Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Коронавирус - масова истерия или реална опасност?

Featured Replies

току-що, Myanmar написа:

Ама да не си малко дете, че някой да те успокоява и дундурка!??

Абе остави ме какъв съм аз

Извинявай отивам да сера от страх

преди 1 минута, _Belial_ написа:

Тва е Кронос бе, на Зевс баща му. :D

Такъв ще бъда докато не те видя на живо!

• Отговори 55,5k
  • Прегледи 2,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Не е удобен. Наблюдавайте и езика на тялото на Генерала- нервен и знае, че лъже. Пък Борисов- нищо не може да направи и нищо няма да отвори скоро. Освен да даде добавки на полицаите да ни страхуват по

• Мангъров : Има заповед в България да има 5000 болни до вторник!   От министерството на здравеопазването Заповед към РЗИ България : На 02.08.2022

• Просто не усеща дъното. Прави намеци, дава квалификации използва избирателно цитиране с единствената цел да създаде интрига и предизвика отсрещната страна към някои по-хапливи забележки. Ясен е, ясно

Публикувани изображения

Не знам защо се допускат хора, в очевидно неадекватно състояние. Ма, то цял кризисен щаб е в неадекватно състояние, та един юзър в калдата... голяма работа.

преди 6 минути, Без умствен капацитет написа:

Това е силно манипулативно. Първо, ако се заразиш с коронавирус, най-вероятното нещо е да си добре и да нямаш здравословни проблеми. Определено не е равносилно на това да ти се взриви в огън главата и тялото ти да се овъгли.

Второ, това май никой не го осъзнава, но ще го кажа така: Колко от вас НЕ СА боледували от грип? А защо си въобразявате, че поредния респираторен вирус ще ви избегне? Въпрос на време е 100% от нас да го изкарат, да придобият естествен имунитет срещу него и живота да продължи, както е било и досега.

преди 2 минути, Myanmar написа:

Второ, това май никой не го осъзнава, но ще го кажа така: Колко от вас НЕ СА боледували от грип? А защо си въобразявате, че поредния респираторен вирус ще ви избегне? Въпрос на време е 100% от нас да го изкарат, да придобият естествен имунитет срещу него и живота да продължи, както е било и досега.

И аз не знам някой да се е разминал с грипа, пък е пълно с противогрипни ваксини.

преди 4 минути, _Belial_ написа:

Не знам защо се допускат хора, в очевидно неадекватно състояние. Ма, то цял кризисен щаб е в неадекватно състояние, та един юзър в калдата... голяма работа.

Защото съм помогнал на повече хора със знанията си от теб!

Ама нали ти си тук вече

Баси, хора, съвсем избръмчахте. Я си налейте по една ваксина, нарежете си едно доматче и се усмихнете. Вместо от КОВИД да не се тръшнем всички от нервобол.

преди 1 минута, Мальчик Бананан написа:

Баси, хора, съвсем избръмчахте. Я си налейте по една ваксина, нарежете си едно доматче и се усмихнете. Вместо от КОВИД да не се тръшнем всички от нервобол.

Аз отдавна не пия!

Ковид няма!

Лека вечер от мен Мето

преди 7 минути, Мальчик Бананан написа:

Недей, че колегата кат гледам се е преваксинирал... за пореден път.

преди 34 минути, Мальчик Бананан написа:

Че те трябва да са някакви ходещи епидемични бомби. Ми не са.

Review of bacterial and viral zoonotic infections transmitted by dogs

Това са малка, много малка част от заразите опасни за човека, има много други,  и вируси, и бактерии и паразити и каквото се сетиш, които живеят и се разпространяват и от кучетата. Не ми се занимава да давам линкове към по-обширни материали, че са леко встрани от темата, която е специфично за коронавируса. Не всички зарази са такива, които предизвикват епидемии, заради самата си същност и начин на предаване. Което не значи, че няма и такива сред тях.

преди 12 минути, URIEL написа:

Защото съм помогнал на повече хора със знанията си от теб!

Ама нали ти си тук вече

Значи би трябвало да си най- малко милионер. А неотдавна се кахъреше за някакви 10 000... Ама аз ти вярвам де.

току-що, _Belial_ написа:

Недей, че колегата кат гледам се е преваксинирал... за пореден път.

Да с пепси!

За пореден път си мълчи!

току-що, _Belial_ написа:

Значи би трябвало да си най- малко милионер. А неотдавна се кахъреше за някакви 10 000... Ама аз ти вярвам де.

Бъркаш ме с някого!

Хаус не съм аз!

Ксанакс да

Нямам пари и това няма общо с темата

10 000 не съм виждал

преди 5 минути, URIEL написа:

Да с пепси!

За пореден път си мълчи!

Ти нямаше ли да ходиш някъде?

току-що, skalata_73 написа:

Статистика от последните 5 минути в страната.

Починали от коронавирус - 0

Починали от побои във форуми - няколко.

Ами аз не искам да почине никой

Искам хората да са отговорни!

Мен лично още никой не ме е бил

Ама живеем в демократична страна и всеки е добре дошъл!

преди 9 минути, Без умствен капацитет написа:

ако бе оръжие, смъртноста щеше да е 80% а не 3%

снощи се засили какво искаш по 500 бройки за една нощ в една страна.

преди 1 час, _Belial_ написа:

Добре де, ти като вярваш на тия статистики и информации, поне един заразен с коронавирус видя ли? Някъде, където и да е. По телевизията, в нета... Някой да е взел интервю с излекуван? Как така сульо и пульо се пукат от изказвания и анализи, и рисуване на апокалиптични картини, а за 4 месеца кьорав болен не видяхме. Бас хващам, че който и да попиташ НЕ познава болни с корона.

Да видях снощи по бтв бяха самозаснели се болни като описват през какво са минали. 

преди 1 минута, Pifi Pedolino написа:

снощи се засили какво искаш по 500 бройки за една нощ в една страна.

да го докара като при чумата

преди 2 часа, Myanmar написа:

Всъщност това прави някак очаквано следното: Всеки пети е заразен с опасна инфекция без да подозира

Да, паразити има всеки човек. Някои по опасни. Забелязал съм обаче че редовния прием на домашен алкохол рязко намалява средата за виреене на такива.

Затова а и дори само с профилактична цел се препоръчва поне веднъж в годината човек / а и трезвениците най вече/ да преминат няколко дена на  зентел, андазол и подобни препаратчета .

За коронавируса ми направи впечатление интервюто на Домуса по собствената му теелвизия.

- Че първите тестове на него и жена му, които са направили след като се почувствали симптомите...  са били отрицателни. Чак после , след седмица май са влезли пак в болница и тестовете вече показали положителен.

Изводите са че.. много хора преминали тестове, може да се окажат пак носители. И че хора, коит омогат и да не проявят симпоми въобще или да го изкарат на крак , могат да са преносители без да знаят дори.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.