Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Вицове (продължение... следващо)

Featured Replies

Този не знам дали не съм го качвал но ще рискувам... ;-)

Спира катаджия една кола.

Катаджията:
- Превишихте скоростта, има знак “50 километра”
Шофьора:
- Е как! Точно с 50 карах!
Жена му:
- Да бе, нали и аз видях, че си с 70.
Мъжът й я гледа злобно.
Катаджията продължава проверката:
- Задния ви фар е счупен!
Мъжа:
- Даже не съм го видял!
Жена му:
- От две седмици ти повтарям за него!
Мъжът почва още по-злобно да гледа жена си.
Катаджията:
- И сте без колан!
Мъжа:
- Ей сега го свалих…
Жена му:
- Винаги без колан караш!
Мъжът не издържа:
- Млъкни ма, идиотко!
Катаджията към жена му:
- Винаги ли ви говори така?
Тя:
- А не…само когато е пиян. …
  • Отговори 2k
  • Прегледи 113,2k
  • Създадено
  • Последен отговор
  • Автор

Имало едно време един султан. Той си имал евнух. Двамата били на една възраст. По цял ден султанът току плесне с ръце, евнухът притичва и султанът му казва: "Доведи някоя жена от харема!" Евнухът хуква да изпълнява. По-късно султанът отново плесва с ръце, евнухът отново пристига тичайки, султанът му казва: "Заведи жената!" Евнухът отново тича...

Така минали много години и ето - виждаме ги отново. Султанът е с леко прошарени брада и коса, но е запазен як мъж, а евнухът е остарял и грохнал.Поука: Не е*ането състарява един мъж, а тичането около него.

В началото Бог създаде Земята и си почина.После създаде мъжа и си почина.После създаде и жената.От тогава и Бог и мъжът нямат почивка.

• Автор

Мъже, ето какво ви е необходимо, за да направите впечатление на една жена:- говорете й комплименти- уважавайте я- ласкайте я- прегръщайте я- защитавайте я- пръскайте пари по нея- хранете я в ресторанти- купувайте й това, което иска- слушайте я- подкрепяйте я- идете заради нея до края на света...Дами, какво е необходимо, за да направите впечатление на един мъж:- съблечете се и направете нещо за ядене.

• Автор

Мъж и жена се развеждали, но не можели да се разберат при кого да останат децата. Жената настоявала, че щом ги е носила в утробата си и ги е родила, значи е редно децата да останат с нея. Мъжът обаче се обърнал към съдията и казал:- Ваша чест, когато сложа в автомат за напитки един долар и от апарата излезе кутия "Кола", на кого принадлежи кутията - на автомата или на мен?

• Автор

В една страна правили преброяване на населението. Оказало се, че нежният пол далеч превъзхожда по брой силния. Според статистиката, на един мъж се падало по жена и нещо, а на една жена - по мъж без нещо.--- Каква е разликата между знание и вяра?- Майката знае, че детето е нейно, а бащата вярва в това.

• Автор

Разговор между съпрузи:- Въобще не искам да кажа, че майка ти готви лошо! - говори мъж на жена си. - Но мисля, че започвам да разбирам, защо се молите преди всяко ядене…

• Автор

Една мадама решила да си пробва късмета и попитала в една агенция за фотомодели:- Според вас, ставам ли за фотомодел?Онези я огледали подробно и казали:- Не, най-много за фоторобот.--След продължителни експерименти учените са успели да кръстосат златната рибка с акула. Полученият хибрид изпълнява три желания - последните...--Мъж се прибира вкъщи след работа и пита жена си:- Онова, жълтото в буркана в банята, е гел за коса, нали?- Не, лепило за тапети.- Тогава да не се чудя, че в службата цял ден не можах да си сваля шапката.--Шерлок Холмс и д-р Уотсън вървят из полето и стигат до купчина лай*а. Холмс казва:- А ето тук, драги ми Уотсън, за пръв път срещнах Баскервилското куче.

