Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Избори 2019г.

Featured Replies

преди 1 минута, Soviet Soldier написа:

Еее това си е твоето субективно мнение по въпроса.

Добре де, дай обективно мнение  как е в Швеция.  Има ли комунисти, какво им е влиянието, колко са големи и т.н. ?

преди 3 минути, Soviet Soldier написа:

вижда се до къде сме я докарали

Да, вижда се. Може да не сме стигнали Швеция, то няма и как с такова фалирало цоциалистическо наследство. Само че не и това което пропагандираш.

• Отговори 1,1k
  • Прегледи 47,9k
  • Създадено
  • Последен отговор
преди 16 минути, miro20 написа:

Добре де, дай обективно мнение  как е в Швеция.  Има ли комунисти, какво им е влиянието, колко са големи и т.н. ?

Темата тук е съвсем различна, Швеция няма общо с нея. Аз не твърдя, че в Швеция царува комунизъм, макар там политиката да е много лява, и на това се дължи огромния брой емигранти паразитстващи в нея. У нас са са на власт нагаджачи, и деца на нагаждачи, които ще станат всякакви в името на собствения си интерес. Със сигурност обаче в Швеция народът не е прост да сложи проста мутра на власт, като Борисов. 

преди 2 часа, nikssi написа:

Извънредно в ПИК ...ШОК и прочие.  :biggrin:

https://dariknews.bg/novini/bylgariia/nacionalniiat-syvet-na-bsp-razmesti-listata-na-partijnoto-rykovodstvo-obzor-2159765

Същото и в друг сайт с малко закъснение.

преди 6 часа, Raze написа:

Вярвайте, че изборите променят нещо! 

Понякога позваляват да бъдат сменени тези, които ще имат паво да крадат от общите пари.
За гласуващите едва ли нещо съществено ще се промени.

преди 7 часа, Raze написа:

Вярвайте, че изборите променят нещо!

Ама разбира се, че изборите променят нещо.

Ето например Цецко от герп - за 10 години от прост физкултурник стана милионер и имотен магнат. А Делянчо от ДПС, от беден депутат за 10 години стана мултимилионер, медиен магнат и изкупи на безценица активите на половин България. По време на царуването си Боко тиквата даже му подари Булгартабак на безценица. Почетният председател на дпс - Ахмед Доган, Христо Бисеров и те се промениха с по някой милион...

Forbes hotshots_ed_cr.jpg

преди 7 часа, Тoни написа:

Mного добра листа. Аз се двоумя между БСП и Възраждане, но ще видим накрая. Включването на Иво Христов в листата ме изненада приятно.

А мен ме изненада неприятно!

Какъвто и да е резултата от евроизборите президента трябва да се раздели с Иво Христов!

преди 2 часа, ivan_pop написа:

Всичките са маскари!В момента има два варианта,ГЕРБ или БСП.Аз предпочитам по-малкото зло,ГЕРБ пред комунягите!

Напротив има много варианти!

Аз лично нямам желание да гласувам нито за Герб нито за БСП(след като се запознах с кандидатите им) и ще се огледам за качествени личности издигнати от малките партии.

преди 11 часа, lsmurf написа:

Корнелия май е предприела атаката без да прецени съотношението на силите.

Грешка е да се възприемат разни изказвания на червени лидери за някаква информация. В тази партия, верна на своя азиатски генезис, нищо не се казва едно към едно, а се използват знаци и символи. Вождът само да си помръдне пръста, и това вече значи нещо. "Тя" не ще Станишев-та той е украински евреин-две мръсни думи в кодовата таблица на символите. Тъпчат истерично Йончева на първо място-половин рускиня и червен еничар . Ние, по-възрастните, освен да четем между редовете, сме се научили да разбираме и от знаците и символите. А тяхното спазване пак е знак-ние не сме българска партия, а служим на руските интереси... Току виж пак от там ни дадат властта отново за 30-40 години-те това е тяхната философия.

преди 9 часа, Тoни написа:

БСП ме загубиха с този пирует и вкарването зорлем на Станишев.

