Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Вицове (продължение)

Featured Replies

Влиза един рокер в кръчмата и пита кръчмарката:
- Маце, хубава ли ти е бирата?
- Ами гледай мене и не питай!
- Тогава дай ми една лимонада...

• Отговори 2k
  • Прегледи 198,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Изпит по философия. Влиза професорът, слага стола на бюрото си и казва :

- Докажете ми , че този стол не съществува!

Всички студенти започнали да пишат и да се потят, само един предал още в първата минута и си излязъл.

Излезнали оценките, всички двойки, само онзи бързия - шестица.

- Какво написа колега - питат го всички?

- Къв стол?

Хан Кубрат решил да поучи синовете си и ги събрал при него. Взел една пръчка и казал на най-големия:
- Баяне, счупи тази пръчка.
Баян хванал пръчката и я счупил.
- Хвани сега този сноп от пръчки и го счупи.
Баян хванал и счупил и снопа от пръчки. Хан Кубрат мълчал, мълчал и накрая казал:
- Ех, сине, сине. Тъп беше, тъп ще си останеш!

Шест часа сутринта. В радиото се звъни. Чува се сънлив глас: 
- Ало, радиото ли е? 
- Да, радиото е.
- Бихте ли намалили звука? 
- А защо сам не го намалите? 
- Не мога, уредбата е в съседите...

---

Двама рибари се събуждат с тежък махмурлук, едва-едва отварят очите и не вярват на това, което виждат - намират се на разорана поляна далеч от водата, а наоколо нахвърляни мрежите им.

- Абе, главо пияна, виж къде си хвърлил снощи мрежите! - разкрещял се първият рибар.

- Кой е бил пиян, бе! Накъдето ти гребеше, натам аз хвърлях мрежите!

В Сибир обявили конкурс за нанасяне пътна маркировка на магистрала. Получили различни оферти - за месец, за 25 дни, за 20 дни. Явил се и Чукча с оферта за 10 дни и му възложили задачата. 

Първия ден Чукча нанесъл маркировка на 50 км от магистралата, на втория ден - на 45 км, на третия ден - 35 км... 
Отишли при него и го попитали: 
- Чукча, какво става, да не се измори? 
- Не, не съм, ама вече ми е далече кофата с боята...

Публикувано изображение

Майка пита сина си:

- Какво каза снощи баща ти като разбра, че си му потрошил колата? 
- Да пропусна ли псувните? 
- Да! 
- Ами нищо не каза...

Две бабки си приказват пред блока:- Не случихме на джипи,ейй....уж лекува дядото от пневмония,пък той умря от жълтеница.- Ааа,наш`то джипи е много компетентно -от к`вото те лекува,от това си умираш!

Идвала зима. Вожда пратил индианците за дърва и им казал да съберат много дърва, щото щяла да дойде много люта и дълга зима. Като ги изпратил обаче се усъмнил в собственото си предсказание и отишъл да пита метеоролозите.

– А бре – попитал вожда – вие тука с тези уреди как ги виждате нещата, ще има ли голяма зима ???
– Ще има много голяма зима – отговорили метеоролозите – я погледни долу индианците как събират дърва като никога досега !!!

Загубил се българин в Париж. Беда голяма - бъкел френски не знае. Върви и псува когото срещне. По едно време един го хванал за врата:- Абе, еййййй! Ти кой псуваш, бе!- А! Точно тебе търся!!!

Двама алкохолици си говорят. Единият пита :- Днес закусвал ли си нещо ?- Нито капка. – отговаря му другият.

Съпругата на един гангстер е озадачена:- Защо слагаш заглушител на пистолета си?- Днес ще работя в една библиотека.

Един мъж влиза в аптека:
- Имате ли шампоан?
- Само яйчен.
- Не, благодаря, аз искам да се изкъпя целия.

Мъж си поръчва 5 водки. Изпива ги. Иска още четири водки. Отново ги изпива. Иска още три. И тях гаврътва. Замислен се обръща към бармана:- Ето това е парадокс. Колкото по-малко пия, толкова повече се напивам.

Мама кенгуру се чеше неистово по корема, изважда малкото кенгурче от "джоба", удря му един шамар и му се кара:
- Колко пъти съм ти казвала да не ядеш бисквити в леглото...

