Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Вицове (продължение)

Featured Replies

Две блондинки отиват на кино. Сядат си на местата и след известно време светлината бавно започва да гасне. Едната се обръща към другата и казва:
- Абе, муцка, винаги като ходя на кино се чудя как го правят това нещо тия хора.
- Ами как, сигурно бавно вадят щепсела от контакта.

• Отговори 2k
  • Прегледи 198,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

София, лято, площад. Осем етажна сграда, по средата й скеле и на скелето работят двама мазачи. На единия му се пикае, та две не вижда, обаче го мързи да слиза.Вторият пита:- Кво има, бе?- Пика ми се, ама ме мързи да слизам...- Е какъв ти е проблема? Ето долу има фонтан, застани на края на скелето, аз ще те държа и пикай във фонтана. Никой няма да разбере...Речено сторено. Застанал първият на края на скелето, вторият го държи и...По едно време, обаче, духнал вятър и някаква прашинка влязла в носа на този, който държал. Той кихнал и изпуснал пикаещия...Две години по-късно. На плаж три девойки си говорят.Първата:- Най-големите любовници са в източните страни. Когато бях в Кайро и вървях по улицата, всички ме разсъбличаха с поглед...Втората:- Хич не ми ги и говори тия. Французите са най-големите любовници. Когато бях в Париж, щом се запознаех с някой мъж и веднага ме вкарваше в леглото!Третата:- Момичета, дълбоко се заблуждавате. Българите са най-големите любовници. Когато бях в София, се разхождам по един площад. Гледам шадраван и присядам на края му. Изведнъж вдигам глава нагоре и виждам към мен лети мъж с изваден х** и крещи : "ша та е** в г**а-а-а-а-а-а!!"

:ph34r:

- Колко зъба трябва да има идеалната тъща?- Два. С единия да отваря бирата на зет си, а другият да я боли.

Сър Джон става сутринта и докато отпива бавно от ароматния, горещ чай, поглежда през прозореца двора на имението си и вижда, че на снега се мъдри надпис със съмнително жълт цвят: "Сър Джон е педал"
Снегът продължава да вали, надписът постепенно изчезва, но на другата сутрин случката се повтаря.
Сър Джон е много ядосан и понеже има приятел - инспектор в Скотланд Ярд, му възлага да направи дискретно разследване.
След няколко дни се срещат и сър Джон пита за резултати.
Инспекторът, леко притеснен му докладва:
- Сър Джон, биохимичният анализ показа, че използваната урина е на младият ви коняр, а графологичината експертиза - че почеркът е на съпругата ви.

Публикувано изображение

Мъж три дни не се прибира вкъщи, а на четвъртия се появява. Жена му го гледа намръщено:
- Къде се губиш?
- Представяш ли си оня подлец Бин Ладен пратил ми писмо в службата, отварям го, вътре бял прах!
- И какво? Антракс!!!
- Не ма, трипер.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Прибрал се един мъж, след любовна среща в къщи при жена си, ама на яката на ризата му – червило Жена му го погледнала и казала:
-Пак е имало навалица в автобусите, някоя жена си е лепнала червилото на яката ти…
На другия ден, се прибрал със синьо петно на врата, а жена му казала:
-Май трябва да сменя праха за пране – правиш алергия…
На третата вечер, обаче всичко било наред. И точно преди да си легнат, когато си събувал панталоните, горкия човечец се видял с дантелени гащи...гледал гащите, гледал жена си... и ...проплакал…
-Жена, ти си по-умна - Кажи нещо...

- Тате, ти циганин ли си ?
- Да!
- А мама, тя циганка ли е ?
- Да, всички сме 100% цигани !!!
- Значи всички сме за БСП ?!
- А-ааа, чак такива цигани не сме !!!

Вечер. Лунна светлина. Парк, природа, пейка… На пейката - той и тя.

Друга вечер. Парк, природа, пейка… На пейката - той, но друга тя. 
Следваща вечер. Парк, природа, пейка… На пейката - същият той, нова тя. 
Още по - следваща вечер… Но това е дълга история. 
Нека пием за постоянството на мъжете и непостоянството на жените!

---

Детството приключва тогава, когато искаш да ти изпълни желание не Дядо Коледа, а Снежанка.

