Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Коронавирус - масова истерия или реална опасност?

Featured Replies

преди 12 минути, haidukpikaso написа:

Изроди без маски или с лигавничета, майки с дечица пушат и пият децата играят около заведението...

Амеби тарикатски тъпи прости

Е какво да правят. Децата???

• Отговори 55,1k
  • Прегледи 2,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Не е удобен. Наблюдавайте и езика на тялото на Генерала- нервен и знае, че лъже. Пък Борисов- нищо не може да направи и нищо няма да отвори скоро. Освен да даде добавки на полицаите да ни страхуват по

• Мангъров : Има заповед в България да има 5000 болни до вторник!   От министерството на здравеопазването Заповед към РЗИ България : На 02.08.2022

• Просто не усеща дъното. Прави намеци, дава квалификации използва избирателно цитиране с единствената цел да създаде интрига и предизвика отсрещната страна към някои по-хапливи забележки. Ясен е, ясно

Публикувани изображения

преди 13 минути, acnekt написа:

Е какво да правят. Децата???

бе дреме ми кво да правят уродчетата да играят табла у тях

преди 23 минути, Hristo52 написа:

Че ти друго очакваш ли от българин? 

На мен не ми се пие биричка навън нали - уродите ще пият, ама ще затворят заведението щото подадох сигнал.

гадините те обсебили цялото заведение ама им свърши царството

преди 37 минути, haidukpikaso написа:

Изроди без маски или с лигавничета, майки с дечица пушат и пият децата играят около заведението...

Амеби тарикатски тъпи прости

Баба Дучка мрази всичко живо, освен няколко котки! Които пренасят вируси в пъти повече от всеки темерут. Класически психопат! Добре че е дребна и с кофти храносмилане, иначе щеше да яде хора...

преди 25 минути, haidukpikaso написа:

бе дреме ми кво да правят уродчетата да играят табла у тях

На мен не ми се пие биричка навън нали - уродите ще пият, ама ще затворят заведението щото подадох сигнал.

гадините те обсебили цялото заведение ама им свърши царството

Какви са тези приказки? Ццццц, ужас и то на деца. Децата искат да играят, какво да правят. Да ги вържеш ли? Те какво са виновни?

Аз от...почти 20 години работя при електромагнитни излъчвания на по-малко от метър и половина. 400 кHz  честота. …

В случая се говори за GHz (гигахерци), даже не MHz.
И че, поради бързото затихване на сигнала, се налага по-гъста мрежа от предаватели.

Аз съм погълнал тонове алуминий за 20 години, хаха… 

Значи - теб няма да те погребват, а ще те закарат за претопяване.
Никола Тесла казва: "Ако искате да разберете вселената, мислете за енергия и вибрация."

По-общо казано „Ако искате да разберете … нещо, мислете …”
Ама и мисленето … не е за всеки!
преди 2 часа, Радул написа:

Трогателен разказ. Чудя се защо тези хора са съгласни да се разкаже историята им, но са предпочели да останат анонимни? Аз лично бих настоявал да ми сложат и снимката дори. Все пак те са герои, не някакви престъпници. Не ли?

СССР вече го няма. Някои още не могат да свикнат с мисълта.  :D

https://m.youtube.com/watch?v=5nJ_ysWhqWg

И така - ще се затвори заведението от утре.

Екстра.

:min01:

преди 21 часа, karadzha написа:

КапитализЪмът е на повече от 400 години; соцът изкара по-малко от 100. Това обаче не значи, че той си е отишъл завинаги. Просто се разбра, че това е строят. Скоро ще има пак социализъм почти по цял свят, щем или не щем!

Мисълта беше, че капитализма се разпада реално след десетина години. Има големи кризи. Кой имал пари и се устроил, вече няма. Кой имал много  пари, има още повече. А който е бил мултимилионер, става милиардер. Това е смисълът, че капитализма се разпада. Поне за 85% от нас капитализма наистина се разпада. Ето, сега се бяхме устроили или повечето от нас, изведнъж ни гонят от работа или не ни плащат заплати. И както си живееш в капитализма, така изведнъж никъде не живееш, само между двата балкона. Добре, че бе соца, та да имаме  по два балкона, а не стаичка без балкон и с един килер. 

