Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Обсъждане на Истанбулската конвенция

Featured Replies

И какво още трябваше да добавя?Той така и не можа да докаже с цитат от Двери, че Църквата е подкрепила конвенцията.

• Отговори 5,2k
  • Прегледи 319k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Джордж Сорос държи квота от 30% в групата, която ще прилага Истанбулската конвенция Сорос не е човек, а зъл демон!     

• Къде съм те кълнял бре мирко? Дал си линкче, дето сочи до пост на @Lumberman . Я се дръж малко по-успешно. Далеч си от всякакъв стимул за прогрес... Твоята цел тук е да подвеждаш хората!

• Това под спойлера отдавна съм го прочела и мисля, че ни заблуждават. В България никой никога не е дискриминирал различните, освен ако не са били автори на престъпления. Не е нужно да спомена

Публикувани изображения

преди 11 минути, badr написа:

За позицията на църквата относно джендър конвенцията.

Не е ли ясна позицията на демократи и либерали? Николов си е обикновено либералче, опорните точки на Брюксел важат с пълна сила в съзнанието му, Църквата според господстващата либерална идеология е инструмент за руска агресия и руско имперско влияние. Екстремисткото крило на либерализма (тук има един представител на тази пъстра млада и красива общност) счита официалната православна Църква за религиозна групировка и нелегална фундаментална секта, воюваща с човешките права на жените с нетрадиционна ориентация. Над цялата тази мръсна пяна, бушуваща в съзнанието на обикновения българин, се носи Калин Орелът, ако може да си послужа със сполучливата метафора на един български фен.

преди 7 минути, M.Николов написа:

И какво още трябваше да добавя?Той така и не можа да докаже с цитат от Двери, че Църквата е подкрепила конвенцията.

Споко, ще ти даде линк към друго негово мнение във форума и така ще те разхожда из различните теми!!! Толкова са му възможностите на този дето никога не лъже и не е пуснал нито един фейк!!!

преди 1 час, adler88 написа:

Това опит за разпит ли е? Досега трябваше да разбереш, че аз съм този, който задава съществените въпроси, и търся съществени отговори. При отсъствието на национално правителство, национална политика, национален суверенитет, и национална държава, какво друго ви остава, освен да ме слушате със затаен дъх, и да отговаряте на моите въпроси. Или ви е малко обидно чужденец да защитава вашите ценности и държавност, докато вие развявате гейски флагчета, или мърморите край печките като обрани баби "всички са маскари"?? Е, представете си с вашите грахови мозъчета, че иранците не са маскари.

Aко щеш така го приемай. Или мислиш, че един чужденец не трябва да отговаря кой е, откъде е, защо е? Освен ако не е агент. Тогава не би искал да отговаря по обясними причини. Или ти може би се чувстваш на своя територия? Не аз съм отишъл в Иран или Турция да уча онези какво да правят, ако отида и ме питат, "Какво правиш тука?" - как мислиш, имам ли задължение да им отговоря? Това е български форум. Ако се действа тайно и подмолно, каква гаранция има, че човекът (в случая ти) имаш благородни намерения? За слушането със затаен дъх и отговарянето, може и да имаш някакво право, защото наистина има какво да кажеш, но от чие име говориш - от името на Аллах, на ИР Иран, на Турция, своето собствено? Или и това няма значение? Едва ли си дошъл в този форум да си губиш свободното време. Това е инвестиция.

Наистина е срамно чужденец да защитава нашите ценности и държавност, а не ние, даже би било похвално, ако е безкористно. Обаче така ли е?

Щото ние не сме уверени, и чакаме да видим как ще си спасявате държавата. Доста сме заинтригувани какво ще измислите с 3 милиона българи, от които половината- обратни, реформирани глисти, и евробоклуци. 1.2 милиона цигани, и един милион мюсюлмани. Да не се окаже, че мюсюлманите остават последната здрава част от българската нация, и с мюсюлмани ще трябва да си спасявате "православната" нация? Нали знаете, че ще искаме доста неща в замяна на спасението. Примерно ислямска революция по ирански модел.

