Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Да се научим да врачуваме

Featured Replies

Ай да пусна една бомба:

от gatakka

Единственото, което съм запомнил за хомеопатията е, че никога не претендирала да бъде пълен заместител на класическата медицина. Нещо, което, някои потребители (*caugh sliderum caugh*) не са разбрали. :)

• Отговори 200
  • Прегледи 28,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Не, не е заместител, дори на никаква част на класическата медицина, но пък целта за поемане на максимална част от пазара е повече от ясна.

• Автор

Това, което прави един препарат хомеопатичен, е начинът по който въздейства на тялото, а не концентрацията му! 

Е на моето тяло никак не му действат, леле леле леле , кво шъ прайме сега.

Тука тази тема съм я почнал, за да казвам истината.

А истината относно хомеопатията е, че лекарството само нищо не прави, абсолютно нищо.

Лекува хомеопатът с приказките си и отчасти с помоща на съучастието на някоя бъбрива аптекарка, която дава примери за много добро действие точно на това лекарство. 

Фалшивите принципи на хомеопатията са за да бъдат разправяни на клиентите на хомеопатите. На самият хомеопат трябва да му е пределно ясно че лекарствата нищо не лекуват. Ако не му е ясно това, значи е повече заблуден от клиентките си и няма да си върши психоложката работа с приказките му. Хомеопатът е всъщност изкусен психолог, който помага с думите си, зад маската на една фалшива теория, представяйки я за вярна. Също както и врачките се "крият" зад тиража карти, че уж тарото било показвало бъдещето. 

Сега, ти ако искаш можеш да си вярваш че хомеопатичните лекарства били лекували, но това не е истината, съжалявам за разочарованието което ти причинявам.

Ти можеш да вярваш и че картите показват бъдещето ако искаш, пише го в десетки книги, чети ги и им вярвай, твоя си работа.

Тази тема тука е за професионалистите на манипулативните техники. Между професионалисти се говори по друг начин. Ти си на ниво клиент на хомеопат, клиент на поп, клиент на врачка, клиент на продавач на магнитни гривни и т.н.

Не сте вие клиентите, които ще ни давате акъл как да ви манипулираме.

Да бе, аз съм учил техники на пробутване на стоки и услуги и диплома имам даже. На самата ми диплома пише че съм съветник по нещо. Работата ми е да давам акъл, да съветвам клиентите си. Аз съм от другата страна на барикадата. И ти казвам, че бих могъл да бъда поп, хомеопат, психоаналитик, ясновидец, билкар, и всякакви други занимания при които се помага с лъжа. А ти приемаш принципите на хомеопатията които са написани за да бъдат разправяни на клиентите и им вярваш. От теб професионалист на манипулативни техники няма да стане. От всяко дърво свирка не става.

Спокойно! Ще ти го повтарям докато го осъзнаеш. Фитотерапията и хомеопатията са различни неща. Те лекуват на различни принципи. Единственото, което ги свързва по някакъв начин са билките. Но! Едните лекуват като потискат на симптоматиката на болестта, другите чрез стимулиране на подобни симптоми. Надявам се вече разликата е видна за теб...

Лечението с билки не е ли хомеопатия???

Фитотерапия е.

Билки се използват и в хомеопатията, но в съвсем различна концентрация и действат на друго ниво.

Когато за пръв път разбрах за хомеопатията, изпаднах във възторг, прочетох купища литература по въпроса и изпробвах върху себе си някои от лековете на Боарон, а след това и такива, препоръчани ми от класически хомеопати.

Никакъв ефект.

Може причината да не е в хомеопатията, а в хомеопатите, но не изпитвам никакво желание да изпробвам способностите и на други хомеопати.

За мен хомеопатията е затворена завинаги страница.

п.п. Доколкото си спомням, в Англия преди време бяха обявили хомеопатите за вещици...

Редактирано от Мойра (преглед на промените)

Мисля , че всички се успокоиха и трябва да сменим темата.А тя беше за врачуването или за гледане на карти.Извинявам се че ви потхвълих темата за медицината.Но защо ли строежа на атома е подобе на слънчевата система и модела на живата клетка е като това на слънчевата система.Но това е за някоя друга тема ,вие продължавайте да си гадаете.

