Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Игра - познай романа по цитата от него (част 2)

Featured Replies

Аве, Капитане, не ги ли позна по имената Лоренцо и Дезире? То от ясно по-ясно, аз затуй не участвах. :P

• Отговори 2k
  • Прегледи 166,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Аве, Капитане, не ги ли позна по имената Лоренцо и Дезире? То от ясно по-ясно, аз затуй не участвах. :hush:

М'чи не мноу ясну , нали знаеш, че оня е блейка хахаха. Та познах ли к'о стана ся , аз пак не разбрала :biggrin:

Аве, Капитане, не ги ли позна по имената Лоренцо и Дезире? То от ясно по-ясно, аз затуй не участвах. :yanim:

Ети, винаги сменям имената като запазвам оригиналните първи букви.

М'чи не мноу ясну , нали знаеш, че оня е блейка хахаха. Та познах ли к'о стана ся , аз пак не разбрала :blink:

Аха,понала,понала,що се отнася до убиеца на микровълнови печки.

Редактирано от rumi_1461 (преглед на промените)

Еха наистина съм влязла у серията хахаха, ето поредно лесно ( надявам се ) цитатче ....

Тарзан прехапа устната си до кръв. Да, определено желаеше да ги види пържени на бавен огън. С ябълка в пискливите им гърла.

В действителност, тя не се тревожеше много за мнението на околните. Беше загърбила нормите още когато баща й беше настоял да се обучи за бизнеса. Никога не обръщаше внимание на общественото порицание, тъй като се чувстваше достойна, до дълбините на душата си, да застане на височината на който и да е мъж.

Но това… Призна пред себе си, макар и с нежелание, че за социалното си фиаско, и тя има донякъде вина. След толкова седмици още не бе успяла да привлече вниманието на нито един уважаван господин. Мъжете, честно казано, я отбягваха, като че ли бе болна от шарка.

П.П.: Аз пък измислих друга система по която да определям наименованията - асоциации разбира се, между другото така играта е къде къде по забавна от тривиалното Главната/Главния и т.н.

Еха наистина съм влязла у серията хахаха, ето поредно лесно ( надявам се ) цитатче ....

Тарзан прехапа устната си до кръв. Да, определено желаеше да ги види пържени на бавен огън. С ябълка в пискливите им гърла.

В действителност, тя не се тревожеше много за мнението на околните. Беше загърбила нормите още когато баща й беше настоял да се обучи за бизнеса. Никога не обръщаше внимание на общественото порицание, тъй като се чувстваше достойна, до дълбините на душата си, да застане на височината на който и да е мъж.

Но това… Призна пред себе си, макар и с нежелание, че за социалното си фиаско, и тя има донякъде вина. След толкова седмици още не бе успяла да привлече вниманието на нито един уважаван господин. Мъжете, честно казано, я отбягваха, като че ли бе болна от шарка.

П.П.: Аз пък измислих друга система по която да определям наименованията - асоциации разбира се, между другото така играта е къде къде по забавна от тривиалното Главната/Главния и т.н.

„Фалшивият годеник“ :)

Само че що не виждам никъде Главната и Главния??????? :)

Ети, винаги сменям имената като запазвам оригиналните първи букви.

Знам аз, разконспирирала съм те ;)

„Фалшивият годеник“ :P

Само че що не виждам никъде Главната и Главния??????? ;)

Аз Тарзан ти Джейн бе Рум-рум в първото изречение затова замених името на Джейн с Тарзан хахаха. Ти сиии.

Оффффф, понеже има много имена в тоя откъс няма да ги прекръщавам!

/////// извади четири чаши за шампанско от барчето, като си мислеше за усмивката на //////// и нейното красиво лице. Довечера щяха да се оженят, а след това единствено той щеше да има правото да я прегръща, да съединява тялото си с нейното, да я милва и целува…

— Слушам те — каза. — Давай нататък.

— Вчера тя беше заснета как му предава четири от офертите на „////////”. Имаме на разположение сбора от копията, които е предала на /////////, за да ги използваме като доказателство в съда.