А, да си дойдем на думата. На мен ми е ясно, че има мюсюлмански (турски) интереси, и в някои отношения турското би могло да е някакво спасение... но ти искаш на турците да се надявам? Няма да го сторя. Те не са си поели вината за всичките зверства спрямо българите. И не са се променили. На тях вяра нямам, може би малко повече им вярвам отколкото на американците. Тебе да не те гласят нещо за генерал-губернатор?

Иначе наистина ресурсът ни като народ е много малък и все по-малък, и ако не е Русия или Турция, отиваме в небитието под водителството на наглосаксонците. Руснаците са ни братски народ, но турците... за какво си говорим?! Или и вие усетихте, че моментът ви назрява и се впрегнахте да действате по консумирането му? Това е разбираемо, но защо някой трябва да ви приема като спасители? Също между руски войски и турски има голяма разлика.

преди 3 минути, Джугашвили написа:

Споко, ще ти даде линк към друго негово мнение във форума и така ще те разхожда из различните теми!!! Толкова са му възможностите на този дето никога не лъже и не е пуснал нито един фейк!!!

Именно, аз нямам време да се занимавам с Мирко, на мен за разлика от него не ми плащат за това.

Това опит за разпит ли е? Досега трябваше да разбереш, че аз съм този, който задава съществените въпроси, и търся съществени отговори. При отсъствието на национално правителство, национална политика, национален суверенитет, и национална държава, какво друго ви остава, освен да ме слушате със затаен дъх, и да отговаряте на моите въпроси. Или ви е малко обидно чужденец да защитава вашите ценности и държавност, докато вие развявате гейски флагчета, или мърморите край печките като обрани баби "всички са маскари"?? Е, представете си с вашите грахови мозъчета, че иранците не са маскари.

Сигурен ли си, че не са те изпуснали от някое лечебно заведение?

преди 34 минути, adler88 написа:

Не е ли ясна каква е позицията на демократи и либерали? Николов си е обикновено либералче, опорните точки на Брюксел важат с пълна сила в съзнанието му, Църквата според господстващата либерална идеология е инструмент за руска агресия и руско имперско влияние. Екстремисткото крило на либерализма (тук има един представител на тази пъстра млада и красива общност) счита официалната православна Църква за религиозна групировка и нелегална фундаментална секта, воюваща с човешките права на жените с нетрадиционна ориентация. Над цялата тази мръсна пяна, бушуваща в съзнанието на обикновения българин, се носи Калин Орелът, ако може да си послужа със сполучливата метафора на един български фен.

В определен смисъл си напълно прав.Дори хора, които са против джендър идеологията имат вече натрупани предразсъдъци и други парадигмални схващания в резултат на либерални внушения.Лошото е че не го осъзнават.

Светът така или иначе е оцелял и стигнал дотук благодарение именно на традиционните ценности основани на религиите.И колкото повече екстремизъм, а това е другото име на либерализма, толкова повече ерозират обществата.

Факт, изключително детайлно проучен от Путин или по скоро от "мозъкът на Путин" А.Дугин.И  в резултат се ражда идеята за съюз, държавност основана на взаимодействието м/у  религиите и използване на техните достижения.Точно това обаче никак не се харесва на либералите.Действително един съюз м/у Исляма с огромният му човешки потенциал, имунитетът  му към всякаква либерална помия, останките от християнството и Русия с нейните огромни ресурси стряска дори насън вождовете в САЩ.Нека не се заблуждаваме, че европейците някой ги пита за нещо.На тях само им се спуска отгоре.В случая джендър конвенцийка. 

преди 14 минути, Lumberman написа:

Aко щеш така го приемай. Или мислиш, че един чужденец не трябва да отговаря кой е, откъде е, защо е? Освен ако не е агент. Тогава не би искал да отговаря по обясними причини. Или ти може би се чувстваш на своя територия? Не аз съм отишъл в Иран или Турция да уча онези какво да правят, ако отида и ме питат, "Какво правиш тука?" - как мислиш, имам ли задължение да им отговоря? Това е български форум. Ако се действа тайно и подмолно, каква гаранция има, че човекът (в случая ти) имаш благородни намерения? За слушането със затаен дъх и отговарянето, може и да имаш някакво право, защото наистина има какво да кажеш, но от чие име говориш - от името на Аллах, на ИР Иран, на Турция, своето собствено? Или и това няма значение? Едва ли си дошъл в този форум да си губиш свободното време. Това е инвестиция.

