Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дискусии: Любовни романи Част 1

Featured Replies

Някой случайно да има ''Каприз'' на Лора Паркър. Чела съм я отдавна, но ми е останала в съзнанието, че е интересна. Благодаря ви на всички вас които се стараете да ни угодите и изпълнявате всяко едно наше желание.

Имам спомен, че някой я беше поел за сканиране, но явно се бъркам, защото не я виждам в списъците. За съжаление я нямам книжката.

• Отговори 8,4k
  • Прегледи 1,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Категорично - НЕ! Като я искаш - можеш да си я закупиш било от книжарниците, било чрез директна поръчка! При положение, че този форум вдъхнови собственичките на издателството да я преведат и пусна

• Ясно,разбрах че тук няма да стане,ама аз ще си я намеря някъде,все някой ще я сканира!!! А мислех че тук всичко има ,и се изпълняват заявките

• От Розмари съм чела "Игра на любов" и "Среднощна красавица" - и двете ми харесаха. Вчера си изтеглих и останалите 6 нейни книжки, и, напук на всеобщото мнение, че били гадни, мисля да ги прочета вси

Публикувани изображения

Някой случайно да има ''Каприз'' на Лора Паркър. Чела съм я отдавна, но ми е останала в съзнанието, че е интересна. Благодаря ви на всички вас които се стараете да ни угодите и изпълнявате всяко едно наше желание.

Ами, мила, имам книжката и ако не ми мине котка път (пу-пу) до утре вечер ще я имаш. cool.gif

Ами, мила, имам книжката и ако не ми мине котка път (пу-пу) до утре вечер ще я имаш. cool.gif

Благодаря! :);)

Благодаря за новите книжлета, cool.gif бързите като фъртунки, :) аз да се похваля прочетох Рози в полунощ и съм много впечатлена,страшно интересна е,дали има други книги на авторката

Миличка, май съм аз, но чакам Поля да ми се обади. Ако е в пакета книги който поръчах, ще я сканирам с удоволствие. kiss.gif

Момичета, ето и първата книга от списъка ми за сканиране. Това е последната несканирана книга на Нора от поредицата за Макгрегър:

Нора Робъртс - Всичко е любов

Много ти благодаря kiss.gif

Сега остава само някой да сканира "Имитация в смъртта" и ще попълним поне в електронен вид цялата поредица :P.

А пък аз продължавам да издирвам петте книжки sad.gif . Много редки се оказаха.

ПС: Попадна ми на Нора Робъртс една книжка - "Посланието". Предполагам че няма смисъл да питам дали има желаещи да я сканирам :P. Не я видях в списъците за сканиране, но все пак да попитам някой да не я е поел?

Редактирано от savagejo (преглед на промените)

Много ти благодаря kiss.gif

Сега остава само някой да сканира "Имитация в смъртта" и ще попълним поне в електронен вид цялата поредица :) .

А пък аз продължавам да издирвам петте книжки sad.gif . Много редки се оказаха.

ПС: Попадна ми на Нора Робъртс една книжка - "Посланието". Предполагам че няма смисъл да питам дали има желаещи да я сканирам ;) . Не я видях в списъците за сканиране, но все пак да попитам някой да не я е поел?

Супеееееееер, тъкмо се чудех коя е тази книга, понеже ми е попадала само като заглавие.

А за "Имитация" мога да те зарадвам. Погледни тук: Коментари в "Нора - сканиране". :P

Супеееееееер, тъкмо се чудех коя е тази книга, понеже ми е попадала само като заглавие.

А за "Имитация" мога да те зарадвам. Погледни тук: Коментари в "Нора - сканиране". :P

kiss.gif

:):P;)

Сега остава само да си ги намеря и в книжен вариант ;)

Благодаря за новите книжлета, cool.gif бързите като фъртунки, :P аз да се похваля прочетох Рози в полунощ и съм много впечатлена,страшно интересна е,дали има други книги на авторката

Ами, мила, освен "Рози в полунощ", на Ан Стюарт на БГ са издадени още "Лунен танц" и "Принцът на меча" - или поне аз знам само тези ohmy.gif Всички са сканирани и качени в темата с линковете. cool.gif

Приятно четене и забавление :)

А за "Имитация" мога да те зарадвам. Погледни тук: Коментари в "Нора - сканиране". :tease:

Ух,умирам си да ги съберем всичките.Обаче "Origin in death" ми бърка в здравето.

Би трябвало тези издателства да са наясно,че читателя иска да прочете повече и без много забавяне.А те издават от време на време и няма как да разбереш как,защо и кога ще издадат следващата книга.На сайта на Хермес може да прочетеш само кои са книгите за следващия месец и анотациите им.