— Този мръсен кучи… — //////// едва сдържаше гнева си и се опитваше да не допусне ненавистта към ////////// да му развали настроението, — ///////, ще направя онова, което трябваше да направя още преди пет години. Напълно ще го отстраня от сферите на бизнеса. Отсега нататък искам „/////////” да се включва с оферти във всяка сделка, с която се заеме той, и при това искам да предлагаш по-ниски от нормалните за нас цени. Ясно ли е? Искам това копеле да ми се махне от главата веднъж завинаги!

След като ///////// измърмори нещо в знак на съгласие, //////// продължи:

— Можем да получим разрешение за арестуването на тази млада жена. Вече говорих със съдия Спат и той е готов да направи това веднага щом получи твоята дума.

— Коя е тя? — попита /////////, когато видя, че вниманието на /////// сякаш беше по-ангажирано с шампанското.

— Любовницата на ////////! — намеси се ////////. — Аз лично направих проучванията за нея. Тази мадама живее като кралица в луксозен апартамент в Блумфийлд Хилс, наемът на който се плаща от ////////. Облича се като манекенка и…

/////// застина от ужасно предчувствие. Все още с гръб към останалите, прошепна:

— Коя е тя?

— ///////// — намеси се адвокатът и по този начин попречи на разгорещения агент по сигурността да довърши. — ///////, знам, че тя има някакви лични взаимоотношения с теб и че тъкмо това е момичето, което буквално падна в краката ни през онази нощ. Публичното разгласяване на нейния арест определено ще възпре всеки, който има намеренията да ни шпионира, но изчаках първо да поговоря с теб. Трябва ли да…

////// се задуши от болка и гняв.

— Прибирай се обратно в твоя кабинет — нареди той — и ме чакай там. Аз ще ти се обадя. — Без дори да се обръща, /////// кимна с глава към //////. — Махни го от очите ми, за да не го виждам повече… никога!

— ////////… — обади се ////////.

— Махайте се! — извика несдържано, след което гласът му стана опасно спокоен. — ///////, обади се на //////// и й кажи след десет минути да се качи при мен. После се прибирай вкъщи. Вече е почти пет.

Когато те излязоха, ////////// се изправи над бара и изля шампанското, с което смяташе да отпразнува женитбата си с ангел. За една принцеса с усмихнати сини очи, която влезе в живота му и го обърна наопаки. ////////// го шпионираше, предаваше го на ////////. Тя беше любовница на //////////.

Сърцето му не желаеше да приеме тази мисъл, но умът му знаеше, че това е истина. Това обясняваше откъде всъщност е имала средства, за да живее така и да се облича по този начин.

Спомни си как в събота вечер я беше представил на /////////, както и начина, по който тя се направи, че не го познава. Гняв и болка се лееха във вените му подобно на прогаряща киселина. Искаше му се да я смачка и да я принуди да каже, че това не е истина; искаше му се да излее вътре в нея цялата си любов, докато в сърцето й не остане никакво място за друг човек, освен за него.

Искаше му се да я удуши за предателството. Искаше му се просто да умре.

Извинявам се за чертичките, развалят удоволствието от четенето, ама пусти мързел какво ли не прави!

Оффффф, понеже има много имена в тоя откъс няма да ги прекръщавам!

/////// извади четири чаши за шампанско от барчето, като си мислеше за усмивката на //////// и нейното красиво лице. Довечера щяха да се оженят, а след това единствено той щеше да има правото да я прегръща, да съединява тялото си с нейното, да я милва и целува…

— Слушам те — каза. — Давай нататък.

— Вчера тя беше заснета как му предава четири от офертите на „////////". Имаме на разположение сбора от копията, които е предала на /////////, за да ги използваме като доказателство в съда.

— Този мръсен кучи… — //////// едва сдържаше гнева си и се опитваше да не допусне ненавистта към ////////// да му развали настроението, — ///////, ще направя онова, което трябваше да направя още преди пет години. Напълно ще го отстраня от сферите на бизнеса. Отсега нататък искам „/////////" да се включва с оферти във всяка сделка, с която се заеме той, и при това искам да предлагаш по-ниски от нормалните за нас цени. Ясно ли е? Искам това копеле да ми се махне от главата веднъж завинаги!

