Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Обсъждане на Истанбулската конвенция

Featured Replies

преди 5 минути, badr написа:

Разбира се всеки може да се представя за какъв ли не.Типичен случай си ти.Въпреки че многократно съм ти предоставял линкове към световни известни статистически агенции, включая тази на ООН, които решително опровергават тия твои измислици - отново сервираш евтина пропаганда.Нека кажем истината обаче.Най-много крещите колко сте онеправдани вие от ромския етнос.Затова и ти си  защитник на джендър каузи.

Първо, вероотстъпнико, не съм от никакъв ромски етнос!
Престани да клеветиш. без да ме познаваш лично.
Има хора от форума с които се познаваме лично и които познават семейството ми.

Ако толкова наистина искаш да знаеш, и за да престанеш да клеветиш, ще ти открия че аз също съм дете от смесен брак. Между български мюсюлманин - турчин, и българка.
Това за мен е предимство, защото познавам от близо и двете религии, както и двата етноса и двете националности, както и техните привички и обичаи.
Също така това ми е помогнало много да стигна до просветлението, че и двете са пълни с лъжи, а и да се отрека изобщо от религиите с които са ви промили мозъците.

• Отговори 5,2k
  • Прегледи 319,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Джордж Сорос държи квота от 30% в групата, която ще прилага Истанбулската конвенция Сорос не е човек, а зъл демон!     

• Къде съм те кълнял бре мирко? Дал си линкче, дето сочи до пост на @Lumberman . Я се дръж малко по-успешно. Далеч си от всякакъв стимул за прогрес... Твоята цел тук е да подвеждаш хората!

• Това под спойлера отдавна съм го прочела и мисля, че ни заблуждават. В България никой никога не е дискриминирал различните, освен ако не са били автори на престъпления. Не е нужно да спомена

Публикувани изображения

преди 1 час, Джугашвили написа:

Не че нещо, но кои са тези престижните класации??? И кой решава кой университет е престижен и какви са критериите??? Интересно ми е!!! А дали пък тези университети не си плащат за Пи Ар, за да си оправдават високите такси за богаташките синчета!!

Не че нещо, ама такова обвинение може да хвърлиш към всяка една организация . Дали си плащат някои от университетите не мога да гарантирам разбира се . Все нещо значи обаче това че студенти и работодатели се консултират с въпросните сайтове преди да вземат решение. Кой решава ? Ами студенти , преподаватели , работодатели , научни работници и т.н има си критерии ама май излизаме от темата та спирам.

преди 8 минути, RagnerBG написа:

Иска ми се да ти лайкна това, наистина. Красиво звучи, хубави думи. Обаче... Абсолютно кухо и неприложимо в реалният живот. Много е лесно да пишеш кухи безсмислици, красиви словосъчетания, така работи демагогията. А като се опиташ да прилагаш тези нелогизми и безсмислици в реалният живот и стават катаклизми, страдания, съсипват се човешки съдби. Просто защото е почти напълно погрешно. Хората се обединяват с причина и тя не е бягство от отговорност, поне не при повечето. Водачът е естествен при бозайниците със стаден инстинкт. Избира се най добрият индивид да води, а не хилаво, джендър посмешище. Водачът трябва да се докаже, да си спечели лидерството, в съревнование с останалите. Знаеш ли какво е Болярин/Княз/Крал/Деспот? Това е военна титла, печелела се е на бойното поле и после с доказване на успешно лидерство. Проблемите при лидерството започват, когато се намеси шуробаджанащината. Някойрешава, че няма нужда да се доказва, нито да проявява качества, но иска облагите на поста. В средновековието това започва с унаследяването на властта, в съвременни времена, дори и в условия на демокрация, има други инструменти. Но това е само по отношение на анархическите, нихилистки нотки на иначе, красиво звучащият стих. Има и други глупости, които няма да разнищвам по единично.

