Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Какво бихте променили в Kaldata.com?

Featured Replies

Като цяло бих запазил политиката на сайта тъй като се развива доста добре :wors:

Също така бих пуснал реклами из тракерите тъй като са най-посещавани ... но не се връзва нещо (незаконно със законно)

Просто това са 2-те неща които бих направил ;]

Можеш ли да назовеш 1 незаконен тракер? Това, че съдържанието е, е отделен въпрос. ;)

Иначе идеята за подобна реклама не е лоша. Може да се използва докато дава ефект, а за момента наистина дава. ;)

• 4 седмици по-късно...
  • Отговори 3k
  • Прегледи 301k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• С риск да стана груб - вас визирах. И безкрайно ме изнервят тези размисли и страсти за виртуална репутация, както и винаги готови мнения. Излезте малко от тази матрица, жизненоважно ли е да сте по

• По скоро IE8 при теб не работи коректно. Трудно е да се каже каква е причината. Знаем, че не използваш програми за защита на Windows...   P.S. Понеже стана дума за архаични операционни системи, мога

• Изобщо бих премахнал оценяването. Не е лошо като идея, но но на практика се изкривява и става безполезно, дори вредно. Цъка се произволно въз основа на лични симпатии и антипатии. Оценява се човека, а

Публикувани изображения

Аз мисля,че трябва срока за коментиране на програмите да се удължи :P

В какъв смисъл ? Какво да се удължи ? И за какво време иде реч ?

В какъв смисъл ? Какво да се удължи ? И за какво време иде реч ?

За сайта иде реч..под програмите могат да се пишат коментари и мисля, че срока в който могат да се оставят коментари е една седмица..това време иска да се удължи :)

За сайта иде реч..под програмите могат да се пишат коментари и мисля, че срока в който могат да се оставят коментари е една седмица..това време иска да се удължи ;)

Да,би било добре да се удължи поне на 2 седмици

Може би нямат възможност,сигурно се претоварва

:rolleyes:

Аз понякога питам за някоя програма там,но като се затвори писането на коментари и не може да ми отговори никой

Тъй като това е форум създаден за хардуер и софтуер, не би било зле с цел да се привлече внимание да се създадат :

-теми с класации на най-изгодните покупки. Това поне според мен ще спести един тон излишни постове (и спам) , защото всеки ден се пишат теми със заглавия - Препоръчайте ..., Съвет за ... и т.н., от които повечето са излишни.

-ръководства за закупуването на техника. Има много добри и точни такива за монитор, компютър и лаптоп. Но няма да е лошо да има и за периферия, например.

Тъй като това е форум създаден за хардуер и софтуер, не би било зле с цел да се привлече внимание да се създадат :

-теми с класации на най-изгодните покупки. Това поне според мен ще спести един тон излишни постове (и спам) , защото всеки ден се пишат теми със заглавия - Препоръчайте ..., Съвет за ... и т.н., от които повечето са излишни.

-ръководства за закупуването на техника. Има много добри и точни такива за монитор, компютър и лаптоп. Но няма да е лошо да има и за периферия, например.

Лесно е да се дават такива идеи, но лошото е, че си остава само като идея! Напишете подобно ръководство, ако е с нужните качества, ще го направим и "Важна тема". В противен случай звучи малко като: "Бе що не си размърдате задниците да напишете нещо ново!".

Аз бих променила или по точно-добавила под всяка програма да е написано-има или няма превод,на някои пише,но не и на всички.

Лесно е да се дават такива идеи, но лошото е, че си остава само като идея! Напишете подобно ръководство, ако е с нужните качества, ще го направим и "Важна тема". В противен случай звучи малко като: "Бе що не си размърдате задниците да напишете нещо ново!".

Готово! Статията ще е готова до няколко дни :yanim:

теми с класации на най-изгодните покупки.

Това според мен е най-добре да се направи от някой модератор, тъй като най-добре разбират материята. Ако някой kaldata маниак направи такава тема ще има доста излишни спорове, без съществени аргументи.

Редактирано от Linux_user (преглед на промените)

Готово! Статията ще е готова до няколко дни ;)

Радвам се, че критиката ми е подействала мотивиращо :P

Какво ще промените в Kaldata.com? - Зависи само и единствено от вас!

1. Зареждате kaldata.com

2. Пействате във полето за адрес на вашия браузър следнияchange.kaldata.com.txt код

и удряте един "Enter"

3. Редактирате по ваш вкус.

;)

Редактирано от proletsearch (преглед на промените)

Бих позвоволил Cracks Serials и всичко НЕЗАКОННО , което в повечето български сайтове е "Законно" Публикувано изображение

Редактирано от LIS (преглед на промените)

• 2 седмици по-късно...

2.2 Новите теми се пускат в съответстващия им раздел.

Би било хубаво да има и новите постове се пускат в съответстващата тема.

Редактирано от iveta7 (преглед на промените)

• 3 седмици по-късно...

Нищо, аз съм нов потребител и не виждам някакви фрапантни грешки или пропуски. Може би бих увеличил големината за качване на снимки, че днес си играх към 10 мин докато ми кажат, че имало ограничение за размера на снимките.

Бих позвоволил Cracks Serials и всичко НЕЗАКОННО , което в повечето български сайтове е "Законно" Публикувано изображение

Подкрепям напълно!

Да попитам само с такава цензура не се ли нарушават правата ни, като юзъри във форума?!

И, бих върнал старата система за репутация, с някоя корекция, като примерно - всеки + или - към репутацията на даден юзър да преминават през модераторите за одобрение, така ще се избегнат плюсове от типа: "имаш хубав аватар и затова ти давам плюсче".

