, хормоните, блокиращи пубертета, предизвикват състояние на болест - имено отсъствието на пубертет - и възпрепятстват растежа и плодовитостта при иначе биологично здраво дете.

1. Според DSM-5, 98% от полово обърканите момчета и 88% от полово обърканите момичета  в крайна сметка приемат биологичния си пол след естествено преминаване през пубертета.

1. На деца в пред - пубертетна възраст, диагностицирани с полова дисфория, може би ще им бъдат давани блокери на пубертета, когато станат на 11 години, и ще се изисква да бъде продължено с хормони на другия пол в по-късното юношество, за да продължат да се чувстват от противоположния пол. Тези деца никога няма да могат да заченат генетично свързани с тях деца, дори чрез изкуствена репродуктивна технология. В допълнение хормоните на другия пол (тестостерон и естроген) са с опасни последствия за здравето им, включително, но не само, сърдечни заболявания, високо кръвно налягане, кръвни съсиреци, инсулт, диабет и рак.

1. Случаите на самоубийство са почти двадесет пъти по-високи сред възрастните, които използват хормони на противоположния пол и се подлагат на операция за промяна на пола, дори и в Швеция, която е сред най-утвърждаващите страни на LGBTQ. Кой състрадателен и разумен човек би осъдил малките деца на тази съдба знаейки, че след пубертета 88% от момичетата и 98% от момчетата в крайна сметка ще приемат реалността и ще постигнат състояние на психическо и физическо здраве?

1. Убеждаването на децата да повярват, че живот чрез химическо и хирургическо въплащение в ролята на другия пол е нормален и здравословен живот, е само по себе си акт на насилие срещу деца. Представянето на половите разстройства като нормално състояние с помощта на образователните институции и правните политики ще обърка децата и родителите, което ще доведе до това повече деца да се насочат към "половите клиники", където ще им бъдат давани лекарства, блокиращи пубертета. Това, на свой ред, практически гарантира, че те ще "изберат" живот базиран на канцерогенни и токсични полови хормони и вероятно ще обмислят ненужно хирургично осакатяване на здрави части от телата си в юношеска възраст.

Заключение на Колегията: Нашите противници се застъпват за нов научно безпочвен стандарт за грижа за деца с полови смущения (джендер дисфория), които смущения обаче биха отшумели след пубертета за по-голямата част от засегнатите пациенти. По-конкретно нашите опоненти съветват, че следва да се подкрепят детските мисли, които противоречат на физическата реалност, водещи до химическата кастрация на тези деца преди пубертета с агонисти на GnRH (блокери на пубертета, които причиняват безплодие, закърняване на растежа, понижена костна плътност и непрогнозируемо въздействие върху развитието на мозъка им) и накрая постоянната стерилизация на тези деца преди 18-годишна възраст чрез хормони на противния пол. 

Съществува очевидна самоизпълняваща се същност в този нов стандарт, която насърчава малките деца с полово объркване да се въплатят в противоположния пол и след това да се приложат медикаменти, блокиращи пубертета. Ако едно момче, което се самоанализира дали е момче (и което трябва да се превърне в мъж), бива третирано като момиче, тогава естественото му пубертетно развитие на мъж е потискано -  не сме ли поставили в действие неизбежен резултат?

Всички негови връстници от същия пол се развиват в млади мъже, тези от противоположния пол се развиват в млади жени, но той остава момче в пред - пубертета. Той ще остане психосоциално изолиран и сам, с убеждението, че нещо не е наред. Той ще бъде по-малко способен да се идентифицира с  мъжете, и по този начин е по-вероятно да се самоопредели като "не-мъж" или като жена. Нещо повече, неврологията разкрива, че пред-фронталната кора на мозъка, която е отговорна за преценката на ситуаците и оценката на риска, не е напълно зряла до средата на двадесетте години. 

Никога не е било научно по-ясно, че децата и юношите не са в състояние да вземат информирани решения относно постоянни, необратими и променящи живота им медицински интервенции. Поради тази причина Колегията твърди, че е злоумишлено да се популяризира тази идеология, преди всичко за благополучието на самите деца със смущения на пола, и второ, за благополучието на всички техни връстници без подобни смущения, много от които обаче ще бъдат провокирани да поставят под въпрос собствената си полова идентичност и са изправени пред нарушения на правото им на лична неприкосновеност и безопасност.

