Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Коронавирус - масова истерия или реална опасност?

Featured Replies

преди 7 часа, Велена написа:

Оставам с впечатлението, че има една група хора на която, като че ли много им се иска кризата да е истинска, да продължи колкото се може по дълго и да повлече , колкото е възможно повече народ /фирми/ в бездната, за да имат и те оправдание за собствената си несрета. За другите държави не знам, но при нас - много се страхувам, че тия които оцелеят от корана вируса ще се превърнат в гробари на умиращите от глад и следващата зима и от студ. И мога да се обзаложа, че това ще са същите ония хора, miro20, които така жертвоготовно браниш. Всички цени ще скочат - включително и на лекарства. Пенсиите НЕ. И дървата за огрев - пенсиите НЕ и т.н и т.н. Ще им се прииска да бяха умрели! Тежко им и горко!

Аз искрено се надявам да е масова истерия и по скоро всички да се освестят и да приключи.

Вече имаме примери на колабирали здравни системи и невъзможност да поемат всички бони.Кажи си съмненията на тях. Не на мен.

• Отговори 55,5k
  • Прегледи 2,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Не е удобен. Наблюдавайте и езика на тялото на Генерала- нервен и знае, че лъже. Пък Борисов- нищо не може да направи и нищо няма да отвори скоро. Освен да даде добавки на полицаите да ни страхуват по

• Мангъров : Има заповед в България да има 5000 болни до вторник!   От министерството на здравеопазването Заповед към РЗИ България : На 02.08.2022

• Просто не усеща дъното. Прави намеци, дава квалификации използва избирателно цитиране с единствената цел да създаде интрига и предизвика отсрещната страна към някои по-хапливи забележки. Ясен е, ясно

Публикувани изображения

преди 6 часа, Димитър 59 написа:

Ти си много голям оптимист.Предишната финансова криза от 2008, беше повече от една година.Тази я очакват в пъти по-страшна.

4 до 6 месеца ще е свободното падане. След това вече ще може да се нарече криза.

преди 35 минути, miro20 написа:

Вече имаме примери на колабирали здравни системи и невъзможност да поемат всички бони.Кажи си съмненията на тях. Не на мен.

Не. Просто се видя какво представляват здравните системи в мафиотските държави.

Верно ли не можеш да видиш какво ще стане!? Няма да е 4-6 месеца, а 40-60.

И да ти отговоря предварително - времето ще покаже.

преди 4 минути, _Belial_ написа:

Не. Просто се видя какво представляват здравните системи в мафиотските държави.

Които въпреки доброто си ниво, се сринаха.

току-що, miro20 написа:

Които въпреки доброто си ниво, се сринаха.

Нивото им беше същото каквото е сега и каквото ще е за в бъдеще докато управлява мафията- нулево!

преди 5 минути, _Belial_ написа:

4 до 6 месеца ще е свободното падане. След това вече ще може да се нарече криза.

Това да го прочете оптимиста Рамус,защото твърдеше че след точно толкова време ще се оправи безработицата.

току-що, Димитър 59 написа:

Това да го прочете оптимиста Рамус,защото твърдеше че след точно толкова време ще се оправи безработицата.

Тя безработицата у нас никога не е свършвала. Имаше липса на кадри в последно време, но това си вървеше и с висока безработица. Която леко поспадна, щото всички отидоха да работят в чужбина. Сега обаче работенето в чужбина рязко ще се затрудни и безработицата ще е брутална.

Рамус го остави да си се рее в облаците. Кат му огладнее гз друга песен ще запее.

Лукашенко: Няма никаква катастрофа, СЗО да дойде в Беларус за оценка

https://m.fakti.bg/world/463259-lukashenko-nama-nikakva-katastrofa-szo-da-doide-v-belarus-za-ocenka?fbclid=IwAR3ZgksiYOsO9K9pS2dOAXv_6VwlhpuIuwPgiou1k_pQRxsw57x7IMCw7i4

Браво! Ей тва е отговорен човек!

преди 32 минути, _Belial_ написа:

Тя безработицата у нас никога не е свършвала. Имаше липса на кадри в последно време, но това си вървеше и с висока безработица. Която леко поспадна, щото всички отидоха да работят в чужбина. Сега обаче работенето в чужбина рязко ще се затрудни и безработицата ще е брутална.

Рамус го остави да си се рее в облаците. Кат му огладнее гз друга песен ще запее.

Лукашенко: Няма никаква катастрофа, СЗО да дойде в Беларус за оценка

https://m.fakti.bg/world/463259-lukashenko-nama-nikakva-katastrofa-szo-da-doide-v-belarus-za-ocenka?fbclid=IwAR3ZgksiYOsO9K9pS2dOAXv_6VwlhpuIuwPgiou1k_pQRxsw57x7IMCw7i4

Браво! Ей тва е отговорен човек!

Според нашите апокалиптуси и Геерал Бостанджиев, Шведите, Беларусите и Бразилците дося да са измрели половината. Пък те нищо им няма.

Що тъй ве другарю Бостанджиев ?

На кого се продаде за 30 сребърника ?