Наистина е срамно чужденец да защитава нашите ценности и държавност, а не ние, даже би било похвално, ако е безкористно. Обаче така ли е?

А, да си дойдем на думата. На мен ми е ясно, че има мюсюлмански (турски) интереси, и в някои отношения турското би могло да е някакво спасение... но ти искаш на турците да се надявам? Няма да го сторя. Те не са си поели вината за всичките зверства спрямо българите. И не са се променили. На тях вяра нямам, може би малко повече им вярвам отколкото на американците. Тебе да не те гласят нещо за генерал-губернатор?

Иначе наистина ресурсът ни като народ е много малък и все по-малък, и ако не е Русия или Турция, отиваме в небитието под водителството на наглосаксонците. Руснаците са ни братски народ, но турците... за какво си говорим?! Или и вие усетихте, че моментът ви назрява и се впрегнахте да действате по консумирането му? Това е разбираемо, но защо някой трябва да ви приема като спасители? Също между руски войски и турски има голяма разлика.

Прави ти чест, че определяш руснаците като братски народ (в Иран също има подчертано топло отношение към Русия и руснаците, достатъчно е да кажеш "руси" в Иран, и доста врати ще ти се отворят, а в музея може да те пуснат и гратис, без билет). Но дали всички българи мислят като теб? Чрез хунтата на реформаторите, и пасквилите на маразматика Плевнелиев, който ви беше президент, дълбоко огорчихте и оскърбихте чувствата на Русия към вас, и доколкото се ориентирам за сегашната руска позиция към България, изобщо не ви броят за хора, братя и приятели, дотам сте стигнали с хулите към Русия. Дори са склонни да ви преотстъпят на турците, и да ви зачеркнат от всякакви енергийни проекти, които биха ви донесли в пъти по-големи печалби от всички евро-подаяния, взети заедно. Молете на всевишния турците да им откажат данайския подарък, поне ние да се вържем на българската карта, а не турците. Вашият премиер, верен на българските традиции- и с вас сме добре, и с ония сме добре, посети преди няколко години ислямската република, да моли за ирански енергиен хъб в пристанище Бургас. Посрещнахме го като цар, подготвихме проект за газово трасе през турска територия, дори натиснахме турците да укротят претенциите си за газопреносни такси и мита, дето се казва- сложихме на царската трапеза бачо ви Бойко да яде и да пие като бял човек, а той взе, че се из...ака. Върна се в София, похвали ни колко добронамерени сме към България, и колко добре сме си подготвили нашата част от домашното, и когато нещата опряха до изпълнение на обещанията, каза, че "договорът с Иран не е консултиран с Европейския съюз, нашите партньори и приятели от Брюксел никак не са доволни от този договор, и сме принудени да го отложим за по-добри времена!" Разбирай- на куково лято. Е как да имаме доверие на българските клетви за приятелство и взаимен бизнес???

преди 32 минути, Lumberman написа:

Спиш с отворени очи.

преди 2 минути, badr написа:

Спиш с отворени очи.

Да, когато засвистят куршумите, и американците ви избомбят както направиха със сърбите, не изключвам хипотезата да ме издигнете за генерал-губернатор, предпочитайки Иран пред Турция.

преди 27 минути, badr написа:

В определен смисъл си напълно прав.Дори хора, които са против джендър идеологията имат вече натрупани предразсъдъци и други парадигмални схващания в резултат на либерални внушения.Лошото е че не го осъзнават.

Светът така или иначе е оцелял и стигнал дотук благодарение именно на традиционните ценности основани на религиите.И колкото повече екстремизъм, а това е другото име на либерализма, толкова повече ерозират обществата.