Знаеш ли кое още е звучало красиво? Комунизмът. Когато дадена система на управление почне да носи негативи, идва време за подмяна. Това обикновенно става с революции, битки, войни и т.н. Някои секти и народи са се специализирали в подклаждането на народното недоволство за да се стигне до стълпкновения и да спечелят много пари от смутните времена. Така е разпалена френската революция, учим я като нещо хубаво, но реално на французите е донесла само беди. Сега ти си си намерила някакво, детинско решение на световните проблеми - дайте да се обединим, да изритаме политиците. Повярвай ми, не ти трябва да си дори в един град с голяма част от човечеството и за това има причина хората да се делят на общности по взаимни интереси и изгода. А без институции, каквито са и управленските органи, отиваме в един Див запад. По добре ли мислиш, че ще ти е в обстановка на анархия и беззаконие? Това са посланията на красивото ти стихче, ако можеш не само да четеш, но и да разсъждаваш.

Но да се върнем на комунизмът. Той е звучал също толкова красиво и демагогско - верни неща, хуманни обещания, но истинската цел - само да се свали старият управленчески строй и властта да мине в други ръце. И комунизмът е довел болшевизма - една ужасна античовешка идеология, производна на ционизма, довела до много разруха и човешки страдания. Точно обратното на очакванията и обещанията. Десетилетия са трябвали за да се възстановят държавните структури и хората да се адаптират, но е трябвало и болшевиките и троцкистите да бъдат изритани от власт и после да дойдат що годе по-нормални идеолози, които не само да демагогтсват, но и да имат някаква вяра в това, което пропагандират. Историята е по-полезна от прозата, ако искаш наистина да схванеш нещата от животът. Показва ти не само красивите обещания, но и крайният резултат.

Иначе ми е забавно как си допаднахте с Миро-истината. Не ми се иска да ставам циничен, обаче имаше една приказка за магаретата. Ти обаче, поне се опитваш да разсъждаваш, а той просто си има партийната, права линия и си я следва по всички теми и въпроси. Пренастройва си демагогските инструменти и номера, според интересите и позицията на политическото му течение. Не, че ми е толкова неприятен, на мен лично, макар че когато го оставя да ме оплете в игричките си на спорове и наддумване, да ме нервира. Той просто се забавлява тук, както е писал. Харесва му да оплита опонента, да го обърква и надспамва и накрая се чувства като победител. Суета, човешка... По добре да беше станал спортист, с този съзтезателен дух. Иначе да си губиш така времето по форумите (освен ако не е и материално облагодетеслстван, но пак е жалко), кой знае какви житейски драми и катаклизми се крият зад такова поведение.

Не позволявай да се превръщаш в такова дразнещо същество, просто защото заемаш грешни и непопулярни позиции и от куха суета и надменност си мислиш, че си винаги над останалите. Това е един изстрадан съвет от мен.

Размисли от много висока класа, урок по философия на живота! Моите поздравления!

преди 2 минути, adler88 написа:

Размисли от много висока класа, урок по философия на живота! Моите поздравления!

Аплодираш самият себе си...ако ти не си той!

Зад ислямския фундаментализъм стоят ред причини, едни от тях са разрушените светски държави и маса подивели и озверели хора, чийто свят е погубен, а също и онези, които го ползват за собствени политически цели и стоят далееече от тия места.

Сравненията между ислям и християнство са много абсурдни, не само защото произходът им е един и са почти еднакви, а и поради абсолютното непознаване на историята. Зверствата, извращенията, колонизациите, масовото изтребване на народи, цивилизации, унищожаването на култури са сериозни християнски достижения, с които никой не може да се мери. Европейските държави в по-голямата си част са културни наследници на Римската империя, която е усвоила от гърците хомосексуализма и педофилията, а оттам директно са прелели в църквите. Религиозният фанатизъм има такива достижения в Европа, та ако ще джихадът да обхване половината население в света, ще му трябват хилядолетия да "навакса".

Разликата е тази, че в Европа църквата е изместена от светската държава в някаква степен, а в ислямските страни религията явно има по-сериозни позиции. Но както се вижда напоследък промиването на тиквите на младите поколения е на път да промени това. 