Ердоган: Затваряме Босфора за руски кораби!Путин към българите: Искате ли си Цариград?!

• Автор

- А, това си бил ти! - каза тя, отваряйки очи...

Искате да бъдете полезен за обществото? Искате момичетата да тичат след вас? Искате винаги да ви чакат с нетърпение? Тогава елате при нас!...Фирма "Градски транспорт" търси шофьор на автобус.

• Автор

Днес се затичах за автобуса, спънах се и паднах в една локва. Покрай мен мина човек и попита:

- Смятате ли, че с плуване е по-бързо?

• Автор

Гащите и сутиена на една блондинка споделяли своите впечатления за последните няколко дни. . .Сутиенът:- През последните четири дни нямах минутка покой - дърпаха ме, лигавеха ме, впиваха зъби в мен, съвсем ме разтегнаха, съдраха ми ластиците. . . Теб сигурно те е сполетяло същото?Гащите:- Нищо подобно! Четири дни пълно спокойствие!- Не може да бъде! Докато при мен траеше това безумие, теб въобще не са те пипали?!- Именно. . Цели четири дни в чантичката никой не ме е безпокоил!

• Автор

Една блондинка отива при доктора:- Докторе, имам си един приятел и ще се женим, ала имам един проблем. Като по-млада загубих девствеността си. Ако можеш, помогни, че много се обичаме, а той държи да съм девствена.- Ами 1000 лв и те правим отново девствена!- Е, 1000 лв не са много, съгласна съм.Минало се известно време, блондинката пак идва при доктора.- Докторе, ние се разведохме с моя. Ала сега си хванах един баровец. Ама нали ми знаеш проблема? Трябва да съм девствена.- И ти си знаеш - 1000 лв! - казал докторът.Заминала си тя пак, но след известно време пак идва.- Докторе, ние се разведохме с моя, аз му взех вилата, колата и парите му взех. Сега съм се хванала с един . . . направо не си знае богатството. Нали ми знаеш проблема с девствеността?Свършил си работата доктора и казал:- 5000 лв!- Ама нали беше 1000 лв? - попитала блондинката.- Сега съм ти сложил цип! Когато искаш - отваряш, когато искаш - затваряш!

• Автор

Първи ноември. Рано сутринта е, небето е ясно, денят обещава да е слънчев, лека слана покрива тревата. Народният будител бай Киро, по прякор Желязото, се усмихна и с отработено движение включи ъглошлайфа...

• Автор

Звъни се на вратата на един старец:- Кой е там?- Пионери сме, дядо! Да ти донесем вода, дърва да ти нарежем...- Кой?- Пионерииии...! В магазин да отидем, пода да измием, обяд да ти приготвим...- Кой, кой?- Пионери сме бе, твойта мам**, Тимуровска команда - батерията на слуховия апарат ще ти сменим...

--- Какво изпитва мъж, когато жена му изневери?- Рогазъм…

• Автор

Искаш тялото си плътно прилепено до нечие друго тяло? Искаш да усещаш дъха му, нали? Да се потиш до пълна изнемога...? Искаш да се движиш, да пулсираш, да гориш...? Напред-назад, навътре-навън... Първо бавно. После лудешки бързо. Искаш да смениш позата...? Сега си отзад... После си отпред... Искаш да не знаеш къде си?! Тогава какъв е проблемът? Качи се в градския транспорт в пиковите часове - удоволствието е гарантирано!

--Тя толкова дълго не беше правила секс, че прочитайки "Той донесе от хладилника 2 яйца, парче колбас и започна бавно да ги яде...", тя свършваше по два пъти на всяка дума.
  • Автор

Влиза в един бар възрастна жена и си поръчва пет уискита. Барманът я пита:- Бабо, нещо лошо ли се е случило?- Да! – казва бабата – Току що разбрах, че малката ми внучка е лесбийка!След седмица влиза и пак си поръчва пет уискита. Барманът:- Бабо, а днес какво се случи?- Днес разбрах, че и голямата ми внучка е лесбийка!Няколко дни по-късно бабата пак влиза и повтаря поръчката. Бармана пита:- Бабо, а днес за коя си разбрала, че е лесбийка?- За дъщеря ми! Майката на двете ми внучки също се оказа лесбийка! – казва бабата.Барманът учуден пита:- Бабо, в тяхното семейство някой изобщо харесва ли мъже?- Да! – казва бабата. – Зетят!

