Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Къде искате да отидете ?

Featured Replies

Айде, да си помечтаем, че поне за това пари няма да ни вземат Публикувано изображение

Ще ми купите ли сари от Индия? :)

Кимоната, ще са от мене. :sobbing:

Ок, няма грижи :lol6:

А на връщане ще се изчипкаме под май-високия водопад-Анхел. Там също много искам да отида

Публикувано изображение

• Отговори 689
  • Прегледи 113,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Но това, само който може да плува :offtopic_s:

И после в Киото да гледаме гейши и да пием саке :speak:

Публикувано изображение

И след това, ще го ударим на нощен живот в Токио Публикувано изображение

Публикувано изображение

После отбиваме надолу към Нова Зеландия - невероятна и величествена природа...Винаги съм искал да отида там...

Ау, да Нова Зеландия - бих отишла и да живея там.

Има си своите плюсове - в случай, че стане някоя Трера световна, Нова Зеландия никой ги не брой за живи Публикувано изображение То на толкова далече на никой не му се занимава :offtopic_s:

То на толкова далече на никой не му се занимава :)

А понякога колкото по-далече, толкова по-добре :)

Бих отишла и до terra australis incognita . Мисля, че операта в Сидни не е за изпускане :wors:

Публикувано изображение

Редактирано от potrebitel (преглед на промените)

Градски, зими ма с тебе в Нова Зеландия, бре. Там са снимали Властелина..да се почувствам наистина Арагорн Публикувано изображение

Абе страх ме е да те вземам...Ще започнеш да трепеш новозеландски овце,и ще крещиш : "Смърт за орките!!!" Публикувано изображение

Аз искам да отида на Остров Мартиника! Това ми е мечтата! А за сега имам нужда от почивка и от хора, и от шум, и от работа за това искам малка хижа на балкана!

Бих искал да отида на най-доброто място в света Публикувано изображение Ами като за начало на остров Камчатка :angry:

Бих искал да отида на най-доброто място в света Публикувано изображение Ами като за начало на остров Камчатка :)

Ако няма лоши и злобни хора-вземи ме с теб

Моля те

Където ще да е

:)

• 3 седмици по-късно...

Най-много ми се иска в Тайланд , по няколко причини.След това в Нова Зеландия.А от градовете мечта ми беше Ню Орлиънс с неговата неповторима атмосфера.Само че сега честно казано не знам дали изобщо го има този град след Катарина Публикувано изображение

Най-много ми се иска в Тайланд , по няколко причини.След това в Нова Зеландия.А от градовете мечта ми беше Ню Орлиънс с неговата неповторима атмосфера.Само че сега честно казано не знам дали изобщо го има този град след Катарина Публикувано изображение

Те причините за Тайланд са ясни - особено секс-туризма :)

Мда....Нова Зеландия и на мен ми е цел...мечта...абе красиво е там, казват.

Ню Орлиънс вече не е онзи Ню Орлиънс, които бих искала да посетя Публикувано изображение Ураганът си каза тежката дума, но пък ми остава утехата на Сан Франциско ;)

Иначе съм се амбицирала за другото лято с едни ентусиасти да обикаляме из Виетнам, Камбоджа и Лаос - гледаме по по-евтиното да ходим Публикувано изображение

Те причините за Тайланд са ясни - особено секс-туризма ;)

Мда....Нова Зеландия и на мен ми е цел...мечта...абе красиво е там, казват.

Ню Орлиънс вече не е онзи Ню Орлиънс, които бих искала да посетя Публикувано изображение Ураганът си каза тежката дума, но пък ми остава утехата на Сан Франциско ;)

Иначе съм се амбицирала за другото лято с едни ентусиасти да обикаляме из Виетнам, Камбоджа и Лаос - гледаме по по-евтиното да ходим Публикувано изображение

Мдаа и секстуризма също ,. :P Но най-вече заради Тай-бокса,ако може да потренирам и да видя как е при извора. :). А за другото лято ще разказваш като се върнеш.Малко и благородно ти завиждам. Публикувано изображение

Искам да видя Лондооон Публикувано изображение

Живот и здраве на 15.07.2008 отлитам натам и съм много,ама много щастлива,че най-после ще ми се сбъдне тази мечта :)

Между другото ако някой е пътувал наскоро натам ,ще му бъда благодарна ако ми препоъча свестен и на приемвлива цена хотел.

• 2 седмици по-късно...

Едно околосветско пътешествие няма да ми се отрази зле.Искам да посетя:Дубай,Катар,Германия,Англия,Франция,Испания,Италия,Австралия,САЩ,Канада,Я пония,Китай тфа са скромни са нали?Да не забравия който иска да ме спонсорира с пари да посетя тези държави да пише едно ЛС !!!

• 3 седмици по-късно...

Искам много места да посетя... И съвет - не влизайте в Google Earth, че не може да излезете! :) Снощи си отвисях вътре няколко часа да гледам снимки и да ми капят лигите по различни красиви места...

• 3 седмици по-късно...

Москва-Кремъл Санкт Петербург-Ермитажа

Аз искам да отида най-много в Москва! Там живее един мой приятел и искам да му ида на гости! Публикувано изображение

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.