Заблуждаваш се! Строежа на атома е доста по-различен от строежа на слънчевата система! За клетката пък, да не говорим...

Боже и Слънчевата система замесиха

:lol6:

• Автор

Хайде сега да преминем към практическите упражнения по врачуване. Вече всички сте си развили ясновидската ви дарба и виждате лесно, точно каква е ситуацията с даден клиент. На вас се пада да вземете правилните решения вместо клиента, по какъв начин той да си продължи живота. Защото той клиента е дошъл при вас точно заради това, за да му каже някой друг какво да прави. Всъщност, според моята позната врачка, в 80% от случайте става въпрос за клиентка, а не за клиент. Значи сега си избираме един възможен случай за врачуване. Идва при вас една жена на която съпругът й я е зарязал и е отишъл да живее при някаква много по-млада любовница. Жената работи само на половин работен ден продавачка в магазин, понеже на мъжът й заплатата е била голяма и не е имала нужда от повече пари преди това. Жената е наследила жилище и не трябва да плаща наем. Двамата са направили едно дете заедно и то живее при майка си ( при клиентката ви). Мъжът й е на 49 години, с прошарени коси и е отслабнал с 10 кг преди да я напусне. Миналата година се е издигнал още повече в службата му, станал е по-голям шеф. Благодарение на ясновидската ви дарба, вие сте разбрали че мъжът й е неспособен да обича истински. Разбрали сте че човекът е манипулатор егоист, който се интересува само от собствения си имидж, как той ще изглежда, колко той ще е успял, каква кола ще кара и каква мацка ще вози в нея. Разбрали сте също че има конфликт между него и детето му и че то детето само заема позиция в защита на майка си, срещу баща си. Сега, на базата на всичката информация която сте събрали, вие ще трбява да решите какви предсказания да направите на клиентката ви, така че да й помогнете максимално. И понеже освен с ясновидска дарба сте надарени и съм способност да усещате какво изпитват събеседниците ви, на вас ви е още по-лесно да не правите грешки по време на врачуването. Вие сте наясно, че точно на тази клиентка не върви да й кажете самата истина, такава каквато я виждате, защото тя ще се разреве и няма да има желание да ви вярва. Ако имате късмет ще си плати консултацията, ама после ще хукне да търси друга врачка, защото вие не сте й познали нищо вярно ( според нея де). Значи налага се да я поизлъжете, точно така както тя би го определила като - гадничко, измама, шарлатанство, мошеничество и кавито се сети други епитети. Еми да, за да й помогнете трябва майсторски да я излъжете, с цел да ви повярва че познавате и да приема съветите ви. А тя има огромна нужда точно от вашите правилни съвети, защото любовта е сляпа и не вижда истината и не иска да я приеме истината. Значи мили мои ясновидци, почвате да я будалкате че картите са показали възможност мъжът й да се върне при нея, ама не веднага ами след няколко месеца. И тя разбира се ще ви пита за точната дата, щото по вестниците и по телевизиите като говорят за добрите врачки, така разправят че и точни дати давали. Значи вие й казвате, че за да определите точно периода от време, ще хвърлите картите още веднъж с точно зададения въпрос към тях по кое време ще се върне мъжът й да заживеят пак заедно. И там вместо точна дата й казвате че картите отговарят че това ще стане след като тя си е сменила работата и е започнала да работи нещо друго. С което вие й внушавате че е способна да работи на цял работен ден, за да се размърда и да си намери по-добре платена работа. И опаааа, в този втория тираж виждате че ще има и някакъв мъж който за сега не го познава, ама заради новата й работа ще се срещне с нея и този новият, според картите бил мното внимателен, отнасял се с уважение към дамите, честен и добър, обичал децата и има едно дете, което обаче живее при майка си ( щото са разведени от години). Та този втория мъж щял много да се заинтересува от нея и тя трябвало много да внимава да не му дава надежди , щото има голямо сходство между характерите им и онзи човечец има опасност да се влюби истински в нея. Той е бил отчаян откакто се е развел и не е търсил друга жена, но тя е много подходяща за него и ако тя не се държи резервирано към него, той ще почувства нова надежда. "Успокоявате" я