Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Обсъждане на Истанбулската конвенция

Featured Replies

преди 11 минути, Lumberman написа:

Значи все пак имаш роднини в България?
Ей тука може да пуснеш версията на текста:

https://web.facebook.com/protestbulgari/?_rdc=1&_rdr

Бултаймс може и да го публикуват също.

Не ползвам фейсбук и нямам намерение да си откривам акаунт във фейсбук по разбираеми причини. Ще изпратя директно окончателната версия на текста в пощата на Министерския съвет от анонимен сървър с геолокация на Филипините (да вървят да го търсят), след като събера достатъчно мнения, препоръки и корекции. Дотогава разбира се, всеки може се чувства свободен да изпрати или да не изпрати текста, аргументът за някакви преследвания от страна на властта е несъстоятелен за мнозинството от българите, които са на границата на физическото си оцеляване, и им е все едно дали някой ще ги преследва, или няма да ги преследва.

• Отговори 5,2k
  • Прегледи 319,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Джордж Сорос държи квота от 30% в групата, която ще прилага Истанбулската конвенция Сорос не е човек, а зъл демон!     

• Къде съм те кълнял бре мирко? Дал си линкче, дето сочи до пост на @Lumberman . Я се дръж малко по-успешно. Далеч си от всякакъв стимул за прогрес... Твоята цел тук е да подвеждаш хората!

• Това под спойлера отдавна съм го прочела и мисля, че ни заблуждават. В България никой никога не е дискриминирал различните, освен ако не са били автори на престъпления. Не е нужно да спомена

Публикувани изображения

преди 17 минути, adler88 написа:

Не ползвам фейсбук и нямам намерение да си откривам акаунт във фейсбук по разбираеми причини. Ще изпратя директно окончателната версия на текста в пощата на Министерския съвет от анонимен сървър с геолокация на Филипините (да вървят да го търсят), след като събера достатъчно мнения, препоръки и корекции. Дотогава разбира се, всеки може се чувства свободен да изпрати или да не изпрати текста, аргументът за някакви преследвания от страна на властта е несъстоятелен за мнозинството от българите, които са на границата на физическото си оцеляване, и им е все едно дали някой ще ги преследва, или няма да ги преследва.

To и аз не ползвам, по подобни причини.

Относно преследванията, не е баш така - не всички нямат какво да губят. Въпреки че въпросът тук е принципен. За мен изваждането на децата от образователната система при приемането на документа е задължителна мярка. Да си учат на тия гадости само своите деца, да си правят социални експерименти.

преди 3 часа, adler88 написа:

...и сваляне на властта при измяна и национално предателство от страна на отделни нейни представители, до сваляне на онзи обществен и държавен строй, който въведе Истанбулската конвенция в основата на своята легитимност. 

Ето това го докладвах, рядко натискам този бутон, ама тука не издържах на провокацията.

преди 13 минути, Lumberman написа:

To и аз не ползвам, по подобни причини.

Относно преследванията, не е баш така - не всички нямат какво да губят. Въпреки че въпросът тук е принципен. За мен изваждането на децата от образователната система при приемането на документа е задължителна мярка. Да си учат на тия гадости само своите деца, да си правят социални експерименти.

За мисиите на НАТО, не знам ти ли повдигна въпроса- погледни внимателно и ще видиш многозначителния израз "временно пребиваващи на територията". Целият смисъл на обръщението към окупаторите се състои в думичката ВРЕМЕННО. Нека се сещат какво се има в предвид, и да си стягат чемоданите, ако не искат да има БУМ, и след бума- един ред кръв, един ред сополи. Че тези бази дето са ги нацвъкали като курешки, привличат някои хора като мухи на мед. Не казвам, че непременно ние ще ги избомбим тези боклуци, но освен нас наоколо се среща и друга велика сила, при това- с ядрено оръжие.

преди 12 минути, Белгиеца написа:

Ето това го докладвах, рядко натискам този бутон, ама тука не издържах на провокацията.

Трябва Бойко да ни управлява до живот, нали така? Че ако може и от отвъдното?

Той че текстът е краен, такъв е. Въпросът е има ли право суверенът (народът) да свали една власт, която е нелегитимна и се е извратила до такава степен, че да се обърне против онези, които са я конституирали? Или да се надява на корумпиран съд, прокуратура и т.н.

