Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Кога Един психолог започва да ти вреди а не да ти помага

Featured Replies

на 11.01.2022 г. в 17:17, _ramus_ написа:

Не знам дали си "Станимир", нито кой ти го е дал това име,

Е, щом приема пожелания за именния си ден - родителите са му го дали. 

на 27.12.2008 г. в 22:47, Just a Stranger написа:

Мерси!

А пък щом и "фантазьор" дори му казва, че е фантазьор...

на 28.12.2008 г. в 3:15, U.Ra написа:

........

Голям фантазьор си, браточка! cool.gif Но всичко е за самият тебе. Ние тука не се явяваме на изпити и не си пишеме оценки, нали?... cool.gif

....и наш'то момче отново да се бута "да пише оценки", производни на неговата "фантазьорска камбанария", представи си кво дебелоочие е това! Но не и "в неговия свят", в който в киносалона му "гледа" как "убийци убиват" и ноо ясно, че в ролите "поставя" мен и теб...и всеки който "си реши"(неосъзнато) самият той.

Обаче в съзнателния му фокус аз (и ти, рамусе), без изобщо да се замисли решава, че "извършваме" подобни действия. Няма "а дали е така?". Той вече е определил ролята и "отражението" на хората, които да изпълняват тази роля. Дестпотично, без грам уважение. Изобщо не може, щото не иска, да "види" агресията си, ....и за това я проектира като характеристика върху ни в реалните взаимоотношения. 

А пък в долнопробния си театър (в чиято постановка проектира дори и "долното" извън него), връзката с действителното, отразяването в лицето на оценките му, е тотално "изкривено" и не може да види елементарни неща.

Че цялата тема е създадена за да се "плюе" по конкретен човек, а уж с благородна цел - да "предпази" от всички "лоши психолози" като конкретно оплюваната. А основният похват е да се пуска порцийка инфо, селективно и контролирано - "на час по лъжичка". 

"Плосък сценарий" от плоскоумен човек, който се е докарал до тук поради собственото си объркване в моралните колизии на прага на съзряването, ама и драпащ за обществена изява.

Съвсем естествена, съответно често срещана история, в която несъзнателните мотиви са "извън" съзнателните възможности на авторът за разбиране. Изобщо не може да се осъзнае, че е в плен на "съпротивите", и че стремежът е да си остане "във филма". Да си влезне отново в несъзнавано желания филм, в който хем да продължи да си се изживява като жертва(самосъботирайки се), хем и да "прехвърли"(проектира) отговорността за собственото си развитие и рисковете върху друг човек. А неуспехът в развитието, вината за липсата на растеж, се проектира изцяло върху друг, без да се съзнава собственото допринасяне за тези резултати.    

Толкова често описвана архетипна история! "Духът на младостта" в действие, в което младият и невеж индивид се сблъсква с неуспехите във взаимодействието му със средата, но "духът" го "окрилява" да продължи по "трънливия път".

Обаче в конкретния случай на проява на тази архет.история има и кофти прецедент, който вече описах по-горе - уж благородна цел на темата, а всъщност просташко изпълнение - да не спираш да извеждаш злепоставящи твърдения, без да има ответна позиция. Само обвинения.

И "позитивистки" настроената "колежка", и не тя само, игнорира този факт, та и напанагон отправи "суперското" послание", че момчето си е ок. Ми той може и да си е ОК, ама извършва злепоставяне на човек!!! Още повече, че дори потвърди "позитивно" тезата му, че "колежката й" била допуснала грешка, щото момчето не се чувствало добре?!? Тотална манипулация, дето не е трудно да се сети човек част от каква стратегия е.

А други "наранени душички", подобно на "оскърбения младеж"-автор на темата, пък резонираха, та и подеха "реваншистки кампании", гарнирани и с нефелни опити за внушаване на вина, хахахх. Малоумен, фанатизиран религиозен фундаменталист, да ми задава манипулативно манипулативни въпроси?!? Пародия...

на 11.01.2022 г. в 20:45, Just a Stranger написа:

Или си мислиш, че си направил нещо положително и правилно?

Къде си ти в блатото на "силите на злото", и къде искаш да ме придърпаш...

