Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Спомнят ли си някои от вас за Бай Тошо и социализЪма?

232 гласували потребители

1. 1. Какъв беше животът преди "демокрацията" ?

• По-скоро беше хубав
      33%
      77
    • По-скоро не беше хубав
      7%
      18
    • Всичко беше наред, де и сега да живеехме така
      16%
      38
    • Нищо не беше наред !
      17%
      40
    • Малък(а) съм и не помня какво е било
      13%
      32
    • Абе, защо ме занимавате с глупости ?Каквото било-било.
      11%
      26

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

преди 8 часа, Meri Meri написа:

...

„Между задника ви и дивана никога няма да прелети долар”!

Това, ако го кажеш на онези с дебелите наследства, дали ще им пука? В смисъл, защо им е да търсят начин да уловят прелитащ долар, след като те имат много други седящи в джобчето им доларчета, които не знаят как да изхарчат... Това, го казвам не за да се заяждам, а за подчертая, че с много работа не се става богат, а гърбат... Човек, ако подходи умно, може да печели подобаващо и докато седи на дивана си...

• Отговори 3,5k
  • Прегледи 249,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Глупости, пълни, Мога да ти посоча десетки примери как умишлено бяха съсипвани ПЕЧЕЛИВШИ и  НА СВЕТОВНО ТЕХНИЧЕСКО НИВО производства. Всъщност, давал съм ги вече много пъти. Селското ни стопанство и г

• Позволи ми да ти отговоря с няколко въпроса: Дефицитът на стоки за широко потребление смята ли се за кризисен елемент? - Беше почти невъзможно да си купиш някои артикули(дрехи, обувки, бяла и черна т

• Има си чисто обективни критерии за сравнение. Не смятам, че бананите в магазините са били най-важното нещо. Нищо не е само черно или само бяло. Колко сме по-свободни оттогава, става все по-спорен въпр

Публикувани изображения

преди 25 минути, darkterminal написа:

с много работа не се става богат, а гърбат.

Абсолютно правилно! Цитата е насочен по-скоро към хронично мрънкащите и недоволни.

преди 26 минути, darkterminal написа:

Човек, ако подходи умно, може да печели подобаващо и докато седи на дивана си...

.... но все нещо е направил, преди да седне. :wink12:

Усмихнат ден! 

преди 14 минути, Meri Meri написа:

...

.... но все нещо е направил, преди да седне. :wink12:

...

Или го е получил отнейде :)

преди 14 минути, Meri Meri написа:

...

Усмихнат ден! 

Лек ден :)

преди 2 минути, darkterminal написа:

Или го е получил отнейде :)

и получаването е дейност :dollars:

По официални статистически данни у нас всяка година се самоубиват по около 800 души, като е налице тенденция към увеличение.За последните 10 години при управлението на ГЕРБ са се самоубили хиляди хора , имаме и около 60 самозапалвания (за този период в целия останал свят има само едно самозапалване, в Япония).   При бай Тошо подобни събития не бяха в такова количество.  Радиоточката Миро как ще коментира тези гадни работи!?

преди 2 часа, attj написа:

При бай Тошо подобни събития не бяха в такова количество. 

Ами не са били, същото си е било.
Бабичките си разправяха една на друга кой се е обесил в селото, щото децата са далече в някой град и няма кой да се грижи за него. Слушал съм ги лично много пъти, седнали на пейките пред дворовете и си обменят селски новини. Разправяха си кой е получил удар, кой се е парализирал, кой е на легло и само зева и не може и да говори. 
Самоубийството би трябвало да е гарантирано право в конституцията, защото позволява да се отърве човек от капана на съществуването. Няма нищо срамно в това да се обеси човек, след като нормален живот повече за него няма, заради някоя коварна болест в напреднал стадии на развитие. Или когато не си нужен повече никому, що да се мъчиш като грешен дявол в някое балканско село на старини. Самоубиваш се с достойнство и готово, да се мъчат да живеят другите. Няма такъв който де не умре, всички ще умрем, въпросът е да избереш правилния момент. Че ако го изпуснеш и те набарат ония с белите престилки, насила ще ти пречат да умреш.