че тя не е длъжна да отговаря на чувствата му, това че някой я харесва не означава че тя трябва да е съгласна да тръгне с него. Ако още от самото начало се държи студено към него и обяснява че обича мъжа си, тогава оня човечец няма да я закача, няма да й досажда по никакъв начин, ами ще се държи с голямо уважение към нея. Предупреждавате я също да не говори на детето си за този нов познат, понеже според картите било имало голяма вероятност детето й и този човек да се разбират много добре, поради общи интереси. И най-вече да не се прекарва да му иска услуга на този човек свързана с някаква помощ за едно занимание на детето й, щото после ще се изгради симпатия у детето към господина, пък това няма да е добре за отношението му със собствения му баща, с които са често в противоречие. И тука майсторски я изманипулирвате, като й напомняте че нейната цел е да си заживее пак със съпругът й, та тя да ви повярва че се грижите за нейното добро, според това което тя смята че е добре за нея. По този начин й спечелвате доверието и по-късно като почне да я сваля някой мъж, тя ще дотича при вас да й гледате на карти, дали е сериозен и може да му се довери. И тогава вие благодарени на ясновидската ви дарба, ще вземете трезво решение , вместо нея, дали да започне връзка с новия мъж. Значи обобщавайки, вие сте на мнение че мъжът й я е зарязал окончателно и няма да се върне при нея, но й давате напразната надежда че след няколко месеца той щял да се върне и да заживеят пак заедно. По този начин печелите доверието й, понеже й казвате точно каквото иска да чуе. И като сте й спечелили доверието с лъжа, после и пробутвате правилните внушения че има идруги възможни мъже за нея, за да почне тя да се оглежда кой как я оглежда (от главата до петите ), да им се усмихва на господата и да се уреди с друг мъж. И също сте я подсетили да си търси друга работа, да речем на пълен работен ден за повече пари. Ама това нали уж картите са го показали че ще стане, все едно че не идва от вас като правилен съвет. А ако дойде пак при вас след няколко месеца, да ви пита какво става що не се връща мъжът й, тогава пускате в играта нова лъжа че оная любовницата му е ходила при врачки и е платила да му правят магия за да е вечно нейн. И допълвате че тази магия е била много силна и окончателно го е променила мъжът й и е станал друг човек. Спасение нямало от тази магия и ги чакали ония двамата заедно много нещастия, защото на всичкото отгоре оная другата врачка нещо е объркала при ритуалите. Вие се опитвате по дипломатичен начин да й намекнете че мъжът й няма да се върне, пък тя ако не иска да си търси друг мъж, няма как да й помогнете повече. Насила хубост не става. Вие сте се опитали да й помогнете с каквото ви е било възможно и съвестта ви е чиста. С това че първият път сте я поизлъгали че мъжът й ще се върне след няколко месеца, вие сте я предпазили да не ходи при други врачки, които в подобни случай са щяли да й вземат много пари да за разваляне на несъществуваща магия, направена на мъжа й. Пък няколко месеца по-късно, като е дошла пак при вас, на нея й е било минало вече предишното й състояние на отчаяност, когато е била способна да прави големи неразумни глупости, свикнала е вече да живее без мъжа й. Благодарение на вашето провилно отношение по въпроса, тя е спечелила време, през което е било възможно да се отърве от първоначалното й "заслепяване". Време през което разни близки хора или приятелки могат да й отворят очите и да проумее че не си заслужава да съжалява за мъжа й. А може също и мъжът да й каже ( например защото са се скарали заради издръжката на детето), че повече никога няма да тръгне с жена на нейната възраст, с нейните бъчки и килограми. Може оня да я засегне достатъчно силно и тя да се осъзнае че няма смисъл да обича подобен абсолютен егоист. А пък ако интуицията ви не е преценила правилно и мъжът й вземе та се върне при нея, да речем щото младата му любовница му е избягала на нейн ред, като го е видяла що за стока е, тогава минавате за голяма врачка. Клиентката ви ще ви прави яка реклама, че сте познали че мъжлето щяло да се върне. Няма да има никакво значение че не сте познали например че щяла да си смени работата, това тя ще ви го прости и ще се прави че го е забравила.

