Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Спомнят ли си някои от вас за Бай Тошо и социализЪма?

232 гласували потребители

1. 1. Какъв беше животът преди "демокрацията" ?

• По-скоро беше хубав
      33%
      77
    • По-скоро не беше хубав
      7%
      18
    • Всичко беше наред, де и сега да живеехме така
      16%
      38
    • Нищо не беше наред !
      17%
      40
    • Малък(а) съм и не помня какво е било
      13%
      32
    • Абе, защо ме занимавате с глупости ?Каквото било-било.
      11%
      26

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

преди 24 минути, M.Николов написа:

Бе нали ти казах, че си такава смешка, че трябва да ти дадат награда за "най-кух трол"!:lol6:

Защото ти наврях официални руски статистики и проучвания ли ?

Гърчи се, не ми пречиш. То си личи прекрасно кой троли тук.

Аргументите ти какви бяха че вече не се сещам от толкова твое тролене ?

Ах да... "Аз беден руснак не съм виждал" :laughing4:

Това ми напомни един бъзик във връзка с рейтинга на Путлер, който от 30 % бе "поправен веднага" на 70 %

- Че... в Русия смъртността станала 0% ! Защото всички запитани... се оказали живи...

Че и твойта работа... не бил виждал беден руснак и край !  :laughing4:

• Отговори 3,5k
  • Прегледи 249,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Глупости, пълни, Мога да ти посоча десетки примери как умишлено бяха съсипвани ПЕЧЕЛИВШИ и  НА СВЕТОВНО ТЕХНИЧЕСКО НИВО производства. Всъщност, давал съм ги вече много пъти. Селското ни стопанство и г

• Позволи ми да ти отговоря с няколко въпроса: Дефицитът на стоки за широко потребление смята ли се за кризисен елемент? - Беше почти невъзможно да си купиш някои артикули(дрехи, обувки, бяла и черна т

• Има си чисто обективни критерии за сравнение. Не смятам, че бананите в магазините са били най-важното нещо. Нищо не е само черно или само бяло. Колко сме по-свободни оттогава, става все по-спорен въпр

Публикувани изображения

Смешко, всички ясно видяха, че ти твърдеше, че в Русия нямало национална статистика!!!

Какво да ти обяснявам повече?Ти си толкова зле, че ще ме обвинят за гавра с бавноразвиващ се!

Скрий се!

преди 8 часа, miro20 написа:

Абе умник. Това са официални статистики и изследвания . НЯма по точни от именно тези руски държавни центрове и  институти.

Анкети било ... :laughing4::angry:

Ах да.. искаш лично да ти ги пратя в спалнята ти да си ги преброиш :) 

Чакай да те цитирам, да не изчезне.:D

Бисерите на бай Тошо са незабравими:           1. "Времето е ваше, но всичко друго е наше!"

2. "До 9. ІХ. 1944 г., тази паметна дата, българският народ се намираше на ръба на една бездънна пропаст! След девети той направи съдбоносната крачка напред!"

3. "Някои казват, че нашата власт се клати! И на коча мад*те се клатят, ама не падат!"

4. "Откривам новия завод за вело… за вело… Абе за колелета!"

5. "Ние трябва да направим коренен поврат, на 360 градуса."

6. "Аз работех като преводач – превеждах овците от един хълм към друг…"

7. "Тази година – завод за полупроводници. Догодина – за цели проводници!"

8. "Браво на атмосферното налягане!"

9. "Конкурсно начало не означава конкурсен край, другарки и другари."

10. "Добър журналист е тоя, който пише не това, което се говори, а това, което трябва."

11. "Сега всеки ден, всеки час, навсякъде има мат'риал за митингова демонстрация (демокрация)!"

12. "Това е политиката - да се слееш с народа."

13. "Че как да не успее Русия с нейните природни богатства, те имат повече залежи от Менделеевата таблица…"

14. "Милицията принадлежи на народа и народът принадлежи на милицията."