Реално погледнато всеки нормален човек би гледал с презрение на съвременните европейски цивилизации - максимални наказания за серийни убийци от 10 г., 20 г., пълна безпомощност на държавите, еднополови бракове, отнемане на деца да се дават на еднополови двойки, пълна безнаказаност в училище, изпускане на всички места на световно равнище - и в електрониката, и в науката, и в изкуството, и в промишлеността, и в софтуера, и в раждаемостта, и в политиката, и във военно равнище. Ако германци отидат в Саудитска арабия и почнат да щипят арабки или да ги насилват, какво ли ще им се случи? По същия начин Западът гледа на нас с презрение, защото са се превърнали в наш еталон, а ние в евтино подобие.

Най-глупавото е когато нашенци се отъждествяват с нечия чужда кауза - нашата кауза е да работим в задния двор на "европейците".

преди 1 час, adler88 написа:

Завиждам на толерантността ти към тези откачалки. Аз никога не бих нарекъл приятел един радикален либерал и джендърен екстремист.

Българинът страда от шизофрения, така че много трудно може да се оправи човек кой кой е. Аз имах приятел, когото след години ме изумяваше, когато го опознах - силно религиозен, бивш партиен секретар, привърженик на БСП и САЩ, почитащ силно Кирил и Методий и пишещ на латиница - като една друга, върл почитател на Иван Костов и социализма. Българина трудно можеш го разбра, защото живее в два паралелни свята - реален сам за себе си и виртуален с останалите, и лъже и себе си, и другите, и иска да го лъжат.

преди 14 минути, Aumi написа:

Има хора от форума с които се познаваме лично и които познават семейството ми.

Ако толкова наистина искаш да знаеш, и за да престанеш да клеветиш, ще ти открия че аз също съм дете от смесен брак. Между български мюсюлманин - турчин и българка.
Това за мен е предимство, защото познавам от близо и двете религии. Също така това ми е помогнало много да стигна до просветлението, че и двете са пълни с лъжи, а и да се отрека изобщо от религиите с които са ви промили мозъците.

Боя се, че с нищо не те клеветя.Произхода на човек не е и не може да бъде вина.Останалите ти излияния също са тъй несъществени.Просто празни претенции.Аз мога да заявя, че познавам отблизо Исляма и Християнството и това може да се види добре и от форума.Докато за  теб нищо подобно не може да се каже.Ти просто плюеш.

преди 5 минути, otark написа:

Зад ислямския фундаментализъм стоят ред причини, едни от тях са разрушените светски държави и маса подивели и озверели хора, чийто свят е погубен, а също и онези, които го ползват за собствени политически цели и стоят далееече от тия места.

Сравненията между ислям и християнство са много абсурдни, не само защото произходът им е един и са почти еднакви, а и поради абсолютното непознаване на историята. Зверствата, извращенията, колонизациите, масовото изтребване на народи, цивилизации, унищожаването на култури са сериозни християнски достижения, с които никой не може да се мери. Европейските държави в по-голямата си част са културни наследници на Римската империя, която е усвоила от гърците хомосексуализма и педофилията, а оттам директно са прелели в църквите. Религиозният фанатизъм има такива достижения в Европа, та ако ще джихадът да обхване половината население в света, ще му трябват хилядолетия да "навакса".

Разликата е тази, че в Европа църквата е изместена от светската държава в някаква степен, а в ислямските страни религията явно има по-сериозни позиции. Но както се вижда напоследък промиването на тиквите на младите поколения е на път да промени това. 

Реално погледнато всеки нормален човек би гледал с презрение на съвременните европейски цивилизации - максимални наказания за серийни убийци от 10 г., 20 г., пълна безпомощност на държавите, еднополови бракове, отнемане на деца да се дават на еднополови двойки, пълна безнаказаност в училище, изпускане на всички места на световно равнище - и в електрониката, и в науката, и в изкуството, и в промишлеността, и в софтуера, и в раждаемостта, и в политиката, и във военно равнище. Ако германци отидат в Саудитска арабия и почнат да щипят арабки или да ги насилват, какво ли ще им се случи? По същия начин Западът гледа на нас с презрение, защото са се превърнали в наш еталон, а ние в евтино подобие.

