Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Обсъждане на Истанбулската конвенция

Featured Replies

преди 18 минути, sound написа:

То това с хората по площадите го играхме много пъти вече - е сега, като секнат след 2-3 години европрограмите, та се спука балона и хората ще излезят по площадите, вероятно и до предсрочни избори са стигне и т.н.

Точно!!! Само дето Боко ще сдаде властта преди да спрат европроектите, а с това и партията му ще отиде в историята!!! Интересно ми е обаче, дали някой ще понесе някаква НАКАЗАТЕЛНА отговорност тогава!!! И НЕ, не говоря за политическа!!! Писна ми от техните измислици, че някой си щял да понесе политическата отговорност!!!  Искам НАКАЗАТЕЛНА и ПЕРСОНАЛНА!!! Вземи му властта, вземи му парите, вземи му имотите, вземи му здравето, лиши децата му от права и го остави в затвора до края на дните си!!! Да видим тогава, кой ще злоупотребява с властта!!!

• Отговори 5,2k
  • Прегледи 319,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Джордж Сорос държи квота от 30% в групата, която ще прилага Истанбулската конвенция Сорос не е човек, а зъл демон!     

• Къде съм те кълнял бре мирко? Дал си линкче, дето сочи до пост на @Lumberman . Я се дръж малко по-успешно. Далеч си от всякакъв стимул за прогрес... Твоята цел тук е да подвеждаш хората!

• Това под спойлера отдавна съм го прочела и мисля, че ни заблуждават. В България никой никога не е дискриминирал различните, освен ако не са били автори на престъпления. Не е нужно да спомена

Публикувани изображения

Резервите на десницата са отдавна на заплата в европарламента, там говорят колко е гот да си гей, и да обичкаш цигани и терористи. Най-дъртите резерви на дясното пък от десетилетия са в Америка, където си купиха имения с вашите мъчени пари, с държавния дълг и  държавните активи на НРБ (Народна Република България). По скромните крадливци и десни педери като Стоян Ганев прегърнаха великата религия на мормоните, и се сдобиха със скромни постове в световната масонска мрежа- световната банка,  банката за развитие, и антидопинговата агенция към ЦРУ.

преди 2 минути, adler88 написа:

Резервите на десницата са отдавна на заплата в европарламента, там говорят колко е гот да си гей, и да обичкаш цигани и терористи. Най-дъртите резерви на дясното пък от десетилетия са в Америка, където си купиха имения с вашите мъчени пари, с държавния дълг и  държавните активи на НРБ (Народна Република България). По скромните крадливци и десни педери като Стоян Ганев прегърнаха великата религия на мормоните, и се сдобиха със скромни постове в световната масонска мрежа- световната банка,  банката за развитие, и антидопинговата агенция към ЦРУ.

За българско дясно ли говорим или за истинско дясно???

току-що, Джугашвили написа:

За българско дясно ли говорим или за истинско дясно???

Дясното не е ли едно и също и в България, и по света? Вземи от бедния, и дай на богатия- това е квинтесенцията на дясното мислене и дясната политика.

преди 11 минути, adler88 написа:

Дясното не е ли едно и също и в България, и по света? Вземи от бедния, и дай на богатия- това е квинтесенцията на дясното мислене и дясната политика.

Ами не е!!! В България дясното не е дясно, лявото също не е ляво!!! Не ги знам какви са, но точно тези, които си приписват идеите, нямат нищо общо с тях!!!

преди 3 часа, Джугашвили написа:

Не ги знам какви сa...

E трябва вече да си се ограмотил - джендъри са т.е. и те не се знаят точно кой от кои е, малко неорентирани такива, ту наляво, ту надясно, ала е сигурно, че всички искат да са от онези, които ще са на държавната софра.

преди 9 часа, Lumberman написа:

За протокола, ти считаш ли се за част от тоя народ? Защо си толкова въвлечен в съдбата му? И агитираш? Не е ли малко неуместно чужд човек да дойде да агитира, дори да е прав - не се ли меси в чужди работи?

