Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Коронавирус - масова истерия или реална опасност?

Featured Replies

В кварталния магазин намерих едни бонбони.Много помагат!Направо го унищожават вируса без никакво съмнение!Препоръчвам ги!

korona.jpg

• Отговори 55,5k
  • Прегледи 2,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Не е удобен. Наблюдавайте и езика на тялото на Генерала- нервен и знае, че лъже. Пък Борисов- нищо не може да направи и нищо няма да отвори скоро. Освен да даде добавки на полицаите да ни страхуват по

• Мангъров : Има заповед в България да има 5000 болни до вторник!   От министерството на здравеопазването Заповед към РЗИ България : На 02.08.2022

• Просто не усеща дъното. Прави намеци, дава квалификации използва избирателно цитиране с единствената цел да създаде интрига и предизвика отсрещната страна към някои по-хапливи забележки. Ясен е, ясно

Публикувани изображения

преди 16 минути, Myanmar написа:

Кои са те, че се начетох на празни приказки по вестниците.

Добрата новина е че има вече един излекуван от коронавирус у нас. 

преди 4 минути, ivan_pop написа:

В кварталния магазин намерих едни бонбони.Много помагат!Направо го унищожават вируса без никакво съмнение!Препоръчвам ги!

Ефективността е не по - малка от тази на корона бира. 

спират сее всички междуградски превози - освен ако не е спешно, изходите на градовете ще са блокирани от МВР, току що го съобщиха - скоро ще излезе и по медиите

преди 1 минута, Без умствен капацитет написа:

спират сее всички междуградски превози - освен ако не е спешно

Дано спрат само превоза на хора, а превоза на стоки да продължи!

преди 3 минути, ivan_pop написа:

Дано спрат само превоза на хора, а превоза на стоки да продължи!

Горе от линка в поста ми пише. 

Цитат

Куриерските фирми, камионите, които пренасят лекарства и хранителни стоки, ще бъдат пропускани. Не искаме да пречим на бизнеса, заяви категорично здравният министър.

преди 11 минути, ivan_pop написа:

korona.jpg

Фурми ли са това или форю?

преди 8 минути, FusE написа:

Добрата новина е че има вече един излекуван от коронавирус у нас. 

Излекуван или оправил се? Щото за да излекуваш някой не е ли нужно да имаш лекарство за болестта му?

току-що, Myanmar написа:

Излекуван или оправил се? Щото за да излекуваш някой не е ли нужно да имаш лекарство за болестта му?

Излекувал се, двете проби за коронавирус са отрицателни. 

преди 8 минути, FusE написа:

Не искаме да пречим на бизнеса, заяви категорично здравният министър.

Чист популизъм. Трябва да му сложат снимката в тълковния речник срещу думата "популизъм". То е цял отбор, ще трябва да има приложение плакат към тълковния речник...

преди 6 минути, FusE написа:

Излекувал се, двете проби за коронавирус са отрицателни. 

С какво са го лекували, че се е излекувал? Да не би да е оздравял само?

Напомня ми Вежди Рашидов, който обясняваше, че победил рака. Победил трънки! Немските лекари победиха рака му.

преди 1 час, acnekt написа:

Ако си спомняте Тръмп бе уж объркал някаква дума и бе написал covfefe

Или е лансирал cover на fefe.

Линк към 6ix9ine, Nicki Minaj, Murda Beatz - FEFE не слагам, че Минажчето показва 5 квадрата кълка.

преди 5 минути, Myanmar написа:

С какво са го лекували, че се е излекувал? Да не би да е оздравял само?

Не знам, не споделят с какво е лекуван, но каквото и да е е дало резултат. 

преди 31 минути, Без умствен капацитет написа:

спират сее всички междуградски превози - освен ако не е спешно, изходите на градовете ще са блокирани от МВР

И сега къде е тоя пе***, дето обясняваше, че не бил срещу икономиката. На село кой ще подреже асмите и обърне градината?

преди 1 минута, FusE написа:

Не знам, не споделят с какво е лекуван, но каквото и да е е дало резултат. 

Ама и ти им припяваш. Лекарство още няма, следователно не може да бъде излекуван. Човека е вдигнал температура, минало му е и вече е здрав. С лекари и без лекари, както правя аз всяка година.

преди 1 минута, Myanmar написа:

И сега къде е тоя пе***, дето обясняваше, че не бил срещу икономиката. На село кой ще подреже асмите и обърне градината?

Вероятно не се чете, затова ще цитирам текста още веднъж. 

Цитат

Куриерските фирми, камионите, които пренасят лекарства и хранителни стоки, ще бъдат пропускани. Не искаме да пречим на бизнеса, заяви категорично здравният министър.

Ох, да не почваме с нашите учили-недоучили, на които не спираш да им се чудиш каква по - голяма тъпня могат да изпляскат..........

И моля ви се, Боко Банкянски с минимум образование е повече за предпочитане от Корнелия Нинова? Тя поне знае как да говори.