Най-глупавото е когато нашенци се отъждествяват с нечия чужда кауза - нашата кауза е да работим в задния двор на "европейците".

Брате, тези твои думи са безценни! Колко пъти съм се опитвал да си дам отговор на въпроса- откъде варварите на запада черпят безумното си самочувствие, че стоят на Олимп като богове, и се самосъзнават като висши същества в сравнение с исляма и неговата превъзходна цивилизация. Кое захранва с едно тъй безподобно високомерие и надменност едно неграмотно прасе, облечено в тъкани и дрехи, ушити на Изток, изтегнато в автомобил сглобен на Изток, и позващо салфетка, технологията на чийто хартиен носител е също тъй велико дело на Изтока? Кое стои в основата на варварската надменност спрямо стотици и хиляди постижения на източната цивилизация, технология и майсторство? Ти бръкна с пръст в средоточието на тази вулгарна самовлюбеност, и с няколко думи определи диагнозата на запада- първо ни засипва с терор и бомби, после ни превръща в еднодневни подобия на себе си. А подобията винаги гледат с телешки възторг към своя първоизточник. Защото са лишени от памет кои са техните велики деди и какви са били техните велики дела. Западът се опитва да ни унищожи, подменяйки нашата история със своята безпаметност и евтин стоково-паричен фетишизъм.

преди 18 минути, badr написа:

Боя се, че с нищо не те клеветя.Произхода на човек не е и не може да бъде вина.Останалите ти излияния също са тъй несъществени.Просто празни претенции.Аз мога да заявя, че познавам отблизо Исляма и Християнството и това може да се види добре и от форума.Докато за  теб нищо подобно не може да се каже.Ти просто плюеш.

И аз мога да кажа, че ти от циганин християнин си се превърнал в ислямски фундаменталист. Както често го правят твоите събратя , срещу подходящо заплащане.

преди 31 минути, Aumi написа:

Не се връзвай. Това тук е практика на всеки гамен, който няма  за какво да се заяде... :)

преди 32 минути, lsmurf написа:

Не че нещо, ама такова обвинение може да хвърлиш към всяка една организация . Дали си плащат някои от университетите не мога да гарантирам разбира се . Все нещо значи обаче това че студенти и работодатели се консултират с въпросните сайтове преди да вземат решение. Кой решава ? Ами студенти , преподаватели , работодатели , научни работници и т.н има си критерии ама май излизаме от темата та спирам.

Има си обективни източници , като количество научни публикации, патенти, и др научна работа . Например ЮНЕСКО  правеха периодично такива.

ОСвен разбира се, рейтингите на университетите.

Дори няма да споменавам  към кои университети  и държави сочат тези статистики. :)

преди 1 час, Lumberman написа:

Недаването на адекватен отговор също е отговор и аз съм си направил изводите за тебе, както съм ги направил и за онзи със забрадката.

А ! що така се скарахте  бре ? Да видиш хубаво ли е когато някой лее обиди и простотии срещу теб.

Когато е срещу други опоненти, няма проблем. лайк след лайк...  :)

преди 49 минути, RagnerBG написа:

Иначе ми е забавно как си допаднахте с Миро-истината. Не ми се иска да ставам циничен, обаче имаше една приказка за магаретата.

Приказката за "магаретата" дето се надушват през девет планини важи за вашата клика.

И виж радикала ислямист как разтопи лиги над твоите "Сентенции" :) :)

преди 1 час, otark написа:

Българинът страда от шизофрения, така че много трудно може да се оправи човек кой кой е. Аз имах приятел, когото след години ме изумяваше, когато го опознах - силно религиозен, бивш партиен секретар, привърженик на БСП и САЩ, почитащ силно Кирил и Методий и пишещ на латиница - като една друга, върл почитател на Иван Костов и социализма. Българина трудно можеш го разбра, защото живее в два паралелни свята - реален сам за себе си и виртуален с останалите, и лъже и себе си, и другите, и иска да го лъжат.