Явно момчето учи политология,  и е уверен, че родината на майка му има по-голяма нужда от спасение, отколкото родината на баща му.
Би било добре един ден със същият ентусиазъм, какъвто проявява тук,  да оглави протестите по спасяване родината на баща му.

преди 9 часа, miro20 написа:

Да, майтапите се :)

Тук уцели. Толкова глупости за конвенцията накуп като тук , май не съм срещал из  нета :)

Както се вижда, от около 1000 пишещи в Калдата, десетина души се интересуват от темата за Конвенцията и спасяването на родината ни от джендъри.

В България на дясното и центъра са им омекнали китките. То не че им трябват кой знае колко корави китки, единствената физическа работа на политиците, се състои в яденето и пиенето на банкетите, малко чалга денс, возенето и летенето до екзотични места с палми и прибирането на пачки.

преди 3 часа, Aumi написа:

Както се вижда, от около 1000 пишещи в Калдата, десетина души се интересуват от темата за Конвенцията и спасяването на родината ни от джендъри.

A ти очевидно не си сред тия "десет"? Не че форумът нещо и някого ще спасява, но поне се събра доста информация на куп около конвенцията. Управляващите биха искали, ако може, пълно затъмнение да има около нея и да могат тихомълком да си я гласуват, без някакъв обществен отклик (според стоите престъпни и крадливи, тъмно-особни "ценности"). Аз не помня наскоро дали е имало толкова обсъждана и гореща тема. Разбира се, някои хора са твърде охладнели и не им прави впечатление; и трансджендъри да обучават децата (които най-вероятно нямат), какво им пука? Това са себични и национално-безотговорни хора, които нямат право да съдят политиците ни за същото.

Аз не видях да отговори на поставените ти от мен въпроси, Ауми? Или така ти е угодно? Подминавай, смитай под килима, поддържай фасадата хубава и спретната, гледай към "светлото ни европейско бъдеще"?

Хора с твоето мислене няма да спасят България, но може да допринесат за погубването ѝ - заличаването на хилядолетна история на народа ни по тези земи. Жалко. Колко е важно възпитанието и образованието. Затова и там ръка слагат.

ПП: Само да добавя, че човек понякога не може да избегне лъжите и манипулациите на школовката и произхода си, но когато порасне достатъчно и е достатъчно искрен, може да научи и по-добро. Аз това от хора като теб не виждам. Вие очевидно си харесвате света такъв, какъвто сте си го създали, и сакън да не рухне от само себе си. И вашите пътища и пътищата на хора, които все пак вижда ценното в държането на традицията и божието в човека, ще се разделят все повече и повече; и сега може да сме един народ, с общо минало и настояще, но след време - едва ли. Човек трябва да направи самоопределението си. И който избере да приеме и да одобрява новата джендърна и друга малцинствена/извратена революция, той сам осъжда себе си.

Нека всеки си каже думата, да внесе своите корекции или принципни възражения по този проектен текст за всенародно отхвърляне на истанбулската конвенция:

До Министър-председателя на Република България, г-н Бойко Методиев Борисов,

До Министри и Коалиционни партньори в Правителството на Република България,

До Върховния Конституционен Съд на Република България,

До техни превъзходителства, посланици и дипломатически представители на държави, поддържащи дипломатически представителства и мисии в Република България,

До Европарламента на Европейския съюз,

До представителствата и мисиите на НАТО, намиращи се временно на територията на република България

До Главна Прокуратура на Република България.