преди 18 часа, Белгиеца написа:

...
Самоубийството би трябвало да е гарантирано право в конституцията, защото позволява да се отърве човек от капана на съществуването.

...

Това пък защо? На мен не ми е известен светски закон правещ самоубийството криминално престъпление...

на 19.02.2019 г. в 9:04, attj написа:

По официални статистически данни у нас всяка година се самоубиват по около 800 души, като е налице тенденция към увеличение.За последните 10 години при управлението на ГЕРБ са се самоубили хиляди хора , имаме и около 60 самозапалвания (за този период в целия останал свят има само едно самозапалване, в Япония).   При бай Тошо подобни събития не бяха в такова количество.  Радиоточката Миро как ще коментира тези гадни работи!?

Трябва ли на всяка глупост и спекулация да отговарям ?

Радвам се че цениш мнението ми, ето ти малко да се учиш :

https://www.vesti.bg/bulgaria/evrostat-razbi-mita-za-samoubijstvata-v-bylgariia-6069277

Така че има далеч по зле държави, за които не ти е виновен бат ти Бойко :)

Мога да ти пропомня и това за ПТПтата

Строителните войски - създадени от Стамболийски, закрити от Бакърджиев

Ако разрушителят Бакърджиев не беше се намесил, най-малките ползи за България щяха да са:

1. Нямаше да има толкова много неграмотни, безработни и бедни хора от малцинствата.

2. Щеше да се строи много по-качествено и далеч по-евтино.

3. Нямаше да има жандармерия и джендъри ... :) 

52822565_2054035001560864_55183801231511

• 1 месец по-късно...
на 20.02.2019 г. в 4:56, darkterminal написа:

На мен не ми е известен светски закон правещ самоубийството криминално престъпление...

По Тошово време в казармата ни каза пред строя един капитан, че опита за самоубийство се наказва със затвор в армията. Демек, ако не издържаш на издевателствата на разни садисти и решиш да пробваш да се гръмнеш, ако не умреш после те набутват у затвора няколко години. Съди те военен съд. След присъдата пак се връщаш в казармата да си дослужиш 2-те години.

А иначе, ако искаш да се самоубиеш и те набарат на време белите престилки или полицаи, почват да те "спасяват".
Не те питат дали искаш да живееш, те те свалят от въжето, нищо че мозъкът ти е бил лишен от кислород няколко минути и е вече увреден и ще си жив труп после. 
В български затвор не можеш да поискаш да те оставят на мира една нощ да се обесиш спокойно в подходящо за целта помещение.
В българска болница не можеш да поискаш да те оставят на спокойствие да се обесиш. Даже като разберат за подобен мерак те набутват в специално отделение, където няма къде да завържеш въже по никакъв начин. Държат те там с цел да ти пречат да не се самоубиеш.
Значи в България са на мнение политиците, че не разполагаш със собствения си живот и нямаш право да го прекратиш и да забраниш никой да не те спасява.
Та трябва нелегално да умреш, далече от всякакви възможни "доброжелатели" спасители.

преди 3 часа, Белгиеца написа:

По Тошово време в казармата ни каза пред строя един капитан, че опита за самоубийство се наказва със затвор в армията. Демек, ако не издържаш на издевателствата на разни садисти и решиш да пробваш да се гръмнеш, ако не умреш после те набутват у затвора няколко години. Съди те военен съд. След присъдата пак се връщаш в казармата да си дослужиш 2-те години.

Какви са тия свободни съчинения бе Белджо? Значи при опит за самоубийство, няма да те питат сума ти началници и психиатри "що така", ами ще те тикнат в пандиза!? Бе некои хора, тва тошовото време хептен на фантастика го подкарахте! Алооо, земята вика Белджо- Белджо, слез от покрива да си пиеш хапчетата.