Чета и препрочитам твоя пост, и откривам нови моменти, които са ми отбягнали при първото четене. "Зад ислямския фундаментализъм стоят ред причини, едни от тях са разрушените светски държави и маса подивели и озверели хора, чийто свят е погубен, а също и онези, които го ползват за собствени политически цели и стоят далееече от тия места". Тук мога да допълня единствено това, че няма ислямски фундаментализъм, има ислямистки фундаментализъм. Разликата между ислямски и ислямистки е огромна. Позволи ми да развия логически твоята теза. Ислямизмът е политическо алиби на запада, търсещ повод и оправдание за зверската си, геноцидна политика на Изток. Ислямизмът няма нищо общо с религиозната вяра, която е позната като учението на Мохамед, или ислям (покорство, смирение, усмиряване, пред нозете на Всевишния). Ислямизмът не е покорство, а високомерие и светска гордост. Този ислямизъм може да победи само в една нерелигиозна и светска страна, не и в ортодоксална, религиозна страна. Условие за неговата поява е дълготрайното потискане и репресии върху исляма до онази точка на "невъзвръщане", при която младите генерации са загубени за духа на исляма, но са запазили някакъв рудиментарен и тлеещ спомен за някогашното славно минало. Второто условие за появата на политическият ислямизъм е рухването на светския режим, който е заел мястото на някогашния ислям, и е отчуждил хората от вярата. Не визирам само Либия, разбира се, Либия е само една брънка в колективните усилия на запада да създаде политически ислямизъм. Рухването на поредния светски водач при отсъствието на религиозна вяра, се нарича държавно-политически и религиозен вакуум. Новите генерации просто не знаят по кой път да поемат, не вярват в нищо, нямат никакви ценности и задръжки, но искат всичко тук и сега. Но го няма дори и намекът за нормална държава, съдилища и правораздаване, за да респектират изблиците на насилие и нихилизъм. В този момент се проявява скрития до тогава запад, и изскача като "деус екс махина"- бог от машина. Услужливо предлага на озверелите от безпътица, агресия и бедност тълпи своя бог- богът на потреблението, богът кока кола, кола, социалка. Забелязваш ли подмяната- само отпреди 60-70 години Аллах, и никой друг, е Бог за хората от Магреба. За сравнително кратък период (две генерации) кока колата, а после и смарт-фонът, са детронирали Аллах, и в съзнанието на новите заселници на запада си струва да убиеш някой неверник, единствено, за да си присвоиш неговия смартфон. Политическият ислямизъм, рожба на запада, успешно е унищожил историята, вярата, традицията, и човешката същност.

преди 1 час, badr написа:

Либерал по повод обвинение в принадлежност към циганското племе "Не съм от никакъв ромски етнос!". Усещате ли прикритата ненавист към циганите? Зер, да не сме посмяли да я наречем ромски етнос. Върхът на толеранцията и либералщината. Ние поне не претендираме за толерантност.

преди 1 час, Aumi написа:

Ако толкова наистина искаш да знаеш, и за да престанеш да клеветиш, ще ти открия че аз също съм дете от смесен брак. Между български мюсюлманин - турчин, и българка.

То този вид смесване не дава добър резултат, води до веганство тревоядство.

преди 1 час, Aumi написа:

И аз мога да кажа, че ти от циганин християнин си се превърнал в ислямски фундаменталист. Както често го правят твоите събратя , срещу подходящо заплащане.

Абе Бадър не е сменил религията срещу заплащане, той е получил умопомрачение, поради което е минал към сектата на алах.

преди 3 минути, adler88 написа:

Усещате ли прикритата ненавист към циганите? 

А ти усещаш ли откритата ненавист към ислямистите иранци и всякакви други ?

Няма по-добър брачен съюз от този между белгийски помияр и английски джендър. Култът към паричките в едно ложе с култа към стоковия (в случая- сексуалния) фетиш.

преди 28 минути, Белгиеца написа:

А ти усещаш ли откритата ненавист към ислямистите иранци и всякакви други ?