Michelle A. Cretella, M.D.
President of the American College of Pediatricians

Quentin Van Meter, M.D.
Vice President of the American College of Pediatricians
Pediatric Endocrinologist

Paul McHugh, M.D.
University Distinguished Service Professor of Psychiatry at Johns Hopkins Medical School and the former psychiatrist in chief at Johns Hopkins Hospital

Originally published March 2016
Updated September 2017

https://www.acpeds.org/the-college-speaks/position-statements/gender-ideology-harms-children

Всеки интелигентен човек знае, че внушението е мощно оръжие, особено когато се прилага върху деца.

Децата се поддават на внушение по-лесно отколкото възрастните, а най-благоприятната възраст за прилагане метода е възрастта от 3-4 докъм 14 години.

"Обработката" се извършва именно в този период.

Ако България ратифицира Истанбулската конвенция, след около 10-15 години ще има бум на смяна на пола, а както знаем хората, сменили пола си не могат да създават и раждат деца.

Ужасяваща перспектива, особено за България! :(

Много силен пост, браво !
Точно това е горчивата истина.

Но проблемът е, че джендърите се обединяват в тайни масонски общества и си прокарват идеологията настъпателно. Всичко тръгва от прогнилата америка и после преминава и в Европа.

преди 3 часа, miro20 написа:

Защо мислиш сега БСП и г-жа Лъжа бързат с референдум за конвенцията ?

Колкото по бързо, толкова по добре. За тях добре де.. не за информирания качествен избор. Желязото се кове докато фейка е пресен :)

Мирко, пак се издаде, че разбираш (и ползваш) повече от фейкове, отколкото от истини:)

И малко хумор в коментара на д-р Николай Михайлов, бай чечи беше пуснал линк към интервюто:

Цитат

- Насилието над жените и противодействието срещу него е въпрос от фундаментално значение за Европа и част от основните европейски ценности. Нима това не е вярно?

- Вярно е. Но е за предпочитане да не изкореняват традициите, както се заканват. В българското училище, от Рада Госпожина насам, не се е чуло да учат момчетата да бият момичетата. Какво ще изкореняват? Рада Госпожина? Вазов? Шекспир? Чуват се гласове, засега „екстремистки“, за политкоректна редакция на класически литературни произведения. Звучат в дисонанс с догматиката на либералния метатекст. Звучат еретично.

Да не бяха скрили насилието над жените в Кьолн, щом ги боли за насилието над жени. Обвиниха късите поли на момичетата. Нагонът на пришелците бил виновен, те били невинни. Либидото било под налягане и не можело да не избухне. Това разясняваше кметът на Кьолн. Дама, впрочем...  Нима не е знаела за Истанбулската конвенция?

Цитат

- В миналото хомосексуализмът се е приемал за болест. Сега се приема за норма и въпрос на личен и свободен избор. На какво се дължи това?

- Когато следвах медицина, хомосексуализмът се преподаваше като нагонно разстройство, в рубрика „перверзии“. Джендърната версия беше ненаучна и, така да се каже, неприлична.

Нататък, под натиска на хомосексуалното лоби в Американската психиатрична асоциация, науката по въпроса беше отменена и разстройството беше изведено от списъка на болестите. Френският постструктурализъм, Фуко, Маркузе и другите, предоставиха освобождаващата идеология.

Сега се работи по отмяна на инцестното табу и педофилията. Делото на свободата не е завършено. Предстоят чудеса. Вместо майка и баща - родител първи и родител втори. Бременен човек. Наказателно преследване за неподчинение. Безкрайност от полови идентичности. Феерично човешко същество...

http://glasove.com/categories/kultura-i-obshtestvo/news/d-r-nikolaj-mihajlov-istanbulskata-konvenciya-ne-sme-obyrkani-v-prevoda-v-klopka-sme

преди 24 минути, karadzha написа:

Мирко, пак се издаде, че разбираш (и ползваш) повече от фейкове, отколкото от истини:)

На миро единственото нещо дето не му е фейк май се оказа снимката му, която иноТ ни пусна. Мда, изглежда си съвсем правдоподобна, истинска, направо карикатура... или по-точно  образ, който, да използвам думите на Калина Андролова по адрес на прецедента Плевнелиев, е една "мащабна карикатура".

