Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Коронавирус - масова истерия или реална опасност?

Featured Replies

Отпада задължителното носене на маски на открито

Честито, въпреки че имам чувството, че пак ще ги направят задължителни.

• Отговори 55,1k
  • Прегледи 2,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Не е удобен. Наблюдавайте и езика на тялото на Генерала- нервен и знае, че лъже. Пък Борисов- нищо не може да направи и нищо няма да отвори скоро. Освен да даде добавки на полицаите да ни страхуват по

• Мангъров : Има заповед в България да има 5000 болни до вторник!   От министерството на здравеопазването Заповед към РЗИ България : На 02.08.2022

• Просто не усеща дъното. Прави намеци, дава квалификации използва избирателно цитиране с единствената цел да създаде интрига и предизвика отсрещната страна към някои по-хапливи забележки. Ясен е, ясно

Публикувани изображения

преди 1 минута, _ramus_ написа:

Не разбрах нищо за КПП-тата по обл. градове.

Ами що се зъбиш тогаз ?

Да ги махат и туйто. Веднага да ги махат !!!

преди 1 минута, Мойра написа:

Честито, въпреки че имам чувството, че пак ще ги направят задължителни.

Ако искаме да се отмени карцера и концлагерите, не трябва да им даваме да дишат !

преди 2 минути, Реджеп Иведик написа:

Да ги махат и туйто. Веднага да ги махат !!!

нали се сещаш че ще трябва да тръгнеш към Пловдив - при това положение. Това беше единственото твое условие за състезанието по тичане. Таман отвориха и гребния канал вече... :) Подготвил съм отваряне на специална тема - за състезанието. Доведи си секундант и свидетели. Ако искаш - форумния тракийски отворко да се цани за съдия. Снимков материал, трекери, часовници - всичко е подготвено. Айде давай дата, че ще дойде време на морски приключения. 

преди 4 минути, Радул написа:

Не го ли усети бе?

не четеш ли бе. що въобще питаш като не четеш. Лаладжия! :)

току-що, _ramus_ написа:

нали се сещаш че ще трябва да тръгнеш към Пловдив - при това положение. Това беше единственото твое условие за състезанието по тичане. Таман отвориха и гребния канал вече... :)

не четеш ли бе. що въобще питаш като не четеш. Лаладжия! :)

Ти отговори "да" или "не" никога ли не ползваш?

Това беше единственото твое условие за състезанието по тичане

Това беше твоето условие, което приех за да ти натрия носа.

Нямам нищо против и в Провадия да се надбягваме.

току-що, Радул написа:

по-простичките хора ги ползват. На тях и въпросите им все това "изискват". Ама какво да се споменава че още не знаеш колко светофари има от пощата в Тракия, до Окръжна б-ца.

преди 2 минути, Радул написа:

Страда от синдрома на неразбрания. Затуй се оплита в километрични словоизлияния.

преди 7 минути, Реджеп Иведик написа:

Това беше твоето условие, което приех за да ти натрия носа.

да де - да не се повтаряме. Условието е прието официално - айде да трием носове вече, ама не с плямпане на повторителни фразички.

Дата се чака вече, да ти напомня. Като дадеш дата ще пиша за организацията, след като ми пишеш за подробностите по самото ти идване.

Всичко е открито и публично - на всеобщ показ.

преди 5 минути, _ramus_ написа:

айде да трием носове вече, ама не с плямпане

Ако бързаш, ти трябва да дойдеш, щото ти си в концлагера. Ако те върнат, карал си до края на града. Много важно. Мен ако ме върнат, съм блъскал на акерня до Пловдив.

Като ви падне КПП то ще кажа някоя близка дата. 

току-що, Реджеп Иведик написа:

Като ви падне КПП то ще кажа някоя близка дата. 

а така, тва е приказка. Все повече наближава. :)

преди 31 минути, B3M2W0 написа:

Последната ми длъжност (като шифровчик) беше помощник началник щаб по специални връзки на Втора армия. Това мога да го удостоверя с военната си книжка.

Интересно. Значи си бил проверяван от комунистите и ДС. Значи ?! 