Абе и аз питах за един прЕател.. ама... нема вопъл ни стон от ислямиста радикал.....

преди 31 минути, adler88 написа:

Либерал по повод обвинение в принадлежност към циганското племе "Не съм от никакъв ромски етнос!". Усещате ли прикритата ненавист към циганите? Зер, да не сме посмяли да я наречем ромски етнос. Върхът на толеранцията и либералщината. Ние поне не претендираме за толерантност.

Тук по криворазбрани термини по погрешка наричат циганите роми. Въпреки че и думата "ром" стана символ какъвто е и "циганин" - на крадливо нецивилизовано племе.

"циганин" е международен всепризнат и употребяван израз, използван дори да вземем например "циганските романси"

Да си чувал в музикалната сфера някой да говори за "ромски романси" ? :)

Това ми отговори след въпроса за моя прЕател :)

Колко пъти да те питам ?

преди 4 минути, иноТ написа:

Дебелият гей (както сам се нарече) защо обижда хората? 

Американското посолство му блокира картата за плащане, била издадена от руска банка, и сега забрадката ни е бясна за седмичния пост, който ще трябва да прекара в смръдливия си, пост-социалистически панел, на едничкия "Ню Йорк Таймс" и "Уошингтън Поуст", който му изпратили по куриер, вместо изискуемите долари.

Да се върнем на темата. Понеже, някои си повярваха, че конвенцията ще е ратифицирана и си мислеха, че ще е законно да ни облъчват с трънсджендър екранизация, покрай всичко останало. Ето, че освен материали по въпроса сведени от свещения запад, си имаме и собствена кинаджийска реализация, естествено заплатена от джендър НПО-та, а вероятно и с щедрото спомоществователство на българската държава, щото нали...култура се води :mad:

Филма, разбира се,  е  направен за деца. На невинните мозъка най-лесно се промива.  Надявам се режисьора и останалите отговорни за тази диария, да си получат заслуженото.

преди 40 минути, Aumi написа:

Писанке, Писанке.Има една огроооомна разлика м/у мен и теб.Това което ти пишеш са лъжи и празни приказки.Повтарям по въпроса за насилието в/у жени лично на теб съм ти давал линкове към международно признати статистически институти.При положение, че ти е поднесена  потвърдена от емпирични изследвания научна информация, то липсва всяко основание за твоите писания.Въпреки това ни в клин, ни в ръкав поднасяш пропагандна информация, написана уж от "сина на имам", при това тия глупости ги сервираш на друг имам.Аз като съм инженер, не значи и че синът ми е такъв.И разбира се може да кажеш, че от циганин християнин съм се превърнал в ислямски фундаменталист.Всичко може да се каже.Но, хайде, за да ти угодя да допуснем тази възможност.И какво променя това?? Нима не е факт, че в този форум съм един от най-добре познаващите християнството и то в неговите различни направления.Нима не е факт, че познавам Исляма.Докато при теб липсват дори елементарните познания за тези религии и се опитваш да придадеш тежест на лъжите си позовавайки на твоята уж битийна близост до тях.А истината е че при теб се наблюдава характерния за ромския етнос синдром на жертвата.Предполагам затова и ти си за конвенцията.В твоята руса главица са попаднали думичките "права", "дискириминация", "финансиране на НПО""Държавата да изгради" ....и ти вече си за конвенцията.Сладка ми Писанке - за никаква защита на жени не става дума.Разбира се епизодично ще има няколко фрапиращи случай в които демонстративно ще се реагира.Всичко това е само предлог.

