Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Будизъм /за любопитните/

Featured Replies

преди 7 минути, _sirena_ написа:

Мноо яка медитация правите . :ohmy:

Ами, просто сме в говорилнята и моабета си върви. 

• Отговори 16k
  • Прегледи 895,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Нел, ти предполагаш, че аз съм сигурен в нещо, това са твои идеи и представи. Аз пиша в тази тема с образователна цел, темата е за будизъм. Ученията са различни. Това е чудесно. Различните учени

• Не тук, Рам. Дискусията се превърна в някаква безмислено пустословие и надприказване.   Несъмнено... Значи, то всеки претендира, че мненията му са лични и неповлияни, но такива мнения няма. Най-мал

• Това е напълно невъзможно. Просто не разбираш какво се твърди. Става дума за това, че не е възможно да изпитваш две противополжни ментални състояния в един и същ момент на съзнанието, който трае нанос

Публикувани изображения

преди 13 минути, sound написа:

.....

Боже , какви Изпълнители имаше по наше време ! Сега плява !

Като ще е параноя , нека да е делириум :

преди 4 минути, by_chechi написа:

Боже , какви Изпълнители имаше по наше време ! Сега плява !

Като ще е параноя , нека да е делириум :

Стига е, с тия пенсионери ли е. Ко ще е този стил музика, има нови много по модерно звучащи от тези. Не е добре да се замръзва във времето, въпреки възраста може човек да се интересува от новото и модерното. 

преди 6 минути, Реджеп Иведик написа:

Ти сега ли разбра ?

Не вярно, нищо му няма. Много си е добре даже, не се сели яката какво правите вие. Вуня, ще кажеш ли е, това аз ли съм? Ще имаш ли поне малко мъжко достойнство да кажеш исината поне веднъж?

преди 9 минути, _sirena_ написа:

Мноо яка медитация правите . :ohmy:

Чисто нов модел, още в разработка, неизлязъл  на пазара - трансцедентален овърклокинг на междупланетарното влияние в/у просветлени същества. (; 

преди 1 час, König написа:

Ми защото не си проследил цялото развитие на ситуацията, има си причина. не си мисли че е ей така. Ама нама как да знаеш.

Така е....но да слагаш епитети и обиждаш хора,които предполагам и не познаваш лично,които владеят 2...3+ езика и нагоре,писане на програми,обиколили,видяли доста свят....и т.н,е меко казано '''несериозно''.Тук сте все ''просветени'',вкл. и ''ТИ''...и ако наистина е така....просто прескачаш буквичките,които не ти харесват.Знаеш ли колко е лесно! Пишеш си ,с който ти е приятно,забавляваш се по свои си начин.....все пак това е форум.Понеже темата ВИ е ''сериозна''(от вашата гледна точка)...ще напиша и тук нещо,което всеки може да си го тълкува по своему.

"Уж сме еднакви,а сме толкова различни! Всеки един от нас(тук пишещите във форума),е по-добър(в нещо си) от всички останали!!! Това не трябва да се забравя!  Лека ВИ вечер...''будисти''!:)

преди 15 минути, König написа:

Рдвам се за теб, дано си са насладил доволно на екстрите днес и заслужено си почиваш. 

Би ли казал на Чепа, аз ли съм този от снимката? Просто с да или не отговори. Само за това ще те помоля. 

Да ти си. Почивката се заслужава и си заслужава. Ако си осъзнал че си свободен другото не е толкова важно.

Вот что мной не разъяснено: вечен мир или не вечен; имеет мир границу или не имеет; одно ли и тоже душа и тело, или тело – одно, а душа – другое; существует ли Татхагата после смерти или не существует; или ни существует, ни не существует. 
Почему это мной не разъяснено? В этом нет смысла, это не служит брахманскому житию, отвращению, бесстрастию, пресечению, умировотворению, постижению, просветлению, успокоению, потому это мной не разъяснено. 

Будда Шакьямуни, Culamalunkya sutta

преди 6 минути, König написа:

Ще имаш ли поне малко мъжко достойнство да кажеш исината поне веднъж?

Разбрахме ти казахме, че си булдог за насъскване. Да видим този дето те насъсква, дали има достойнство да си признае, че го прави.

преди 4 минути, Śūnyatā написа:

Да ти си.

Хахаха, мерси много. Поне малко достойснтво ти е останало. Чеп нещо да имаш да ми кажеш? Крадени ли са тези мускули ся, или не? Хахаха

А и викаш меки ти са виждат тия китки? Синьото не ми ли ходи? Не ма харесваш така? Хахаха :lol6:

преди 5 минути, Реджеп Иведик написа:

Разбрахме ти казахме, че си булдог за насъскване. Да видим този дето те насъсква, дали има достойнство да си признае, че го прави.

Ти чу ли какво каза Вунята? Чу ли много добре? Аз съм Чеп, тря го приемш това, колкото и да не ти се иска. И колкото да не ти са иска, Кьониг да не е това което е. Хахаха 

Всичките ти обвинения просто отпаднаха, издишна целия. Ся накрая отана, Скепсис виновен. хахааха, как ма забавляваш само ако знаеш. ша са пукна. :lol6:

преди 10 минути, sound написа:

Чисто нов модел, още в разработка, неизлязъл  на пазара - трансцедентален овърклокинг на междупланетарното влияние в/у просветлени същества. (; 

Ко те питаха на Астрал контрола?