преди 13 минути, Белгиеца написа:

Докладвай педро, докладвай. Вписах те в черния списък, от който излизане няма. Честито! Белгия е на 3 часа път, нищо работа...

преди 1 минута, adler88 написа:

За мисиите на НАТО, не знам ти ли повдигна въпроса- погледни внимателно и ще видиш многозначителния израз "временно пребиваващи на територията". Целият смисъл на обръщението към окупаторите се състои в думичката ВРЕМЕННО. Нека се сещат какво се има в предвид, и да си стягат чемоданите, ако не искат да има БУМ, и след бума- един ред кръв, един ред сополи. Че тези бази дето са ги нацвъкали като курешки, привличат някои хора като мухи на мед. Не казвам, че непременно ние ще ги избомбим тези боклуци, но освен нас наоколо се среща и друга велика сила, при това- с ядрено оръжие.

Викаш, да заплашим НАТО ли? Ти бая смел се извъди. И какво, някой да използва ядрено оръжие по наша територия да ги гони ли? Много хубаво. Интересно каква си я намислил. Разчиташ Иран и Русия да се намесят и да прогонят хамриканците?

преди 3 минути, adler88 написа:

Честито! Белгия е на 3 часа път, нищо работа...

Е, това вече е за докладване.

преди 4 минути, Lumberman написа:

Викаш, да заплашим НАТО ли? Ти бая смел се извъди. И какво, някой да използва ядрено оръжие по наша територия да ги гони ли? Много хубаво. Интересно каква си я намислил. Разчиташ Иран и Русия да се намесят и да прогонят хамриканците?

Е, това вече е за докладване.

Цък. Докладът е приет, и ще бъде разгледан след петъчния намаз.

Надявам се да си си направил сметката с какво си се захванал, защото аз съм си я направил и не мога да стоя до тебе. Макар и да разбирам и донякъде симпатизирам на позицията ти. Но ислямските методи ми идват в повечко.

преди 2 минути, Lumberman написа:

Надявам се да си си направил сметката с какво си се захванал, защото аз съм си я направил и не мога да стоя до тебе. Макар и да разбирам и донякъде симпатизирам на позицията ти. Но ислямските методи ми идват в повечко.

Дошло е време разделно. Който не е с България, е против България. Ислямските методи нямат общо. Онази пеперудка на белгийска социалка също ме заплаши, а принципът око за око, зъб за зъб не е само ислямски, а библейски!

преди 2 минути, Lumberman написа:

А ти не разбра ли че всичките му помпозни /и добре звучащи/  клишета са стандартна ислямистка пропаганда ? 

С какво мислиш зарибяват наивни европейци , отправили се да се "борят със ненавистните системи" и "как всичко ще зависи само от  тях си и децата им" ?

Само да добавя, как ти, Адлер, ще се бориш за "чиста и свята република, и всекиму своето", ако стигаш до подобна непоносимост дори спрямо хора, които са против конвенцията и ценностите, които пробутват чрез нея? Защото Белгиеца е много против нея, макар и да си му харесва Белгия очевидно... достатъчно много, че да не иска да я остави.

преди 7 минути, Lumberman написа:

Само да добавя, как ти, Адлер, ще се бориш за "чиста и свята република, и всекиму своето", ако стигаш до подобна непоносимост дори спрямо хора, които са против конвенцията и ценностите, които пробутват чрез нея? Защото Белгиеца е много против нея, макар и да си му харесва Белгия очевидно... достатъчно много, че да не иска да я остави.

Не бъркай бостана с бостанското плашило. Белгийката е джендърски продукт и носител на човеконенавистната либерална и европейска идеология в не по-малка степен от коя да е обратна пеперудка. Пеерастията не е само в лявата резба, но и в левашкото мислене да изменяш на родината си за шепа белгийски подаяния и милостиня. Магистралните пеперудки, които си изкарват хляба с тялото си, са в пъти по-почтени и честни от тоя маразматичен псевдо-белгиец.

преди 17 минути, Lumberman написа:

Защото Белгиеца е много против нея, макар и да си му харесва Белгия очевидно... достатъчно много, че да не иска да я остави.