Малоумен си си и за това задаваш тъпи въпроси. Четеш, но не разбираш написаното от другите хора, но безочливо им задаваш въпроси по написаното им, игнорирайки възможността да не си разбрал изобщо мотивацията им. Още повече, че си изразих позицията и защо е такава!!!

А и не съм "посрещал" с анализите си, щото не съм "домакин", като какъвто явно се вживяваш ти!  

И понеже за пореден път демонстрираш колко си прост като те треснат имплицитните ти пристрастия, поне прочети за негативните ефекти от прекаления "позитивизъм", от "позитивизмът на всяка цена"....дето толкова "свети", че не можете да видите с авторчето, "позитивистката колежка" и ти самия, че се извършва злепоставяне на конкретен човек в темата, без да има нищичко в друга посока.

Белким разберете, дори ще шерна една качествена според мен статия - "Невротизъм от позитивизъм" на една пловдивска психоложка, която наскоро прочетох във връзка с "позитивната колежка", която определено злоупотреби с правилата във форума, касаещи агресивната самореклама.

• Отговори 195
  • Прегледи 22,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Нещо такова като това  

• Абе то това ходенето по психолози май вреди на психичното здраве на клиентите, ха ха ха ...

• Муца Дебелогъзова
    Муца Дебелогъзова

Кога Един психолог започва да ти вреди а не да ти помага? Винаги. Всички известни хора, които са се самоубили, СА посещавали психолог дълго време преди да се самоубият.  

Публикувани изображения

преди 1 час, kipen написа:

А пък щом и "фантазьор" дори му казва, че е фантазьор...

Щом някой "фантазьор" по твоите думи, подкрепя твоите представи, това подкрепя верността им? На мен не ми пречи да ме смяташ за фантазьор. Малко банално става обаче непрекъснатото натякване на собствените представи (особено от рамус). Не, че подобни думи ще ми повлияят, но май не си наясно къде е границата между изказването на мнение и настояването другите да се съобразят с него. За пети път ме наричаш Станимир, като че ли съм задължен да реагирам и да ти дам потвърждение. И не толкова за пред теб, колкото да потвърдя думите ти пред другите. 

наш'то момче отново да се бута "да пише оценки", производни на неговата "фантазьорска камбанария", представи си кво дебелоочие е това!

Оценките са налице отново при теб. А "дебелооочие" е когато някой не се съобрази с думите ти. Нулева толерантност към инакомислещите. 

който в киносалона му "гледа" как "убийци убиват"

Посочих възможно развитие в бъдеще, не задължитвлно близкото. И не за да отхвърляш първосигнално, а да видиш нагласата в себе си, която сега е наглед безобидна, но може да се развие (наблягам на "може", за да не правиш свободни тълкувания, че задължително ще се или, че вечв се е развила). 

Реакцията ти обаче е очаквана. 

Дестпотично, без грам уважение.

Защото няма съгласие с твоите възгледи. Искаш уважение? Ще го имаш когато се освободиш от желанието да го получиш. 

Пффф.... ти изобщо не четеш и не те интересува кво пиша!

Не изнаглявай, задавайки ми поредни малоумни въпроси, на които не търсиш отговор. И темата не е, за да се самопоставяш в центъра й уж пишейки на някой друг...аман от апломби на драпащ да заеме трибуната проповедник! 

....тва е раздел "психология", бре, а не "религия".....

преди 4 минути, kipen написа:

Пффф.... ти изобщо не четеш и не те интересува кво пиша!

Не изнаглявай,

Напротив. Ето, че потвърждаваш думите ми по отношение на това на което съм отговорил. Какво основание имаш да твърдиш, че изнаглявам? Това, че евентуално (подчертавам "евентуално") не ме интересува какво пишеш, изнагляване ли е? Но ти си сипеш определенията. Виж само днес колко са тв. Но пък иначе аз изнаглявам... 

на 10.01.2022 г. в 8:11, dioib написа:

Всеки си има самочувствие. Някои (тези които са личности) са с "покритие", а други са 'въздух под налягане". 

Съумееш ли да разпознаваш тези два типа, то лицемерието "изчезва' и на негово място "изниква" етикецията (дипломацията).

Моето Его си има стойност и тя е в следствие на много неща, които определено не са ти известни.