Не знам как сте вие,но нито английския,нито руския ми са перфектни(още повече ,че руския ми звучи смешен като чета).

Четенето не е само да разбереш думите.То си е изживяване. :) Колям съм философ,ама страшно се дразня,че старите книги не се намират,а новите излизат рядко.

Ух,умирам си да ги съберем всичките.Обаче "Origin in death" ми бърка в здравето.

Би трябвало тези издателства да са наясно,че читателя иска да прочете повече и без много забавяне.А те издават от време на време и няма как да разбереш как,защо и кога ще издадат следващата книга.На сайта на Хермес може да прочетеш само кои са книгите за следващия месец и анотациите им.

Не знам как сте вие,но нито английския,нито руския ми са перфектни(още повече ,че руския ми звучи смешен като чета).

Четенето не е само да разбереш думите.То си е изживяване. ;) Колям съм философ,ама страшно се дразня,че старите книги не се намират,а новите излизат рядко.

И аз така. И то не само тази поредица, а и всички нейни. И въобще като почнем някоя поредица, все ми се иска да се събере цялата. Ама и това ще стане, аз съм си търпеливо човече.

В началото, когато започнах да събирам книги на Нора, се чудех и маех как ще стане, защото едно, че не се намират лесно и друго, че ако се намерят, цените са такива, чеееееее... не ти е, майко, работа!

Да е жива и здрава Полето. kiss.gif Благодарение на нея се приближавам към целта. След последната пратка ще ми останат има-няма около 40-50 книги за търсене. biggrin.gif

А за поредицата, след като Златорогъ са фалирали, не може ли друго издателство да откупи правата и да ги преиздаде. Оф, чак ми се иска всяка една от нас (фенки на Нора) да пишем на Хермес, да ги залеем с мейли и да им досаждаме, докато не почнат да ги издават. Ама... мечтиииии... мечтиииииии... sad.gif

Редактирано от ganinka (преглед на промените)

Здравейте дами,много ми е приятно да се запознаем..казвам се Милена ;) Искам да Ви кажа колко много се радвам,че Ви има и че правите всичко това.Много е благородно от ваша страна да споделяте книжките си и да хвърляте толкова труд по превръщането им в текстов формат и редактирането им. ;) Тъй като колекцията ми от книжки тип "Любовен роман" е изключително бедна,направо жалка..даже няма да я споменавам biggrin.gif ,а аз страшно много харесвам жанра,затова не мога да Ви предложа нещо ново за форума,но с най-голямо удоволствие бих се влючила в някоя друга дейност..само ми намерете работа biggrin.gif Наистина много ще се радвам да помогна с каквото мога през свободното си време,тъй като сега се занимавам с кандидат-студентски щуротии и .... знаете как е sad.gif Много хубаво,че намерих сродни души,много се радвам :) Желая приятен ден на всички

P.S. Ако и на вас ви е приятно да се запознаем може да ми казвате Миа :P Никой не ми казва така,но на мен винаги ми се е искало много biggrin.gif

... но с най-голямо удоволствие бих се влючила в някоя друга дейност..само ми намерете работа biggrin.gif Наистина много ще се радвам да помогна с каквото мога през свободното си време...

ДОБРЕ ДОШЛА ПРИ НАС! ;)

И моментално ще ти намеря работа, Миа cool.gif

Няма да откажа едно ново попълнение в Редакторския екип :)

Драсни ми едно ЛС (лично съобщение), ако решиш да се включиш, и ще уточним нещата ;)

Редактирано от Xesi (преглед на промените)

Пфу най-накрая и аз да дам една книга:

Нора Робъртс - Червена лилия

Добавям в списъка ми за сканиране:

Трилогията на Нора Робъртс - Знака на седемте

Линда Хауърд - Сенки от мрака

Гледам списъка за сканиране на Нора Робъртс и Проклятието на Анжелик, Въглени в мъртвата пепел, Смърт край змийската река, Как ангелите плачат са в черно...това означава, че не са поети от никой ли?Ако е така заедно с др трилогия Кръгът мога да сканирам и тях.

Редактирано от misi_misi (преглед на промените)

P.S. Ако и на вас ви е приятно да се запознаем може да ми казвате Миа :) Никой не ми казва така,но на мен винаги ми се е искало много biggrin.gif

Здравей, Миа и добре дошла! :)

Пфу най-накрая и аз да дам една книга:

Нора Робъртс - Червена лилия

Добавям в списъка ми за сканиране:

Трилогията на Нора Робъртс - Знака на седемте

Линда Хауърд - Сенки от мрака

Гледам списъка за сканиране на Нора Робъртс и Проклятието на Анжелик, Въглени в мъртвата пепел, Смърт край змийската река, Как ангелите плачат са в черно...това означава, че не са поети от никой ли?Ако е така заедно с др трилогия Кръгът мога да сканирам и тях.