:offtopic_s:

То се вижда, че веч е offf ... :) 

TyL

Някои да анализира онова де мой да обясни ... :) 

преди 1 час, miro20 написа:

Вече имаме примери на колабирали здравни системи

Да и 50 % смъртност. И планини от ковчези, ако те питаме тебе. Генерал Бостанджийски да не ти копае на лозето ?

А, спри да лъжеш. Нито в Беларус, нито в Бразилия, нито в Швеция са колабирали. 

Аз не ги знам на какво се надяват апокалиптусите.

Ама ако не отменят домашния арест до 2 седмици, има голяма вероятност лъвът да скъса синджиря

преди 27 минути, Реджеп Иведик написа:

Да и 50 % смъртност. И планини от ковчези, ако те питаме тебе. Генерал Бостанджийски да не ти копае на лозето ?

https://www.bbc.com/news/world-us-canada-52241221

преди 21 минути, ncl написа:

Не знам за вас, но сега отивам да се напия и Бог да е на помощ на всичките, ако ме хванат когато съм в течение...

Judas Priest-Breaking the Law (Lyrics) - YouTube

Алкохолът помага в умерени количества – 50-100 гр. Аз не съм виждал българин, който може да пие толкова малко!:D

преди 23 минути, Реджеп Иведик написа:

Ама ако не отменят домашния арест до 2 седмици, има голяма вероятност лъвът да скъса синджиря

Не знам за лъва, но от днес вече ходя без маска.

Караджа, наздраве. :beer:

преди 4 минути, XEPO-1 написа:

Mхм. Пак кадри от някакво учение. А болниците празни.

Малко майтап:

преди 24 минути, Реджеп Иведик написа:

Че то вече има ли някой да си седи в къщи? Остана само кръчмите да отворят.

Цял живот да живея сред тоз народ и все да не вярвам, че е абдал до абдала и бунак до бунака - имах си аз да стане държава от туй племе изпростелото.

преди 1 час, _Belial_ написа:

Нивото им беше същото каквото е сега и каквото ще е за в бъдеще докато управлява мафията- нулево!

Нямам нищо против да критикуваш която си искаш здравна система,то идеална няма никъде, но тези в "злия Запад" са едни от най добрите.

Помедитирай над това къде ходят да се лекуват и от "матушката" , и в цял свят. Също и кой колко заделя за здравеопазване.

И после ела да ми говориш за "нулево" :) 

преди 1 час, Реджеп Иведик написа:

Цитирай ме де за тези 50 % ? Ясо ти казах - "спекулация" . И ти захапа като шаранче :) 

Относно Беларус и Лукашенко... по назад дадох примера с една рускиня дето описваше почти по дни болестта си .

Да, тя е боледуваЛА едно време , имаЛА е проблеми, но това не оправдава че усложненията, и то за дни и часове се случват заради коронавируса.

Та... сега за друго споменавам и повтарям примера - За това че първоначално са я обявили за отрицателна за вируса, и че е починала от пневмония.

След публикуване и раздухване на споделяното в социалните мрежи , където казва че е положителен теста, от болницата с е  поправят и се коригират.

Ако не бе си чатила , нямаше да бъде в статистиката.

Та ... така и за Беларус и Батьката :) 

преди 2 минути, miro20 написа:

Нямам нищо против да критикуваш която си искаш здравна система,то идеална няма никъде, но тези в "злия Запад" са едни от най добрите.

Само в Германия. Другите са като нашата. Ние тука здравеопазване и армия нямаме, ама професори и генерали дал Бог.

преди 16 минути, FusE написа:

Бтв влезе в отделението където се лекуват  болни от коронавирус. 

https://btvnovinite.bg/bulgaria/ekip-na-btv-vleze-v-otdelenie-kadeto-lekuvat-bolni-ot-koronavirus.html

Tи да видиш! Хората не ги пускат да излизат от къщи, щото е суперопасно, у нас телевизията е в отделението с най- тежко болни! Мдааа, народа малко се поотпусна и има нужда от сплашване.

преди 25 минути, _Belial_ написа:

Tи да видиш! Хората не ги пускат да излизат от къщи, щото е суперопасно, у нас телевизията е в отделението с най- тежко болни! Мдааа, народа малко се поотпусна и има нужда от сплашване.

Бяха защитени, гледах репортажа в новините от 19-00ч.

преди 2 минути, FusE написа:

Бяха защитени, гледах репортажа в новините от 19-00ч.

Оставаше и да не са.

преди 2 часа, ncl написа:

ако ме хванат когато съм в течение...

че толкова ли "течеш".

Имаше една песен на Калоянчев. Панта РЕЙ. Ще цитирам само началото... :

"морето тече - тече, тече. Под мен тече - тече, тече"... Много течения, много нещо. 😁

Ма и личните мантри не спират да се повтарят - ей така, за по-интересно. Кое му е интересното в папагаленето, не мога да разбера.

На същия почин - и други мантри се повтарят:

https://webcafe.bg/analiz/lazhite-na-ruskata-propaganda-za-koronavirusa.html

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.