Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Критика. Видове критика и влиянието им върху психиката.

Препоръчан отговор

преди 6 минути, Just a Stranger написа:

Истинността е без значение за теб. 

За него е, и без значение лъжовността ... :) = Забавлява се като издевателства над другия. = В случая с теб... 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• Отговори 298
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

преди 1 час, _ramus_ написа:

Но най-полезното в темата си остава твоето емоционално пропадане.

Много ти се иска, но се вижда колко струваш. Точно днес нямаш шанс да ме изкараш от равновесие и се видя действителната ти нищета. Но пък си повтаряй, че си ме изкарал от равновесие, то друго не ти остава. Безсмислено е да пиша повече. Но ще дочета с интерес следващите мнения от деня. 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 14 минути, _ramus_ написа:

нищо не разбираш от тия посоки на съвременното познание?

О, и ти не разбираш от психология, но, ай ... = в случая ти нямаш "подемна сила", т.е. имаш пад на интелигентност, а това определено е. ще те доведе до фатално полудяване, което ти наричаш изтрещяване ... :) 

Вземе се освести и спри с психотронните неща бе пиче .. :) 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Сукалчето редовно приблейва - пак. Едни и същи емотикончета, милото, сякаш на конвейр стадно поблейват за ракийка.

Той калдата е така - за блейци и блейки, като лесен, евтин и безопасен заместител на социалния и личен празнеж.

Тя темата и без това стана кошарка за блейци. Не че сукалчето знае каква е темата пък и него това въобще не го интересува. То и автора на темата също не го интересува, защото според него - " нямало значение кой е автора"

Няма и значение какво е заглавието, нито сред какъв раздел е. За блейките - няма никакво значение, освен приблейването, защото каквото и да е - всичко се свежда до блеене, чалга и фантазна дрогичка.

"Какво очакваш от нас" - вече ме попита "говорителят" на "тях"? И отговарям - ми нищо, блейките могат да блеят и нищо друго не може да се очаква. За тях това е светът - това могат, това правят.

И за да дам подходящ пример - звуков и визуален... ето:

https://www.vbox7.com/play:0f66a3447c

може дори да се сметне за "дискусия" сред кошарка. Дори и в нея има значение доколко са малки сукалчетата или са налице изтрещели увси... В клипчето добре са представени 'индивидуалните разлики'. :)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 5 минути, _ramus_ написа:

Тя темата и без това стана кошарка за блейци.

О, а ти не си овца, а овен ли бе?! :) За мен вси сте ми еднакви = твари! :) = по ваше му троли ... :) 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 36 минути, _ramus_ написа:

Сукалчето редовно приблейва - пак.

и пак... и пак. Жажда, ей. Друго си е да засуче ракийка за вечеря...

Може и да е заради породата - сливенска идиодна увсъ, макар да е сукалче много вресливо, милото. Но пък намерило си е кошарка в калдата, защото тук там му приблейват и от 'други породи'.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

и пак... и пак.

се гоментираш сам себе си ... :) = Това е началната фаза на лудостта ... но няма лоо в това ... :) 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 15 часа, Just a Stranger написа:

Но ще дочета с интерес следващите мнения от деня. 

таман - достойно, за "интереса на следващите мнения" - разбира се от алкохолизирания военен пенсионер, който разбира се изблея "само по темата". И с който - като няма с друг, що да не си поиграеш на ползи и огледало. :)

И днес ще е със, или без махмурлук... после пак... и пак. Щото е "духовен" бай-ганьо и ги разбира всички работи, особено когато подпийне достойно.

Както и ти  - без подпийването на алкохол, защото ти си подпийваш редовно с друга дрогичка, с по-различен характер и действие. Но влиянието и на двете е едно и също. 

Последните дни и ти "само по темата" писа, вкопчен да се издокараш колко си "уравновесен" докато ти пада пердето и образа на 'злия и злобен рамус'. Щото някой трябва да е виновен - за празния живот и за пълненето му с фантазни образи, чрез фантазни  дроги.

През "тия няколко дни" изписа пълни глупости, само под въздействието на емоционални негативи... и то за пореден път. И не е само заради рамус, защото и през други ти се предизвиква и е изписано вече. Емоционално и психически нестабилен си и това само се маскира с фантазни сънища с теософски пълнеж.

Това че си нестабилен си има куп причини и те не са само заради характерови особености и чудесно знаеш какви са и къде са "корените" на същото. Сред фантазния ти свят, който вече години списваш сред калдата, са налице ясни елементи които сочат къде и сред какво ти се "пука черупчицата", като отгоре на всичко е несъвместимо с възвишения духовен спасител, учител и защитник, който се преживяваш чрез образа му тук.