Да, мила, така е. Тези с черно заглавие са свободни. Значи ги поемаш? Ще ти драсна името срещу тях.

ПП: Апропо, докато преглеждах списъка, ми се мерна трилогията на Трите сестри, която беше поета от aneto_rs преди около половин година. При положение, че отдавна не се е появявала, мисля че е редно някой друг да я поеме. Предполагам, че има доста желаещи да я прочетат, затова иска ли някой да я сканира?

• Автор

Здравейте момичета, аз пак съм на линия. Още не съм разгледала всички теми, но предполагам, че сте били доста активни в сканирането за тези 2 месеца през които отцъствах, затова, ще помоля някоя добра душа да пусне ако може едно списъче със сканираните книги от месец Май, до сега, за да ги издиря и да си ги сваля. Мерси предварително и целувки. :)

Здравейте и много солени целувки от мен след дълго (според мен) отсъствие ;) Мале колко ми липсвахте самоооо...

Гане миличка, добре дошла и ти (kiss)

Благодаря за новите книги момичета - фъртунки :) Нямаше ме само 2 седмици а какъв труд и каква работня сте изкарали - БРАВО! :clap::speak:

Ами и аз не мързелувах и си купих 2 книги (и то на такава изгодна цена че да не повярваш :speak: ) Едната е исторически любовен на Сабрина Джефрис - To Pleasure a Prince (която много ми хареса и направих малко проучване в нета и открих че е част от поредица и сега чакай за да четеш и другите, разбира се ако изобщо бъдат издадени sad.gif ) а другата е на Стефани Майър - The Host (не е от поредицата Здрач и за сега върви доста мудно но според анотацията и читателските мнения изглежда да е доста интересна и обещаваща..)

Радвам се че съм пак сред вас :baby:

Благодаря за Червената лилия,тази ми е любима от трилогията, biggrin.gif

Добре дошли на всички и от мен cool.gif:P

Здравейте дами,много ми е приятно да се запознаем..казвам се Милена ;) Искам да Ви кажа колко много се радвам,че Ви има и че правите всичко това.Много е благородно от ваша страна да споделяте книжките си и да хвърляте толкова труд по превръщането им в текстов формат и редактирането им. ;) Тъй като колекцията ми от книжки тип "Любовен роман" е изключително бедна,направо жалка..даже няма да я споменавам biggrin.gif ,а аз страшно много харесвам жанра,затова не мога да Ви предложа нещо ново за форума,но с най-голямо удоволствие бих се влючила в някоя друга дейност..само ми намерете работа biggrin.gif Наистина много ще се радвам да помогна с каквото мога през свободното си време,тъй като сега се занимавам с кандидат-студентски щуротии и .... знаете как е sad.gif Много хубаво,че намерих сродни души,много се радвам ;) Желая приятен ден на всички

P.S. Ако и на вас ви е приятно да се запознаем може да ми казвате Миа :P Никой не ми казва така,но на мен винаги ми се е искало много

Добре дошла и от мен, Миа! ;) Между другото, имаш много интересен аватар. Пожелавам само успехи в кандидатстването, сега ти е треска, а след една година в университета, ще ти се струва, че сегашната кампания е била детска игра. ;)

Здравейте момичета, аз пак съм на линия. Още не съм разгледала всички теми, но предполагам, че сте били доста активни в сканирането за тези 2 месеца през които отцъствах, затова, ще помоля някоя добра душа да пусне ако може едно списъче със сканираните книги от месец Май, до сега, за да ги издиря и да си ги сваля. Мерси предварително и целувки.

Мило, ще ти се карам, върнала си се, а да не драснеш два реда да кажеш! Тц тц, глобена си. :) Радвам се, че отново си на "бойното поле".

П.С. Аз ще реша да си оставя компа за преинсталация и вие точно тогава ще се разпишете!

• Автор
Мило, ще ти се карам, върнала си се, а да не драснеш два реда да кажеш! Тц тц, глобена си. :P Радвам се, че отново си на "бойното поле".

П.С. Аз ще реша да си оставя компа за преинсталация и вие точно тогава ще се разпишете!

Нямаше как мило, стана доста бързо, ама вече съм тука, затова ще се реванширам ;)

А я сега някой да каже, как е новата книга на Джейн Фийдър, някой чете ли я? Че ми се струва интересна, ама заради авторката се въздържам.