Факт, изключително детайлно проучен от Путин или по скоро от "мозъкът на Путин" А.Дугин.И  в резултат се ражда идеята за съюз, държавност основана на взаимодействието м/у  религиите и използване на техните достижения.Точно това обаче никак не се харесва на либералите.Действително един съюз м/у Исляма с огромният му човешки потенциал, имунитетът  му към всякаква либерална помия, останките от християнството и Русия с нейните огромни ресурси стряска дори насън вождовете в САЩ.Нека не се заблуждаваме, че европейците някой ги пита за нещо.На тях само им се спуска отгоре.В случая джендър конвенцийка. 

Ето един цитат на Солженицин от негова реч пред випускниците в Харвард, доста преди да се случат сегашните събития!!! Тази конвенция е пълно доказателство за правотата на думите му!!!

Цитат

Упадъкът на мъжеството е може би най-поразителното за страничния поглед, което се вижда в съвременния Запад. Западният свят изгуби обществено мъжество – целият той и даже поотделно във всяка страна, всяко правителство, всяка партия и разбира се, в Организацията на обединените нации. Този упадък на мъжеството особено силно се чувства сред прослойките на управляващите и интелектуално водещите, от което се създава и усещането, че обществото като цяло е загубило мъжеството си. Разбира се, запазват се множество индивидуално мъжествени хора, но не те направляват живота на обществото. Да напомням ли, че упадъкът на мъжеството от древността се счита за първия признак на края?

Ето и линк към цялата му реч!!! Има какво да се научи!!!

преди 23 минути, adler88 написа:

Върна се в София, похвали ни колко добронамерени сме към България, и колко добре сме си подготвили нашата част от домашното, и когато нещата опряха до изпълнение на обещанията, каза, че "договорът с Иран не е консултиран с Европейския съюз, нашите партньори и приятели от Брюксел никак не са доволни от този договор, и сме принудени да го отложим за по-добри времена!" Разбирай- на куково лято. Е как да имаме доверие на българските клетви за приятелство и взаимен бизнес???

Еми, то не може да се служи на двама господари. Началниците са му се скарали. Едва ли някой се заблуждава на чии интереси служи Борисов.

Ти пак отговаряш избирателно. Или бързаш, или въпросите са неудобни. Но това изявява слабост на позицията ти. И Миро20 отговаря само за нещата, които са му удобни.

преди 20 минути, adler88 написа:

Да, когато засвистят куршумите, и американците ви избомбят както направиха със сърбите, не изключвам хипотезата да ме издигнете за генерал-губернатор, предпочитайки Иран пред Турция.

Направо за Аятолах!!! Какво ще си играем!!!

преди 2 минути, Джугашвили написа:

Има какво да се научи!!!

А ето какво трябва да се знае.И лошото е че  мюсулманин ви го припомня.Все се надявах някой православен да си го спомни.Уви.

Из апостол Павел до римляните:

16 Защото не се срамувам от благовествуванието Христово; понеже е сила Божия за спасение на всекиго който верва, първом на Юдеина а после на езичника.

17 Защото в него се открива правдата, която е от Бога чрез вяра към вяра, както е писано: "Праведният чрез вяра ще живее".17 Защото правдата Божия в него се открива чрез вера за вера, както е писано: "Праведният чрез вера ще живее."

18 Защото Божият гняв се открива от небето против всяко нечестие и неправда на човеците, които препятствуват на истината чрез неправда.18 Защото гнев Божий се открива от небето върх всеко нечестие и неправда на человеците които държат истината с неправда.

19 Понеже, това, което е възможно да се знае за Бога, на тях е известно, защото Бог им го изяви.19 Понеже това което е възможно да се знае за Бога известно е на тех; защото Бог им го изяви.

20 Понеже от създанието на света това, което е невидимо у Него, сиреч вечната Му сила и божественост, се вижда ясно, разбираемо чрез творенията; така щото, човеците остават без извинение.20 Понеже невидимите негови, сиреч, присносущната негова сила и божественост, виждат се явно, от създание мира разумеваеми чрез творенията; така щото те остават безответни.

21 Защото, като познаха Бога, не Го прославиха като Бог, нито Му благодариха; но извратиха се чрез своите мъдрувания, и несмисленото им сърце се помрачи.21 Защото като познаха Бога не прославиха го като Бога, нито му благодариха; но осуетиха се в своите размишления, и помрачи се несмисленото техно сърдце.