преди 10 минути, König написа:

Ами, просто сме в говорилнята и моабета си върви. 

Ти какво се 'изпъваш " такъв да им се обясняваш ?

Те и на мен така някои ми цвилят ' ма тва не си , ма там не живееш " :)

Ми ок - качвайте са пак на "Виенското колело" .

Показвам 1 път и после ги пускам да се търкалят по надолнището .

Другото е Манипулация да се Въртя в "оборотен , защитен режим" .

Мога да се "набирам " , ама в някоя заслужаваща се кауза.

Ей така за "спорта " и да "дърпам кефа" на зевзеци - нема да стане .:)

Малко се пие в тази държава ! За това сме на този хал ! :lol6:

Редактирано от by_chechi (преглед на промените)

преди 5 минути, _sirena_ написа:

Показвам 1 път и после ги пускам да се търкалят по надолнището .

Рамус със засилка, един шут в бездната!

преди 9 минути, König написа:

Ся накрая отана, Скепсис виновен. хахааха, как ма забавляваш само ако знаеш. ша са пукна. :lol6:

((((((((((((((:

преди 19 минути, by_chechi написа:

Боже , какви Изпълнители имаше по наше време ! 

По наше време имаше те такива :Д

преди 14 минути, sound написа:

Според мен искат секс . :D

.....................................

Накрая на медитацията ще изпръскат напрежението . :wors:

преди 13 минути, 121212 написа:

Така е....но да слагаш епитети и обиждаш хора,които предполагам и не познаваш лично,които владеят 2...3+ езика и нагоре,писане на програми,обиколили,видяли доста свят....и т.н,е меко казано '''несериозно''.Тук сте все ''просветени'',вкл. и ''ТИ''...и ако наистина е така....просто прескачаш буквичките,които не ти харесват.Знаеш ли колко е лесно! Пишеш си ,с който ти е приятно,забавляваш се по свои си начин.....все пак това е форум.Понеже темата ВИ е ''сериозна''(от вашата гледна точка)...ще напиша и тук нещо,което всеки може да си го тълкува по своему.

"Уж сме еднакви,а сме толкова различни! Всеки един от нас(тук пишещите във форума),е по-добър(в нещо си) от всички останали!!! Това не трябва да се забравя!  Лека ВИ вечер...''будисти''!:)

Напротив, познавам лично и то съм единствения който познава лично някой от тук. Аз също владея 3 езика, и не включвам руския, дето други знаем говорят само руски. Това последното послание важи и за всики останали, ма някакък отива на злодея само да се прехвърли вината. Ама аз за това съм и от лошите, щот не ми дреме въобще. 

преди 5 минути, _sirena_ написа:

Според мен искат секс . :D

.....................................

Накрая на медитацията ще изпръскат напрежението . :wors:

Само секс, това ще оправи работата. Ама без чувства, просото ей така животинската. Кой квот го кефи без задружки. Обичам игрите на роли. Доминацията, сексуалния контрол, мммм :lol6:

преди 9 минути, sound написа:

((((((((((((((:

Видя ли ги е саунде, видя ли ги е? хахаха Как издишнаха и са изпокриха като мишоци. Ей тва е класика да се види, просветените просто згънали яката чадърите, и то от един Кьониг. Хаха, как не ги е срам. Аз са пукна от смях с тях просто. :lol6::laughing4:

преди 6 минути, König написа:

Видя ли ги е саунде, видя ли ги е? хахаха Как издишнаха и са изпокриха като мишоци. Ей тва е класика да се види, просветените просто згънали яката чадърите, и то от един Кьониг. Хаха, как не ги е срам. Аз са пукна от смях с тях просто. :lol6::laughing4:

Отидоха да се измият .:rolleyes:

Така разсъждава старото поколение, ако човек много знае трябва да се уважава! Всъщност сега е въпрос на избор и лична преценка.

Редактирано от _Alex&Vanko_ (преглед на промените)

преди 5 минути, König написа:

.........

Я ни съ прай - ся всички те разбрахме, че си личната охрана на Скепса. (((:  И вашата групировка ся, рекетирате един вид тука темата и участниците, сред които имаме честа да присъстват, дори и просветлени. 

преди 6 минути, _sirena_ написа:

Отидоха да се измият .:rolleyes:

Ма ти двамцата мъжлета, нещо не им е чиста работата. Бъркат си из гащите сигурно, те за туй така искаха да ма изкарат гей. Нямам нищо против гейовете, напротив намирам ги даже за много забавни и няма напротив да си бъркат насам натам. Ама аз не искам, сори ма не си падам. Пък и единя го знам, направо от далече е, не мери. Другия пък дърт, ко да му гледам на него. И сега щот им отказах, и те като стари парцали, плюят и маскарят. Хахаха 

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.