Много внимаваш да не цапаш образа с несъвместимости, но няма как - раните кървят и сънищата никога не са били лекарство за тях, а само маскират симптомите. Фантазиите сред сънища са само спасителен пояс - не лодка, не бряг. Поясът те държи да си над водата... но докато си с него си пак "удавник", макар и с патеричка. Удавник, защото липсва Плувеца докато поясът подава миража че "плуваш"

Привиждането на рамус като твой враг е обикновен първосигнален атавизъм. И да оприличаваш рамус със злото или пък с аматьорски диагнози, това няма да промени с нищо ранената душа, дето я криеш зад духовните образи. Но пък - инерциите от спасителните пояси... са продължили твърде дълго и си пропуснал огромна част от времето си за сериозни и смислени действия по самото ядро на раните...

Теософските сънища няма да свършат несвършеното от теб самия, но и се бориш достойно за патеричката си, подмамен че "като няма болката, няма и проблема на когото тя е просто сигнал". Всъщност - просто те е страх и това е нещо естествено, но не води до решения, нито до действия, освен "с патерички" и поредни дози от фантазните дроги на вярата.

Какъв смисъл има да редиш толкова изфантазирани или чужди думички относно "ВОЛЯТА", след като ти самия имаш проблеми да я проявиш? Може би отлагаш - някъде в отвъдното и заради това толкова ти трябва патеричката с вярването си относно "вечността".

Не че има смисъл да правя предположения и догадки... но си пример за това колко много потенциал се пилее в миражи и сънища... За мен е поучително и няколкото човека сте ми в ролята "да ми напомняте" къде са 'грешните посоки' за деятелности.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

То аз и да напиша нещо, ти пак ще си повториш репертоара, без значение какво съм написал. И винаги ще опитваш да връщаш темата в едно и също положение, повтаряйки думи, които си казал по-рано без значение, че съм опровергал истинността им. И това е във всички теми - ти все ги връщаш до една и съща позиция удобна за теб. Развитие естествено няма как да има. Не знам защо те търпят модераторите, но това говори достатъчно за тях. Нивото на няколко раздела падна драстично, но важното е бройката на мненията, а не качеството. А ти си им като дар от Бога. В темите, в които участваш преобладаващия брой мнения са твои, без да напишеш нищо съществено. Ама иначе си със самочувствие. Поне да ти плащаха, но не - ти си маниак, болен и зависим. Хайде пиши си глупостите. Днес (а и не само) повече не ми се занимава с нищожества.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 час, Just a Stranger написа:

То аз и да напиша нещо

искаш да кажеш че 'досега мълча" ли - последните дни? :) Продължава геройското падение на сърдиткото... и опита да се задържи пострадалия имидж на артистичния образ, като се закара негативизма някъде сред някой си рамус, админите, форума.

Достойно и духовно, с истинска проява на "лична отговорност". И всичкото това - само заради точно определен вид "критика"...  ( и точно в темата за нея)

преди 1 час, Just a Stranger написа:

Развитие естествено няма как да има.

Разбира се - няма как да има развитие в нещо, за някого, който е сбъркал 'развитието " с фантазиите си. Ти в тема, в която си невежа няма как да развиваш каквото и да е - просто нямаш потенциал и освен да папагалиш верските си "истини". Така и правиш и веселото е как подменяш "развитието" с личната си представа какво е то за теб, смисленото - само според теб. За теб каквото е - това е, при това си достатъчно себичен за да си настояваш на своето като троснато хлапе. 

Най-полезното в темата е твоят лично и доброволно изписан пример в нея - като реакция на критика. И начина по който критиката премина от обикновен дисонанс във вярванията, в съвсем личен план. Пример за това - докъде и колко трябва, за да падне интелигентната и възвишена маска. Величайшите глупости по време на емоционално пропадане няма как да изтриеш вече, а и така или иначе са повторения от "другите теми".

И също си чудесен пример за това доколко и как се изменя цялото отражение само заради емоционалния негативен натиск сред филм, в който сам си правиш. В тази посока ти си най-контрастния образец сред останалите в калдата - заради големите отклонения в когнитивния план, преди, по време, и след "криза" на личният образ (което е част от т.н. "криза на идентификацията" ).