След като ///////// измърмори нещо в знак на съгласие, //////// продължи:

— Можем да получим разрешение за арестуването на тази млада жена. Вече говорих със съдия Спат и той е готов да направи това веднага щом получи твоята дума.

— Коя е тя? — попита /////////, когато видя, че вниманието на /////// сякаш беше по-ангажирано с шампанското.

— Любовницата на ////////! — намеси се ////////. — Аз лично направих проучванията за нея. Тази мадама живее като кралица в луксозен апартамент в Блумфийлд Хилс, наемът на който се плаща от ////////. Облича се като манекенка и…

/////// застина от ужасно предчувствие. Все още с гръб към останалите, прошепна:

— Коя е тя?

— ///////// — намеси се адвокатът и по този начин попречи на разгорещения агент по сигурността да довърши. — ///////, знам, че тя има някакви лични взаимоотношения с теб и че тъкмо това е момичето, което буквално падна в краката ни през онази нощ. Публичното разгласяване на нейния арест определено ще възпре всеки, който има намеренията да ни шпионира, но изчаках първо да поговоря с теб. Трябва ли да…

////// се задуши от болка и гняв.

— Прибирай се обратно в твоя кабинет — нареди той — и ме чакай там. Аз ще ти се обадя. — Без дори да се обръща, /////// кимна с глава към //////. — Махни го от очите ми, за да не го виждам повече… никога!

— ////////… — обади се ////////.

— Махайте се! — извика несдържано, след което гласът му стана опасно спокоен. — ///////, обади се на //////// и й кажи след десет минути да се качи при мен. После се прибирай вкъщи. Вече е почти пет.

Когато те излязоха, ////////// се изправи над бара и изля шампанското, с което смяташе да отпразнува женитбата си с ангел. За една принцеса с усмихнати сини очи, която влезе в живота му и го обърна наопаки. ////////// го шпионираше, предаваше го на ////////. Тя беше любовница на //////////.

Сърцето му не желаеше да приеме тази мисъл, но умът му знаеше, че това е истина. Това обясняваше откъде всъщност е имала средства, за да живее така и да се облича по този начин.

Спомни си как в събота вечер я беше представил на /////////, както и начина, по който тя се направи, че не го познава. Гняв и болка се лееха във вените му подобно на прогаряща киселина. Искаше му се да я смачка и да я принуди да каже, че това не е истина; искаше му се да излее вътре в нея цялата си любов, докато в сърцето й не остане никакво място за друг човек, освен за него.

Искаше му се да я удуши за предателството. Искаше му се просто да умре.

Извинявам се за чертичките, развалят удоволствието от четенето, ама пусти мързел какво ли не прави!

Джудит Макнот - Гордост ? :yanim:

Искренно много се извинявам, че толкова се забавих, но ето ме вече :) Цитатът е от съвременна книга ;) За пръв път Главната успя да усети смешната страна на ситуацията и започна да се смее с веселия си напевен смях. — Нищо чудно, че флиртовете ти са толкова краткотрайни, Главен! Не можеш да си позволиш да познаваш едно момиче за по-дълго време. — Не ставай смешна — отряза той и се отпусна в най-близкото кресло, но грубостта на думите му бе смекчена от неочакваната нежност в погледа му. — Какво искаш, Главен? — попита го тихо Главната. — Казах ти, че не искам да те виждам отново. Не можеш да спреш дотук, така ли? Облегнал глава назад и затворил очи, той нежно отговори: — Не, не мога да спра дотук. — Казах ти моите доводи… — започна Главната. — Които не бяха кой знае колко смислени — довърши вместо нея той. Погледът му се плъзна надолу. Тя бе кръстосала крака и през отворената хавлия те се виждаха изцяло. — Доводите ми са напълно смислени за мен — придърпа хавлията си Главната. — За дама с такова пуританско възпитание си фантастична в леглото — присмя се той. По дяволите! Защо трябваше да споменава това, което тя така упорито се стараеше да забрави. — Главен, върви си! Имаме различен начин на живот. Няма никакви изгледи връзката ни да просъществува, освен като пошъл флирт. — Няма да има нищо пошло между нас двамата. Изведнъж той се изправи в цял ръст пред нея и като я сграбчи за раменете, я дръпна до себе си. Торбичката с диамантите се плъзна и падна на пода, но никой от двамата не обърна внимание на това. — Имаше нещо много приятно и красиво в начина, по който телата ни си въздействат — и ти не можеш да отречеш това. Устните му бяха на сантиметри от нейните и дори през дрехите тя усещаше силата на желанието му. Нужно бе огромно усилие от нейна страна, за да устои.