Боко и шайката му са нагледен пример защо трябва да се учи!

Почвам да схващам защо беше нужно в училище да учим толкова години български език.

Обаче бисерите на Бойко и компания са за издаване, с тия можеш да си умреш от смях.

току-що, FusE написа:

Вероятно не се чете, затова ще цитирам текста още веднъж.

Да бе, това го видях. Икономиката ще процъфти като паркира хората по домовете им, а камионите можело да се движат.

преди 3 минути, Myanmar написа:

Ама и ти им припяваш. Лекарство още няма, следователно не може да бъде излекуван. Човека е вдигнал температура, минало му е и вече е здрав. С лекари и без лекари, както правя аз всяка година.

За разлика от тези като теб не съм от типа българи които разбират от медицина до ядрена физика и както когато някой имащ проблем с телевизора, аудиото или друга тешехника се доверява на мен за отстраняването му, аз в случай на заболяване се доверявам на доктор който да ме лекува. 

преди 2 минути, Myanmar написа:

Да бе, това го видях. Икономиката ще процъфти като паркира хората по домовете им, а камионите можело да се движат.

Е тя щото преди това икономиката ни беше  на върха нали :D

В Русе са обявили забрана за напускане на града...

Редактирано от DarkEdge (преглед на промените)

преди 3 минути, FusE написа:

За разлика от тези като теб не съм от типа българи които разбират от медицина до ядрена физика и както когато някой имащ проблем с телевизора, аудиото или друга тешехника се доверява на мен за отстраняването му, аз в случай на заболяване се доверявам на доктор който да ме лекува.

Аз от медицина не разбирам повече от обща култура. Но мисля, че направих един анализ, от който да си проличи как като новина се представят откровени лъжи. А на хора, които ме лъжат, аз не вярвам. Това, което се прави в България е много грозна предизборна кампания. Това е спекулиране с емоциите и страховете на хората. Тази спекула е по-страшна от тази с цените на стоките. Но щом няма девалвация на доверието, тогава е вярно, че народа заслужава управниците си.

Фенките на военното положение от онзи форум сигурно подскачат до тавана от кеф и и не спират да точат лиги по генерала..........

преди 6 минути, Миро Асенов написа:

разрешават аналгин хинина бил помагал с корона вироса

Аз така и не успях да разбера каква беше причината да го спрат от производство. 

преди 4 минути, FusE написа:

Е тя щото преди това икономиката ни беше  на върха нали :D

Ама не може да доубиеш икономиката и да заявиш публично, че си направил нещо, заради което да оставиш впечатление, че действията ти не досъсипват икономиката. Това е като отрежеш краката на куче, после да му дадеш вода и да заявиш в публичното пространство, че си природозащитник!

преди 3 минути, Anne написа:

Фенките... не спират да точат лиги по генерала..........

Няма ли да смениш вече репертоара. Разбрахме, че всички поддържани жени с нормален полов живот са ти трън в очите.

Аз от медицина не разбирам повече от обща култура. Но мисля, че направих един анализ, от който да си проличи как като новина се представят откровени лъжи. А на хора, които ме лъжат, аз не вярвам. Това, което се прави в България е много грозна предизборна кампания. Това е спекулиране с емоциите и страховете на хората. Тази спекула е по-страшна от тази с цените на стоките. Но щом няма девалвация на доверието, тогава е вярно, че народа заслужава управниците си.

Това което се прави тук се прави във всички страни които имат заразени с коронавирус, тук не правим нищо по различно, а до каква степен ще се ограничи заразата зависи от това в кой момент са взети мерките, аз съм за по строги мерки за ограничаване на заразата, под по строги мерки разбирай забрана да се излиза от домовете без сериозна причина за това. 

току-що, FusE написа:

Това което се прави тук се прави във всички страни които имат заразени с коронавирус, тук не правим нищо по различно,

Във всички страни ли лъжат, че са излекували вирус, за който още не е открито лекарство?

Ама не може да доубиеш икономиката и да заявиш публично, че си направил нещо, заради което да оставиш впечатление, че действията ти не досъсипват икономиката. Това е като отрежеш краката на куче, после да му дадеш вода и да заявиш в публичното пространство, че си природозащитник!

Икономиката не може да убиваш, а хората може така ли го разбираш? Е добре, а когато измрат хората от този вирус кой ще работи за тази икономика? Нали за да има икономика е нужно да има хора, хайде да мислим малко! 

аз съм за по строги мерки за ограничаване на заразата, под по строги мерки разбирай забрана да се излиза от домовете без сериозна причина за това

"За" ли си всяка зима, пролет и есен да не се излиза навън, след като грипът убива многократно повече хора ежегодно в България? Назад дадох статистика, коронавирус все още се "бори" да бъде причинител на 1% от смъртните случаи причинени само от вируси. Няма да задавам повече въпроси, излишно е...

Икономиката не може да убиваш, а хората може така ли го разбираш?

Не знаех, че си от панировката. Мислех, че имаш по-трезв поглед.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.