Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Обсъждане на Истанбулската конвенция

Featured Replies

преди 45 минути, badr написа:

Нима не е факт, че в този форум съм един от най-добре познаващите християнството и то в неговите различни направления.Нима не е факт, че познавам Исляма.

Факт е че много си падаш по заблуди от религиозен тип.
От теб става идеалният вярващ за коя и да е религия.
Един воинствен такъв и много упорит в заблудите си.
Ако си бил на 30 години 1917 си щял да си най-яростният комунист пазещ с пушка диктатурата на пролетариата на сифилизирания Ленин.

• Отговори 5,2k
  • Прегледи 319,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Джордж Сорос държи квота от 30% в групата, която ще прилага Истанбулската конвенция Сорос не е човек, а зъл демон!     

• Къде съм те кълнял бре мирко? Дал си линкче, дето сочи до пост на @Lumberman . Я се дръж малко по-успешно. Далеч си от всякакъв стимул за прогрес... Твоята цел тук е да подвеждаш хората!

• Това под спойлера отдавна съм го прочела и мисля, че ни заблуждават. В България никой никога не е дискриминирал различните, освен ако не са били автори на престъпления. Не е нужно да спомена

Публикувани изображения

преди 2 минути, sliderum написа:

Не става, пъпа е заринат в грантове и не се показва.

Е щом има грантове, значи е мирката! лелеле...сега си обяснявам защо ни е сърдит. Убеден е, че ние сме го превърнали в домуз. Интересно кой пише от негово име, че с копита е малко трудно да цели клавишите. Хм, предположенията ми пак се насочват към злия джин.Когато няма разумно обяснение, и магията е разумно обяснение!

преди 5 минути, Lumberman написа:

Ама някои хора съвсем на гаменщина го удариха, да съдят човек само по външен вид... може ли така? И все пак понякога външният вид не лъже, за разлика от онзи, дето няма "една лъжа казана." Както и примерно видът на Яне Янев - "Ред, законност, справедливост" - класически тарикат, изписано на физиономията му.

Бе ние направо се заливаме от смях, ти за гамени говориш. Забрадката се превърна в героя на деня, нямам думи за неговото излъчване и харизма..хахаххаха...не мога да се сдържа от смях...

преди 5 минути, adler88 написа:

Бе ние направо се заливаме от смях, ти за гамени говориш. Забрадката се превърна в героя на деня, нямам думи за неговото излъчване и харизма..хахаххаха...не мога да се сдържа от смях...

Аз използвам неговия речник. Иначе той не казва, че не той на снимката. Значи е горд с излъчването си.

Той затова е сложил забрадка. Да се прикрие та да не му се смеят хората.

Но на него външният вид му е най-малкия проблем; по ме притеснява това, което е отвътре. То със забрадка не може да се скрие.

преди 8 минути, miro20 написа:

Предполагам си чел това https://scifi.bg/statii/intervyu-sas-sazdatelya-na-lili-ribkata/

Където се дават много отговори на твоите спекулации

Аз обсъждам съдържанието на "филма". Не ме интересува какво уж е искал да ни покаже, а това което наистина ни показва. Като почне, някой такъв като него с високопарни приказки за намерения и спирам да го чета.

преди 1 минута, Lumberman написа:

Аз използвам неговия речник. Иначе той не казва, че не той на снимката. Значи е горд с излъчването си.

Но на него външният вид му е най-малкия проблем; по ме притеснява това, което е отвътре. То със забрадка не може да се скрие.

Горд, и още как. Никога не съм виждал толкова важен и подут домуз. бе да не е сложил някаква надуваема ризница, адски неестествено туловище има. Или силикон? Те джендърите си падат много по тези атрибути. Но чак в домуз да се превъплъти?? Все пак, според мен има намеса на тъмни и демонични сили!

преди 5 минути, sliderum написа:

Аз обсъждам съдържанието на "филма". Не ме интересува какво уж е искал да ни покаже, а това което наистина ни показва. Като почне, някой такъв като него с високопарни приказки за намерения и спирам да го чета.

Е аз просто те насочих към отговорите на въпросите ти  :

Тази промяна няма за цел да поставя въпроси по отношение на пола, транссексуалността или хомосексуалността. Гледайте на това както би го правило дете – като на вълшебен елемент, който има връзка с детската идентичност, а не с комплексите на възрастните. Не се смущавам от консервативни реакции и нямам притеснения. Те биха дошли от хора, за които филмът не съдържа нито едно послание.
......