преди 1 час, jhoro написа:

В случая се говори за GHz (гигахерци), даже не MHz.
И че, поради бързото затихване на сигнала, се налага по-гъста мрежа от предаватели.

Напълно съм наясно с това, все пак дипломната ми работа в университета бе точно по тая тема - облъчватели за сателитни антени  при професор Христов от Варненския  Технически университет ;)  Той бе и единствения член в ЕКА навремето.  Относно бързото затихване на сигнала...да, повече предаватели, но там се спазват и норми за мощността.  Навремето ни учеха, че няма проблем един спътник да предава 100% сигнала си при всякакви метеоусловия, но има проблем с цената ;) Затова всичко се проктира на 99% да има сигнал през годината и само при лоши метеорологични условия да няма сигнал. Това не е недостатък на техниката, а икономия на мангизи ;)  Това е свързано и с тая 5G. Да, много къси вълни, но те даже и не проникват през човек ;)   Отделно, че в Европа доколкото четох, се избира честота максимум 26 GHz. Днес всеки рутер излъчва на 5GHz.  Това дето се говори за някакви космически честоти, не е вярно за Европа. 

преди 1 час, jhoro написа:

Значи - теб няма да те погребват, а ще те закарат за претопяване.

По принцип предпочитам да ме погребат, но знае ли човек днес.  Преди 2-3 години тук имаше случай с една старица, дето от 10 години някъде бе мъртва в апартамента си, сина и не я е потърсил никога и случайно я намират на дивана.  Стават и такива неща. 

преди 19 часа, skalata_73 написа:

Няма вирус бе, няма. Затуй само в САЩ вече на милион души кихат и пръцкат-от леката настинка.

Ама важното е стачки да има, да прайм революция.

Те на тоя вирус всяка седмица му приписват все по-чудотворни деяния.  Понеже с един прост вирус не можаха да убедят хората, вече измислиха, че всъщност хората дето умират от разни болести, не умират от тия болести, а те са предизвикани от вируса...така ако върви логиката, след 3 седмици ще ни препоръчат вече и чиповете.  Макар че те вече се опитаха да ни подготвят с приложенията за смартфон, които измислиха да ни следят официално. 

преди 6 часа, Mapuku написа:

Бойко ще си узаконява ли диктата?

Всички лидери ще го узаконят, сега им се е паднало ;) 

преди 5 часа, nikssi написа:

Добре, че и нашите са се сетили, хаха, че ни обраха добрите футболисти последните години. Но Лудогорец някак си прецаква нещата. 

преди 12 часа, acnekt написа:

Досега не се ли разбра, че това не е настинка. 
От настинка не се вдига температура и не се кашли и смъртността е много много малко. Ако въобще има. И не е толкова заразна, колкото примерно грип.

Питай коремния, той ще те светне за безсимптомните...какво повече да говорим, като в кюпа вече са всички - с температура, без температура, с кашлица, без кашлица, с хрема, без хрема...айде да се уточнят най-сетне какви са симптомите и ако симптомите са всичко, което правим и имаме, защо се занимаваме с глупости? 

И между другото, днес чета, че всъщност настинката е предизвиквана също от коронавирус. 

И нещо май забатачихме работата. уж целта бе да осигурим мед обслужване с тия мерки. Тогава защо през няколко часа ни плашат с поредните 10 заразени? Нали уж всички ще се заразим и според предни прогнози, това ще сме 70% от населението? Защо ни плашат? Човек почва вече да изпада в паника като чуе, че в 100 хилядния му град има двама заразени още! Нали от тия 100 000 според коремния ще се заразят 70 000? Защо ни ги четете тия статистики?