Дали ще сложиш своето Его над моето или ще се смириш, че моето е над твоето си зависи от теб. До тогава единствено което "виждам" в теб е културата ти на събеседване с непознати. Тя определя до колко мога да приема, че твоето Его е с някакъв еквивалент спрямо моето. 

За да те дразни лицемерието в другите, то явно съществува и в теб, иначе не би те дразнело, а ще знаеш как да постъпваш с лицемери.

Аз казах!   

Големи думи могат да пишат всички.  Твоето его ме касае просто единствено да оценя стойността на думите ти. Също като тебе оценявам дали хората, с които си пишат са "въздух под налягане" или не.  Не ме касае за нищо повече. Някои неща бяха показателни за теб.

Културата ми на събеседване често е огледало на културата на събеседване на човека с когото събеседвам.  Ако имаш някакви забележки към моята може би ги има и в твоята, но дали ти можеш да ги видиш, спрямо егото си. За мен си просто един от членовете във форума. Повторил някакви частично смислени неща. Нищо повече, не те смятам нито за повече, нито за по-малко от мен. Има хора, които могат да говорят хубаво... и само това. Има хора, които не могат да говорят хубаво, но са  постигнали велики неща. Корелация има в редки случай.

Ако се обосновеш добре, мнението ти значи нещо, ако се опитваш с агресия да се налагаш значи се опитваш да прикриеш нещо, ако се измъкваш с големи думи също. Стойността на един пост, не се определя от стойността на егото. Оценявам я на база полезност по тема и причинно-следствени връзки. Избрал си си линия и вървиш по нея, твое право. Нямам нужда егото ми да е повече от твоето за да преценя какво представляваш. А и хора с по-малко его казват верни неща, а хора с голямо глупости. Егото ти може да е подплатено в една област, в други неподплатено, много често се среща у някои хора.

Аз на лицемерите им казвам че са такива и в каква степен. Хората сме склонни да сме лицемери, ако човека признае, за нещо че е лицемерен, то качеството личи, ако го заобикаля с думи, без коментар. И сам ще се сетиш, ако си интелигентен. В интерес на истината виждал съм хора у които няма капчица лицемере и пак ги дразни лицемерието у другите. 

преди 11 часа, kipen написа:

Няма "а дали е така?

леле ама и двамата с рамус ще ме уморите. Посмях се малко като го четох. Понеже и в двама ви виждам колко "много" мислите "дали е така". 

преди 11 часа, kipen написа:

Че цялата тема е създадена за да се "плюе" по конкретен човек, а уж с благородна цел - да "предпази" от всички "лоши психолози" като конкретно оплюваната. А основният похват е да се пуска порцийка инфо, селективно и контролирано - "на час по лъжичка". 

голяма конспирация съм направил.

Една голяма мелодрама изкара. Все едно ученическо съчинение в което се гледа само една гледна точка. Но за разлика от вас, когато ми се зададе въпрос отговарям. Няма смисъл да си пиша автобиографията, да може да съм изтървал нещо. Писанията ти са все едно долнопробно есе с много думи за да се прикрие, че не стой нищо зад тях(тук те имитирам малко). Явно не можеш да разбереш проблема не е в гледната ти точка а в долнопробния начин по който я налагаш. Последната стъпка е само  да се разплачеш "аз съм прав". 

А този подход на час по лъжичка ми го приложи и Байчинска. И отговор защо не получих. Да малко съм го прихванал от нея този подход. И естествено това, пак ще го пропуснеш. Защото не ти изнася. Както доста неща, които написах, като коментари на постовете ги пропусна. Най-лесно да го обърнеш на драма, с някое и друго терминче, за да покажеш, че знаеш нещо, Just a stranger е прав, искаш да покажеш колко много знаеш. Жал ми е за теб. Предния пост ти го казах леко иронично. Сега ти го казвам директно. Много искаш всички да са като теб изстрадалите "зрели" рицари, е искай си. Но "зрелите" хора като теб грешки не признават. Ще изглеждат слаби. Всеки си има право на своята гледна точка.

Just a stranger ти го каза точно когато спреш да се опитваш да се налагаш ще проявя повече уважение към постовете ти. Ако не ти пука просто не ги пиши.