Здравейте дами,много ми е приятно да се запознаем..казвам се Милена :P Искам да Ви кажа колко много се радвам,че Ви има и че правите всичко това.Много е благородно от ваша страна да споделяте книжките си и да хвърляте толкова труд по превръщането им в текстов формат и редактирането им. ;) Тъй като колекцията ми от книжки тип "Любовен роман" е изключително бедна,направо жалка..даже няма да я споменавам biggrin.gif ,а аз страшно много харесвам жанра,затова не мога да Ви предложа нещо ново за форума,но с най-голямо удоволствие бих се влючила в някоя друга дейност..само ми намерете работа biggrin.gif Наистина много ще се радвам да помогна с каквото мога през свободното си време,тъй като сега се занимавам с кандидат-студентски щуротии и .... знаете как е sad.gif Много хубаво,че намерих сродни души,много се радвам :) Желая приятен ден на всички

P.S. Ако и на вас ви е приятно да се запознаем може да ми казвате Миа :P Никой не ми казва така,но на мен винаги ми се е искало много biggrin.gif

Здравей Миа, и от мен имаш едно добре дошла, надявам се да се включиш активно в темите които обсъждаме, и ти желая успех както в кандидат-студентските вълнения (те изпитите май са минали вече, но все пак ти пожелавам да влезеш където искаш) така и във всяко друго начинание!

Добре дошли на svetla11 и Инчето, липсвахте на всички!

Инче за питането ти за книгата на Фийдър, не съм я чела, но пък видях коментар в сайта, в който ги рекламират книжките на Ирис, че била интересна, а да си кажа честно резюмето и мен ме грабна!

Благодаря Ви за топлото посрещане :) ..Аватарът си го направих на Photoshop...а за кандидатстването...каквото му дойде :P Мерси много за пожеланията ;) .

Искам да ви попитам какво мислите за "Ад и Рай" на Джудит Макнот?На мен ми е от най-любмите книги,а не съм забелязала да е коментирана кой знае колко,нито пък да е препоръчвана ...Интересно ми е да чуя мнението ви за тази книга :) .. и ако можете бих се радвала да ми препоръчате подобна :P

Добре дошла и от мен Миа,

Макар и да не е коментиран "Ад и Рай" мисля че почитателките на Джудито са много. Аз например съм страстна фенка на романите й и съм прочела и препрочела всичко нейно издадено. Всичките и книги са сред най любимите ми и макар да не мога да направя избор поредицата й "Вестморланд" е най най най любимата ми, следва я "Ад и Рай" (която между другото е и първата книга оставила ме без сън :) )а после и цялата поредица "Последствия" Ако не си ги чела - страстно ти ги препоръчвам, освен тях може да ти харесат и книгите на Джули Гарууд и Джоана Линдзи cool.gif

Здравей svetla11 :) .Благодаря ти за бързия отговор и препоръките,макар че на Джули Гарууд съм прочела всички книжки,а на Джоана - почти всички :P,преведени на български.Включвам само историческите романи,защото аз чета само такива ... просто не мога без тях biggrin.gif

"Ад и Рай" наистина не те оставя нито да спиш,нито да ядеш докато не я довършиш :) За мен това е една страхотна книга,много изпипана във всяко отношение - характерите на героите,сюжета,описанията..всичко.Книга,която те разсмива и просълзява,а на моменти направо си се скъсвах от рев biggrin.gif...Но това вече си е индивидуално..на всеки човек книгите му въздействат различно :) ... И все пак ще цитирам любимия си момент,който наистина много силно ми въздейства...може пък да хване окото на някои дами,които все още не са чели книжката :)

"Ще те преследвам в съня ти нощем,точно както ти ще преследваш мен всяка нощ,когато съм далеч от теб.Ще лежиш всяка нощ буден и ще ме желаеш и ще знаеш,че и аз лежа будна и те желая.И когато почувстваш,че повече не издържаш,ще се върнеш при мен,а аз ще бъда там и ще те чакам.Ще ридая в прегръдките ти и ще ти кажа колко много съжалявам,а ти ще ми помогнеш да открия начин как да простя сама на себе си..."

Да ти кажа и аз едно добре дошла при нас Миа. Надявам се да ти е приятно с нас и да намериш много нови вълнуващи книжки тук.

Момичета имам нужда от компетентното Ви мнение. Хвана ми окото една поредица на Джейн Ан Кренц. Имам предвид Аркейн съсайъти и по точно Невинни лъжи и Клада от страсти. Ще ми се да чуя с какво впечатление сте от тези романи.

Блг в аванс и желая хубав слънчев ден на всички.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.