Обръщам се към вас в качеството си на български гражданин, избирател и данъкоплатец, във връзка с  така наречената Конвенция на Съвета на Европа за превенция и борба с насилието над жени и домашното насилие, добила мрачна известност като "Истанбулска конвенция". Този антибългарски документ, приет без моето знание и съгласие,  представлява незаконен и външен ултиматум  моята вяра, ценности и традиции да бъдат анулирани и на тяхно място-въведена диктатура от либерално-джендърен тип. На свой ред конституцията и законите на Република България се подлагат на грубо потъпкване, и не само са сведени до нищожност с всички свои разпоредби за защита от насилието над личността и гражданина, но са фактически отменени в полза на небългарски граждани с психически и други отклонения. Правото ми на суверен е узурпирано. С оглед на всичко това, предвид истинския, а не декларативно заявен и лицемерен преамбюл на въпросната Конвенция, така, както аз като суверен го схващам и разбирам, не и някой друг, който си позволява да говори от мое име, свободно заявявам: Аз отхвърлям истанбулската конвенция и няма да спазвам нито една нейна разпоредба нито сега, нито в бъдеще, нито когато и да било! С това мое свободно волеизявление на суверен си запазвам върховното право за гражданско неподчинение и всякакви форми на съпротива и сваляне на властта при измяна и национално предателство от страна на отделни нейни представители, до сваляне на онзи обществен и държавен строй, който въведе Истанбулската конвенция в основата на своята легитимност. Бъдещето на моята страна се решава от мен и моите деца, а не от чужди идеологически централи, и чужди на българския народ конвенции, институции и посолства!

преди 23 часа, adler88 написа:

Е вие не можете ли да излезете на улицата, както излизат и врещят разните джендърчета от дай, българия? Хванете за ръчичка своите жени, вземете си децата, и вкупом излезте на улицата да браните своите ценности и норми от хунтата на обратните либерали. Или дотам сте я докарали, че дори жени и деца нямате??

Е , те това е идиотизмът завладяващ цивилизацията !  :lol6:

......аз  нямам нужда да декларирам , парадирам шумно и внушавам на другите нормалността си , като в това се включват и "нестандартните" . Имат своето място под слънцето......Те просто са сбъркани мисловно . Не е много трудно за разбиране , че са използвани , обслужвайки чужди интереси....

преди 30 минути, by_chechi написа:

Е , те това е идиотизмът завладяващ цивилизацията !  :lol6:

......аз  нямам нужда да декларирам , парадирам шумно и внушавам на другите нормалността си , като в това се включват и "нестандартните" . Имат своето място под слънцето......Те просто са сбъркани мисловно . Не е много трудно за разбиране , че са използвани , обслужвайки чужди интереси....

Не отваряй дума за цивилизация, цивилизацията на запад отдавна е сдала багажа. западът живее в състояние на някакво модерно варварство- добре угоено, егоистко, и извратено. каква цивилизация виждаш в дебели з.дници, лапащи мръвки и купуващи ненужни боклуци на килограм.

преди 13 часа, Джугашвили написа:

Точно!!! Само дето Боко ще сдаде властта преди да спрат европроектите, а с това и партията му ще отиде в историята!!! Интересно ми е обаче, дали някой ще понесе някаква НАКАЗАТЕЛНА отговорност тогава!!! И НЕ, не говоря за политическа!!! Писна ми от техните измислици, че някой си щял да понесе политическата отговорност!!!  Искам НАКАЗАТЕЛНА и ПЕРСОНАЛНА!!! Вземи му властта, вземи му парите, вземи му имотите, вземи му здравето, лиши децата му от права и го остави в затвора до края на дните си!!! Да видим тогава, кой ще злоупотребява с властта!!!

Докато не им поискаш наказателна отговорност, ще има да чакаш сами да се осъдят, и сами да си сложат въжето на шията.

Народният съд от 45-та година да не мислиш, че на времето самите слуги и лакеи на нацистите барабар с онези прекрасни демократи, които са рязали глави, сами са го учредили, и са се самообесили?

преди 23 минути, adler88 написа:

Не отваряй дума за цивилизация, цивилизацията на запад отдавна е сдала багажа. западът живее в състояние на някакво модерно варварство- добре угоено, егоистко, и извратено. каква цивилизация виждаш в дебели з.дници, лапащи мръвки и купуващи ненужни боклуци на килограм.

Какво повече да говорим!!!

