Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Последният филм, който гледах...

Featured Replies

Благодаря за препоръката, v.2.0, гледал съм го, но не пречи да го видя отново, защото в никой случай не е загуба на време.

• Отговори 1,4k
  • Прегледи 158,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Имаш умението да говориш много, без да кажеш нищо по темата. Иска ти се да съм казал нещо лошо за иранското кино, но не съм. Но пък го ползваш да ме нападаш с това!? Констатирала си, че в САЩ обичат

• За съперниците на Исус - ще ви хареса,гледайте го

• Поради липсата на време, последните 3 месеца подбирам внимателно всяко заглавие. Когато реша да загубя между два до три часа от свободното си време, поне се старая да си струва. В един момент, спира

Публикувани изображения

"New York, I Love You" - чудесен филм. Седнах с мисълта да му хвърля едно око, а го изгледах без да усетя как е минало времето. Прекрасни актьори, и доста запомнящи се моменти.

"New York, I Love You" - чудесен филм. Седнах с мисълта да му хвърля едно око, а го изгледах без да усетя как е минало времето. Прекрасни актьори, и доста запомнящи се моменти.

Току що го изгледах и съм силно впечатлен! Отличен филм, накарал ме спонтанно да изръкопляскам в неусетно дошлият му край. Великолепни актьори, уникален сценарий, отлична операторска и режисьорска работа. Трайно запомняща се лента!

newyorkiloveyou2009dvdr.jpg

Последно гледах Death Race and Pandorum макар че последното е опит да се наподоби Пришълецът и Смъртоносен хоризонт 2 в 1.

ох, мислех си, че само аз не съм го харесала Като видях Дензъл, реших, че ще си залужаа, но не всеки филм с добър актьор си заслужава

Другото, което гледах, е The blind side/Сляпата страна

the-blind-side-poster.jpg

Сандра Бълок не ме разочарова. Филмът си заслужава.

Снощи го гледах по вашата препоръка и ...да...страхотен филм !!!

С уточнение, че аз си падам малко идеалист и подобна тематика за благородство и съпричастност винаги ме е вълнувала много !!!

А и факта ,че е по действителен случай ми достави допълнителна емоция...

Редактирано от Faeton (преглед на промените)

Благодаря за препоръката, v.2.0, гледал съм го, но не пречи да го видя отново, защото в никой случай не е загуба на време.

offtopic: дойде ми на ума не за друго, ами защото наскоро спрях 13-годишното си тютюнопушене и прегледах всички филми по тематиката, които имам във външните хардове.

0dfg78d9gdg.jpg

Много тъжен и емоционален филм. Докосна ме по един специален начин. Блестяща актьорска игра.

Горещо го препоръчвам.

Много съжалявам, че "Светът е голям и спасение дебне отвсякъде" не бе номиниран за най-добър чуждоезичен филм за предстоящата нощ на "Оскар"-ите, но това не намали удоволствието, което изпитах от този чудесно направен наш филм. Създаден съвсем реалистично и майсторски лишен от онзи клиширан гангстерски драматизъм на тъпо изглеждащите големи пищови и секс бомби, характерни на 95% от съвременото ни кино, филмът на Стефан Командарев описва съвсем земни човешки съдби, които биха могли да бъдат на всеки един от нас. И хубавото в него бе, че до последния кадър се запази ненатрапчивият дух на оптимизъм, съпъстващ почти целия филм, та дори и онзи показан за няколко мига предизборен билборд с един от героите в творбата не успя да помрачи трайно.

86af117deac2ca82.jpg

logoboon.jpg

Светците от Бундок

За толкова години чак сега се наканих да го гледам... Хареса ми - свеж и приятен за гледане.

Van Diemens Land 2009

но филма не е за всеки , не го препоръчвам!

Все едно гледах 10 филма... обаятелна паяжина от обрати...

Cirque du Freak: The Vampire's Assistant

Cirque-Du-Freak-The-Vampires-Assistant-movie-poster.jpg

От цялата работа най ми хареса Салма Хайек. Тинейджърско филмче, детско дори. Като му гледам постера са запланували продължение, то и така си свърши, на никъде.

Редактирано от go6o_kara (преглед на промените)

Meet Joe Black

Прекрасен филм, наскоро го гледах.

the_wolfman_poster_02.jpg

Вчера на киното го гледахме с hopepper, примиера беше. Вътрешности, кръв, хвърчащи крайници хаахаах Много яко xD Ама на 2-3 пъти подскочих от стола xD Супер си е филмчето ^^

Гледахме и

percy_jackson_and_the_olympians_the_lightning_thief_ver3_000.jpg

Много готино, забавно филмче ^^ Ефектите също ми харесаха. Много надъхващо xD

Едгар Бъроуз би плакал ако можеше да види този филм. Ужасна екранизация. Като малък четях Бъроуз с удоволствие, изяждах Тарзан с кориците. Поредицата за Марс ме завладя изцяло. И хоп, видях филма Princess of Mars и реших че ще спя щастлив. Уви. Зле направена, нискобюджетна боза.

Надеждите ми да видя свестен филм от поредицата отиват към John Carter of Mars, ако нещата са по план ще го видим 2012та.

Princess%20to%20Mars%202009%20DVDRiP%20XviD-DVSKY%20avi.jpg

amelia-poster.jpg

Прекрасен филм,невероятна актьорска игра на Ричърд Гиър и Хилари Суонк, по действителен случай...много ми хареса

Legion

poster_legion-poster.jpg

Малко скучен в началото.... в средата горе-долу... ама края много ме разочарова ... Аз мислех, че като ангела каза на Джийп да следва напъствията ще трябва да изпълнява някакво пророчество, пък то филма свърши с 2-минутна битка м/у двата ангела :)

Не ми хареса като цяло.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.