а така, тва е приказка. Все повече наближава. :)

Дай боже. Не само заради кушията. Трябва да се отпразнува. Който падне черпи

преди 17 минути, Радул написа:

Който не е способен да даде отговор - се изказва двусмислено. Има един особен род невежи и злобни индивиди, на които им доставя удоволствие да подрязват крилцата на другите, понеже самите те са безкрили.

преди 15 минути, _ramus_ написа:

по-простичките хора ги ползват. На тях и въпросите им все това "изискват". Ама какво да се споменава че още не знаеш колко светофари има от пощата в Тракия, до Окръжна б-ца.

не съм ги броил, но 8 или 9 са по най- прекия път

Забрани се премахват, заразените се увеличават,  "софиянци" пак хукнаха да си ходят, предполагам, че и в други градове е така...Не хващам логиката!?

Дрончетата как работят. Пък иначе- честито  вече може да се ходи в парковете

https://www.abc.net.au/news/2020-05-01/new-surveillance-technology-could-beat-coronavirus-but-at-a-cost/12201552?fbclid=IwAR2xmAP2TpEuowwV_2V78WLnEGQhXPhW0aHgIUTRKUuTnfotCWaptatsA9A

преди 2 минути, Kiddo69 написа:

Линка не ти работи

преди 11 минути, barbuncela написа:

Забрани се премахват, заразените се увеличават,  "софиянци" пак хукнаха да си ходят, предполагам, че и в други градове е така...Не хващам логиката!?

Просто видяха, че нищо страшно не се случва. Болниците са празни. Няма купища чували с трупове. А недоволството расте и ще ги помете.

преди 14 минути, barbuncela написа:

Логиката за мен е че сега са недовони от мерките, и ето без мерки и всеки да се спасява който както намери за добре. Заболелите ще продължат да се увеличават и да се поддържа нивото каквото е в момента до на есен, а след това втора вълна пък да видим. Не са малко тези като Реджепа дето ореваха орталъка зареди мерките които пък са за да се запазят максимално много животи, но пък на кого ли му пука. Маските им пречат, КПП им пречат, дистанцията им пречи, но вируса не! 

Като чета тази заповед, виждам, че премахва маските само за сам човек на открито.

Тоест, на практика не ги премахва кой знае колко.

преди 7 минути, baitexpo написа:

Просто видяха, че нищо страшно не се случва. Болниците са празни. Няма купища чували с трупове. А недоволството расте и ще ги помете.

Добре, но какво трябва да се стане каквото е в САЩ или в Италия, Испания че да се вземат мерки, малко ще е късно мисля, ако това се случи. 

преди 4 минути, FusE написа:

Добре, но какво трябва да се стане каквото е в САЩ или в Италия, Испания че да се вземат мерки, малко ще е късно мисля, ако това се случи. 

Ами като решават пожарникар, коремен хирург и счетоводител (здр. министър) , така ще е! Да видим...

преди 2 минути, FusE написа:

Логиката за мен е че сега са недовони от мерките, и ето без мерки и всеки да се спасява който както намери за добре. Заболелите ще продължат да се увеличават и да се поддържа нивото каквото е в момента до на есен, а след това втора вълна пък да видим. Не са малко тези като Реджепа дето ореваха орталъка зареди мерките които пък са за да се запазят максимално много животи, но пък на кого ли му пука. Маските им пречат, КПП им пречат, дистанцията им пречи, но вируса не! 

А на тези дето им е толкоз отговорно, за мен пука ли им? За хората дето останаха без работа и доходи, пука ли им? Ще издържите, викат. Ми да, ще издържим. Пък ако не издържим ще се гътнем, ама за нас няма да говорят по някакви безсмилени брифинги. Ма то по тая логика същото се отнася и за болните. Ще издържат, а ако не издържат ще се гътнат.  Не е хуабво да се вменява отговорност и вина само на едната страна.

току-що, barbuncela написа:

Ами като решават пожарникар, коремен хирург и счетоводител (здр. министър) , така ще е! Да видим...

Който и да решава народа ни не иска да има ред, харесва си ни анархията и дори най малки наченки на ред да се появят се започва рев. 

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.