Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Коронавирус - масова истерия или реална опасност?

Featured Replies

Пак да повторя за галошите

Мия си гъзъ и не палзвам хартия

Има вирус и хората умират!

• Отговори 55,5k
  • Прегледи 2,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Не е удобен. Наблюдавайте и езика на тялото на Генерала- нервен и знае, че лъже. Пък Борисов- нищо не може да направи и нищо няма да отвори скоро. Освен да даде добавки на полицаите да ни страхуват по

• Мангъров : Има заповед в България да има 5000 болни до вторник!   От министерството на здравеопазването Заповед към РЗИ България : На 02.08.2022

• Просто не усеща дъното. Прави намеци, дава квалификации използва избирателно цитиране с единствената цел да създаде интрига и предизвика отсрещната страна към някои по-хапливи забележки. Ясен е, ясно

Публикувани изображения

преди 15 минути, URIEL написа:

Ще те сложа на х@я си ако ти преча

Така повече ще пречиш. :) 

Нищо, не разбрах какво размахваш ...я си :)  фетиш нещо ?

преди 1 час, Без умствен капацитет написа:

а къде е мухала

преди 1 час, URIEL написа:

Аз познавам такъв!

:offtopic_s:

Защо не се заяждате или водите спора на лично? URIEL излагаш се отново, казах ти го и предния път преди няколко дни в темата за общи приказки, контролирай се! 

Извинявам се за офтопика на всички! 

току-що, miro20 написа:

Нищо, не разбрах какво размахваш ...я си :)  фетиш нещо ?

Ами аз не те видях да пишеш нещо смислено тук!

Тя темата е такава принципно!

Трябва да се преименува на как да се пазим от вируса

преди 1 минута, FusE написа:

:offtopic_s:

Защо не се заяждате или водите спора на лично? URIEL излагаш се отново, казах ти го и предния път преди няколко дни в темата за общи приказки, контролирай се! 

Извинявам се за офтопика на всички! 

Добре! С кое се изложих?

Дай пример и ще спра да се излагам

преди 24 минути, Без умствен капацитет написа:

ако бе оръжие, смъртноста щеше да е 80% а не 3%

Има оръжия с различно предназначение . Това е политико-икономическо ........ Навярно не си забелязал какво в същност се случва в света напоследък....(виж в съответните теми).:nono:

....българското оръжие срещу грипа примерно , е ракия ....:lol6:

преди 16 часа, Sleda написа:

Трети ден ме дращи леко гърлото. Не ме боли. Мисля, че не си внушавам. Ще чакам до петия ден, да видя какво ще стане.   :shock11:.

Я внимавай! Ден четвърти, ужас, започнах да кашлям раздиращо   :shock11:. Днес Нямам температура.

Ще докладвам как се развива болестта по нататък. Нямам намерение, за сега, да ходя по доктори или да се тествам.

Работя от вкъщи, така че съм се изолирала. Лошото е, че като говоря по телефона кашлицата ми се засилва.

преди 12 минути, FusE написа:

Да видях снощи по бтв бяха самозаснели се болни като описват през какво са минали. 

Не съм ги видял. Те от обявените случаи ли бяха?

Лично ще се извиня на всеки

Къде се изложих?

Който има проблем с алкохола да не го прехвърля на мен!

Баща ми почина от това!

Имайте малко уважение!

Някой умирал ли ти е в ръцете?

Когато видиш баща си да се дави в кръвта си тогава ми говори че няма да се насереш когато умираш!

преди 9 минути, URIEL написа:

Добре! С кое се изложих?

Дай пример и ще спра да се излагам

Излагаш се с обидите към други от форума, със самоизтъкването си, с това да си разчистиш сметките с някой лично, не е мъжко това, не и по начина който го правиш. Мъжко е да защитаваш тезата си с факти и цифри, не по нападателен метод който си избрал. 

Изроди сте и не ми говори за излагане

Пазя майка си! Страх ме е и ще се насера ако тя умре

преди 16 минути, _Belial_ написа:

Не съм ги видял. Те от обявените случаи ли бяха?

Не бяха от страната ни, ще те подведа ако цитирам от коя държава бяха, като цяло не е добра идея да се показват такива хора защото обшеството е достатъчно стресирано и малко трябва съвсем да психяса. 

преди 1 минута, FusE написа:

Излагаш се с обидите към други от форума, със самоизтъкването си, с това да си разчистиш сметките с някой лично, не е мъжко това, не и по начина който го правиш. Мъжко е да защитаваш тезата си с факти и цифри, не по нападателен метод който си избрал. 