Абе преди два дена влизам в стаята където 10 годишния ми син гледаше телевизия и той чисто откровено по детски ми вика:
- татко в предаването показаха един господин облечен като жена  и с червило по устата -
Ами обясних му че този е от психично болните хора и че в Белгия е забранено да казваш истината че са психично болни.
Обясних му и че при комунистите е имало много забранени неща, трябва само да ги знаеш кои са и да внимавш за да не те вкарат в затвора, заради това че си казал една истина.
Ами това е положението, трябва да се мъчим да си опазваме децата тук в Белгия, срещу официалната проджендърска политика.
В класа на сина ми има едно момиче остригано почти нула номер , със само малко коса отгоре на главата и рита топка с момчетата. При комунистите подобно нещо нямаше как да се случи, ама сега нали сме в режим на друга диктатура, та джендърите са с права, а нормалните трябва да им се кланят.

преди 13 минути, adler88 написа:

Педерастията не е само в лявата резба, но и в левашкото мислене да изменяш на родината си за шепа белгийски подаяния и милостиня.

Да припомням ли на читателите че майка ти е българка и заради какви корекомски парцалки е пристанала на баща ти ?
Знаеш ли как им викахме в Студенски град на тези като майка ти, които си вдигаха краката за долари по общежитията ?
Сети се сам коя българска дума използвахме и още нещо, сети се че си син точно на такава ...

Педрото в белгийска комуналка току що ме снесе на оня мургав дебил с нежен аватар. Значи се чувствам свободен в действията си, вие сте моите свидетели!

Не виждам никаква причина да се занимавате  един с друг. Враговете ни не са сред нас тук във форума, дори троловете не са ни врагове, те просто си заработват надницата, но са много доволни от това, че се изпокарвате, въпреки че сте практически на едно и също мнение, във връзка с темата. Всеки сам си избира методите на противопоставяне на ратифицирането на конвенцията. Оповестяването им не задължава никого да ги последва, нито да ги харесва.

Редактирано от sliderum (преглед на промените)

преди 2 часа, miro20 написа:

Докато някои  продължават  да подклаждат истерията до небесата против конвенцията, се случват много по интересни неща :

https://www.klinklin.bg/kakvo-se-sluchi-dokato-govorim-za-konvenciata/

/не съм попадал на сайта , но  написаното ми хареса/

Цитат

За този месец, в който обществото загуби важна социална енергия, бяха извършени съмнителни сделки в областта на медиите. БНТ беше притисната от цензура, BiT сменя собствеността си, в ТВ Европа се вижда съмнително движение, а местни журналисти из страната – като тези във Враца и Бургас – бяха още веднъж заплашени за това, че си вършат работата. Пристигането на шефа на „Репортери без граници“ за “Европейски съюз и Балкани” не беше споменато на много места. Не се разбра също как е възможно през 2018 компрометиран човек като Пеевски да внася законопроект, свързан с медии.

Мда - много по интересни неща: медиите продължават да си въртят далаверите. Пука ми на сайдера, коя медия, каква собственост щяла да си сменя - и те джендъри, общото им е само жълтото около устата .... понякога и бялото. Като иде реч за медиите, колко медии инициираха дебати по въпроса с истанбулската конвенция - ма говоря за истински дебати, а не за има- няма половин час надкукудякване с пет прекъсвания за реклами? Колко обстойни, информационни предавания се направиха по темата? Ама тей - като онези горе не плащат за такава музика. Инак много по интересни неща се случвали - напротив, в медиите нищо интересно не се случва и няма изглед скоро да се случи.

Има стара народна мъдрост : " Двама се карат - третият печели ! " 

Пита се : " Кой е третият ? " ......а в буквара на римските императори , на първа страница пише : " Разделяй и владей !  " ....

И римските императори го издухаха - не ми ги фали, да си държат конвенцията за тях си. Вместо конвенциики и разни нищонеправещи организациики, да вземат да прокарат някое друго предприятие насам, да започнем да произвеждаме и ние нещо да има къде да работят хората, че да си изкарат лев - младите продължават да се изнасят от държавата, те с джендърски дивотии тръгнали да ни занимават.

преди 6 часа, Lumberman написа:

===

В България има много по-важни теми от тази за Конвенцията или за джендърите.
Но вие някак си ги подминавате и проспивате.

http://svobodnoslovo.eu/българските-роби/

преди 9 минути, Aumi написа:

Но вие някак си ги подминавате и проспивате.