Така, сега усетихте ли каква ви е мисията като врaчка ? Вие сте дошли на този свят с благородната мисия да помагате на объркани хора. Това ви харесва и се чувствате пълноценен човек, който не си пропилява живота напразно. Като успеете да упътите някой объркан човечец, да си намери верния път в живота, вие сте много щастлив(а).

Редактирано от Belge (преглед на промените)

Белж, чудя се как не те мързи да пишеш толкова много и...как се реших да прочета толкова дълъг текст.

Без да съм ясновидка, бих посъветвала тази клиентка да остави нещата в ръцете на бог, защото той ще реши проблема и най-справедливо.

(Тези, които се оплакват, винаги смятат себе си за жертви, а както ни е известно, бог винаги е на страната на жертвата.)

Клиентката ще се успокои, и докато чака божията намеса ще продължи живота си без тежките мисли, които са я обхванали и нищо чудно да уреди живота си така, че един ден и да е доволна, че съпругът и я е напуснал.

Редактирано от Мойра (преглед на промените)

• Автор

Белж, чудя се как не те мързи да пишеш толкова много и...как се реших да прочета толкова дълъг текст.

Eми не ме мързи да пиша защото много обичам да помагам.

Помагам и за други работи, не само за врачуване.

На 14 януари 2012 пуснах една тема още преди да е имало интерес в бг за едни антени. Дойдоха там разни разбирачи да се подиграват яко. После на 10 март 2013 март пускам там една снимка:

http://www.kaldata.com/forums/topic/189556-вътрешна-антена-за-dvb-t/page-2#entry2493069

и пак почват дежурните подигравчии да си чешат клавиатурите.

Да ама вчера един човек взел та писал че си е направил същата като показаната от мен антена и е дал данни според които работи перфектно.

Та така, на мен ми е готино че съм помогнал поне на един човек, който след много колебание ми е повярвал и сега е щастлив. И тайно се надявам че ще има още много други които ще ми повярват и няма да дават по 80 лв за антена, ами ще минат евтино само с 6 лв. Има студенти които нямат 80 лв за харчене пък с кеф биха си направили една антена от кабел някакъв и по този начин да спрат да плащат абонамент за кабелна телевизия. 

Сега тука на тази тема аз си пиша, пък може после и след 5 години да я намери някой случайно с търсене в гугъл, да я прочете и да му свърши много добра работа. Да се пробва и да установи че може и той тя да врачува на карти.

Я си представи някаква студентка в Германия на която й предлагат само работа като сервитьорка по кръчми вечер. Що да ходи да се унижава при пияниците да й подсвиркват и да я одумват че била ставала за таковане, след като може да си пуска обяви и да си изкарва пари от врачуване в Германия ? После като си завърши следването, няма да се занимава с врачуване, ще си работи по специалността. 

Или си представи пенсионерка на която пенсията не й стига за да върже двата края. Що да не врачува на карти и да си изкарва по някой лев ?

Врачуването не е резервирано само за циганките. И българите имат право да се занимават с такава дейност.

Ама ти като си на ниво клиентка и нямаш ясновидска дарба, не можеш да четеш между редовете и да видиш какво всъщност казвам. Има други хора, които като прочетат написаното от мен на тази тема и веднага ще им стане ясно всичко. Не казвам че ще почнат да се занимават с врачуване, само казвам че ще разберат къде е скрит ключа от мазето.

Хората изпадат понякога в затруднено финансово положение, що да не излязат от него благодарение на моите съвети ?

Един път в София една госпожа на 40г. с две деца и с висше образование, ми каза че й се е случвало да работи на секс телефони. Ходела вечер и работела такава работа. А като я гледаш колко е възпитана и какви морални принципи има, никога няма да предположиш че ще е способна на такава жертва. Да тя се е жертвала, щото е нямало кой да й храни децата. А на децата си не е казвала какво ходи да работи. Тази госпожа имаше и желание нещо ако може да я запозная с някой белгиец, ама не й се уреди въпроса, щото ми беше ясно че после ще му избяга и аз ще се изложа. Та няма срамна работа, като ти трябват пари работиш каквото има за работене. 