преди 9 часа, kipen написа:

....тва е раздел "психология", бре, а не "религия".....

тва е раздел "психология" не "мелодрама".

преди 11 часа, Just a Stranger написа:

инакомислещите. 

Айде малко по-сериозно де! :) Отново ползваш и папагалиш думички, които сериозните хора ги ползват за друго. 

Ти въобще как се издокара на "мислещ", без значение така или онака...? Откога папагаленето на заемки и произволните им комбинации се нарича "инако-мислене"?

И "оная йога" не е "инако-йога", ами е просто измишльотината на някой си и е йога толкова колкото бръмбара е трактор.

Свикнал си на някакви селски мегдани да се преживяваш на "мислещ", и уекичко си се позаблудил от огледалото - вероятно заради "фантастичните дрешки и религиозните отблясъци". Но си просто едно голо момче пред огледало, което се преживява на каквото си е харесал.

преди 1 час, vlad_vl1 написа:

Всеки си има право на своята гледна точка.

Не думай... :) На друго - има ли "право"? А освен правото - нещо като отговорности има ли? Що ли всички неграмотни сладурчета се хващате първо за 'правата"? ...

Антрето на темата си е жива мелодрама. То има толкова общо с психологията, колкото невежо момче е чувало някакви думички, отишло при някой си и вече "имало право на мнение".

И какво като го имаш и си го написал? Ми тва е - нищо. Голо нищо, освен че ти е автограф и автопортрет. За теб си е каквото ти харесва, докато за всеки друг четящ - каквото на него му харесва защото същия също има "права" дори и когато чете нещо си, дето е написано от папагал или невеж фантазьор, дето бил много обиден и си образувал драми.

преди 1 час, vlad_vl1 написа:

Една голяма мелодрама изкара. Все едно ученическо съчинение в което се гледа само една гледна точка.

Това е цялата ти тема и представянето ти в нея!.....но е съвсем естествено за теб да го видиш у друг, но не и у теб.

"Жал" му било за мен... изказва генерализирани оценки не бива да е психично устойчив .... поставя ми условия, за да "прояви уважение" към постовете ми....аххахахахахх. Фантазьор, пореден. 

И то папагалче, куче на каишка, водещо се по оценките на резониращите на модела му. Ама и "дружката" ти дето подскочи да защитава "позитивистката психоложка", а па игнорира фактът, че цяла тема само плюеш по някаква конкретна психоложка, без да има налична нейната гл.точка.  Да вземете да си се гушнете.  Вживявки, самопоставящи се в ролята на "раздаващи уважение", за което аз "кУпнея"......то това да уважаваш е признак на култура, и е задължително условие, за да разбираш какво пише някой друг. Така или иначе и двамата не го умеете това - да разбирате какво са написали повечето от хората тука, ама се изказвате сякаш напълно сте разбрали.

Ти виждаш мелодрами и вредящи психолози, а той убийци и желаещи да им проповядва......

Така си пасвате, много сте сладки!

преди 39 минути, kipen написа:

И то папагалче, куче на каишка, водещо се по оценките на резониращите на модела му. Ама и "дружката" ти дето подскочи да защитава "позитивистката психоложка", а па игнорира фактът, че цяла тема само плюеш по някаква конкретна психоложка, без да има налична нейната гл.точка.  Да вземете да си се гушнете.  Вживявки, 

За нейната гл. точка я питах и сама не ми я даде. Няколко пъти го писах, ама защо ти е да го четеш. Пробвай се да пишеш правилно "Вживяки". Ето отговорите които получавах от Байчинска, по въпроса. Изкривени истории "Милена е много свободна", "Тя танцува и пее с живота", "тази връзка се развива" "гледай позитивно" и други "позитизни" отговори, след отказите на тази милена да се виждаме без да ми дава причина, дори след тази история. Бях я питал какво е целяла, отговор нямаше. Отказваше да ми даде гледна точка, когато я питах защо. Плюете някаква жена за позитивна психология. Байчинска ми я продаваше в излишък. И то продаваше в прекия смисъл. Е да правописа може и да и е бил по-добър. Но ти си оставаш кон с капаци, вярно кученце на тъй прекрасния рамус. Прочел полвинчато всичко. Защото тези неща ги написах, но защо кипен да мисли. Бих те препоръчал за адвокат на Байчинска. Но не си говоря с нея :)))))). В крайна сметка аз от тази жена причини не получих, а поне на това имах право. А ти си пишеш каквото си си наумил и това е. 