22 Като се представяха за мъдри, те глупееха,22 Като се казват че са мъдри избезумеха,

23 и славата на нетленния Бог размениха срещу подобие на образ на смъртен човек, на птици, на четвероноги и на гадини.23 и славата на нетленнаго Бога измениха в подобие на образ на тленен человек и на птици и на четвероноги и на гадове.

24 Затова, според страстите на сърцата им, Бог ги предаде на нечистота, щото да се обезчестят телата им между сами тях, -24 За това, и според похотите на сърдцата им предаде ги Бог на нечистота, да се обезчестяват телата им в сами тех,-

25 те които замениха истинския Бог с лъжлив, и предпочетоха да се покланят и да служат на тварта, а не на Твореца, Който е благословен до века. Амин.25 те които промениха истината Божия в лъжа и поклониха се и послужиха на тварта, а не на Твореца, който е благословен във веки. Амин.

26 Затова Бог ги предаде на срамотни страсти, като и жените им измениха естественото употребление на тялото в противоестествено.26 За това ги предаде Бог на срамотни страсти; защото и жените им измениха естественото употребение на противоестествено.

27 Така и мъжете, като оставиха естественото употребление на женския пол, разжегоха се в страстта си един към друг, струвайки безобразие мъже с мъже, и приемаха в себе си заслуженото въздаяние на своето нечестие.27 Подобно и мъжете оставиха естественото употребение на женският пол та се разжегоха в похотта си един на друг, и струват безобразност мъже на мъже, и приимат си достойното въздаяние на своето заблуждение.

28 И понеже отказаха да познаят Бога, Бог ги предаде на развратен ум да вършат това, което не е прилично,28 И както не се постараха да имат разумение за Бога, предаде ги Бог на развратен ум да правят което не подобава,

29 изпълнени с всякакъв вид неправда, нечестие, лакомство, омраза; пълни със завист, убийство, крамола, измама и злоба;29 изпълни с всека неправда, с блуд, с лукавство, с користолюбие, и със злоба; пълни със завист, с убийство, с крамола, с измама, и със злонравие;

30 шепотници, клеветници, богоненавистници, нахални, горделиви, самохвалци, измислители на злини, непокорни на родителите си,30 шепотници, клеветници, богоненавистници, хулители, горди, самохвалци, измислители на злини, непокорни на родителите си,

31 безразсъдни, вероломни, без семейна обич, немилостиви;31 неразумни, вероломни, немилосерди, непримирителни, немилостиви;

32 които, при все че знаят Божията справедлива присъда, че тия, които вършат такива работи, заслужават смърт, не само ги вършат, но и одобряват ония, които ги вършат.32 които още и като знаят праведния Божий съд, че тези които правят таквизи работи са достойни за смърт, не само че ги правят, но и съизволяват на онези които ги правят

преди 3 минути, Джугашвили написа:

Направо за Аятолах!!! Какво ще си играем!!!

Аятолах за България не се предвижда. Аятолахът е в Иран, и постът е универсален, а не "консултативно-плуралистичен". Нашата религия е висше благо и богатство, тя трябва да се заслужи, и не е стока за покупко-продажба.

преди 7 минути, badr написа:

А ето какво трябва да се знае.И лошото е че  мюсулманин ви го припомня.Все се надявах някой православен да си го спомни.Уви.

Из апостол Павел до римляните:

16 Защото не се срамувам от благовествуванието Христово; понеже е сила Божия за спасение на всекиго който верва, първом на Юдеина а после на езичника.

17 Защото в него се открива правдата, която е от Бога чрез вяра към вяра, както е писано: "Праведният чрез вяра ще живее".17 Защото правдата Божия в него се открива чрез вера за вера, както е писано: "Праведният чрез вера ще живее."

18 Защото Божият гняв се открива от небето против всяко нечестие и неправда на човеците, които препятствуват на истината чрез неправда.18 Защото гнев Божий се открива от небето върх всеко нечестие и неправда на человеците които държат истината с неправда.