„Сребърни чудеса"

Мммммм да, ти си :) Авторката е Фейрене Престън :help:

ГЛЕН се размърда до нея и се опита да вдигне глава, но изпъшка и се отпусна.

— О, боже! Не мога да помръдна.

— Ами тогава недей — промърмори тя и отвори леко очи.

След няколко минути той направи нов опит. Доста трудно надигна глава и огледа сплетените им тела. Спря поглед на отпуснатия си пенис.

— Ти, проклетнико — изръмжа ГЛЕН. — Този път стой мирен!

Шегата отначало я сепна, но после тя се задави от смях. Скри лице в рамото му, като цялата се тресеше. ГЛЕН падна назад и я притисна до себе си.

— Много ти е смешно, нали! — оплака се той. — А проклетникът иска да ме убие. Никога не е знаел мярка, но това е абсурдно. Сигурно си мисли, че съм още на шестнайсет.

— Той не може да мисли — отбеляза тя и се разсмя още повече.

— Хич не ти вярвам. — Тя се кикотеше и той я погъделичка за отмъщение. — Престани да се смееш — негодуваше ГЛЕН, въпреки че сам едва се сдържаше. — Имаш ли представа какво означава една издадена част от тялото ти да не се подчинява нито на здравия разум, нито на заповед?

— Не, но зная какво означава да си близо до нея.

Той се подсмихна и поглади гърдите си.

— А знаеш ли защо мъжете кръщават своя член?

— Не, защо? — попита тя, задавяйки се от смях.

— По този начин най-важните решения в живота им няма да бъдат взети от абсолютно непознат.

И двамата се заляха от смях и ФАНИ придърпа единия край на чаршафа, за да си изтрие сълзите. Не познаваше циничното чувство за хумор на ГЛЕН и сега беше очарована безкрайно.

Той се надигна на лакът.

— И все пак ти си виновна — отбеляза той и приглади кичур тъмночервена коса. Ръката продължи милувката по шията й, по нежната извивка към гърдите й.

— Аз ли? — възкликна възмутено ФАНИ.

— Да, ти. — Много нежно обхвана гърдите й, подразни наедрелите розови пъпки и като омагьосан наблюдаваше как се втвърдиха. — Зърната ти са като малини — възхити се той и продължи да ги целува и дразни.

ФАНИ потръпна в прегръдките му и се стресна от незабавната си реакция.

— Не мога — простена тя, но забеляза как гърдите й настръхнаха.

Той се отдръпна, любувайки се на ефекта от своето въздействие.

— Много добре — промълви разсеяно, — защото и аз не мога. — Гърдите на ФАНИ бяха бледи, лъскави като сатен, с прозрачна и фина кожа. Бяха твърди и закръглени и той не можеше да им се насити. По дяволите, наистина не можеше да им се насити, но край. Почивка. — Помислих си колко сладки ще бъдат, когато се напълнят с мляко.

Тя го перна по рамото.

— Казах ти, не съм бременна.

— Не знаеш.

— Зная.

— Цикълът ти може да се окаже нередовен.

— Моят цикъл винаги е редовен.

— Този път може да ти изневери.

Тя го погледна свирепо, но после подхвана предишната тема:

— Защо каза, че аз съм виновна?

— Такива са изводите — отвърна той. — Щом се появиш близо до мен, получавам ерекция.