преди 41 минути, kipen написа:

, за да разбираш какво пише някой друг

не виждам ти да разбираш. Както казах научи се да разбираш ти другите, после учи те да те разбират. Спри да учиш когото и да е за нещо преди да го приложиш върху себе си. Както можеше да се очаква, отново игнорираш поведението на Байчинска. Май децата не те слушат вкъщи и ти се иска да накараш някои друг да те слуша. Гушни се с рамус с него се обичате. Все повече и повече виждам комплексите ти да се налагаш.

преди 6 часа, vlad_vl1 написа:

Ако се обосновеш добре, мнението ти значи нещо, ако се опитваш с агресия да се налагаш значи се опитваш да прикриеш нещо, ако се измъкваш с големи думи също.

Точно ти започваш темата с агресия към някой, а после пък "вкарваш големи думи". = Не се обосноваваш добре. 

За какво си повдигнал темата? Търсиш адвокат за себе си?! Само където намери адвокат на Б... в качеството на ... :)

Упрекваш цяла професия. = Дал съм ти по-горе в темата сдружения към които да се обърнеш (оплачеш) от некомпетентността на Б ,,,, 

Нека видим фактите:

Попаднал си на шарлатан (ка). = Кой е отговорен за това?! 

И всичко това е свързано с твое незнание.  ОК. За друг път да знаеш. = Има неправителствена организация на психолозите. Питаш там за в твоя регион кой е (кои са), ако не може да се ориентираш и ще получиш качествена услуга.

От там на сетне твоя случай с Б... е банален. 

Психологът (да повторя) не ти дава готови решения, а те направлява, за да вземеш оптималното за теб решение на проблема ти. А твоя психологически проблем преди срещата с Б какъв е?! За момента е ясно .... Имаш проблем с Б ... 

Никой от тук не може да е съпричастен към теб. Тук не утешаваме, т.е. не сме "попове".

Успех!  

п.п. Вулгарно те посъветваха; Пийни една студена вода и продължавай! 

преди 7 часа, vlad_vl1 написа:

За нейната гл. точка я питах и сама не ми я даде.

Колкото и пъти да го повториш на някои от пишещите тук, все тая. Аз също мисля, че когато един психотералевт изисква нещо, той би следвало да обясни доколкото е възможно причините и целта. Защо това не се е случило обаче, едва ли някога ще разбереш. Ако постоянно мислиш за случилото се, просто ще си загубиш времето. 

преди 5 часа, dioib написа:

Точно ти започваш темата с агресия към някой, а после пък "вкарваш големи думи". = Не се обосноваваш добре. 

За какво си повдигнал темата? Търсиш адвокат за себе си?! Само където намери адвокат на Б... в качеството на ... :)

Упрекваш цяла професия. = Дал съм ти по-горе в темата сдружения към които да се обърнеш (оплачеш) от некомпетентността на Б ,,,, 

Нека видим фактите:

Попаднал си на шарлатан (ка). = Кой е отговорен за това?! 

И всичко това е свързано с твое незнание.  ОК. За друг път да знаеш. = Има неправителствена организация на психолозите. Питаш там за в твоя регион кой е (кои са), ако не може да се ориентираш и ще получиш качествена услуга.

От там на сетне твоя случай с Б... е банален. 

Психологът (да повторя) не ти дава готови решения, а те направлява, за да вземеш оптималното за теб решение на проблема ти. А твоя психологически проблем преди срещата с Б какъв е?! За момента е ясно .... Имаш проблем с Б ... 

Никой от тук не може да е съпричастен към теб. Тук не утешаваме, т.е. не сме "попове".

Успех!  

п.п. Вулгарно те посъветваха; Пийни една студена вода и продължавай! 