19 Понеже, това, което е възможно да се знае за Бога, на тях е известно, защото Бог им го изяви.19 Понеже това което е възможно да се знае за Бога известно е на тех; защото Бог им го изяви.

20 Понеже от създанието на света това, което е невидимо у Него, сиреч вечната Му сила и божественост, се вижда ясно, разбираемо чрез творенията; така щото, човеците остават без извинение.20 Понеже невидимите негови, сиреч, присносущната негова сила и божественост, виждат се явно, от създание мира разумеваеми чрез творенията; така щото те остават безответни.

21 Защото, като познаха Бога, не Го прославиха като Бог, нито Му благодариха; но извратиха се чрез своите мъдрувания, и несмисленото им сърце се помрачи.21 Защото като познаха Бога не прославиха го като Бога, нито му благодариха; но осуетиха се в своите размишления, и помрачи се несмисленото техно сърдце.

22 Като се представяха за мъдри, те глупееха,22 Като се казват че са мъдри избезумеха,

23 и славата на нетленния Бог размениха срещу подобие на образ на смъртен човек, на птици, на четвероноги и на гадини.23 и славата на нетленнаго Бога измениха в подобие на образ на тленен человек и на птици и на четвероноги и на гадове.

24 Затова, според страстите на сърцата им, Бог ги предаде на нечистота, щото да се обезчестят телата им между сами тях, -24 За това, и според похотите на сърдцата им предаде ги Бог на нечистота, да се обезчестяват телата им в сами тех,-

25 те които замениха истинския Бог с лъжлив, и предпочетоха да се покланят и да служат на тварта, а не на Твореца, Който е благословен до века. Амин.25 те които промениха истината Божия в лъжа и поклониха се и послужиха на тварта, а не на Твореца, който е благословен във веки. Амин.

26 Затова Бог ги предаде на срамотни страсти, като и жените им измениха естественото употребление на тялото в противоестествено.26 За това ги предаде Бог на срамотни страсти; защото и жените им измениха естественото употребение на противоестествено.

27 Така и мъжете, като оставиха естественото употребление на женския пол, разжегоха се в страстта си един към друг, струвайки безобразие мъже с мъже, и приемаха в себе си заслуженото въздаяние на своето нечестие.27 Подобно и мъжете оставиха естественото употребение на женският пол та се разжегоха в похотта си един на друг, и струват безобразност мъже на мъже, и приимат си достойното въздаяние на своето заблуждение.

28 И понеже отказаха да познаят Бога, Бог ги предаде на развратен ум да вършат това, което не е прилично,28 И както не се постараха да имат разумение за Бога, предаде ги Бог на развратен ум да правят което не подобава,

29 изпълнени с всякакъв вид неправда, нечестие, лакомство, омраза; пълни със завист, убийство, крамола, измама и злоба;29 изпълни с всека неправда, с блуд, с лукавство, с користолюбие, и със злоба; пълни със завист, с убийство, с крамола, с измама, и със злонравие;

30 шепотници, клеветници, богоненавистници, нахални, горделиви, самохвалци, измислители на злини, непокорни на родителите си,30 шепотници, клеветници, богоненавистници, хулители, горди, самохвалци, измислители на злини, непокорни на родителите си,

31 безразсъдни, вероломни, без семейна обич, немилостиви;31 неразумни, вероломни, немилосерди, непримирителни, немилостиви;

32 които, при все че знаят Божията справедлива присъда, че тия, които вършат такива работи, заслужават смърт, не само ги вършат, но и одобряват ония, които ги вършат.32 които още и като знаят праведния Божий съд, че тези които правят таквизи работи са достойни за смърт, не само че ги правят, но и съизволяват на онези които ги правят

Да, под тези вдъхновени от Всевишния, божествени слова, би се подписал всеки правоверен шиит. Единственото, което ни различава, е вашето "учение" за сина Божи. Вместо пророк, вие наричате Исус Христос богочовек. Ако някой намери в Евангелията и най-малката податка-цитат от Исус, в която пророкът се самоназовава бог, на мига ще приема християнството!

