Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Коронавирус - масова истерия или реална опасност?

Featured Replies

Съгласен съм с Реджеп , но според мен сме овце тръгнали на заколение.Маймуната все пак е свободна.Вируса е в главите на хората.Има по страшни

болести , повярвайте ми.Имам две операции от Бюргер , преди година ми откриха рак на простатата.Слава на Бога оперирах се и сега съм чист.Най правилният начин беше да се изолират 20% от застрашените , който са хронично болни и стари хора.А останалите да продължат да работят.Но вируса се използва в световен мащаб за манипулация.По край вируса се изземват права и свободи.Е , човек не може да бъде напълно свободен ,все пак е социално животно.Който владее медиите , той притежава мозъците на хората.В момента се подменят правилата в геополитиката  и световният ред.Малцина ще излязат по богати , другите ще излязат не само бедни , но и с промити мозъци.Света ще се бори с вируса до октомври, икономическата криза ще трае 2 години.От както свят светува все едно и също.В момента има само един Бог и това са не парите.Това е властта.Не бива да се страхувате ,страха руши имунитета.Всеки ден по един аспирин,мед с джинджифил и златно мляко.Прясно мляко с куркума .Спазвайте хигиена и мислете само добро.Бъдете здрави.

• Отговори 55,5k
  • Прегледи 2,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Не е удобен. Наблюдавайте и езика на тялото на Генерала- нервен и знае, че лъже. Пък Борисов- нищо не може да направи и нищо няма да отвори скоро. Освен да даде добавки на полицаите да ни страхуват по

• Мангъров : Има заповед в България да има 5000 болни до вторник!   От министерството на здравеопазването Заповед към РЗИ България : На 02.08.2022

• Просто не усеща дъното. Прави намеци, дава квалификации използва избирателно цитиране с единствената цел да създаде интрига и предизвика отсрещната страна към някои по-хапливи забележки. Ясен е, ясно

Публикувани изображения

Иначе малко по-сериозно. Приказвах с един мой познат от Италия и там положението е много сериозно. По улиците имало военни и камиони. Дори банките били затворени.

преди 2 минути, skalata_73 написа:

Иначе малко по-сериозно. Приказвах с един мой познат от Италия и там положението е много сериозно. По улиците имало военни и камиони. Дори банките били затворени.

Изглежда начина им на живот ускорява масово заразяване. Това е като DDoS атака - болниците не смогват, а вече колко станаха, около 0,2% от населението е болно и даже да се чувства добре е под карантина, което значи, че намалява работната ръка.

Интересно, съвпадение ли е историята пак в Италия преди 100 години. Климатът ли, социалните им отношения ли способстват бързото разпространение на вирус...

преди 10 минути, FusE написа:

Зала Арена Армеец става полева болница. 

https://dnes.dir.bg/obshtestvo/borisov-pokaza-kak-arena-armeets-stana-poleva-bolnitsa-video-snimki

Също залите в Русе, Плодив, Варна и Бургас.

преди 13 минути, Myanmar написа:

Интересно, съвпадение ли е историята пак в Италия преди 100 години. Климатът ли, социалните им отношения ли способстват бързото разпространение на вирус...

Дучето само да не се окаже невинен младенец пред сегашните кандидат дучета...

Цитат

„Органите на МВР ще организират контрол с пропускателни пунктове на входно-изходните пътища на областните центрове и ще извършват проверка за целта на пътуването на гражданите

„През КПП-тата ще се пропуска преминаването на лица в случай на неотложно пътуване, обусловено от доказана потребност от трудово естество, здравословни причини, завръщане на собствен настоящ адрес, дом или постоянен адрес. Това се удостоверява със служебна бележка от работодателя, медицински документ или документ за самоличност“

Стига глупости!
Ден пети: кашлицата ми слезе в трахеята или в белия дроб. Раздираща! Температура, за сега, нямам. Да видим дали ще ме хване пневмонията. Друг път гриповете съм ги карала с хрема, сега хрема нямам. Друг път гърлото ме е боляло, сега не ме боли дори като преглъщам. Имам малко аналгин съм си донесла от БГ, вчера вечерта сдъвках един за да мога да заспя, иначе от кашлица не може да се спи. Кръвна група А съм.

Пазете се!

преди 6 минути, Sleda написа:

Да видим дали ще ме хване пневмонията. Друг път гриповете съм ги карала с хрема, сега хрема нямам. Друг път гърлото ме е боляло, сега не ме боли дори като преглъщам.

Не е време за експерименти със себе си, потърсете лекар! 