Само да уточня, никъде не съм упрекнал цялата професия. Може би има размити граници в професията. Не търся утеха. Мерси за линка наистина не го бях видял. Исках две неща. Да опиша поведението на Байчинска и да видя мнението на друг, който е ходил на психолог. Уважавам чуждите гледни точки. Да бях агресивен към нея, но все пак това са отношения в които се плаща, а за мен тя не беше коректна. Вече пийнах студена вода.

Успех и на теб!

преди 17 минути, vlad_vl1 написа:

Да опиша поведението на Байчинска и да видя мнението на друг, който е ходил на психолог.

По начина по който си го описал = пълна некомпетентност. Не случайно се "наврях в интернет", за да проверя дали е от съсловието. 

Желателно е да дадете сигнал за въпросната именно в показаната от мен гилдия. 

Там може би ще получите адекватност по отношение как да постъпите с въпросната и дали може да заведете иск за нанесени някакви материални и в пъти повече нематериални щети. 

Уви в неблагоприятни условия живеем към момента в България, а погледнато, то в цял свят е така. = Налага се личността (индивида) да си търси правата, за да е добре, което изобщо не е нормално. НО, все пак има някаква законност и успеем ли да пренасочим своя гняв от непрофесионалистите, от шарлатаните и т.н. по културен начин, подплатени с фактология, то може да завеждаме искове и поне частично да компенсират несправидливостта в която живеем. 

Защо живеем в този свят, който е несправедлив?! 

Кратко: Не е уместно по Вашият агресивен начин да търсите справедливост спрямо конкретната Б.... 

И пак да се върнем към "под въпроса" кой "ходи" при психолог? = Този който не може да се адаптира към действителността, която към момента е "сурова" и се свежда до "закона на джунглата", т.е. има хищници и жертви. 

Не смятам, че в случая Вие сте жертва, защото сте отишли при нея по своя воля, или какво, кой Ви принуди?! 

преди 8 минути, Just a Stranger написа:

Колкото и пъти да го повториш на някои от пишещите тук, все тая. Аз също мисля, че когато един психотералевт изисква нещо, той би следвало да обясни доколкото е възможно причините и целта. Защо това не се е случило обаче, едва ли някога ще разбереш. Ако постоянно мислиш за случилото се, просто ще си загубиш времето. 

Прав си. Малко е борба с вятърни мелници. Колкото и да се опитвам да изчистя историята, някои хора едно си знаят. Свикнал съм нещата да се чистят постепенно. И колкото можах се опитах да съм обективен. Но едни и същи думи се повтарят. Става просто тъпо заяждане.

Успех с всичко.

преди 17 минути, vlad_vl1 написа:

Само да уточня, никъде не съм упрекнал цялата професия. Може би има размити граници в професията.

Аз намирам психологията за недоразвита наука, а психотерапята за още по- недоразвита. Малко по- напред е от попщината и магията, така че помага малко повече от тях. Факт е, че врачките и поповете си имат клиенти въпреки психолозите. 

Пиша го в смисъл, че упреквам цялата професия, но отчитам стремежите й. Дано един ден, след време стане наука.

преди 3 минути, Търсещ истини написа:

Дано един ден, след време стане наука.

Тя си е наука, но само в частта подбор на кадри. ;) 

В другите случаи науката е психиатрия. :) 

преди 24 минути, Търсещ истини написа:

Не бих се предоверявал. :) 

На кого ще се довериш е твой избор. 

На кого ще се предоверявал не ме интересува. 

НО, аз не се доверявам на психолозите. Защо?! = Защото към момента извън психиатрията която може реално да помогне на психиката на човек, друга наука няма! 

Останалото е дали си склонен да дадеш пари и на кой ... = което е комерсиално, а не научно. ;) 

п.п. Сети се кой ходи при психиатър по своя воля ... :) 

Обожавам своя психиатър:
- Сега ще ви изпишем таблетки, за да не ви се иска да скачате през прозореца.
- Аз всъщност не искам.
- Така е, но и годината едва започва.
преди 46 минути, _ramus_ написа:
Обожавам своя психиатър:
- Сега ще ви изпишем таблетки, за да не ви се иска да скачате през прозореца.
- Аз всъщност не искам.
- Така е, но и годината едва започва.

И не знаеш къде е раздел вицове ли?! = Наглост!!!

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.