Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Будизъм /за любопитните/

Featured Replies

преди 6 часа, König написа:

Тоз полудя, баси болния. 

Може човека също да е пред пенсия. :Д 

• Отговори 16k
  • Прегледи 918,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Нел, ти предполагаш, че аз съм сигурен в нещо, това са твои идеи и представи. Аз пиша в тази тема с образователна цел, темата е за будизъм. Ученията са различни. Това е чудесно. Различните учени

• Не тук, Рам. Дискусията се превърна в някаква безмислено пустословие и надприказване.   Несъмнено... Значи, то всеки претендира, че мненията му са лични и неповлияни, но такива мнения няма. Най-мал

• Това е напълно невъзможно. Просто не разбираш какво се твърди. Става дума за това, че не е възможно да изпитваш две противополжни ментални състояния в един и същ момент на съзнанието, който трае нанос

Публикувани изображения

преди 18 минути, Реджеп Иведик написа:

Вие където отивате, ние оттам се връщаме...

Не се връщаме ! Като Ахил и костенурката - колкото по-бавно вървим напред , толкова по-недостижими ставаме ! :) (добре , че нищо не разбират от пространство и време ):lol6:

преди 21 минути, sound написа:

Може човека също да е пред пенсия. :Д 

Ма много пенсионери станаха тук е, хахаха. Като гледам то тези интриги и клюки се въртят само от възрастни май, което направо е за , смятай. Много дефекти има по старото ни поколение, забелязъл съм го, тоя пуст комунизъм ги е промил яката. 

преди 4 минути, Реджеп Иведик написа:

Не мой с лошо, още са объркани момчетата...

преди 7 минути, by_chechi написа:

Не се връщаме ! Като Ахил и костенурката - колкото по-бавно вървим напред , толкова по-недостижими ставаме ! :) (добре , че нищо не разбират от пространство и време ):lol6:

Ей ги на, как само си мислят че за там още има някой дето да е тръгнал. Те даже не занят на къде сме тръгнали ние, младите. Честно единственото което ме притеснява е да не се издухам като одъртея, и не се превърна в неадекватен дядка. Направо се гръмвам предварително. 

преди 9 минути, König написа:

Те даже не занят на къде сме тръгнали ние, младите.

Натам, където ние по опитните вече сме били.

преди 10 минути, König написа:

единственото което ме притеснява е да не се издухам като одъртея

Много е вероятно, времето не прощава.

Ако слушате, можем да ви научим да остарявате като катедрали, а не като галоши.

Ей ги на, как само си мислят че за там още има някой дето да е тръгнал.

Млад си още , зелен си ! На където и да си тръгнал , ако щеш стой на място , всички на едно и също място стигат....:lol6:Щях да забравя (нали съм възрастен !) ! Знай си класата !!! :angry:

Рамуско не си пие антипсихотиците или ги предозира, незнам. Това не е мисъл и изказ на нормален човек!

преди 3 часа, Реджеп Иведик написа:

Tук леко се съмнявам. За останалите - ок, ама ти си доста прост. Някой сериозно те е излъгал, че си забавен и страшен, което те кара да избухваш по форумите. Не си нито едно от двете.

преди 4 минути, Реджеп Иведик написа:

Натам, където ние по опитните вече сме били.

Много е вероятно, времето не прощава.

Само че пич в случия ти си галоша. Ако може да се прави такова сравнение. Защото ела да видиш как се прави, по много нов и модерен начин. Не като вашия, да чакам за пенсия. И цял живот да съм робувал на държавата. Това сме го виждали какво се случи с нашите родители. Сега трбва съвесем друг вид акъл, за да се оправиш в сегашните условия. И ти казвам, даже и за европейски стандарти тука, хора просто са много напред. За пенсия никои не мисли. 

преди 5 минути, _Alex&Vanko_ написа:

Рамуско не си пие антипсихотиците или ги предозира, незнам. Това не е мисъл и изказ на нормален човек!

Единия иска да ти скине вярата щото той си няма , другия цял живот да се готвиш как да мреш.....Сбъркана работа ! Кога ще живеем ?! :angry:

преди 8 минути, by_chechi написа:

Млад си още , зелен си ! На където и да си тръгнал , ако щеш стой на място , всички на едно и също място стигат....:lol6:Щях да забравя (нали съм възрастен !) ! Знай си класата !!! :angry:

То е ясно че всички на едно място ще стигнем. Но по старите може само да се види какви грешки са допуснаи и ние да се поучим от тях. Ама иначе животът си ни върви и сами се търсят отговорите в движение самостоятелно. Не да използвам за модел някви промити от много системи и схеми мозъци. 