Хаха.Нищо не му трябва нито промяна нито връщане.Да остане така както го намерих нищо лошо няма браво на екипа който си върши добре работата (мое мнение).А колкото до кракове и всичко незаконно , мисля че това забранява на сайта да кандидаства в разни конкурси,фестивали а има награди над 100 лв.Администраторите си водят политика пък и тук май плащат на модератори :speak:

Подкрепям напълно!

Да попитам само с такава цензура не се ли нарушават правата ни, като юзъри във форума?!

Защо да се нарушават правата ви, като юзъри на форума при положение, че по време на регистрацията ви се предоставят условията за ползването на форума и правилата, а вие заявяват, че сте съгласни с тях? Като не ви харесат - "Не съм съгласен" и прекратявате регистрацията си.

Качването на снимки/картини в постовете е мн тромаво и отнема мн време. Ако можех това бих променила...

Защо да се нарушават правата ви, като юзъри на форума при положение, че по време на регистрацията ви се предоставят условията за ползването на форума и правилата, а вие заявяват, че сте съгласни с тях? Като не ви харесат - "Не съм съгласен" и прекратявате регистрацията си.

И според теб това е разрешение на проблема, така ли?!

Това си е един вид цензура, която ограничава свободата на словото на юзъра! Все пак живеем в постмодерно и демократично общество, а не през тоталитаризма, модераторе! :speak:

Качването на снимки/картини в постовете е мн тромаво и отнема мн време. Ако можех това бих променила...

Ами..то зависи от скоростта на нета ти. Аз си ги качвам с нормалната ми скорост..нито по-бързо, нито по-бавно :P

Това си е един вид цензура, която ограничава свободата на словото на юзъра! Все пак живеем в постмодерно и демократично общество, а не през тоталитаризма, модераторе! :speak:

Идеята ми е, че щом сте се съгласили с тия правила, когато се регистрирате, не виждам, защо трябва да недоволствате. Както казах - щом не ви харесва, натискате "Не съм съгласен" и си намирате друг форум. Тук правилата са такива.

Това си е един вид цензура, която ограничава свободата на словото на юзъра! Все пак живеем в постмодерно и демократично общество, а не през тоталитаризма, модераторе! :snowballfight:

След като даденият потребител се е съгласил с представените му правила(ако ги е прочел, а не е натиснал по инерция съгласен съм и толкова) значи той ги приема. Цензорирането на дадени постове и нетолерирането на определени теми и писания в постовете е начина да се прилагат тези правила.

Представи си каква анархия би настанала ако всеки си приказва каквото му хрумне и какви караници и безсмислени спорове ще се водят. Има много неща които биха нарушили добрия тон който се спазва тук. Форумите на Калдейта се славят като едни от най- потдържаните и чисти от пълни простащини и обиди в българското интернет пространство и ако цензорирането на определени изцепки е начинът да се постиге това аз бих го понесъл.

За тези на които не им изнася така в горния край на прозореца има едно хисче - натискат го и повече не зареждат тази страница!

След като даденият потребител се е съгласил с представените му правила(ако ги е прочел, а не е натиснал по инерция съгласен съм и толкова) значи той ги приема. Цензорирането на дадени постове и нетолерирането на определени теми и писания в постовете е начина да се прилагат тези правила.

Представи си каква анархия би настанала ако всеки си приказва каквото му хрумне и какви караници и безсмислени спорове ще се водят. Има много неща които биха нарушили добрия тон който се спазва тук. Форумите на Калдейта се славят като едни от най- потдържаните и чисти от пълни простащини и обиди в българското интернет пространство и ако цензорирането на определени изцепки е начинът да се постиге това аз бих го понесъл.

За тези на които не им изнася така в горния край на прозореца има едно хисче - натискат го и повече не зареждат тази страница!

Опасявам се, че вие не разбирате проблематиката на проблема и считам, че дискусията с вас ще бъде загуба на време!

По тази причина ще се лиша от избора да ви отговоря!

Редактирано от IMG (преглед на промените)

Опасявам се, че вие не разбирате проблематиката на проблема и считам, че дискусията с вас ще бъде загуба на време!

По тази причина ще се лиша от избора да ви отговоря!

Май ти не разбираш нещо - даването на кракове и серийни номера е незаконно и е равносилно на кражба в магазин. Калдата не желае да толерира каквито и да е незаконни постъпки, затова забранява и размяната на кракове. Дали това ти харесва или не, не е от значение - или се примиряваш, или не влизаш тук. Все пак тук не е публичен дом и не е задължително всички да останат доволни!

Ами..то зависи от скоростта на нета ти. Аз си ги качвам с нормалната ми скорост..нито по-бързо, нито по-бавно :snowballfight:

Идеята ми е, че щом сте се съгласили с тия правила, когато се регистрирате, не виждам, защо трябва да недоволствате. Както казах - щом не ви харесва, натискате "Не съм съгласен" и си намирате друг форум. Тук правилата са такива.

Прекрасно ви разбирам, но както казах това не е разрешение и аз се обосновах защо!

Ако към всеки процедирате така, това означава ли, че форума трябва да бъде лишен от юзъри, понеже аз не мисля, че в такъв случай бихте процедирали по този начин! Освен това тълкувате мнението ми погрешно...Аз не изразявам недоволство в случая, а отговарям на въпроса от темата: "Какво бихте променили в Kaldata.com?". Правилата на форума не забраняват да се пише по дадена тема, поправете ме ако греша!

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.