Не ги проспиваме, а ги живеем. Аз съм от тези млади хора тук, които си блъскат главата и може скоро да ги няма в България въобще.
И все пак...

Цитат

Скритата цел на тази конвенция е да вкара в образованието и в законодателството идеологията на джендърството, ЛГБТ неправителствените организации да могат да се финансират директно от българския бюджет, за да влязат в училище и да обучават децата. Той показа документ, подкрепящ твърденията му – „Национална програма за превенция и защита от домашно насилие за 2017-2018 г.“ Той подчерта, че програмата е внесена от министъра на вътрешните работи за обсъждане в МС, и изчете конкретни пасажи, касаещи въвеждането на джендър обучението в ранните класове на училището, както и в детските градини.

И мнение...

Цитат

Гледам сега целия глобален, настървен и назидателен бой по канчето на белите, хетеросексуални мъже и направо ми е зле и направо не си е честно

преди 1 час, sound написа:

Мда - много по интересни неща: медиите продължават да си въртят далаверите. Пука ми на сайдера, коя медия, каква собственост щяла да си сменя - и те джендъри, общото им е само жълтото около устата .... понякога и бялото. Като иде реч за медиите, колко медии инициираха дебати по въпроса с истанбулската конвенция - ма говоря за истински дебати, а не за има- няма половин час надкукудякване с пет прекъсвания за реклами? Колко обстойни, информационни предавания се направиха по темата? Ама тей - като онези горе не плащат за такава музика. Инак много по интересни неща се случвали - напротив, в медиите нищо интересно не се случва и няма изглед скоро да се случи.

Много интересна позиция имаш :) плюеш медиите че не са провели истински дебати, само кудкудякане с реклами, но същевременно ..  "пука ти на сайдера" за тях :)

Леко диаметрално противоречие ми прозира, ама айде.. ти сизнаеш :)

преди 6 минути, Никой написа:

Не ги проспиваме, а ги живеем. Аз съм от тези млади хора тук, които си блъскат главата и може скоро да ги няма в България въобще.

И защо си блъскаш главата, или по-точно върху какво?
Всичко ли в тази държава оправихте, та се захванахте с конвенцията!
Ок, да приемем, че ще стане на вашето, и конвенцията няма да бъде приета.
Това ще реши ли вашите лични проблеми и по-важните проблеми в държавата?
Как мислите, че може да се оправи икономически България, ако всички млади хора бягат на Запад и поне 90% от тях, работят като роби...?!

• Автор

Американската колегия на педиатрите: Джендър идеологията уврежда децата

Цитат

„Убеждаването на децата да повярват, че живот чрез химическо и хирургическо въплащение в ролята на другия пол е нормален и здравословен живот, е само по себе си акт на насилие срещу деца. Представянето на половите разстройства като нормално състояние, с помощта на образователните институции и правните политики, ще обърка децата и родителите, което ще доведе до това повече деца да се насочат към "половите клиники", където ще им бъдат давани лекарства, блокиращи пубертета. Това, на свой ред, практически гарантира, че те ще "изберат" живот, базиран на канцерогенни и токсични полови хормони и вероятно ще обмислят ненужно хирургично осакатяване на здрави части от телата си в юношеска възраст“. Това се казва в официално становище на Американската колегия на педиатрите, публикувано през март 2016 г. и актуализирано през септември 2017 г.

Spoiler

Колегията твърди, че е злоумишлено да се популяризира джендър идеологията, преди всичко за благополучието на самите деца със смущения на пола, и второ - за благополучието на всички техни връстници без подобни смущения, много от които обаче ще бъдат провокирани да поставят под въпрос собствената си полова идентичност и са изправени пред нарушения на правото им на лична неприкосновеност и безопасност.

Ето и аргументираното становище на американските специалисти по педиатрия:

1. Човешката сексуалност е обективен биологичен двоичен код: "XY" и "XX" са генетични маркери на мъжа и жената, те не са генетични маркери на разстройство. Нормата за човешкото устройство е да бъде заченат мъж, или жена. Човешката сексуалност е двоична, с очевидната цел да бъде осигурено възпроизводството и процъфтяването на нашия вид. Този принцип е очевиден. Изключително редките нарушения на сексуалното развитие (DSD), включително, но не само "тестикуларна феминизация" и вродена хиперплазия на надбъбречните жлези, са всички медицински идентифицируеми отклонения от сексуалната двоична норма и са правилно признати като нарушения на човешкото устройство. Лицата с DSD (наричани също "intersex") не представляват трети пол.