Цитат

Канада промени химна си, за да е полово неутрален

По този начин трябва да бъдат променени думите "повеля за всички твои синове" на "повеля за всички нас" в химна O Canada.

преди 3 минути, Джугашвили написа:

Какво повече да говорим!!!

Повече от сигурен съм, че в Канада не е имало референдум по този въпрос, пък и изобщо- по всички важни въпроси. То не че тази измислена нация би гласувала против пеерастията, но...режимът в Отава (либерастите на Трюдо)  е решил да се застрахова от изненада- промушил е промяната в химна без да пита канадците.

Докато някои  продължават  да подклаждат истерията до небесата против конвенцията, се случват много по интересни неща :

https://www.klinklin.bg/kakvo-se-sluchi-dokato-govorim-za-konvenciata/

/не съм попадал на сайта , но  написаното ми хареса/

преди 1 час, adler88 написа:

Нека всеки си каже думата, да внесе своите корекции или принципни възражения по този проектен текст за всенародно отхвърляне на истанбулската конвенция:

До Министър-председателя на Република България, г-н Бойко Методиев Борисов,

До Министри и Коалиционни партньори в Правителството на Република България,

До Върховния Конституционен Съд на Република България,

До техни превъзходителства, посланици и дипломатически представители на държави, поддържащи дипломатически представителства и мисии в Република България,

До Европарламента на Европейския съюз,

До представителствата и мисиите на НАТО, намиращи се временно на територията на република България

До Главна Прокуратура на Република България.

Обръщам се към вас в качеството си на български гражданин, избирател и данъкоплатец, във връзка с  така наречената Конвенция на Съвета на Европа за превенция и борба с насилието над жени и домашното насилие, добила мрачна известност като "Истанбулска конвенция". Този антибългарски документ, приет без моето знание и съгласие,  представлява незаконен и външен ултиматум  моята вяра, ценности и традиции да бъдат анулирани и на тяхно място-въведена диктатура от либерално-джендърен тип. На свой ред конституцията и законите на Република България се подлагат на грубо потъпкване, и не само са сведени до нищожност с всички свои разпоредби за защита от насилието над личността и гражданина, но са фактически отменени в полза на небългарски граждани с психически и други отклонения. Правото ми на суверен е узурпирано. С оглед на всичко това, предвид истинския, а не декларативно заявен и лицемерен преамбюл на въпросната Конвенция, така, както аз като суверен го схващам и разбирам, не и някой друг, който си позволява да говори от мое име, свободно заявявам: Аз отхвърлям истанбулската конвенция и няма да спазвам нито една нейна разпоредба нито сега, нито в бъдеще, нито когато и да било! С това мое свободно волеизявление на суверен си запазвам върховното право за гражданско неподчинение и всякакви форми на съпротива и сваляне на властта при измяна и национално предателство от страна на отделни нейни представители, до сваляне на онзи обществен и държавен строй, който въведе Истанбулската конвенция в основата на своята легитимност. Бъдещето на моята страна се решава от мен и моите деца, а не от чужди идеологически централи, и чужди на българския народ конвенции, институции и посолства!

Вече разпратих текста на проекто-декларацията за отхвърляне на конвенцията до всичките си познати, приятели и роднини в България. Сивият кардинал Румяна Бъчварова ще има честта лично да узнае каква е волята на суверена, и каква политическа, пък и житейска ,съдба й се готви. Поместеният имейл е взет от тук. ([email protected]);  ([email protected])

Мисля, че се радвам, че има хомота. Те ще застанат до нас в борбата срещу ислямизацията.
Щото дойде ли шариата..Бай талибан ще ги изколи и избеси джендърите и хомотата. По-добре са си при нас, ние поне не ги бием :D
Знаех си, че някой ден толерантността ще се отплати. И неонацистите и ЛГБТ ще си стиснат ръцете срещу общия враг! :D :D :D

преди 2 минути, Никой написа:

Мисля, че се радвам, че има хомота. Те ще застанат до нас в борбата срещу ислямизацията.
Щото дойде ли шариата..Бай талибан ще ги изколи и избеси джендърите и хомотата. По-добре са си при нас, ние поне не ги бием :D
Знаех си, че някой ден толерантността ще се отплати. И неонацистите и ЛГБТ ще си стиснат ръцете срещу общия враг! :D :D :D

Че то кога е имало разлика между неонацисти и ЛГБТ? Посочи поне една!