Филмът е заснет с помощта на ИА „Национален филмов център“, възлизаща на 385 000 лв. Към тази сума, благодарение на копродуцентите – Студио Пистолет, Фифт Дигрий и Фифт Дигрий Саунд, Динакорд България, Про Синема, Фул Фрейм, Таймлес Продакшън, Интел Консулт Сървисес и Александра Аудио, на личната ми продуцентска компания – The Flying agency
повече на scifi.bg

преди 4 часа, badr написа:

"Предимството на учения пред богослужещия е като на слънцето пред останалите звезди".

това може да се тълкува по сякакъв начин

ако се приеме че хелиоцентричната система  слънцето е в центъра на вселената

слънцето е звезда като другите звезди

другите звезди са повечеот слъцето-количеството прави качествето.

преди 9 минути, Lumberman написа:

Не приятелю :) не смятам за нужно споделяне на лична информация. ОСвен с най близки.

"забрадката" е символично послание, взаимствано от един всеизвестен соц плакат. По скоро важен е надписа отдолу - "не болтай" :)

И за сега , затапвайки тролове , лъжи и пропаганда,  прекрасно осъществявам това послание , което толкова ви комплексира .

И не, не ме е срам от никакъв външен вид, който е далеч от хейтърството което съчинявате, поради лиспа на всичко останало.

преди 2 минути, miro20 написа:

Не приятелю :) не смятам за нужно споделяне на лична информация. ОСвен с най близки.

Че имаш ли по-близки от хората, с които ежедневно се гавриш? Аз си мислех, че никой по-близък си нямаш.

преди 4 минути, Yvan Sergeev написа:

това може да се тълкува по сякакъв начин

ако се приеме че хелиоцентричната система  слънцето е в центъра на вселената

слънцето е звезда като другите звезди

другите звезди са повечеот слъцето-количеството прави качествето.

Днес имаше слънчево затъмнение. Миро изгря, и закри слънцето с тялото си. Дано не му стане навик.

току-що, Lumberman написа:

Че имаш ли по-близки от хората, с които ежедневно се гавриш? Аз си мислех, че никой по-близък си нямаш.

Аз пък за теб нищо не си мисля. Защото не ме интересуваш.

КАкто и другия хейтър тони :) Как да ви обясня че не ме интересувате нито в личен план, нито какъв "джендър" сте :)

Това вашето е някакво болестно състояние. Предполагам някой психолог може да се изкаже по компетентно....

преди 2 минути, adler88 написа:

Миро изгря

Виждам и ти си станал мой верен фен :) Кога ще ми отговориш на въпроса за моя прЕател  в Иран ?

Аз пък за теб нищо не си мисля. Защото не ме интересуваш.

КАкто и другия хейтър тони :) Как да ви обясня че не ме интересувате нито в личен план, нито какъв "джендър" сте :)

Това вашето е някакво болестно състояние. Предполагам някой психолог може да се изкаже по компетентно....

Виждам и ти си станал мой верен фен :) Кога ще ми отговориш на въпроса за моя прЕател  в Иран ?

Ти и приятели. Освен ако не визираш мъжеложството, но това няма нищо общо с приятелството.

преди 14 минути, miro20 написа:

Е аз просто те насочих към отговорите на въпросите ти  :

Тази промяна няма за цел да поставя въпроси по отношение на пола, транссексуалността или хомосексуалността. Гледайте на това както би го правило дете – като на вълшебен елемент, който има връзка с детската идентичност, а не с комплексите на възрастните. Не се смущавам от консервативни реакции и нямам притеснения. Те биха дошли от хора, за които филмът не съдържа нито едно послание.
......

Хайде, да спрем да се лъжем. Ако е искал да каже това, което твърди че е искал да каже, има и нормални начини да го облече в съдържание. Нищо случайно няма в тази диария, това си е чистак бърсак трансджендерска пропаганда.

Редактирано от sliderum (преглед на промените)

преди 3 минути, miro20 написа:

Какво ви казвам, че не пробира... нема значение джендъра. Всите стават. Ей, Миро, голяма свинщина... но едно прасе винаги успява да се побере в кожата си и е доволно дебелокожо.

преди 3 минути, adler88 написа:

Ти и приятели. Освен ако не визираш мъжеложството, но това няма нищо общо с приятелството.

Абе да ти кажа, не се оплаквам  от приятели.