Публикувано изображение

Умира митничар и отива в Рая. На вратата го посреща Свети Петър с големия тефтер:
- Здравейте (поглежда в списъка), уважаеми митничарю... Мдааа... Вие сте този с вилата на Хавайските острови и още една на Канарите, нали?
- Да!
- Такаааа... Мезонети в Лондон, Ню Йорк и Париж, нали?
- Да!
- Къща-дворец в Драгалевци, два апартамента-етажи в центъра на София и хотел 5 звезди в Слънчев бряг?
- Да!
- Майбах, Ролс Ройс, Ферари две Поршета....?
- Да бе, имам, но какво значение има това? Може ли да влизам или не?
- Абе то може, но се притеснявам, че няма да ти хареса...

В каубойски бар, на една маса, седят трима каубой. Единият казва :

- Мога да хвърля тази монета, да я уцеля с пистолета и да я разделя на две.

Другите двама не вярват. Първият хвърля монетата, стреля, тя се разделя точно през средата. Двамата възхитени го питат :

- Кой си ти бе?

- Бил, Уайт Бил!

След половин час се обажда вторият :

- Мога да хвърля тази монета, да я стрелна с пистолета, тя да се раздели на две. Едната половина ще падне в чашата на онази дама, другата ще падне в моята чаша. Другите двама не вярват. Станал вторият, направил всичко, което се заканил. Двамата го питат :

- Кой си ти бе?

- Бил, Бъфало Бил!

След половин час се обажда третият :

- Мога да отида при тези три сервитьорки и да ги оправя наведнъж и трите!

- Невъзможно, шашнали се другите двама.

Онзи отива, сваля гащите, вади три мъжки атрибута и оправя трите сервитьорки едновременно.

- Кой си ти бе - питат го другите двама възхитени?

- Бил, Чернобил!

- Защо не се ожените, Холмс?
- Защото това създава куп проблеми, драги ми 
Уотсън. Ето ви например една логическа задача: на едната врата на къщата ви лае кучето и иска да го пуснете, а на другата чука жена ви, която си е забравила ключа и иска да й отворите. Кого ще пуснете в къщата по-напред?

- Разбира се, жена ми, Холмс.
- Неправилно, Уотсън. Трябва да пуснете кучето, защото то ще спре да лае като влезе.

Редактирано от hlevoust (преглед на промените)

История от Сибир:Бригада дървари решават да отпразнуват завършването на "дървообекта" със скромно напиване в работния фургон преди да се преместят на новото сечище. Постепенно проличава, че напиването ще е по-скоро безпаметно, и затова шофьорът на влекача, единственият трезвен за следобеда, решава да превози бригадата заедно с фургона до новия обект, около 5-6 км разстояние от стария. Закача фургона за влекача, залоства вратата му / за да предотварати изсипване на персонал /... и потегля. по причина климатични особености фургонът не е на колела, а на плазове, като шейна. Почти веднага след тръгването работниците във фургона започват радостно / според водача / да ръкомахат през прозорците, един вид " давай по-бързо !". Без да реагира особено, водачът закарва всички на новото място и слиза да отлости вратата. Бива посрещнат от двадесетина зли и съвсем трезви погледи и дружен хор яки псувни. Оказало се, че дъното на фургона е било примръзнало към земята, при потеглянето се откъснало и цялата бригада е пробягала разстоянието до новия обект, залостена във фургона.....

Срещнали се двама стари приятели и единият поканил другия да му гостува. В кухнята той предложил на госта си кафе, включил печката и започнал да мести джезвето от котлон на котлон. 
- Защо правиш така? - попитал гостът
- Защото съм свързал печката със светофара на ъгъла долу...

Публикувано изображение

Бащата на Иванчо се прибира от работа, сяда пред телевизора, но чува едни характерни недвусмислени звуци от стената към съседа и казва на Иванчо:- Иди му кажи по-тихо да се занимава с неговите мръсници!- И мама искаше да му каже същото още преди 2 часа - отговаря малкия Иванчо.- И каза ли му? - пита бащата.- Не знам, още не се е върнала...

....политиците и памперсите трябва да се сменят периодично по една и съща причина.....

Четиригодишният син на програмист пита баща си:-Тате, татее, как Дядо Коледа носи толкова многоподаръци????Бащата отговорил:-С Win Zip, дете мое, с Win zip!

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.