Добре!

Да кажа че ония галош Миан боклук не става

преди 2 минути, URIEL написа:

Пазя майка си! Страх ме е и ще се насера ако тя умре

Всички сме така, няма човек който да желае лошо на негов близък човек. Не знам към мен ли беше насочен долу цитата, не помня да съм те убидил или да съм заслужил подобна квалификация с нещо. 

преди 4 минути, URIEL написа:

Изроди сте и не ми говори за излагане

преди 2 минути, FusE написа:

Не бяха от страната ни, ще те подведа ако цитирам от коя държава бяха, като цяло не е добра идея да се показват такива хора защото обшеството е достатъчно стресирано и малко трябва съвсем да психяса. 

Мммм... не всеки се е паникьосал. Аз бих искал да видя такива, за да съм сигурен че има.

току-що, FusE написа:

Всички сме така, няма човек който да желае лошо на негов близък човек. Не знам към мен ли беше насочен долу цитата, не помня да съм те убидил или да съм заслужил подобна квалификация с нещо. 

Да ти се отчитам ли?

Това не му е тук мястото , но е свързано с корона вируса...:

преди 28 минути, URIEL написа:

Ами аз не те видях да пишеш нещо смислено тук!

Споделих интервюто на Домуса и коментирах някои аспекти за тестването  на вируса.

Кое не е смислено ?

Реципрочно, не разбрах, какво общо има .....я ти спрямо темата ?  :)

Още по темата... Когато акъла ти е още цоциалистически и първа работа е да криеш :

https://www.mediapool.bg/lazhe-li-rusiya-za-realniya-broi-zarazeni-ot-covid-19-news304885.html?fbclid=IwAR0Xt9lOqjggceyS9ASvkEp1SYk7ZcpfESLibwPPRP3Vo5IFaFI5kMR4phY

Вируса си вирус... ама подхода и методите им - стандартни . :) 

Затова и подписа ми е такъв. :) 

преди 2 минути, URIEL написа:

Тук не уважавате живота!

Не е конкретно към тебе но едно търсене в мрежата 

https://www.investor.bg/ikonomika-i-politika/332/a/d-r-nenkov-zdravnata-reforma-ne-moje-da-mine-bez-zatvariane-na-bolnici-149794/

https://www.dnes.bg/health/2019/12/16/prof-gencho-nachev-da-se-zatvoriat-120-130-bolnici.433114

http://old.segabg.com/article.php?id=124111

Същевременно вече https://www.dnes.bg/obshtestvo/2020/03/19/sluchaite-na-covid-19-u-nas-veche-minaha-100-jertvite-sa-tri.442835

Само питам някой ще потърси ли отговорност на тези , които са виновни за състоянието на здравеопазването в България и ако да КОГА , ако не ЗАЩО ? 

Какъв ще е извода след като премине епидемията, защото такава има и какво ще прави опосканата ни държава с армия гладни хора ако това безхаберие на държавата към бизнеса продължи? Ще има ли преформатиране на ценностите и в каква посока ще са?

Ясно е,че ще преболедува от тази зараза поне 70 % от население , а после дали ще задаваме въпроси или пак ще дрънкаме оръжие вместо да мислим за здравето и това какво ще оставим след себе си. 

преди 43 минути, Без умствен капацитет написа:

да го докара като при чумата

Това е програмен вирус който има за цел да острани старите болните и непотребните на Земята.Както виждаш вируса не е балък действа точно там където трябва.

преди 58 минути, Без умствен капацитет написа:

ако бе оръжие, смъртноста щеше да е 80% а не 3%

Дори и да е правено като такова, не мисля, че е толкова просто. Като оръжие беше заклеймен и СПИН-а. От заушка може да останеш стерилен, което си е много добър резултат за едно добро оръжие. Но в наши дни, ако една нация иска превъзходство, тя го постига чрез производство и развитие. Силните икономики налагат и политиката. Единствената страна, която иска да стане силна, докато прави народа си все по-слаб, това е Северна Корея.

преди 54 минути, URIEL написа:

Ами аз не искам да почине никой

Искам хората да са отговорни!

Мен лично още никой не ме е бил

Ами обясни как да си мият ръцете. Не как ще ги пребиеш. То ако с бой ставаше и ти щеше да си поумнял досега.

преди 48 минути, URIEL написа:

Пак да повторя за галошите

Мия си гъзъ и не палзвам хартия

А ръцете миеш ли си после?

Имаме новина! От близо седмица: В борба с COVID-19: Българинът си мие по-често ръцете

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.