преди 2 часа, lsmurf написа:

Любопитно ми е колко човека се чувстват засегнати от горния коментар за народа ни като цяло и има ли такива които го приемат напълно.

Аз . Но другите гледам много много не реват. КАзуса е много простичък. Тоя ислямист , презиращ българите, който не ни смята за хора, който пропагандира във всякакъв разрез с форумни правила, че и закони,  му пригласят единствено и само защото плюе ЕС и САЩ.

Тукашните противници на ЕС и сАЩ предпочитат да загърбят това че са българи, да загърбят елементарни инстинкти и национално чувство, само защото ислямиста радикал плюе тях.

преди 1 час, M.Николов написа:

преди 1 час, Джугашвили написа:

Чукча писатель, чукча не читатель :)

Чети и плачи

преди 14 минути, adler88 написа:

Да, под тези вдъхновени от Всевишния, божествени слова, би се подписал всеки правоверен шиит. Единственото, което ни различава, е вашето "учение" за сина Божи. Вместо пророк, вие наричате Исус Христос богочовек. Ако някой намери в Евангелията и най-малката податка-цитат от Исус, в която пророкът се самоназовава бог, на мига ще приема християнството!

Пооглеждай се все пак кому точно отговаряш.Няма как един мюсулманин да нарича някого богочовек.

преди 9 минути, miro20 написа:

Чукча писатель, чукча не читатель :)

Чети и плачи

Няма за какво да се плаче.Дори църквата да е изпратила представител на конференция да изрази някакво отношение.Какво и да е това отношение, то това съвсем не означава съборно събрание, на което е изработено мнение по въпроса.А църковни са именно съборните действия на църквата.Единствено за тях се смята, че са вдъхновени от Св.Дух.

Това ти като православен християнин трябваше да знаеш, както и задължително да следваш.Иначе си всичко друго, но не и православен християнин.

преди 50 минути, adler88 написа:

Както писа един в темата,"мръднала ти е чивията".Иди да ти я наместят и се прибери в лайняната дупка,от която изпълзя.Намери си друго минаре и проповядвай глупостите си от там.

Познавам само един иранец,лекар.Беше ми шеф в Германия.Нормален човек.Говореше с умиление за Иран и с омраза,омерзение за моллите.Наричаше ги всички "педали",и буквално.Спирачка на всяко развитие.

Ти дори не си 100% иранец.Пази Боже!

"Кога стана циганин та гъза ти стана черен"?

преди 26 минути, miro20 написа:

Аз . Но другите гледам много много не реват.

Значи никой!!! На истинските мъже не е присъщо да се сърдят и обиждат на градивната критика!!! Това е приоритет на изпедерастените джендъри!!! Та успех със сръдните!!!

преди 1 час, Lumberman написа:

Еми, то не може да се служи на двама господари. Началниците са му се скарали. Едва ли някой се заблуждава на чии интереси служи Борисов.

Ти пак отговаряш избирателно. Или бързаш, или въпросите са неудобни. Но това изявява слабост на позицията ти. И Миро20 отговаря само за нещата, които са му удобни.

Айде стига с тези тънки спекулации и интриги. Кои са тези двама господари? Кого правиш на дебил? Няма интелигентен човек в България, който да вярва, че Иран е господар на България, че Винету от Банкя е агент на Техеран, и че обслужва ирански интереси. Какво ни е господарското? Че искаме да ви направим услуга, да се измъкнете от оковите на енергийната зависимост от Америка (шистов газ), и че ви приемаме като равни на наша територия? И най-сетне, не ние сме дошли при вас, а вие идвате при нас, да ни врънкате за газопроводи и статут на облагодетелствана нация. Господар, казваш Що не си затвориш отверстието, което ти служи по съвместителство и като орган на речта, и не идеш да папаш при истинския си господар, тоя, който те прави на дебил с евроатлантически и истанбулски ценности.

Теб наистина са те изпуснали от някое лечебно заведение май. Набий си го в кратуната "България е християнска държава и никога няма да се обърне към исляма - пет века сме издържали какво ли не и не сме го направили . Това не ти ли говори нещо.