Най-голямата грешка, която направиха БСП!

Много от симпатизантите им няма да гласуват вече за тях.

Станишев като евродепутат се доказа като защитник на интересите на ЕС, но не и на България.

Същият е като Борисов.

Нинова: Оттук нататък отговорността за резултатите от изборите е на Националния съвет

Нинова целеше промяна, но благодарение на Националния съвет, такава няма да има, защото умишлено или не, този съвет помогна на ГЕРБ.

преди 24 минути, Мойра написа:

Най-голямата грешка, която направиха БСП!

Станишев като евродепутат се доказа като защитник на интересите на ЕС, но не и на България.

Същият е като Борисов.

Нинова: Оттук нататък отговорността за резултатите от изборите е на Националния съвет

Нинова целеше промяна, но благодарение на Националния съвет, такава няма да има, защото умишлено или не, този съвет помогна на ГЕРБ.

Очевидно е, че това не само е грешка, но аз го виждам направо като самоубийство. Каквото и да се случи оттук нататък мисля, че с БСП е свършено. Единственият шанс е да се спечелят изборите, но като гледам какво пишат хората във Фейсбук, това вече не е и теоретична възможност. Жалко, направо им подариха победата ... пък какво остава за ония избори ... нещастници!!! :angry22:

преди 4 минути, crazy katon написа:

Очевидно е, че това не само е грешка, но аз го виждам направо като самоубийство. Каквото и да се случи оттук нататък мисля, че с БСП е свършено. Единственият шанс е да се спечелят изборите, но като гледам какво пишат хората във Фейсбук, това вече не е и теоретична възможност. Жалко, направо им подариха победата ... пък какво остава за ония избори ... нещастници!!! :angry22:

И всичко това заради продажника Станишев, който държеше България да приеме ИК с цената на всичко! :mad:

преди 1 минута, M.Николов написа:

Аз пък смятам, че сега имат по-голям шанс.

Защо смяташ така?

преди 3 минути, M.Николов написа:

Аз не смятам така ,защото Нинова прави грешка след грешка. Първо не си прецени силите и не си опече работата преди да посегне на Серго а сега гледам че е активизирала троловете си в нападение срещу него. Тези неща не се правят преди избори а след тях. Така че шоуто тепърва предстои. 😀

преди 2 минути, M.Николов написа:

Защото голяма част от твърдия електорат на БСП са за Станишев.

Листата подредена от Нинова беше безумна!

Навярно си прав но сега трябваше да се направи на демократ и да каже че се съобразява с волята на партията ама не виждам такова нещо.

преди 3 минути, Мойра написа:

И всичко това заради продажника Станишев, който държеше България да приеме ИК с цената на всичко! :mad:

преди 5 минути, M.Николов написа:

Да сложиш лицето стани-шеф в листата, означава, че живееш в някаква друга страна, така, както живее той. Той не само че не живее в България, но мисля, че и докато беше министър-председател не беше в  нея. А след като подкрепи джендърската конвенция, съвсем ясно е, че изобщо не е наясно с това, което става тук. Надявам се все пак Николов да е прав, защото иначе ония ще управляват 45 години ... не че БСП щеше да управлява, но поне можеше да подкрепи някоя нова партия да речем.

преди 1 час, B3M2W0 написа:

В тази партия, верна на своя азиатски генезис, нищо не се казва едно към едно, а се използват знаци и символи. Вождът само да си помръдне пръста, и това вече значи нещо.

По принцип е така, но в случая БСП много отдавна е разединена, и "царя там е гол" . Конкретната ситуация е просто "каймака" който изби и се видяха още по явно противоречията.

Мен ситуацията ми прилича на Станишевото "или избираме Пеевски или правителството пада".  Сега виждам Корнела в същата ситуация но в партията си - това което тя предложи, плод на задкулисието, "шпионите и ДС" не мина.

Е... пак са си там агентите и дС ама... Корнела загуби уважение.

преди 8 часа, gagodrago написа:

Хора, само не гласувайте за бсп, че ако спечелят, бай Мирчо ще трябва да се пребоядисва... пак.:D

Блазни ме твоето внимание към мен, но ...нещо ме бъркаш с някой .