преди 13 минути, M.Николов написа:

Смешко, всички ясно видяха, че ти твърдеше, че в Русия нямало национална статистика!!! 

Какво да ти обяснявам повече?Ти си толкова зле, че ще ме обвинят за гавра с бавноразвиващ се!

Скрий се!

Чакай да те цитирам, да не изчезне.:D

Не, няма да изчезне, а и ще ти го повтарям. Щом руснаците признават за това бедстващо състояние на народа си, предполагам нещата са и още по зле.

Още чакам твоите аргументи какви са ?

Аз ти предоставих официалните руски такива, Чакам нещо различно от твоето "Аз беден руснак не съм виждал" :laughing4:

преди 15 минути, M.Николов написа:

Може ли малко по конкретно кога съм го твърдял точно това ?

• 2 седмици по-късно...

Добра новина

След скандала с учебниците за цоциалистическия строй, спират печатането до коригирането им

https://breaking.bg/politika/образователното-министерство-замрази-скандалните-учебници-по-история/щ

• 2 седмици по-късно...

България си бе тогава като обикновена съветска република и без да е в СССР.

Ха ! Невероятно ! Този път уцели в 10-та. Естествено че бяхме такава.

:) 

• 5 седмици по-късно...

преди 1 час, miro20 написа:

image.png.015200409947c91467a03ad2f80b38af.png

За хора с чувство за хумор. :)

Добре беше, но по ми е интересно ти тогава или сега си по - добре от икономическа гледна точка и стандарт на живот. За тези които по онова време са били по - добре финансово от сега тогава е било по- добре, за тези които пък сега финансово са по- добре от тогава сега е по- добро за тях време. Та може ли да кажем всички са маймуни тогава или пък сега? 

на 11.08.2019 г. в 10:27, miro20 написа:

За хора с чувство за хумор. :)

Със странно чувство за хумор, но за сметка на това пък неграмотни.

Пише се "азиатец", а не "азиятец".:giggle1:

Да, има неточности. В черепите има някои разлики. Последния долу в дясно обаче си е истински

на 12.08.2019 г. в 11:09, miro20 написа:

Да, има неточности. В черепите има някои разлики. Последния долу в дясно обаче си е истински

Вярно е и си прав. Едно към едно, сравнен със твоя. Но при теб има още време да се усъвършенства черепната ти кутия докато навършиш пенсионна възраст.

преди 59 минути, ostavime написа:

Ти не спиш бе. Истински радетел. 

Как да спи, като краварите следят всяко негово действие. Там хората пари не дават на заспали драскачи.Трябва винаги да е една крачка напред от путлеристите.

преди 7 часа, Колев60 написа:

Едно към едно, сравнен със твоя. Но при теб има още време да се усъвършенства черепната ти кутия докато навършиш пенсионна възраст.

Как да спи, като краварите следят всяко негово действие. Там хората пари не дават на заспали драскачи.Трябва винаги да е една крачка напред от путлеристите.

И кво ? Трябва ли и аз да коментирам твоя череп, възраст ? Или дали те гонят кравари , овце или пельмени ?  :)

Айде по баира....

на 16.08.2019 г. в 13:53, attj написа:

То само според такива като  наш Миро е имало комунизъм в България   https://bultimes.com/комунизъм-в-българия-никога-не-е-имало/

И само според комунистите, комунизъм в България не е имало. Искра Баева не беше ли нещо наградена лично от Корнелчето преди две- три седмици на онзи пословичен събор?

преди 10 часа, insec написа:

И само според комунистите, комунизъм в България не е имало. Искра Баева не беше ли нещо наградена лично от Корнелчето преди две- три седмици на онзи пословичен събор?

Оказа се социалистически утопизъм с невъзможно достигане.

Пак същото, преименуването е чиста демагогия, най- малкото същата тази професорка да обади, кога се е случило падането на комунизма, като историческо събитие - търси се дата преди '89- а.

Няма как  нещо недостигнато  да пада.  Та то не се е случило.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.