Днес всеки рутер излъчва на 5GHz.

Чак пък … „ВСЕКИ”???
Ако беше написал „почти всеки поддържа честота 5 GHz”!

По принцип предпочитам да ме погребат, но знае ли човек днес. 

Кога умра - отгоре ми хоро да играят, все ми е тая!
преди 1 час, Ъндъртейкър написа:

Защо ни плашат? Човек почва вече да изпада в паника като чуе, че в 100 хилядния му град има двама заразени още! Нали от тия 100 000 според коремния ще се заразят 70 000? Защо ни ги четете тия статистики?

Целта на занятието е всяване на паника, тъй като гледам. А статистиката е, и че се върши уж някаква работа.

преди 1 минута, jhoro написа:

Чак пък … „ВСЕКИ”???
Ако беше написал „почти всеки поддържа честота 5 GHz”!

Кога умра - отгоре ми хоро да играят, все ми е тая!

:) Стига да те намерят. 

Извинявам се, цитирах главния редактор на Калдата, хаха, че днес попаднах на интервю за Марица. Иначе си прав за 5-те GHz. Но така като гледам, дори непросветените се замислят за добър рутер, дето да им дава сигнал и във WC  или пред блока :P

Целта на занятието е всяване на паника, тъй като гледам. А статистиката е, и че се върши уж някаква работа.
Върши се де! Правят брифинги!
Ти самия - колко брифинга си направил?
преди 1 минута, karadzha написа:

Аз честно казано се чудя още за целта. Няма да е толкова просто, колкото го представяме. Има нещо друго.  Тоя вирус се обяви за опасен, още преди да има заразени след Китай. Някак си знаеха, че е опасен, вярвайки на една уж тоталитарна и комунистическа държава. Приеха всчико за истина, подхванаха го, въведоха термокамери и седмици нищо не откриха, после изведнъж както имаше взети мерки, заразата плъзна! Има нещо гнило в цялата работа и дано някога след години някой разкрие цялата истина!

преди 10 минути, karadzha написа:

хах как са се паникьосали - ходят без маски, пият бира около кръчмите, урудчетата и те беснеят из краката ти

паника било

живеят си живота амебите тарикатите

само аз ли още ходя с маска

преди 15 минути, haidukpikaso написа:

хах как са се паникьосали - ходят без маски, пият бира около кръчмите, урудчетата и те беснеят из краката ти

паника било

живеят си живота амебите тарикатите

:) То така и стават катастрофите. Натякват ни нещо, тия дето имаме съвест внимаваме, ония без съвест не и се блъскат, умират. Затова и си пият бирата. Сега си личат хората без съвест. Видиш ли такъв знай, че тоя не е наред, че тоя е причина за днешното състояние на държавата ни. да, според мен вируса и цялата ситуация си е голям фейк. Не че няма вирус, има. но не заслужава това внимание, което му отделяме. Тия, дето се разкарват насам натам и си пият бирата( аз също си я пия в къщи), са ония, дето утре, вдруги ден, по-вдругиден, ще погубят човек като Милен Цветков! Това е истината за тия, дето цитираш!

Вчера казах,че маска не искам и няма да нося. Но компенсирам с това, че ходя само до работа и не ходя никъде другаде. Причините са две - маска не нося или нося в краен случаи втората, че имам съвест, не искам да провокирам никого. Товаа е като да кажеш на християнин или мюсюлманин, че религията му е нула. Никога няма да го кажа. Може да го мисля, може да размишлявам, но никога няма да го кажа на тия хора!!!! Затова и не си правя труда да ходя по заведение, дето да си пия бирата! макар да съм от тия, дето смятат това за пълна простотия. Но честно кзано аз и преди 10 години съм смятал, че да говориш на 30 сантима от лицето на другия си е гадост, щото оня ти удушва пломбите, короните, мостовете и никак не е приятно!