1. Никой не се ражда с "джендър". Всеки се ражда с биологичен пол. Джендър (осъзнаване и усещане за себе си като мъж или жена) е социологическа и психологическа концепция, не обективна биологична. Никой не се ражда с усещане за себе си като мъж или жена. Това осъзнаване се развива с течение на времето и, както и всички процеси на развитие, може да бъде повлияно от субективните възприятия, взаимоотношения и неблагоприятни преживявания на детето от ранна детска възраст. Хората, които се идентифицират като "чувстващи се от противоположния пол" или "някъде между двата пола", не представляват трети пол. Те си остават биологични мъже или биологични жени.

1. Убеждението на човек, че той или тя е нещо, което не е, в най-добрия случай е знак за объркано мислене. Когато биологично  здраво момче вярва, че е момиче, или биологично здраво момиче вярва, че е момче, съществува обективен психологически проблем, който се крие в ума, а не в тялото, и трябва да се третира като такъв. Тези деца страдат от дисфория на пола. Дисфорията на пола (GD), която по-рано биваше посочена като нарушение на половата идентичност, е признато психично разстройство в най-новото издание на Диагностичния и статистически наръчник на Американската психиатрична асоциация (DSM-5). Психодинамичните и социални теории за GD / GID никога не са били опровергани.

1. Пубертетът не е болест, а хормоните, блокиращи пубертета, могат да бъдат опасни. Обратимо или не, хормоните, блокиращи пубертета, предизвикват състояние на болест - имено отсъствието на пубертет - и възпрепятстват растежа и плодовитостта при иначе биологично здраво дете.

1. Според DSM-5, 98% от полово обърканите момчета и 88% от полово обърканите момичета  в крайна сметка приемат биологичния си пол след естествено преминаване през пубертета.

1. На деца в пред - пубертетна възраст, диагностицирани с полова дисфория, може би ще им бъдат давани блокери на пубертета, когато станат на 11 години, и ще се изисква да бъде продължено с хормони на другия пол в по-късното юношество, за да продължат да се чувстват от противоположния пол. Тези деца никога няма да могат да заченат генетично свързани с тях деца, дори чрез изкуствена репродуктивна технология. В допълнение хормоните на другия пол (тестостерон и естроген) са с опасни последствия за здравето им, включително, но не само, сърдечни заболявания, високо кръвно налягане, кръвни съсиреци, инсулт, диабет и рак.

1. Случаите на самоубийство са почти двадесет пъти по-високи сред възрастните, които използват хормони на противоположния пол и се подлагат на операция за промяна на пола, дори и в Швеция, която е сред най-утвърждаващите страни на LGBTQ. Кой състрадателен и разумен човек би осъдил малките деца на тази съдба знаейки, че след пубертета 88% от момичетата и 98% от момчетата в крайна сметка ще приемат реалността и ще постигнат състояние на психическо и физическо здраве?

1. Убеждаването на децата да повярват, че живот чрез химическо и хирургическо въплащение в ролята на другия пол е нормален и здравословен живот, е само по себе си акт на насилие срещу деца. Представянето на половите разстройства като нормално състояние с помощта на образователните институции и правните политики ще обърка децата и родителите, което ще доведе до това повече деца да се насочат към "половите клиники", където ще им бъдат давани лекарства, блокиращи пубертета. Това, на свой ред, практически гарантира, че те ще "изберат" живот базиран на канцерогенни и токсични полови хормони и вероятно ще обмислят ненужно хирургично осакатяване на здрави части от телата си в юношеска възраст.

Заключение на Колегията: Нашите противници се застъпват за нов научно безпочвен стандарт за грижа за деца с полови смущения (джендер дисфория), които смущения обаче биха отшумели след пубертета за по-голямата част от засегнатите пациенти. По-конкретно нашите опоненти съветват, че следва да се подкрепят детските мисли, които противоречат на физическата реалност, водещи до химическата кастрация на тези деца преди пубертета с агонисти на GnRH (блокери на пубертета, които причиняват безплодие, закърняване на растежа, понижена костна плътност и непрогнозируемо въздействие върху развитието на мозъка им) и накрая постоянната стерилизация на тези деца преди 18-годишна възраст чрез хормони на противния пол. 