преди 51 минути, Мойра написа:

Много ми е интересно мнението на цоциалисти как оценявате ситуацията. Стани Шеф не ви бе толкова черен когато предложи Пеевски , символа на задкулисието и модела КОЙ , за шеф на сигурността на държавата ??

Сега, само защото Корнела и бСП /които също бяха ЗА ИК/  обърна палачинката, щото да се плюе по т.нар. "джендъри" е супер добра пи-ар стратегия, та, само затова вие намразихте Стани Шеф. Има ли друга причина ?

Стана предател, изменник, бла бла бла... като гледам коментарите из ФБ и сайтовете... напрво много сте ми интересни това цоциалистите...  "предател и изменник" се оказа този който принципно следваше политиката на БСП и ПЕС, а "справедливата" се оказа Корнела, която обърна палачинката... :)

Странна работа... :)

Винаги ли толкова лесно ви "водят за носа" по партийна линия ?

преди 20 минути, M.Николов написа:

Не смея д апрогнозирам, но във всички положения Корнела и БСП губят.

Просто защото , ако тази , новата листа със Стани Шеф е успешна, то това означава провал за Корнела като лидер в собствената си партия, и доверие на хоратра към стани Шеф.

Ако не успеят, в смисъл , ако влязат по малко цоциалисти в ЕП , това пак е провал, но цялостен за бСП.

Като гледам пак из ФБ и коментарите, много се заричат да гласуват с преференции и пак да избутат станиШеф назад :)

Чудя се за метка на кого ? Напред да избутат  Румен Гечев ? съсипника от Жанвиденово време ? малоумщина.

или както казва смърфа... то май просто БСП са активизирали троловете си  с подобни коментари .

:)

Още едно мнение.

БСП спечели от инфарктния пленум

Цитат
Мисля, че БСП спечели от този инфарктен пленум, обратно на пожелателното мислене на онези, които прибързано я отписват. Всеки взе своето - Нинова се разграничи от Станишев, ПЕС и Истанбулската конвенция и даде знак към периферията, която би гласувала за БСП. Станишев, а с него и недоволните от Нинова, получиха избираемо място в листата и ще работят за кампанията, в която за евроизборите по принцип решаваща роля играят твърдите ядра.

*Линкът към цялата статия е в заглавието!

преди 1 минута, Мойра написа:

Всеки взе своето - Нинова се разграничи от Станишев, ПЕС и Истанбулската конвенция и даде знак към периферията, която би гласувала за БСП. Станишев, а с него и недоволните от Нинова, получиха избираемо място в листата и ще работят за кампанията, в която за евроизборите по принцип решаваща роля играят твърдите ядра.

Е именно това е разединението , конфронтацията в БСП. И то не е от сега я. Я сметни от кога са скарани със Станишеф ??

От червения Дачков няма как да чуеш друго освен че и от провала си на всички нива , БСП печелела :) :)

Това което е очевидно го споменах по горе - във всички случаи - и при успех на листата и при провал на евроизборите, в БСП губят .Най вече като партия.

преди 10 минути, M.Николов написа:

А понякога разделенията водят до повишение на резултата, ако разбираш какво се има предвид.;)

Разбирам за какво говориш но когато се мобилизират две крила на партията едно срещу друго дори на тези избори да има положителен резултат в което се съмнявам защото ще има и разочаровани от подобно разделение в крайна сметка нещата ще стигнат до разцепление на партията и загуба на следващите избори . Така че наистина ГЕРБ може да каже само едно голямо БЛАГОДАРЯ на Корнелия.

А може пък при един добър резултат на изборите да доведе до обединение пред общия враг, а и тъй като и вълка ще е сит и агнето цяло ще може да се отчете като двоен успех(Станишев заминава отново за Брюксел да се занимава с ПЕС, а Корнелия ще може да твърди, че е спечелила изборите и е точния водач за партията);)

Но хайде да не се правим на гадатели.

Редактирано от M.Николов (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.