преди 10 часа, Белгиеца написа:

В български затвор не можеш да поискаш да те оставят на мира една нощ да се обесиш спокойно в подходящо за целта помещение.
В българска болница не можеш да поискаш да те оставят на спокойствие да се обесиш. 

Хапчетата , хапчетата.

преди 31 минути, nikssi написа:

Хапчетата , хапчетата.

Eто и в форума не ти позволяват да се обесиш, а ти викат хапчета да пиеш.
Няма никакво уважение към волята за самоубийство в цялата държава.

преди 2 часа, Белгиеца написа:

До там ли стигна? Как може да пропагандираш такива неща? На такива като тебе им трябват специализирани заведения да се лекуват.

преди 6 часа, Белгиеца написа:

Eто и в форума не ти позволяват да се обесиш, а ти викат хапчета да пиеш.

E що ве, найш кви готини хапчета са. После се запознаваш с дракони, елфи, самодиви... ако извадиш късмет може и златната ябълка да мернеш. Помисли си, не е лоша офертата.  :)

преди 15 часа, _слънце_ написа:

E що ве, найш кви готини хапчета са. 

Ти от кои пиеш точно ?
Препорчай нещо на нас невежите.

Моят доктор ме праща да ме боцка една садиска та ми източи цетири спринцовки кръв, за да му направи кеф на търгаша да ми намери някакъв проблем. Връщам се аз при него с резултатите след няколко дена и там при него един млад доктор, дошъл да се учи как се преглеждат пациенти балами. Та пред младока му викам на моя 59 годишен доктор, че съм питал садиската дали може да се самоубие човек с една такава игла забучана във вена. И му докладвам че е казала че щяла да се запуши по някое време и нямало да се получи. А докторът почва да се прави на важен пуяк пред младото докторче, че не ставало то така лесно тия работи, трябвало си члъм и било сложно. На което аз му се подигравам пред младока, като му викам - ами сложно, кво толко трябва, един небмутал и готово. Ха ха ха ... докторът се видя като в небрано лозе, такъв номер от пациент не е очаквал. Да го затапи пациентът, когото докторът се кани да прецака с още посещения при него с измислени нужди от още изследвания. 

преди 6 часа, Белгиеца написа:

Ти от кои пиеш точно ?
Препорчай нещо на нас невежите.

Е как от кои бе пич! Които са на далавера, много ясно. На промоция нещо. Ко е паднала цената на Тамифлу, пиеш го. Все някой ден ше дойде грип! Ко има евтин ксанакс, прайш си парти на бръмбарите! Нещо си се спекъл, обаче цената на разхлабителните висока- си земеш имодиум. Ще бетонираш чревната флора. После веселба по здравна каса. Клинична пътека номер 33. И така...

и едно време имаше промоции

:D

• 1 месец по-късно...

Живков разказва за артистичното си минало

Цитат
Ако се питате как се заражда и развива артистичният талант на Тодор Живков, чуйте собствената му самооценка.

:)

преди 11 часа, M.Николов написа:

И това го казва антикомунист!

https://www.24chasa.bg/novini/article/7489029

Абсолютно е прав. Като се замисля, в кои страни е най голямо и фрапиращо социалното неравенство ? В коя страна мафиотска олигархия е узурпирала природните богатства ? В коя страна 1 % върхушка владеят  физически 2/3-ти от ресурсите ? Кои имат над 1 трлн в офшорки ?

Сещам се за една такава със 100-на милиардера ,изникнали за 15-на години царуване на един сатрап, с около 40%  от населението които не им стига за храна и дрехи, и за над 23 млн официално бедни бездомни под всякаква черта, хора в същата тази страна.

Въпрос за Стани Богат - коя ли е тази "матушка" ?  :) 

И аз като антикомунист бих казал същите думи. И че са налице как беше прословутото мото за  "революционна ситуация" -  отдолу не могат да живеят вече така, отгоре не могат да управляват повече...

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.