Добре де! Картинките които си дал са толкова показателни! Деветте разлики са очевадни! Уподобяването на трите модела може да се оправдае в ученик пети клас. В шести клас вече се учи строежа на атома и там става ясно, че ядрото е композитно - с други думи имаме не едно, а няколко "слънца". В десети клас се учи моделът на Ръдърфорд и там става ясно, че електроните обикалят не по плоски елиптични орбити, придържани от гравитацията, а по обемни орбитали придържани от електромагнитни сили. Пак в десети клас се учи, че на всяка орбитала има "живеят" точно определено количество електрони. Ми махни това, ами и не може да се създаде нова орбитала, без на предишната да има необходимото количество електрони (такава планетна система, с повече от една планета на една и съща орбита, доказано не може да съществува). За да стане това обаче, е необходимо добавянето на нови протони (все едно нови слънчица). Като влезнат в университета, студентите научават, че закона за движение на планетите се е описва с елементарен линеен (циркулационен) интеграл - т.е. имат непрекъснато аналогово движение, а проклетите електрони (мръсниците мръсни) имат "малко" по-сложен закон за движение (тъй нареченото уравнение на Шрьодингер), което се описва от частно диференциално по четири различни параметъра уравнение - и мамка му - ами то дава дискретни резултати. С други думи електроните не се движат елегантно и плавно като планетките, ами скачат като бълхички по орбиталите си. Това са "мъничките" разлики само на първо четене, ей така без да се закопаваме в подробности и без да анализираме клетките. И сега какво остана от подобието - нищо повече от една метафора ;)

Редактирано от darkterminal (преглед на промените)

Въпреки че ПРИЧИНА за това подобие не може да бъде открита, то е налице, и е факт, който никой учен не би могъл да отрече. И тъй като не може да бъде отречен, учените предпочитат да се правят, че такъв факт не съществува. Този факт обаче – подобието между различните нива в нашата Вселена, между микрокосмоса и макрокосмоса, е основата, върху която се гради науката . Не ми се спори отивам да си лягам .

Въпреки че ПРИЧИНА за това подобие не може да бъде открита, то е налице, и е факт, който никой учен не би могъл да отрече. И тъй като не може да бъде отречен, учените предпочитат да се правят, че такъв факт не съществува. Този факт обаче – подобието между различните нива в нашата Вселена, между микрокосмоса и макрокосмоса, е основата, върху която се гради науката . Не ми се спори отивам да си лягам .

Не, спори ти се, но не можеш да отговориш адекватно и оставяш нещата да отлежат, с надеждата да се затрупат от по-нови коментари и да се забравят предизвикателствата. :)

Науката се гради върху доказателства. Там всяко твърдение или се доказва или се отрича, за да се превърне в парадигма. Току що ти дадох доказателство за различието атомният модел и модела на слънчевата ни система. Ще рече, обосновано отрекох подобието им. Ти какви доказателства ще дадеш за да защитиш твърдението си?

Ти какви доказателства ще дадеш за да защитиш твърдението си?

Никакви. Аз за онова уравнение не знам, ама, виж, котката ми се струва по-интересна. :)

Съжалявам, че трябва да те разочаровам, но подобие няма. Сравнението което правиш,  се явява не като известното сравнение на круши с ябълки (тук все пак има едно подобие - и двете са плодове) , ами круши с морски краставици ( последните са животни и нямат нищо общо с краставиците, камо ли с крушите) .

Моделът на Ръдърфорт и Бор на атома си е просто модел - направен е за онагледяване.В действителност нещата са много по-сложни и не изглеждат така. "Орбитите" на електроните са доста по-различни и самите атоми не изглеждат така, както е на схемата.

А клетката - въобще виждал ли си клетка под микроскоп ? Аз съм виждал и то повече от колкото сигуно ти ще видиш през целия си живот и ти гарантирам, че няма нищо общо с това, което е на рисунката.Това е само схема, и то опростена отновно за унагледяване на общото при клетките в учебника. Самите клетки нито имат такава форма, нито органелите са разположени по този начин, нито пък всички келтки съдържат всички неща, които са нарисувани на схемата ти.

А планетите.... Планетите действително си имат орбити, които се наблюдават и с просто око, и могат да бъдат измерени, движението им да бъде описано, а поведението и-предсказано по математически път.

Тоест -три неща са коренно различни и в тях няма абсолютно никакво подобие.