— С нищо не съм те предизвикала. Вината си е само твоя.

— Дишаш. Очевидно това е достатъчно. — Отново се изтегна по гръб, като я придърпа почти върху себе си. — Но се дължи и отчасти на начина, по който миришеш. На мед и канела — нежно и пикантно едновременно.

Тя повдигна глава и се вгледа в него слисана.

Това ми звучи страшно познато,но не мога да се сетя ;)

Ето още за подсещане

Сепнато вдигна поглед и видя вбесеният ГЛЕН да стърчи пред нея. «РОМЕО сигурно му се е обадил» — помисли си разсеяно тя. Черната му коса беше пусната и разпиляна по раменете.

— Къде, по дяволите, беше! — изрева той.

— В Ню Орлиънс — отговори тя с мек тон, макар че усещаше как всички ги слушат с притаен дъх.

— Толкова ли ти беше трудно да ми кажеш къде ще бъдеш? — попита безцеремонно той.

— Ходих на погребението на господин ПИТБУЛ.

Настани се на стола срещу нея и гневът му се поуталожи. Заклещи краката й между своите под масата и взе двете й ръце.

— Из… изплаших се — запъна се той. — Не си съобщила, че напускаш, а РОМЕО те видял, че прибираш в багажника на колата куфар. Даже го накарах да отключи стаята ти, за да проверя дали нещата ти са там.

— Не бих напуснала града, без да ти съобщя — каза тя, тайничко развеселена от идеята, че може изобщо да напусне този град.

— По-добре да не ти и хрумва — измърмори той. — Виж сега — започна, но млъкна. — Ах, да му се не види, тук не е най-подходящото място, но имам още много документи за оправяне и не зная колко време ще мине, преди да ми просветне. Ще се омъжиш ли за мен?

Успя да я втрещи. Даже нещо повече. Отпусна се назад, смаяна и онемяла. ГЛЕН искаше да се омъжи за него! Тя не се беше осмелявала дори да си го помисли. С тяхното объркано минало… при деликатната ситуация с майка му и сестра му… е, като че ли не беше невъзможно.

Той очевидно възприе реакцията й като отказ и черните му вежди се сключиха. И тъй като беше ГЛЕН, незабавно взе мерки да получи каквото иска.

— Длъжна си да се омъжиш за мен — изрече достатъчно високо, за да го чуе всеки в ресторанта. — Бременна си с моето момиченце. То има нужда от баща, а ти — от съпруг.

ФАНИ зяпна. Очите й станаха кръгли от ужас.

— Чудовище! — изкрещя тя и скочи.

Не беше бременна и много добре го знаеше, тъй като преди три дни, точно навреме, започна цикълът й. Пред очите й се завъртяха размазани лица, които се бяха вторачили в нея, а ГЛЕН я гледаше със злорадо задоволство и й се усмихваше, забавлявайки се с нейното смущение. Може би усети заплаха в очите й, но не реагира достатъчно бързо. Тя грабна чашата чай и я плисна в лицето му.

— Не съм бременна! — изкрещя отново.

ГЛЕН се измъкна от мястото си и изтри лицето си със салфетката на ФАНИ.

— Възможно е, но ако искаш да забременееш, е по-добре да се омъжиш.

— Омъжи се за него — пригласяше ХОЛИ, надвесена от бара. Смееше се от сърце. — И му направи живота ад. Изпроси си го след този номер.

— Ами да. Изпросих си го.

ФАНИ го гледаше внимателно.

— Но… какво ще каже майка ти? — попита тя безпомощно.

Той сви рамене.

— Защо питаш? — ФАНИ тъкмо отвори уста да изкрещи отново, но той се подсмихна. — Съобщих на нея и на МИМИ, че ще се оженя за теб. Майка ми изпадна в криза с остри симптоми на неодобрение, но сестра ми й каза буквално да престане да дрънка. По-смешно нещо не бях виждал. Е, освен едно друго. — Отправи й блеснал поглед, намекващ за тоалетната в Съдебната палата. — МИМИ ни изпраща своите благопожелания. Сватбата й с МАЙКЪЛ е другата седмица. Предложи на майка ми най-сериозно да се премести да живее в Ню Орлиънс, който й е харесвал винаги много повече от Прескът. Така че, сладурче, ще обикалям тази грамадна къща съвсем сам и искам моята червенокоса дама да ми прави компания.