Съществува очевидна самоизпълняваща се същност в този нов стандарт, която насърчава малките деца с полово объркване да се въплатят в противоположния пол и след това да се приложат медикаменти, блокиращи пубертета. Ако едно момче, което се самоанализира дали е момче (и което трябва да се превърне в мъж), бива третирано като момиче, тогава естественото му пубертетно развитие на мъж е потискано -  не сме ли поставили в действие неизбежен резултат?

Всички негови връстници от същия пол се развиват в млади мъже, тези от противоположния пол се развиват в млади жени, но той остава момче в пред - пубертета. Той ще остане психосоциално изолиран и сам, с убеждението, че нещо не е наред. Той ще бъде по-малко способен да се идентифицира с  мъжете, и по този начин е по-вероятно да се самоопредели като "не-мъж" или като жена. Нещо повече, неврологията разкрива, че пред-фронталната кора на мозъка, която е отговорна за преценката на ситуаците и оценката на риска, не е напълно зряла до средата на двадесетте години. 

Никога не е било научно по-ясно, че децата и юношите не са в състояние да вземат информирани решения относно постоянни, необратими и променящи живота им медицински интервенции. Поради тази причина Колегията твърди, че е злоумишлено да се популяризира тази идеология, преди всичко за благополучието на самите деца със смущения на пола, и второ, за благополучието на всички техни връстници без подобни смущения, много от които обаче ще бъдат провокирани да поставят под въпрос собствената си полова идентичност и са изправени пред нарушения на правото им на лична неприкосновеност и безопасност.

Michelle A. Cretella, M.D.
President of the American College of Pediatricians

Quentin Van Meter, M.D.
Vice President of the American College of Pediatricians
Pediatric Endocrinologist

Paul McHugh, M.D.
University Distinguished Service Professor of Psychiatry at Johns Hopkins Medical School and the former psychiatrist in chief at Johns Hopkins Hospital

Originally published March 2016
Updated September 2017

https://www.acpeds.org/the-college-speaks/position-statements/gender-ideology-harms-children

Всеки интелигентен човек знае, че внушението е мощно оръжие, особено когато се прилага върху деца.

Децата се поддават на внушение по-лесно отколкото възрастните, а най-благоприятната възраст за прилагане метода е възрастта от 3-4 докъм 14 години.

"Обработката" се извършва именно в този период.

Ако България ратифицира Истанбулската конвенция, след около 10-15 години ще има бум на смяна на пола, а както знаем хората, сменили пола си не могат да създават и раждат деца.

Ужасяваща перспектива, особено за България! :(

преди 8 минути, Aumi написа:

И защо си блъскаш главата, или по-точно върху какво?

Блъскам си главата, защото то живот ли бе да го живееш...
България да се оправи икономически? Когато 50% от фирмите са дело на бивши мутри и се плаща колкото да не се умре от глад?
А останалите 50% тук-таме някой читав работодател, а много чуждестранни експлоататори? Какво да му се оправи...
Аз съм се отказал вече и само да събера парички и се чудя дали да ме няма. Бях млад и наивен. Че нещо може да се промени.
Годините минават, работя за оня, който духа и не се виждам там където искам да бъда.
Имам избор - да живея в България в кочината, ама да се тупам в гърдите или тихичко и кротичко да си оправя живота другаде.
А джендърите и прочие глупости просто са поредния пирон в ковчега на България. Нека приемат, малко ви е на вас.
Да дойдат и у вас и да ви показват как трябва да се "оправяте." Малко ви е просто. Страдайте.
Искаш ли да ти кажа къде е проблемът? Българинът няма воля да отстоява своето!
Джендъри-мендъри! Мутри! Писна ми! А ти хули, че някой все пак иска да отстоява себе си..Тук!

преди 4 минути, Мойра написа:

Ако България ратифицира Истанбулската конвенция, след около 10-15 години ще има бум на смяна на пола, а както знаем хората, сменили пола си не могат да създават и раждат деца.

Ето циганчетата не ходят на училище, за тва няма да имат такъв проблем!

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.