Поздрав от "бай Талибан" :). Взе ли си калъфче сапун? Не се дърпай, нали си свикнал, и го искаш?

преди 3 минути, adler88 написа:

Поздрав от "бай Талибан" :).

Бай Талибан влиза в ресторанта с калашника и избива 40 човека. За тоя Бай Талибан говоря, мойто момче! ;)

преди 1 минута, Никой написа:

Бай Талибан влиза в ресторанта с калашника и избива 40 човека. За тоя Бай Талибан говоря, мойто момче! ;)

Аха, разбрах, ок. Помислих че визираш някой друг, примерно Иран. Тоя с калашника, черния байрак, и бомбите на кръста, си има добри учители- Америка, и Израел. Ние си имаме ватан вместо ятаган и калашник:

преди 3 минути, adler88 написа:

Аха, разбрах, ок.

Гейовете мразят повече талибаните, дори от нас. Защото талибаните искат живи да ги попарят. Ние поне не ги гоним :D

преди 1 час, adler88 написа:

Ще кажа накратко и непълно някои коментари по текста, понеже нямам много време.

Мисиите на НАТО и Европарламетна мисля, че въобще не трябва да ги известяваме. Да си гледат тяхната работа. Това са наши вътрешни дела.

Текстът мисля, че е добре написан, макар и честно казано частта " запазвам върховното право за гражданско неподчинение и всякакви форми на съпротива и сваляне на властта при измяна и национално предателство от страна на отделни нейни представители, до сваляне на онзи обществен и държавен строй, който въведе Истанбулската конвенция в основата на своята легитимност", не знам кой би се подписал под това с името си, без да се обрече на гонение от властта, а и предполага готовност за съпротива, при това въоръжена! Аз мисля, че малцина имат смелост и готовност да поставят такъв ултиматум на т.нар. управници. Тъй че официална подписка за мен е почти като обявяване на война, която трудно може да бъде спечелена (от друга страна онези са без оправдание при такова волеизявление от страна на суверена). Но такова неподчинение и непризнаване може да бъде и анонимно. А текстът дори и един човек може да го прати, а други да го подкрепят в последствие. За мен ако думите да истинни, не е нужно да бъдат изричани от милиони.

преди 2 часа, adler88 написа:

Бъдещето на моята страна се решава от мен и моите деца, а не от чужди идеологически централи, и чужди на българския народ конвенции, институции и посолства!

Това е силно изявление, но кой ще застане зад него? Искаме да е така, но реално не е в момента. И кой ще плати цената, за да бъде?

преди 9 минути, Lumberman написа:
преди 2 часа, adler88 написа:

Бъдещето на моята страна се решава от мен и моите деца, а не от чужди идеологически централи, и чужди на българския народ конвенции, институции и посолства!

Това е силно изявление, но кой ще застане зад него? Искаме да е така, но реално не е в момента. И кой ще плати цената, за да бъде?

Аз заставам зад точно този цитат, така е и така ще бъде!

преди 51 минути, adler88 написа:

Вече разпратих текста на проекто-декларацията за отхвърляне на конвенцията до всичките си познати, приятели и роднини в България. Сивият кардинал Румяна Бъчварова ще има честта лично да узнае каква е волята на суверена, и каква политическа, пък и житейска ,съдба й се готви. Поместеният имейл е взет от тук. ([email protected]);  ([email protected])

Значи все пак имаш роднини в България?
Ей тука може да пуснеш версията на текста:

https://web.facebook.com/protestbulgari/?_rdc=1&_rdr

Бултаймс може и да го публикуват също.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.