Да за съжаление не се сещам, макар нещо да ми човърка в главата. Обаче ме досмеша, защото си разлиствах "Войната за вдигнатия капак на тоалетната чиния" и първото което нацелих беше " Защо мъжете кръщават своя член? По този начин най-важните решения в живота им няма да бъдат взети от абсолютно непознат."

Да за съжаление не се сещам, макар нещо да ми човърка в главата. Обаче ме досмеша, защото си разлиствах "Войната за вдигнатия капак на тоалетната чиния" и първото което нацелих беше " Защо мъжете кръщават своя член? По този начин най-важните решения в живота им няма да бъдат взети от абсолютно непознат."

Гале, това ми е най-любимото изречение от тая книга, абсолютен бисер.

Няма да пускам повече цитати щото мога безкрайно, но ще кажа – МНОГО,МНОГО любима авторка и съвременен роман!

Абе, че е на Хауърд ясно. Поразрових се и ще да е Онази нощ!

Абе, че е на Хауърд ясно. Поразрових се и ще да е Онази нощ!

Йееееееее, ти си добро другарче, усещаш ме от далече.Познааааааааааа! :D:halloween7:

Да,ама мога да пуснат цитат най-рано довечера след 21ч. Ако няакой е мераклия-да се чувства свободен и да пуска.

Ами мой ред си е значи:

― Коя част от думата по-точно не разбра? ― сладко се осведоми тя. След това гласът й придоби властността, която беше усвоила от всичките главни готвачи, учили я на занаят през годините. ― Няма да ходя никъде, така че свиквай.

Следващото, което видя, беше 190 паундов разярен мъж, надвесен над нея. Това я накара да осъзнае с болезнена яснота, че фигурата й е всичко друго, но не и впечатляваща.

― Можем да се разберем по лесния, а можем и по трудния начин ― дълбокият тембър на гласа му изпращаше електрически импулси по цялата дължина на гръбнака й, ― но дали по единия или по другия, ти, сестро, ще си тръгнеш.

Тя рязко отдръпна главата си, за да срещне сивите му като буреносни облаци очи.

― Назад, войнико! И за да ти е напълно ясно: само ме докосни и ще пратя ченгета след задника ти толкова бързо, че свят ще ти се завие ― тя мразеше, когато хората използваха размерите си, за да я сплашват.

― Да бе, треперя от страх, че малка хитруша като теб ще звънне в участъка ― той я погледна, като че се чуди на безочието й, но все пак направи крачка назад.

Ами мой ред си е значи:

― Коя част от думата по-точно не разбра? ― сладко се осведоми тя. След това гласът й придоби властността, която беше усвоила от всичките главни готвачи, учили я на занаят през годините. ― Няма да ходя никъде, така че свиквай.

Следващото, което видя, беше 190 паундов разярен мъж, надвесен над нея. Това я накара да осъзнае с болезнена яснота, че фигурата й е всичко друго, но не и впечатляваща.

― Можем да се разберем по лесния, а можем и по трудния начин ― дълбокият тембър на гласа му изпращаше електрически импулси по цялата дължина на гръбнака й, ― но дали по единия или по другия, ти, сестро, ще си тръгнеш.

Тя рязко отдръпна главата си, за да срещне сивите му като буреносни облаци очи.

― Назад, войнико! И за да ти е напълно ясно: само ме докосни и ще пратя ченгета след задника ти толкова бързо, че свят ще ти се завие ― тя мразеше, когато хората използваха размерите си, за да я сплашват.

― Да бе, треперя от страх, че малка хитруша като теб ще звънне в участъка ― той я погледна, като че се чуди на безочието й, но все пак направи крачка назад.

Ммм, далечно предположение - Нора Робъртс "Смърт край змийската река"

Мда,много е далеч наистина. Друго е

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.