преди 2 минути, badr написа:

Писанке, Писанке.Има една огроооомна разлика м/у мен и теб.Това което ти пишеш са лъжи и празни приказки.Повтарям по въпроса за насилието в/у жени лично на теб съм ти давал линкове към международно признати статистически институти.При положение, че ти е поднесена  потвърдена от емпирични изследвания научна информация, то липсва всяко основание за твоите писания.Въпреки това ни в клин, ни в ръкав поднасяш пропагандна информация, написана уж от "сина на имам", при това тия глупости ги сервираш на друг имам.Аз като съм инженер, не значи и че синът ми е такъв.И разбира се може да кажеш, че от циганин християнин съм се превърнал в ислямски фундаменталист.Всичко може да се каже.Но, хайде, за да ти угодя да допуснем тази възможност.И какво променя това?? Нима не е факт, че в този форум съм един от най-добре познаващите християнството и то в неговите различни направления.Нима не е факт, че познавам Исляма.Докато при теб липсват дори елементарните познания за тези религии и се опитваш да придадеш тежест на лъжите си позовавайки на твоята уж битийна близост до тях.А истината е че при теб се наблюдава характерния за ромския етнос синдром на жертвата.Предполагам затова и ти си за конвенцията.В твоята руса главица са попаднали думичките "права", "дискириминация", "финансиране на НПО""Държавата да изгради" ....и ти вече си за конвенцията.Сладка ми Писанке - за никаква защита на жени не става дума.Разбира се епизодично ще има няколко фрапиращи случай в които демонстративно ще се реагира.Всичко това е само предлог.

Не обиждай котките, приятелю, това са чисти животни според свещения Коран, нямат нищо общо с джендърните извращения и с тъпите блондинки. И умеят да мислят далеч по-съдържателно и трезво от безполовото същество с японски прякор.

преди 4 минути, badr написа:

===

Както и да го въртиш, като и да се опитваш да защитиш религията си, фактите не можеш да промениш.
Статията която цитирах, е от книгата за Мохамед, написана от един ислямовед - Хамед Абдел-Самад.
Така че ако имаш нещо против, можеш да го съдиш където си искаш.
Но не можеш да промениш фактите, които потвърждава Коранът.

А що се отнася за циганите - никога не съм ги защитавала, защото те са един паразитен етнос.
Никъде няма да намериш мой пост в тяхна защита. Постовете ми са в защита на насилието над жени, и затова подкрепям Конвенцията.
Достатъчно факти има за насилие над жени,  и аз като жена, е много естествено да защитавам моят пол, а също така и насилието над деца.
Никога не бих се обявила в защита на педофилите и изнасилвачите. Но ти като един ислямист радикалист, е естествено да защитаваш насилието и да мразиш жените, както повелява Коранът.

преди 5 минути, иноТ написа:

Просто има комплекси. 

https://pixhost.org/show/37/63706601_mza_cbjv_400x400.jpg

Хм, има някакъв бъг при мен. Показва ми се някакво прасе с класическа зурла и ушички. Обърнах фотото наляво, после надясно, обърнах го чак с копитата нагоре, никъде не видях човешко същество, кълна се в Аллах! И да е имало човек, много добре се е скрил зад домуза!

Ама някои хора съвсем на гаменщина го удариха, да съдят човек само по външен вид... може ли така? И все пак понякога външният вид не лъже, за разлика от онзи, дето няма "една лъжа казана." Както и примерно видът на Яне Янев - "Ред, законност, справедливост" - класически тарикат, изписано на физиономията му.

преди 46 минути, sliderum написа:

Да се върнем на темата. Понеже, някои си повярваха, че конвенцията ще е ратифицирана и си мислеха, че ще е законно да ни облъчват с трънсджендър екранизация, покрай всичко останало. Ето, че освен материали по въпроса сведени от свещения запад, си имаме и собствена кинаджийска реализация, естествено заплатена от джендър НПО-та, а вероятно и с щедрото спомоществователство на българската държава, щото нали...култура се води :mad:

Филма, разбира се,  е  направен за деца. На невинните мозъка най-лесно се промива.  Надявам се режисьора и останалите отговорни за тази диария, да си получат заслуженото.

Предполагам си чел това https://scifi.bg/statii/intervyu-sas-sazdatelya-na-lili-ribkata/

Където се дават много отговори на твоите спекулации

преди 41 минути, иноТ написа:

Просто има комплекси. 

О да, то се вижда кой има комплекси :)

хейтим си а ? :)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.