- Спален вагон. Момиче и момче на горните легла, а на долното баба. Момчето говори на момичето:
- Ела при мен, че не издържам!
- Ако дойда трябва да мина през бабата, а тя ще се събуди и ще развали работата.
- Не се притеснявай, така съм го надървил, че ще го простна между двете легла и ще минеш по него, като по мост.
А бабата отдолу се обадила:
- А на връщане? 

Претъпкан автобус, пътниците наблъскани като сардели. Някъде от средата се чува възмутен женски глас:
- Господине, ама какво правите?!
Настъпва тишина в автобуса, но никакъв отговор. Пак се чува:
- Господине, какво правите, престанете!
Пак мълчание. Някъде от края на автобуса:
- Ей! Не ни мъчи, де! Кажи какво толкова правиш!

Отива един на преглед и казва:- Докторе, разстроен съм!Докторът му дал успокоително и му казал да дойде след седмица на контролен преглед.Явява се болният в уречения ден и на въпроса на доктора как се чувства след лечението, отговаря:- Ами пак се насирам, но вече не се ядосвам. 

- Муцка, вчера си купих чанта с кожа от на крокодила онази работа!- Та к`во му е толкова специалното, бе муцка?- О, ми хубавото на тази чантичка е, че като я погаля става на сак.

Блондинка се прибира вкъщи и пита мъжа си:
- Къде са децата?
- На английски.
- Оф, добре. Where are the children?

В забутано село в планината.- Дядо, на колко години си?- На 103.- А пиеш ли, пушиш ли?- И пием, и пушим, инак нема умиране, баси... 

- Ех, мързеливи хора сме това, българите! Парите се валят по улиците, нас ни мързи да се наведем да ги вдигнем!! Разхождам се онзи ден из парка, гледам - златна верижка! И никой не я забелязва!- И какво направи?- Изтърсих някакъв смотаняк от нея и си я нося! 

Един полицай срещнал продавач на яйца. Продавачът го попитал: 
- Колко яйца можеш да изядеш на гладен стомах? 
- Ами, пет. 
- Лъжеш се, щом изядеш първото, вече следващите няма да са на гладно. 
- Вярно бе - казал полицаят. 
Полицаят отишъл в един магазин и попитал продавача: 
- Колко яйца можеш да изядеш на гладен стомах? 
- Шест. 
- Жалко, ако беше казал пет, щях да ти кажа един виц. 

Майка се разхожда с малката си дъщеричка.

Дъщеричката:

- Мамо, мамо искам пиш.

Майката:

- И аз искам, ма къде да го търся!!! Късно е вече!!!!

Публикувано изображение

Полицай отива да се бръсне. Бръснарят е зевзек и решава да се помайтапи:

- Старши, да ти задам една гатанка, а?

- Давай!

- Можеш ли ми каза какъв ми се пада на мен на моя баща синът му?

Мислил, мислил полицаят, ама нищо не измислил, та се предал:

- Е, казвай отговора де1

- Ами пада ми се брат!

Полицаят се прибира в участъка и решава да зададе въпроса на останалите. Чудили ли се сума време, но никой не отговорил. Тогава обръснатият казал:

- Ама сте тъпи, бре - на бръснаря брат се пада!

В Първо районно идват инспектори. В районното имало 13 полицаи и започнали да ги викат един по един, за да им задават въпроси. Влиза първият и инспекторите го питат :

- Кое е най-бързото животно на света?

- Ягуар - казал старшината.

Отвън колегите му подслушвали и чули Януари. Влиза вторият полицай и пак го питат :

- Февруари - отговаря той. Влиза следващият :

- Март - казва старшината. Така стигнали до предпоследния полицай. Влиза той, питат го :

- Декември. След него влиза последният колега :

Мислил той, мислил и казал :

- Честита нова година!

Вестник Миньорско Дело- поясняваме, че в заглавието от вчерашния брой  "Бригада миньори 3 дни не са излизали от заБоя" няма печатна грешка.....

Двама алпинисти се катерят над дълбока пропаст. Единият се изпуска от въжето и пропада. Другият се провиква:
- Какво става, жив ли си?
- Жив съм.
- Нещо счупено имаш ли?
- Нямам.
- Ами айде качвай се обратно!
- Чакай малко, че още падам...

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.