преди 11 минути, Sleda написа:

Стига глупости!
Ден пети: кашлицата ми слезе в трахеята или в белия дроб. Раздираща! Температура, за сега, нямам. Да видим дали ще ме хване пневмонията. Друг път гриповете съм ги карала с хрема, сега хрема нямам. Друг път гърлото ме е боляло, сега не ме боли дори като преглъщам. Имам малко аналгин съм си донесла от БГ, вчера вечерта сдъвках един за да мога да заспя, иначе от кашлица не може да се спи. Кръвна група А съм.

Пазете се!

Обади се на лекаря си. 

:offtopic_s:

Може много съфорумци да ме намразят, но къде са соцносталгиците или тези, които дори на са виждали или изживявали лично социализЪма, но страдат по него. Искам да ги питам сега?

Добре ли е, когато се редите на опашка, когато има липса на определени продукти с които сте свикнали, когато не можете да отидете където желаете?

Желая ви добро и оценете това, което имаме, защото когато го загубим се сещаме за него.

преди 1 час, DarkEdge написа:

Също залите в Русе, Плодив, Варна и Бургас.

Тва всичко съвсем точно копира филма бе! Чак такова съвпадение. Филма е Contagion. Ама 1/1

преди 1 минута, AbraxasDao написа:

Може много съфорумци да ме намразят, но къде са соцносталгиците или тези, които дори на са виждали или изживявали лично социализЪма, но страдат по него. Искам да ги питам сега?

Добре ли е, когато се редите на опашка, когато има липса на определени продукти с които сте свикнали, когато не можете да отидете където желаете?

Желая ви добро и оценете това, което имаме, защото когато го загубим се сещаме за него.

Разбираме препратката, но не е на място и е жалък напън за внушаване на нещо! 

Темата е друга и не е тук мястото да си ги мерите комунизъм или капитализъм! 

преди 43 минути, Sleda написа:

Стига глупости!

Пазете се!

Скоро оздравяване !

преди 2 минути, FusE написа:

Разбираме препратката, но не е на място и е жалък напън за внушаване на нещо! 

Прав сте! Извинявам се! :wors:

преди 5 минути, AbraxasDao написа:

В сравнение с "комунизма" който се задава, бай Тошовия ще ви се види като весела неделна забава. Дори не съм сигурен, дали това в момента е репетиция или вече започна.

Браво за забраната за посещаването на парковете и градинките !!!

Тез кукумицини като нямат акъл някой трябва да ги запре.

преди 3 часа, Myanmar написа:

Аха. Значи спрямо 30 милиона и умрели 1 200 000 в Италия през 1918 г, очакваме около... 2 400 001 души да умрат и да кажете най-сетне "Е, ТАКОВА НЕЩО НЕ СЕ Е СЛУЧВАЛО!!!".

Приятел, мисля, че ме бъркаш с някого - или не си следил мненията ми. Не съм от шаш армията vsi4ki 6a umrem. Както и да е. Преди малко говорих с едно приятелско семейство. Питам ги как ще коментират случващото се. Принципно не са безухи овси, които не знаят правата си и имат мнение по въпросите на деня. Мълчаха, хъмкаха, притеснени...

Лично аз не съм допускал, че точно така ще се почне

преди 58 минути, Sleda написа:

Стига глупости!

Пазете се!

Ходи ли на лекар ?

преди 51 минути, AbraxasDao написа:

къде са соцносталгиците или тези, които дори на са виждали или изживявали лично социализЪма, но страдат по него

Ама тогава навсякъде имаше хинин, свободно! ;)

преди 33 минути, haidukpikaso написа:

Браво за забраната за посещаването на парковете и градинките !!!

Тез кукумицини като нямат акъл някой трябва да ги запре.

Един дофтор каза "Отворете прозореца 1 см!". ;)

преди 5 часа, Myanmar написа:

Защото има много време за губене пред клавиатурата. Нито учи, нито работи, нито се и опитва. Обаче нещата ѝ личат.

ПП: petie1, ти забелязваш ли, че след като не остана кой да я самосъжалява в темата ѝ, се разпростря над други теми? Ще разбереш, че съм прав, ама не си достатъчно прозорлив и като погледнеш и да си личи.

Е тя нали е принцеса(само не разбрах дали с кайма или кашкавал) а в  темата се размахват разни вируси с корони:D

ПП: Да забелязах но аз не съм във форума за да бъда съдник а да се забавлявам и да помагам доколкото та за тва и не анализирам толкова потребителите...

Волен Сидеров изперка а Воля докараха нинджи у парламента

преди 14 минути, JKirilov написа:

Един дофтор каза "Отворете прозореца 1 см!". ;)

Аз сигнализирах на 112 вчера, като си пуснали чааветата около блока все едно ваканция ли кво ли, и викат и крещят - аааа не така, чакай малко - сега тука ще се обадим да ви приберат бързоо. И ги прибраха, и глоба дано да платят.

Дано да съм допринесла за забраната, много се радвам.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.