С темата тук ти просто излъга - след заглавието твоята идея беше да насочиш към личните си разбирания и вярвания, които нямат никакво отношение към "психологията", освен като автопортрет и авторефлексията на фантаьора спрямо сънищата му.

Най-големият гаф беше опитите ти за "съждения" за ' критика на човека', и то във форум - това вече беше едно чудесно разголване на ефектите от счупените черупчици. Опитите да представиш дисонанса си към критика, като някакъв човешки проблем и внесе в него и някакви въжделения за отговорността на "по-интелигентните"... На които, разбира се, ти самият дали се усети "отговорен" че изписа купчина от нелепости, особено след като пропадна и те задържах доколкото ти самия ми позволи - точно в "разтегнато емоционално положение".

Критиката никога не е към човека. ЛИЧНОСТТА прави тази "връзка" към себе си - човекът самичък си я прави несъзнателно. Човека, особено сред форум е анонимен и неизвестен, но ти няма как да го разбираш, защото през цялото време фантазните пориви са израз на самата личност и проблемите на фантазиите рефлектират директно в самата ти личност. И си го показа по един чудесен открит и ярък начин. Със всички религиозни хора е така, защото ЧОВЕКЪТ е превзет от личността, а тя е превзета от вярванията и фантазиите сред които заживява. И са като "светата троица"... хем слети, хем различни...

Тук ранените човечета участват с личностите си и фантазните им сънища са точно нужния за личностите им защитен контекст. И при дисонанси през фантазните им производни - гърмят, именно на личностна основа. Между другото - това е маркер за близостта и силата на 'прегръдката' между фантазното филмиране и ролята му за самата личност. Именно това е "сънуването'' на личността, за да си докара преживявания, които иначе в "будно" състояние няма как.

Ти си от "тежките" ранени хора - при УИТ, например дисонансът преминава далеч по-леко и по-бързо. Но пък и двамата сте по-открити в изразяването му, докато Мадхямика е много прикрит в проявата и го държи навътре в себе си. Той е свикнал да го крие, има дълъг опит в това, макар че веднага в реакцията чрез думички личи ясно. Теб те държи и трупаш гняв, неприязън - към тоя скапаняк, дето само ти бламира личното сънуване с любимия ти образ сред него.

Няма как да не е лична реакцията и чудесно я разбирам. Нито че ми пречи с нещо - пък и нали "рамус не е човек" :)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

От какво - да се успокоявам? :) Един от двама ни не престава да сипе негативни и обидни етикети към другия.  Едва ли ще познаеш кой е... - но при всички случаи е извисен, морален, съпричастен и духовен , като маски за сянката си.

Не ми е нужно да се успокоявам и правиш поредния си гаф - да ми проектираш личните си емоционални падения. Не че и паденията ти са кой знае какво и едва ли щяха на някого да направят впечатление сред колективното мрънкане на няколко други спрямо същия рамус. Но образът с духовното и възвишено лице пострада силно и отгоре на всичкото - не можеш да спреш падението, правейки останалите погледнали тук, свидетели на това как за да избегнеш самокритичността, насочваш негативизма си в "дразнителя".   

Тече трети ден, досега ти минаваше по-лесно. Още вчера предполагах че ще се поспреш, но не - тоя път бомбата има повече щети, защото я филмира далеч по-драматична отколкото тя има значение.

Досега опитваше с неглижиране и "игра - сякаш нищо не е станало", но повторенията валят, вече не е само през рамус, безсилието към реакцията е все така налице. Но пък - иначе "развитие" някакво си трябвало - на което рамус е основната пречка. :)

Всъщност - не е големият проблем някой да "пропадне емоционално". Това е сред всеки от нас. Но уменията да се "изправиш" когнитивно и да възвърне Пропадналият своята способност за трезва преценка и адекватна самооценка - вече са цедка пред която преминават малцина. И съвсем очевидно - "духовните фантазии не помагат с нищо", докато просто замитат и прикриват всеки пореден гаф.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, _ramus_ написа:

От какво - да се успокоявам?

Ами то се вижда. Опитваш се да прикриеш падението си от вчера. Днес си се мобилизирал за атака, да ме принизиш и отклониш вниманието от срама си. То се вижда. Само че на мен ми е все едно. Ти си прозрачен, предвидим, не мобеш да излъжеш мен, но поне се опитваш да защитиш имиджа си пред малкото останали, които не са разбрали колко струваш. Хайде пиши рамусчо, пиши... 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 8 минути, Just a Stranger написа:

Днес си се мобилизирал за атака, да ме принизиш и отклониш вниманието от срама си. То се вижда.