преди 1 час, Only Fools and Horses написа:

Както писа един в темата,"мръднала ти е чивията".Иди да ти я наместят и се прибери в лайняната дупка,от която изпълзя.Намери си друго минаре и проповядвай глупостите си от там.

Познавам само един иранец,лекар.Беше ми шеф в Германия.Нормален човек.Говореше с умиление за Иран и с омраза,омерзение за моллите.Наричаше ги всички "педали",и буквално.Спирачка на всяко развитие.

Ти дори не си 100% иранец.Пази Боже!

"Кога стана циганин та гъза ти стана черен"?

Не знам на кого е мръднала чивията. Не съм аз този, който си изпраща жената и дъщерята да "къртят парички" в Гърция при богати гърци, а сам се свира в българската си бърлога, слуша кючеци и чалга, и ходи по циганки. Не съм аз този, който щедро си отваря границите, руши си всички крепости и стени на рода и държавата, и безучастно гледа как изпедерастените му дечица търчат на запад да мият чинии, да учат пиар и маркетинг, и са се превръщат в джендъри. А тоя имагинерен иранец, плод на болното ти и изкривено от злоба въображение, можеш да си го запазиш за себе си, в Иран няма такива хора, и нямаме нужда от такива като тях. 

преди 12 минути, lsmurf написа:

Теб наистина са те изпуснали от някое лечебно заведение май. Набий си го в кратуната "България е християнска държава и никога няма да се обърне към исляма - пет века сме издържали какво ли не и не сме го направили . Това не ти ли говори нещо.

Бяхте българи, бяхте християни. Вече сте горди джендърни евроатлантици. 5 века турците са ви таковали за гривата, но не са успяли да ви затрият като народ и вяра. За сметка на това някакви си 30 години европейска и натовска демокрация сториха с вас това, което не можаха да сторят 5 века робство.

преди 7 минути, adler88 написа:

Не знам на кого е мръднала чивията. Не съм аз този, който си изпраща жената и дъщерята да "къртят парички" в Гърция при богати гърци, а сам се свира в българската си бърлога, слуша кючеци и чалга, и ходи по циганки. Не съм аз този, който щедро си отваря границите, руши си всички крепости и стени на рода и държавата, и безучастно гледа как изпедерастените му дечица търчат на запад да мият чинии, да учат пиар и маркетинг, и са се превръщат в джендъри. А тоя имагинерен иранец, плод на болното ти и изкривено от злоба въображение, можеш да си го запазиш за себе си, в Иран няма такива хора, и нямаме нужда от такива като тях. 

Бяхте българи, бяхте християни. Вече сте горди евроатлантици, а християнството заменихте с джендъри. 5 века турците са ви таковали за гривата, но не са успяли да ви затрият като народ и вяра. Но 30 години европейска и натовска демокрация сториха с вас това, което не можаха да сторят 5 века робство.

Ей,аятолахче! Ти не си иранец,ти си мелез,който не знае къде му е мястото!

Спомни си историята на Персия/Иран/.Вас са ви клатили всички наоколо.Много пъти руснаци,турци,англичани.

Мислиш се за потомък на Кир и Дарий.Нямаш нищо от тях.Само голяма уста.

Не слушам чалга.

Абе ,ти защо толкова лаеш срещу педалите.В Иран е пълно с педали,дори е традиционно.Някой да не ти е обърнал резбата ?

преди 21 минути, adler88 написа:

Не знам на кого е мръднала чивията. Не съм аз този, който си изпраща жената и дъщерята да "къртят парички" в Гърция при богати гърци, а сам се свира в българската си бърлога, слуша кючеци и чалга, и ходи по циганки. 

Да се похваля и аз!!! Не слушам чалга, но ходя по циганки, само че в Германия!!! Човещинка си е, какво да го правиш!!! Мръсна работа, но все някой трябва да я върши!!!

преди 8 минути, Джугашвили написа:

Да се похваля и аз!!! Не слушам чалга, но ходя по циганки, само че в Германия!!! Човещинка си е, какво да го правиш!!! Мръсна работа, но все някой трябва да я върши!!!

Това не влиза ли в конфликт със закона за защита чистотата на расата и немската кръв? :)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.