Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Къде искате да отидете ?

Featured Replies

Египет твърдо.Много ме влече всичко свързано с историята им и бих искала да видя на живо колкото се може повече забележителности.Но ми е като някаква мечта след взимането на книжката да обиколя всички забележителности в България.

• Отговори 689
  • Прегледи 113,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Бих се разходил до Азия. Има какво да се види, а и този начин на живот винаги ми е бил интересен. Примерно Япония. Бит, култура, обичаи, начин на мислене и като цяло живота тече по друг начин. Звучи ми добре. А и някоя мъничка японка... малко саке... и после ще обикаляме храмовете.

Бих се разходил до Азия. Има какво да се види, а и този начин на живот винаги ми е бил интересен. Примерно Япония. Бит, култура, обичаи, начин на мислене и като цяло живота тече по друг начин. Звучи ми добре. А и някоя мъничка японка... малко саке... и после ще обикаляме храмовете.

Еваля,еваля!!! Взе ми го от устата... :)

искаммм в мадрид... някой желаещ да ме заведе :wors:)

Искам да видя Великата китайска стена. Друга мечта - Нова Зеландия и околните острови (включително Папуа Нова-Гвинея и Океания). Въобще ми се иска да видя места, където морето и небето се сливат неразличимо. ;) Поздрави!

• 2 седмици по-късно...

На този етап най-голямата ми мечта е да видя Москва и Сант Петербург.За съжаление сега това са доста скъпи дистинации,но нали мечтите са за това,за да се сбъдват Публикувано изображение Юни започват белите нощи и дано се телепортирам натам Публикувано изображение Обиколила съм почти цяла Европа и след като се насладя на братска Русия бих поела зад окена да видя Ню Йорк и Лас Вегас.

На този етап най-голямата ми мечта е да видя Москва и Сант Петербург.За съжаление сега това са доста скъпи дистинации,но нали мечтите са за това,за да се сбъдват Публикувано изображение Юни започват белите нощи и дано се телепортирам натам Публикувано изображение Обиколила съм почти цяла Европа и след като се насладя на братска Русия бих поела зад окена да видя Ню Йорк и Лас Вегас.

Вземи мееееее Публикувано изображение И аз за това си мечтая...Няма да преча много....
  • 2 седмици по-късно...
  • 2 седмици по-късно...

Голямо желание имам да посетя Кейптаун. Незнам защо, но имам усещането че ще стане някой ден. Мечта ми е да видя двата океана от нос Добра надежда.

Мелник

Не искам нито Венеция,нито Париж

Нямам обяснение-просто Душата ми го иска това градче и това си е Публикувано изображение

Скоро ще отида,с едно Слънчице

Публикувано изображение

Аз искам на опера във Виена. Планирах го за тази година, но изникна нещо по-важно. И розовата ми мечта е да отида на о-в Корфу в Гърция. Обожавам Джералд Дарелл и страшно искам да видя местата, които е описал в книгите си.

Тадж-Махал е страхотно място, potrebitel. Имало страхотна акустика

Аз пък искам да резгледам почти целия свят :)

Принципно и аз, но Тадж-Махал е мечтата ми Публикувано изображение

Него да видя, пък после и да пукна, голяма работа...

Къде искате да отидете ?

Навсякъде, а точно сега никъде!

Иначе някой ден ще стигна ето там: Публикувано изображение

оооооооооо, това съм го виждала. Първо се напихме на Шанзелизе и после тръгнахме да гледаме как свети Айфеловата кула :)

Принципно и аз, но Тадж-Махал е мечтата ми Публикувано изображение

Него да видя, пък после и да пукна, голяма работа...

Айде тричките :P

Айде тричките :P

Айде, да си помечтаем, че поне за това пари няма да ни вземат Публикувано изображение

Ще ми купите ли сари от Индия? ;)

Кимоната, ще са от мене. ;)

Публикувано изображение

Редактирано от shefkata (преглед на промените)

Аз пък искам да разгледам почти целия свят :P

И аз искам така ;)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.