:lol6:аааа, военният филм излезе  и "много мъ йе срам".  :) Напираш да го направиш 'епичен', пък той е просто слабичка анимационна версия.

А да попитам - това кой вид на критика е - към човека ли, към личността ли, или към филмите й?

Трудно е за някой, който не може тия да ги "различава" от инстинктивната им прегръдка. Но може и махатмите да могат и да ги питаш, примерно? Може да пратят и на теб "писма"! ;)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Ще изменя намеренията си да не пиша по темата няколко дена. 

Няколко думи за критиката и честността (или лъжата). Може ли човек, който не е честен със себе си, който сам лъже саба си, да бъде адекватен в критиката си? Не мисля. Да, може да има попадения, но колко много ще са изопачените моменти. На практика се получава, че критикуващите често внасят с т.нар. си критика своите лични предубеждения, опитвайки са да заменят с тях това, което не приемат в критикуваната страна. Хора заслепени и потънали в собствените си заблуди се опитват да ги представят за критика, за истина, а себе си за честни и откровени. И тези хора обикновено са с претенциите, че изразяват себе си. Та те изобщо не са наясно, че са спрели някъде по пътя, унесени пред някаква привлекателна призразна представа... Тези хора не могат да си позволят да изгубят себе си, за да намерят себе си. Но да се изгубят не в смисъл да не остане нищо, а да не остане нищо тяхно. Точно обратното на здраво придържащия се към нищетата си и фантомните си представи егоист. Това е да замениш океана за капката, с фантазията, че си е твоята капчица. 

Хайде, край на проповедта (смешно е, че някои се опитват да придадат на думата "проповед" някакво негативно значение).

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 40 минути, Just a Stranger написа:

думата "проповед" някакво негативно значение

всяка дума има някакво значение. За дуалните първосигнални хора - то е негативно или позитивно и зависи също от контекста си. В един контекст - една и съща дума, с едно значение, в друг контекст - друго.

Проповед е просто думичка. Пълнежа й - вече е друго нещо. Проповеди ще ти ходят на религиозна тема, защото по същество това е проявлението на идеологична пропаганда.

В раздел за психология, който в конкретиката се явява "КОНТЕКСТ", твоите произволия в намеренията нямат никакво основание, защото психологията не е религия, нито има нужда от проповеди. Ти сред нея си просто невежа. И дали думата "невежа" имала негативно значение - не ме интересува.

А проповядвайки, означава че ти не знаеш къде се намираш и въобще какви фантазни наивизми произвеждаш, с идеята "колко са велики, важни и истинни".

преди 40 минути, Just a Stranger написа:

Та те изобщо не са наясно, че са спрели някъде по пътя, унесени пред някаква привлекателна призразна представа...

През цялото време си взрян сред фантазните си блянове и се фанатизираш. Драматизма и дисонанса в комбинация ще те доведат само до шизофренични прояви.

От друга страна - нищо изненадващо няма в това, ако си ги носиш всички тия в себе си и са в очакване на подходящо тригърче да им дадеш простор за изява. А после - рамус, фондовата борса, богатите евреи, вселенското зло , админите на калдата .... са виновни, докато фанатика се преживява като с кауза - да спаси, да помогне, да просветли, да видят "истината" разни хора, дето иначе са заблудени. Което е естествен стремеж на всеки маниакално-психиран - каквото е фанатика.

Цялата тирада отново е пълна смислова боза, отново скалъпена импулсивно и импровизирано от емоционално наранена душа и "живееща" някъде сред свят, на който тя е сред 'себеподобни'. Съвсем ясно си пише "същата" какво означава "критиката за нея'. Драматизмите вече трети ден придобиват все по-остри форми - и само заради безсилието.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 20 минути, _ramus_ написа:

През цялото време си взрян сред фантазните си блянове и се фанатизираш.

Ти, ти, ти... Индивидуалистът рамус така и няма силите и честността веднъж наистина да погледне към себе си. Все сочи другите, все фокусът на вниманието му е върху тях. Индивуалистът се страхува да се погледне отстрани, по-лесно му е да сипе фантазните си думички.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 16 минути, Just a Stranger написа:

Индивуалистът се страхува

Плагиат ! :) точно фанатик да употребява "индивидуалист" какво било и как трябвало да е - е поредната доза наивизъм в опит да кълвеш защитно.