--На 20 години граф Дракула беше още твърде млад и неопитен, та затова и някои несъзнателни жертви му даваха да смуче на воля съвсем не това, което се полага за един порядъчен вампир...

• Автор

Говорят си две приятелки:- Няма да повярваш, муцка, каква необичайна поза ми показаха снощи: аз отдолу, а той отгоре. "Ретро" се казва и много ми хареса!--Ходил един мъж на сауна, прибира се и казва на жена си:- Скъпа, няма да повярваш, какво видях?Жената:- Е, какво толкова?- Ами един си е направил татуировка на члена, "ВЕЛИКО ТЪРНОВО" пише с главни букви... Много ми хареса, мисля и аз да си направя, какво ще кажеш?!Жена му:- Хм, че на теб там и за "Лом" с малки букви няма място...

• Автор

Женен мъж отива на изповед.- Имам флирт с една жена, отче.- Много ли се сближихте? - пита свещеникът.- Срещаме се често, доста се отъркваме един друг, но още не сме се...- Търкането е като вкарването! Ще кажеш пет пъти молитвата и ще оставиш в кутията за дарения 100 евро.Човекът казва молитвите и се запътва към изхода, а свещеникът го наблюдава, изскача от изповедалнята и вика след него:- Видях те! Не вкара 100 евро в кутията за дарения!- Не вкарах, но отърках. Нали сам обяснихте, отче, че търкането е също като вкарването!

--Cлeд ceкc дeвойкa гaли момчeто по топкитe, рaзглeждa ги, рaдвa им ce и въздишa...- Зa кaкво cи миcлиш, cкъпa?- Cпомням cи моитe кaкви бяхa…

--Лежат в леглото Червената шапчица и Вълка. Червената шапчица запалва цигара и промърморва:- Зъбите може и да са ти големи, но ...

Публикувано изображение

Истинският кантар за жени не показва теглото, а излиза надпис: "Затова пък ти си най-красива!"

Забавяне имаше в поставянето на паметника Цар Освободител след ремонта заради намесата на учените, как да напишат паметната записка поставена в капсула в самия паметник . За да могат да я разберат хората в България след сто години , учените-демографи решиха записката да е написана само на ромски език... 

Ромският няма писменост, по-добре на турски да е :P

Иван се ожени за пети път... Вече може да се каже, че той разбира от вещици повече от Инквизицията.

Беден студент събрал последните стотинки, купил си две яйца, качил се в трамвая и докато пътувал си представял угощението,което ще си направи като се прибере.Трамвая обаче внезапно спрял(знаете какво става вътре в такава ситуация),стъдентът изпуснал яйцата,те естествено се счупили и пред тая гледка той...припаднал.В трамвая се возел и един полицай.Той веднага реагирал-набрал "Бърза помощ" и се провел следния разговор:  -Ало,"Бърза помощ" ли е?  -Да,кажете,какъв е случаят!  -Ами тук в трамвая,един студент си счупи яйцата и припадна...  -А органа как е?  -Абе органа e на телефона,ама човека припадна бе!!

Надпис в тоалетната: Умоляват се посетителите да не стават преди края на представлението!

• Автор

Наемателка описва ядосано квартирата на хазяина си:- Ама там е тясно, влажно, има особена миризма и цената е висока.- Но вие, скъпа, описвате най-желаното място за един мъж! - отговорил хазяинът.--- Ех, да беше почнал да го дялка това дърво наобратно татко Карло! Всичко можеше да е по-друг начин, и много по-добре, - тъжно си мислеше Малвина, гледайки дългия нос на Буратино.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.