преди 5 минути, König написа:

Сега трбва съвесем друг вид акъл, за да се оправиш в сегашните условия.

Ти да не си мислиш , че света откриваш ?! :lol6:

То още в Библията си го пише - " Ако искаш да си богат и с власт , трябва да крадеш , лъжеш и биеш ! "

Ама старите сме друга класа - просветлени ! Кофичка кисело мляко и половин хляб на ден ни стига , да се радваме на живота.... :)

преди 8 минути, Реджеп Иведик написа:

Той аристократ бре, от стар Несебърски род !

Аристикрат не съм, ама ми видя окото достаътъчно да знам какво да направя. За това вашето знание не вие достигнало и за половината. 

преди 5 минути, König написа:

Аристикрат не съм, ама ми видя окото достаътъчно да знам какво да направя. За това вашето знание не вие достигнало и за половината. 

Всичкото имане горе да си го занесеш - халал да ти е ! :)

преди 8 минути, by_chechi написа:

Единия иска да ти скине вярата щото той си няма , другия цял живот да се готвиш как да мреш.....Сбъркана работа ! Кога ще живеем ?! :angry:

Какъв дисонанс ще предизвика Рамус? Не е способен да се хареса и привлече някого. Той си има негова приказка в която живее на помагач с изпит астрал контрол и праг достъп. И играе своя роля въпреки всички декларации на отричане!

преди 5 минути, by_chechi написа:

Ти да не си мислиш , че света откриваш ?! :lol6:

То още в Библията си го пише - " Ако искаш да си богат и с власт , трябва да крадеш , лъжеш и биеш ! "

Ама старите сме друга класа - просветлени ! Кофичка кисело мляко и половин хляб на ден ни стига , да се радваме на живота.... :)

Не е вярно, Може без да се лъже и без да се бие. Средата тук е даже много плодородна за всякакво равитие. С каквото и да се хванеш можеш да се развиваш, ако си добър. Което значи да се ок със средата такава каквато е да знаеш как да я използваш за своя полза. Просто вие сте промити с разни идеали, и стях сте си останали.

Само че пич в случия ти си галоша.

Ти нали уж зъбите ми се канеше да избиваш. Нещо май згъна чадърите и падна на снимки с чужди мускули по форумите.

Колко съм ги мандръсал такива наперени бандитчета като тебе...

Всичкото имане горе да си го занесеш - халал да ти е ! :)

Не говоря за имане, материално чак толкова. просто да си осъзнат в средата, и да знаеш какво да направиш. Това е задължително за всеки един човек, ама като се блеят байрите, за става само блеок.

преди 4 минути, König написа:

Не говоря за имане, материално чак толкова. просто да си осъзнат в средата, и да знаеш какво да направиш. Това е задължително за всеки един човек, ама като се блеят байрите, за става само блеок.

Има време да разбереш , че средата си е една и съща от както свят светува....

Когда возникает гнев, не отворачивайтесь и не цепляйтесь за него — вглядитесь в это чувство и распознайте его истинную природу, которая есть пустота. Это начало развития мудрости. 

Шангпа Ринпоче

преди 5 минути, Реджеп Иведик написа:

Ти нали уж зъбите ми се канеше да избиваш. Нещо май згъна чадърите и падна на снимки с чужди мускули по форумите.

Колко съм ги мандръсал такива наперени бандитчета като тебе...

Не вече нямам такива мераци, аз да не съм луд да ходя да бия възрастни хора. Не съм згънал чадърите, и това на снимката съм си аз. Росен пресен от вчера. И като имаш предвид че съм и 184 висок, смятай. Какво викаш си на правил такива като нас? Хаха, дръж са сериозно моля те, не ти отива на възраста.

преди 27 минути, König написа:

Ма много пенсионери станаха тук е, хахаха. Като гледам то тези интриги и клюки се въртят само от възрастни май, което направо е за , смятай.

То дано да са възрастни - защото така или инак са си пенсии. :Д

Има време да разбереш , че средата си е една и съща от както свят светува....

О не е, средата се определя от хората в нея, а хората се променят. Временат се менят, и то сега по бързо от всякога. Който се заблехоса, изостава. Никой няма да го чака. 

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.