Всъщност не по-адекватно от "проповедна реч" сред раздел Психология. Като разлято развалено мляко сред стерилна лаборатория

Освен това има и нещо друго - като особеност:

При емоционален негативен пристъп, опитите ти за защити минават точно през дълбоко заучените модели, които вече са със статус 'сигурни и валидирани'. Зоните за "подпиране" - също и веднага повярваното излиза на преден план. И проявленията, които вече трети ден вървят - следват сравнително точно този модел. Именно заради това с лекота се подпря на подобието на "проповед", което дори сам си списа... въпреки неговата неадекватност - както спрямо темата, така и спрямо раздела.  Формата на изказа - като "проповедна форма" също издава как са 'влезли при теб" и как са залечатани в несъзнаваното, за да послужат именно за 'подпирачки" при кризата.

Всъщност - не само при криза. Изказът ти по принцип  следва заемки и по същество е подражание на онова, което четеш и сънуваш. По-преди в темата бяха написани примерите за това, което започваше с "добре е... да се прави..." както и цитатите от контактьорски послания. Не че нещо от тия има общо с "психологията".

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 38 минути, Just a Stranger написа:

Ти, ти, ти... Индивидуалистът рамус така и няма силите и честността веднъж наистина да погледне към себе си. Все сочи другите, все фокусът на вниманието му е върху тях. Индивуалистът се страхува да се погледне отстрани, по-лесно му е да сипе фантазните си думички.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 часа, Just a Stranger написа:

Все сочи другите

такааааа - след редовния трик с "крадеца вика дръжте крадеца" , да видим следното:

преди 6 часа, Just a Stranger написа:

ти пак ще си повториш репертоара,

ще опитваш да връщаш темата

И това е във всички теми - ти все ги връщаш до една и съща позиция удобна за теб. ...

Не знам защо те търпят модераторите, но това говори достатъчно за тях. .... А ти си им като дар от Бога.

В темите, в които участваш преобладаващия брой мнения са твои, без да напишеш нищо съществено.

Ама иначе си със самочувствие.

Поне да ти плащаха, но не - ти си маниак, болен и зависим.

Хайде пиши си глупостите.

Изглежда ли на автора на последното изтрещяло цитирано че "се вглежда в себе си"? :) Без обяснения, оправдания или клинчене - ДА, или НЕ?

Ако му изглежда - е лъжец. Ако не му изглежда - е лицемер - и в двата случая е тотална щета върху моралния и възвишения му театрален образ сред форума

==========

И така, отново:

преди 4 часа, _ramus_ написа:

това кой вид на критика е

- към човека ли,

- към личността ли,

- или към филмите й?

(има и още, но тези трите имат отношение към казуса в конкретиката)

Да видим сега "духовният стожер" на слабите, беззащитните и малките и другарчето с "по-ниско ниво на интелигентност" - той прави ли разлика между тия трите?

========== 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 4 часа, Just a Stranger написа:

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

зацикли ли момченцето? :) Айде пак

преди 8 часа, Just a Stranger написа:

ти пак ще си повториш репертоара,

ще опитваш да връщаш темата

И това е във всички теми - ти все ги връщаш до една и съща позиция удобна за теб. ...

Не знам защо те търпят модераторите, но това говори достатъчно за тях. .... А ти си им като дар от Бога.

В темите, в които участваш преобладаващия брой мнения са твои, без да напишеш нищо съществено.

Ама иначе си със самочувствие.

Поне да ти плащаха, но не - ти си маниак, болен и зависим.

Хайде пиши си глупостите.

Изглежда ли на автора на последното изтрещяло цитирано че "се вглежда в себе си"? :) Без обяснения, оправдания или клинчене - ДА, или НЕ?

Лъжльо или лицемер?

Айде пак! :)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

зацикли ли момченцето?

Ти, не аз. Щом повтарям нещо, то е защото докато не го асимилираш друго е безсмислено да ти отговарям. Хайде сега индивидуалистът рамус да помисли и евентуално да осъзнае, че почти нищо от своята индивидуалност не познава, а само един палячо, без истинска стойност и смисъл. 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Хайде сега индивидуалистът рамус да помисли

Пак потъна някъде сред филмите си, в които се преживяваш на наставник. Ако не са военни ще са учителски и като цяло - кукуруку.

Щом повтарям нещо, то е защото докато не го асимилираш

Невежа! :) Щото си страшно сложен за асимилации и трябва да ти гледам детинщините и дивотиите ли?