ПП: Прибрах се около 23 часа от работа, меря си температурата - 36,8. След час 37. Сега я меря, 36.6. Изпих междувременно около галон бира и 150 грама ракия, сега мисля да продължа с ракията. Утре сутринта  със сигурност температурата ми ще е около 35.5-35,8 градуса. Но това е лудост - да правиш неща, само защото коремен хирург  се появява всеки ден и те плаши. Само защото всеки ден четеш, как тоя вирус засяга бъбреци, 30% имали тромби и какво ли не.  И сакън да не те заболи областта около бъбрека или да се сетиш, че преди 30 години са ти точили 15 минути кръв, щото била гъста. Така беше, двама минаха, на мен ми точат, щото кръвта ми била хубава. Ама бавно тече, гъста...като маджун :P

преди 5 часа, Hristo52 написа:

Ти верно не си сам.  Ходи да те прегледа психиатър. Защото пишеш абсолютна глупост! Кога така си купиш редовно пистолет ела се обади!  Така се купува бойно оръжие. Верно не си добре!

Що не кажеш същото на черниятерминал :)  и той говореше за спортните магазини и много още неща.

А аз говоря за въздушни пушки и пистолети. Така че, не ти прави чест на фуражката , която отдавна си опетнил, да проявяваш толквоа детински заяжданици.

По темата и специално за мангъровците :

https://faktor.bg/bg/articles/novini-balgariya-zashto-mangarov-iska-balgari-da-stane-sinonim-na-kolektivni-samoubiytsi

преди 1 час, Ъндъртейкър написа:

дори непросветените се замислят за добър рутер, дето да им дава сигнал и във WC  или пред блока

Откъдето да четат конспирации за 5Г-то :) 

преди 14 часа, Реджеп Иведик написа:

Ся медиите на Дебелян Пеевски му лъскат бастуна

Ма Николов как да те разбере, като той от тях се информира

Ако още не си го разбрал - няма независима медия!

И е много по-лесно да отсееш истината чрез съпоставяне на информацията от няколко такава, за които знаеш, чий интереси защитават, от такива за които не знаеш какви скрити зависимости имат.

Ето, ти примерно, може би се оказа проводник на интересите на оръжейното лоби в САЩ без дори да предполагаш(не вярвам да имаш акции в подобни компании, но знае ли човек).

Милиони, милиони хора останали без работа......:speak:

може, ама в САЩ........ в България до момента 38 000.

https://www.24chasa.bg/novini/article/8513795

преди 17 часа, Реджеп Иведик написа:

Ами съгласно последните статистически данни на топ вирусолозите на САЩ смъртността от ковид 19 е 0.03 %

Малко си объркал нулите, но....... за теб е нормално.

https://www.24chasa.bg/novini/article/8513677

преди 10 минути, M.Николов написа:

Милиони, милиони хора останали без работа......:speak:

Работа има .... няма кой да плаща ... В момента повечето хора живеят на кредит. Почнаха да раздават безлихвени кредити даже, а за моите спестявания, хм ... плащам си за да могат да го раздават. Това ли е демокрация, а?!

Не вируса е опасен, но тези които ни "връщат" са опасни.

Да сме живи и здрави. Остават само още, само, три години ... После ще видим какъв нов вид биологична заплаха ще измислят ...   

преди 3 часа, miro20 написа:

Що не кажеш същото на черниятерминал :)  и той говореше за спортните магазини и много още неща.

...

Що да ми го казва? Човека е разбрал, че аз не говоря за в България... А за в САЩ, където е съвсем в реда на нещата да идеш до спортния магазин или до оръжейната изложeние и да си купиш стрелково оръжие... Какво има да ми казва на мене?

Сложиха ни намордниците, натикаха ни под домашен арест и по концлагерите.

Какво ни остава освен да пеем бойни песни и да се зъбим на тирана ?

Проф. Даниел Вълчев: Нe остана багер, с който премиерът Борисов да не се е снимал

Автор: бТВ

П.П. Ако някой е пропуснал да гледа интервюто.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.