Никакви. Аз за онова уравнение не знам, ама, виж, котката ми се струва по-интересна. :)

жива ли е или не ? 

http://duhovnostinauka.blogspot.com/2012/03/blog-post.html, заповядайте. Не съм учен ,не съм и всезнайко, просто съм любопитен и  се интересувам от невидимото което движи всичко в този свят.Между различните мнения се ражда истината.Аз уважавам вашите мнения , не съм вундеркинт казвам това което съм чел.А относно учените , моето мнение за тях не добро ,

В последните 200-300 години обаче, всяка нова научна теория се оказва предпоследна, като новата такава отрича предходната. Т.е всяка истина, която в продължение на 50-100 години е приемана априори за 100% вярна от науката, бива опровергана и заменена от нова, и така отново и отново.

Следователно в съвременната наука никое твърдение не може да се приеме за истина от последна инстанция. Точно в обратното обаче се опитват да ни убедят учените - че техните твърдения и теории са чистата истина и знанията, до които е стигнало човечеството преди тях не са нищо друго освен суеверия и измислица.Това не са мой думи ,но съм съгласен с тях.http://duhovnostinauka.blogspot.com/2012/03/blog-post.html.В страницата търси фрактална планета

Редактирано от mkalushev (преглед на промените)

Така, сега усетихте ли каква ви е мисията като врaчка ? Вие сте дошли на този свят с благородната мисия да помагате на объркани хора. Това ви харесва и се чувствате пълноценен човек, който не си пропилява живота напразно. Като успеете да упътите някой объркан човечец, да си намери верния път в живота, вие сте много щастлив(а).

Не е задължително да си врачка, за да помагаш на объркани хора.

Аз пък се чувствам пълноценна и щастлива дори и да не помагам. :D

• Автор

Не е задължително да си врачка, за да помагаш на объркани хора.

Аз пък се чувствам пълноценна и щастлива дори и да не помагам. :D

Eми можеш да станеш психолог ако искаш, то е даже по-лесно като работа. Само ще ги изслушваш , ще се правиш че ги разбираш и ще ги изчакваш търпеливо да намерят сили в себе си, сами да си помогнат. 

Ако го закъсаш за пари, знаеш ли как ще ти се прииска да помагаш. Ама ако си нямаш никакъв универсален занаят, какво ще помагаш не те знам.

Независимо какви услуги предлага човек, по-добре е да се покръсти в правата помагаческа вяра на време, ако иска да не се чуди що не му върви бизнеса после. Като застане един клиент срещу теб, ако не знаеш как да му влезеш под кожата, как да му създадеш илюзията че правиш нещо специално само за него, че той много на сметка получава съветите ти, че има голям късмет че ти си малко балама и работиш за по-евтино от другите, че той може да се лигави колкото си иска с тъпите му изисквания ... ... ако не се случва често всичко това, тогава те не се връщат пак за съвети. Хората много обичат да получават безплатно и стоки и услуги. Ако успяваш да ги убедиш че им помагаш от добро сърце, на тях им е кеф и с радост пак идват да си плащат.

Ама ти ако си просто на заплата, кво ти пука как се върти бизнес.

Келепир има от тая работа да помагаш на клиентите си, келепир !!!

И аз (си) гледам на карти. Имам една препатила колода „Райдър-Уейт” и саморъчно надраскани „Ленорман”, колкото да си ги въртя в ръцете.. Не е важно какво използваш, а какво виждаш, и понякога, ама само понякога, когато вътрешното чувство е много силно, картинките показват непредвидими неща. Обаче не изпробвайте това върху друг – настояващи приятелки например, защото много се връзват, особено ако сте им разказвали история с карти, подобна на тази, която покрай другите най-добре помня: как картинките ми показаха неочакваното пристигане на човека, за когото щях да се омъжа. Беше 4-5ч. сутринта и точно пред моята карта се подредиха влак и мъж; странно, но аз изобщо не се учудих и си казах като зомби – аха, той (дори не знаех кой) сега пътува с влака, влакът пристига в 7, по-добре да не си лягам, а да почакам докато съмне в кухнята. В кухнята беше студено, затова задрямах с палтото на кушетката. В 7:15 телефонът звънна …  Пак много странно, но и той никога не бил мислил да идва, но седмица преди това сънувал една специална врачка (без майтап), която му казала, че трябва да се ожени за момиче от град, започващ със „С”. Абе, откачена работа. С врачки или без, никой не може да избяга от каквото не може да избяга.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.