Надут пуяк, с надути фантазии и личен образ, когато опре в подпиране на пълнеж... и надутото е просто въздух, който и налягане няма. Как въобще си фантазираш че с тия позьорски номерца нещо защитаваш? Толкова си неадекватен, че е тотална излагация, но пък ще си упорит... щото си вярващ и ще го играеш на инато магаре - съвсем инфантилно.

Форумът и по-големи простотии е "виждал", така, че дори и в това е сивота. Но духовното фукане пропадна напълно и съвсем сам и доброволно си го провали. Няма и как да е, щото още си "малко момче в главата си" и фантазиите ти са такива - наивно-момчешки.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Тази критика

Цитат

отрицателно съждение за нещо (в изкуството, обществения живот и др.), указване на недостатъци

в много случаи повлиява на психиката отрицателно. 

Тя е деструктивна и не довежда до поука, а до падение и на двамата участници (критикуващ и критикуван). 

В по-горните повторения, било то на Рамусчуглу или "жертвата" му илюстрират изкривените психологически на двамата, като изкривеното в Рамучуглу, е че прави пълно тъждество на образа тук с личността на "жертвата" си, а изкривеността на "жертвата" му  е, че възприема личността на Рамучкуглу като откровена в представения от него образ тук. 

Достига се до детското: Ти лъжеш, не ти лъжеш, ти си лицемер, не ти си лицемер и т.н. 

Това не довежда до обективност по отношение на това до колко имат теоретични или практични знания в психологията, а показват, че и двамата определено нямат опит в психологията. 

Принципно психологията като наука се използва при два случая: Когато трябва да се види дали даден човек отговаря на определени критерии, за да може да се занимава с строго определена дейност, или в случаи когато трябва даден човек да се справи с пост травматичен стрес в следствие на някакво свръх стресово събитие, довело до психологична травма. О, да, тя може да е невидима и добре прикрита, но един от показателите е отрицателните емоции. Само, че без наличие на физически регистрации на въпросните, то няма как да се констатира дали са лъжовни. 

В определени случаи, т.е. при ползване на психологията за набор на хора за извършване на дадена дейност, то прикритите емоции се считат за лицемерие и в зависимост от точно определената дейност може да се счита, че лицемерието е положително качество, но за други, че е отрицателно качество. 

И към конкретизацията какво се случва в този форум, този раздел и тази тема:

Налице е Рамучуглу, който стита, че Форума е той самия. Показател, че изказва това:

преди 7 часа, _ramus_ написа:

Форумът и по-големи простотии е "виждал"

= Грешката му е, че отъждествява форумът с образа си. = Поведение, че му е собственост. 

Стремежа му е в него да участват само и единствено определени потребители, но това в пряко свързано с неспазване на;

Цитат

1.1 Форумът на kaldata.com има за цел да предоставя възможност на всеки да сподели своите мисли и опит, както и да общува с останалите потребители – информацията трябва да е за всички и всички са добре дошли да я споделят; да се срещнат хора с общи интереси; да има ползотворни материали и дискусии и да се отсее в тях истината.

Ако наистина е собственик (което определено не е така...), или съсобственик в "сянка", то неуместно е по този начин да критикува потребителите си. 

...

За "жертвата" му или "жертвите" му, то явно ползват форума, за да бъдат оценени от въпросния "елит". 

Сега да видим кои са "елитът" във форума. Хм, повечето са технократи. Само, че такива хора са невежи било то по духовни въпроси, било то психологически проблематики, било то идеология, и въобще свързаните неща с обществото. Тяхната компетенция в случая е нищожна.

Все пак да Ви и ви напомня, че форума е свободен и че собственика на въпросния е решил да има и други раздели в които да се събеседват тематики и проблеми извън техниката. В тези раздели нормално е да е занижена модерацията, до ниво:

Цитат

2.9 Не е желателно публикуването на коментари, в които се критикуват други потребители за неспазване на правилата, както и за техния правопис. За тази цел ползвайте бутона "Докладвай", намиращ се под всеки един пост. Използвайте тази функция САМО, за да докладвате за съдържанието на дадено съобщение, което според Вас трябва да бъде модерирано, а не като средство за комуникация с модератор с други цели. Постове, излизащи извън рамките на изискването, ще бъдат трити или редактирани.

Драги ми Рамучуглу и "Прост странник" ... ако мислите, че ще изчерпали спора помежду си, то не тиражирайте повече. неуместно е!

Към автора на темата: Ако считате, че темата Ви е изчерпана, то докладвайте до модератор да я затвори (било то временно) или за постоянно, за да не се дава възможност Рамусчуглу да се вихри в нея. 

Аз казах! 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...