Парадокса знаеш ли какъв е. Че всичките дето хейтят из нета  като вас, влизат по форуми да тролят, да си изливат комплексите, проблемите, липсата на приятели, липса на внимание,  преглътнатите обиди и др ,  които на живо няма как да "излеят". :)

Оппаааа..домузът проговори след първоначалния шок. И прие изразът "изгря" като висша форма на приятелство. Лелеле...напомня ми приказката за коледния домуз, който решил да се изфука, и на въпроса къде го водят толкова много мъже, отговорил с важен вид- поканиха ме на вечеря!

Аз неведнъж съм предлагал да му купим едно хубаво огледало да се види какво представлява, ама не иска. Така му е по-комфортно и може би единствения начин да продължава да диша без да последва примера на Юда на дървото. Юда е съжалил за стореното, а он си сака парите.

Но да не се отклоняваме повече, че прасетата освен, че са мръсни, могат да бъдат и опасни.

Добре, че е Мойра да следи събитията на жълтите павета. От чесането на езици полза няма.

преди 2 минути, Lumberman написа:

Аз неведнъж съм предлагал да му купим едно хубаво огледало да се види какво представлява, ама не иска. Така му е по-комфортно и може би единствения начин да продължава да диша без да е последва примера на Юда на дървото. Юда е съжалил за стореното, а он си сака парите.

Но да не се отклоняваме повече, че прасетата освен, че са мръсни, могат да бъдат и опасни.

Добре, че е Мойра да следи събитията на жълтите павета. От чесането на езици полза няма.

Вече ми докладваха за паветата. С първия студен фронт и високо налягане откъм Русия, са се разбягали с женски писъци "пирин! оставка! червени боклуци!"

И аз неведнъж съм отговарял, но вие все зацикляте :)

примерно

или това

и т.н.

тролче тролче...и за домуз не ставаш. свинята е интелигентно животно.

Моля изгледайте това видео и после съдете и хвърляйте камъни

https://www.btv.bg/video/shows/karbovski-vtori-plan/video/proekt-treti-pol-zhivot-bez-izbor.html

преди 16 минути, haidukpikaso написа:

Моля изгледайте това видео и после съдете и хвърляйте камъни

https://www.btv.bg/video/shows/karbovski-vtori-plan/video/proekt-treti-pol-zhivot-bez-izbor.html

Казусът не е особено сложен, и е разрешим с хирургическа интервенция и хормонално лечение. В неговия/нейния/ случай може да се сърди единствено на неуредената нормативна и юридическа база в европа, където се допуска манипулация на бебета. Отново ще препоръчам здравния и юридически норматив в Иран, където процедурите изискват задължително две условия- пълнолетие, и изрично волеизявление на пациента, че желае да си смени пола. Отново ще повторя- лечението е напълно безплатно, за разлика от САЩ, където струва цяло състояние, и хора с подобни проблеми не могат да си го позволят (примерно на цената на собствена къща в престижен район).

преди 7 минути, adler88 написа:

Казусът не е особено сложен, и е разрешим с хирургическа интервенция и хормонално лечение. Отново ще препоръчам клиниките в Иран, където лечението е напълно безплатно, за разлика от САЩ, където струва цяло състояние, и хора с подобни проблеми не могат да си го позволят (примерно на цената на собствена къща в престижен район).

ти нещо пиар на клиниките в Иран ли си

и изобщо не си гледал видеото за какво иде реч, правиш реклама

преди 6 минути, haidukpikaso написа:

ти нещо пиар на клиниките в Иран ли си

и изобщо не си гледал видеото за какво иде реч, правиш реклама

Прочети редакцията, не бързай да драскаш преди да си довърша поста.

Казусът не е особено сложен, и е разрешим с хирургическа интервенция и хормонално лечение. В неговия/нейния/ случай може да се сърди единствено на неуредената нормативна и юридическа база в европа, където се допуска манипулация на бебета. Отново ще препоръчам здравния и юридически норматив в Иран, където процедурите изискват задължително две условия- пълнолетие, и изрично волеизявление на пациента, че желае да си смени пола. Отново ще повторя- лечението е напълно безплатно, за разлика от САЩ, където струва цяло състояние, и хора с подобни проблеми не могат да си го позволят (примерно на цената на собствена къща в престижен район).

преди 2 минути, adler88 написа:

Прочети редакцията, не бързай да драскаш преди да си довърша поста.

ами аз от къде да те знам колко часа ще редактираш и рекламираш Иран и клиниките на Иран

между другото ако не ти е известно тук за реклама се плаща

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.