Не знам дали знаете историята за маската на Гуидо/Гай Фокс (Guy Faux) в Англия? Агентът на Ватикана, който почти успял да взриви английския парламент с целия национален елит през 1604 г. И увековечили физиономията и характера му в маска. Англичаните честват провала на заговора на 5 ноември.

Та и ние можем да си направим нещо подобно с изображението на Миро-истината, който е съвременна, макар и доста по-долнопробна, версия на Гуидо Фокс. И да плашим децата си с него, "Виждате ли какви не трябва да бъдете!" Торбалан ряпа да яде :)

преди 8 часа, Мойра написа:

хората, сменили пола си не могат да създават и раждат деца.

Ужасяваща перспектива, особено за България! :(

Мина ли модата на пренаселената, задъхваща се, отровена, прегрята от хора Земя? Правенето на деца (да не се бърка с правенето на секс) отдавна трябваше да е минало през евгениката. Твърде много идиоти се раждат от оставянето на шанса.

преди 15 часа, adler88 написа:

върховното право за гражданско неподчинение

Това от коя Конституция е, щото не е от българската.

Педофилски секс практикували НПО Оксфам, докато "помагали"на бедстващите в Хаити.

Това НПО-тата, в това число фондациите, а във връзка с темата специално (транс)джендър НПО-тата и фондациите, са освен финансови паразити, също и сексуални престъпници.

Размисли на Рогатия:

Какво сте се разкрещяли за конвенцията ? Пфу, гюрултията чак до мен стигна. Чак сега ли ви дойде акъла бе, абдали. Разрушихте си икономиката, унищожихте армията, убихте разузнаването, смазахте образованието, пожертвахте старците, плюскате боклуци, какво пищите сега за децата

И тях ще ви вземат. Нищо няма да направите, не ви бива. Няма мърдане, както вика моят човек. Взеха ви земята, водата, планините, парите, въздуха ще ви изсмучат, вие пак ще блеете. С Фейсбук постове и псувни под юргана не става. Страх ви е - да не загубите пост, служба, благоволение, проектче някакво, обществена поръчка, да не ви погледнат накриво, да не ви пратят данъчни, мутри, пожарникари, да не ви нарушат спокойствието.

А децата така и така ще избягат. Да не искате да стоят в клоаката, която им спретнахте? Нека ходят, но да не стават педераси и лесбийки, така ли? Че какво ви интересува, като няма да ги видите повече. Внуци? Съвсем сте оглупели, те така и така няма да ви познават, няма да знаят езика ви, какво сте се разциврили.

Какво? Господ бил българин ли? Глупости! Може да е бил, но му обърнахте гръб и се завтекохте при мен. Аз станах българин. Що мои хора имам при вас, не можете да ги изброите. Че ако не бяха те, щяхте ли за 30 години да разрушите държава, градена 1300, бе будали?

Какво имам още ли? Две работи - да ви отблъсна от църквата и да ви накарам въобще да не работите. Като ги свърша, ще знам, че ще изчезнете като народ. После ще почина малко, преди да подхвана тези, които ще напъплят по прекрасната ви земя. Много ми харесва. Нали Господ навремето ви е дал своята, най-хубавата част. Ще гледам сега да го изиграя, и него, и вас, и да я взема за себе си.

преди 15 часа, Aumi написа:

В България има много по-важни теми от тази за Конвенцията или за джендърите.
Но вие някак си ги подминавате и проспивате.

http://svobodnoslovo.eu/българските-роби/

Е , то туй пък най-важната тема ! :lol6:От лакомия и простотия сами се набутват... :)

Най-важната тема за държавата е как да се спрат кражбите на Мафията , и от дясно , и от ляво , и от центъра - тези които стоят зад депутатите и правят с тях каквото си искат , а и самите депутати .....

.....и разправиите между тях самите (ачик се вижда как се трепят) . Иначе държавата никога няма да дръпне напред....

Казано с други думи , да се постави под контрол и да се овладее Лакомията ! Главно в Управляващите , а после и в цялото население....

Да ! Ама аз поне никак не виждам това как може да се случи , защото самите управляващи не го искат , никак не им изнася да не могат да крадат държавата на едро и безнаказано..... Само пушилки вдигат когато се бият по между си за държавната баница ......за зрелище на народа . И ни пращат по вятъра с разни конвенции , "роби" в чужбина и др.т. .......

А няма кой друг да го направи- т.е. да се овладее Корупцията ! Народа може само да седи и гледа . И да ги следва в техните "ценности" на дребно....

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.