Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Как се е появил човекът на Земята според вас ?

Featured Replies

преди 32 минути, Joanna Rutkovska написа:

:ski7::writealetter::writealetter::writealetter::writealetter:  Ей  Сега...

искаш в форума на пеленачета и  мъжлетата под чехъл , които азбуката не знаят и хал-хабер  си нямат от каквото и да било аз да им дам наготово труд , проучвания и изследвания.Събирани в продължение на години просто ей така ..Хоп

И защо трябва да го правя и да ограмотявам “помощният персонал”от  хумункулуси и паразити.Те са наши врагове! Не личи ли ,че не заслужават и това, което съм им написала им е много.С  години ще им трябват да му проумеят смисъла и рационално да си извадят заключения ,защо вирнатите им нослета всеки път като ''завали дъжд и ги дави'' религиозната догма със ''светена' , мъртва  и мътна водица с която като ги напръска попа имама и равина на  Аврамическата религиия и така им измива изпилва и промива мозъчетата ,че стават като като къпани новородени пеленачета. ... https://www.google.com/imgres?imgurl=https%3A%2F%2Fthumbs.gfycat.com%2FLimpAdvancedArrowana-size_restricted.gif&imgrefurl=https%3A%2F%2Fwww.reddit.com%2Fr%2Fgifs%2Fcomments%2F6rs5ot%2Fspraying_the_faith_all_over%2F&docid=h6rWHvQDlzszjM&tbnid=gv9t-Wa05dltaM%3A&vet=10ahUKEwia6Nvf5b_dAhWoqIsKHTs3C6MQMwg1KAAwAA..i&w=250&h=442&safe=off&bih=795&biw=1320&q=spray with water in church gif&ved=0ahUKEwia6Nvf5b_dAhWoqIsKHTs3C6MQMwg1KAAwAA&iact=mrc&uact=8

Ето , това е пост , който е пълен с обиди и нападки . После ревеш, че обратно ти връщат същото.

Драга, ти не си мърдала и на сантиметър от Гугъл. Обаче той не е всичко. Да не говорим, че е пълен и с грешки и недостатъчност като информация.  За разлика от теб , тук има хора, които са обиколили надлъж и нашир точно местата, където се е зародила човешката цивилизация  и  за които даваш информация в линковете и копипейста.Да не говорим и за специфика на образование.  Точно след по-малко от седмица ще бъде третото ми пътуване  в Египет. Отивам специално за да видя новия музей в Гиза. Това , драга ми съфорумке е най-големия археологически и  исторически музей в света.Старата розова сграда в Кайро отдавна стана тясна за всички артефакти и аз съм много радостна ,че най-накрая и това, което беше в подземията му ще види бял свят.  Колко мислиш ще издържиш в един диспут , м ? Ето ти една снимка от личния ми архив..вземи да познаеш, кое е това място и какво съхранява в подземията си ? Жокерче...в подземията в специална капсула се намира най-пазения артефакт в света . Давай да видим, дали си улучила мястото,  където да разиграваш сценки на велико знание.

]25083454628_dacb31926b_c.jpg[

Тази снимка пък  показва мястото, където е цялата история на СЗ. Колко пъти си го  посещавала, какво си прочела и видяла там  за да ръсиш смешки на кило размахвайки дрипите на едно самочувствие без покритие .

]24090219957_126f69f55a_c.jpg

• Отговори 2,1k
  • Прегледи 127k
  • Създадено
  • Последен отговор
преди 1 час, Aumi написа:

Сигурна съм, че всички очакват със затаен дъх да ни разкриеш най-истинската Истина! :)

А не всички.Особено аз,  държа да не научавам "Истина" според която Хоукинг, Айнщайн , Нютон са набедени физици.Подобна "истина " е повече от жалка и дори не заслужава особени коментари.

преди 23 минути, Aumi написа:

В това число и ти!

Със сигурност ти е интересно до какви истини, които ти не си чувала, е достигнала Джоана.

Но те са ценни за нея, тъй-като са плод на дългогодишни проучвания, и едва ли ще ги сподели с нас...особено пък с тези които вместо да изслушат една различна гледна точка, и научат нещо ново и интересно, непрекъснато я нападат.

Ауми,

не си спомням да съм ти давала права да мислиш или да се изказваш вместо мен.

Въпросната няма никакви специални знания или изключителност като информация. Нейните постове са едно към едно копипейст и преразказване на известни факти.

Разбира се , тук всеки има възможност да споделя какво мисли по въпроса и да взема отношение по темата, или пък да мисли заедно с чичо Гошо.  Въпроса е ,че тя се поднася агресивно и с обиди. Това включая нейното невежество, непознаване на елементарните  основи на религиите, на географията и историята им  могат да запълнят колонките  в някой личен сайт , където подобно на Алия да намери своя публика. Твое право е да се възторгваш от каквото си искаш. Вярвам, че ако Джоланка се напъне и ти напише че Елохим са преработени елхи, а нефилимите са обратни на филимите  пак ще повярваш в нейния пореден булшит , стига някой да ти каже, или да ти хрумне, че  може с това да притиснеш вярващите или религиите до стената. Нейната се видя, тя стана за смях в тоя форум. Предполагах , че ти за времето в което си тук може и да си се научила как да отсяваш зърното от плявата. Всуе. Не ми отговаряй.

• Автор
преди 1 час, Joanna Rutkovska написа:

С цялото ми уважение Aumi искаш в форума на пеленачета и  мъжлетата под чехъл , които азбуката не знаят и хал-хабер  си нямат от каквото и да било аз да им дам наготово труд , проучвания и изследвания.Събирани в продължение на години просто ей така ..Хоп

Защо, аз вярвам. Нали затова и питам, темата.

Напишете ако искате. Така де, най-общо.

Даже интересен пост е вашият. Аха, сериозно.

Редактирано от Julius Decimus (преглед на промените)

преди 55 минути, Joanna Rutkovska написа:

Ти нямаш собствена мисъл, която да бъде цитирана. Цитираме, това, което си копипейстнала. Не вярвам и някой да се затича да ти пише лични съобщения. Що се отнася до другото щом си се пльоснала във форумна дискусия, ще бъдеш готова освен да говориш на себе си,  да се дава право и на другите да кажат мнението си. Нямам  нищо против теб и си ми дълбоко безразлична като личност , но се питам защо разтягайки се като локум из целия форум пишеш неща, които не разбираш и 90% от " творчеството " ти е за раздел празни приказки и вицове. Всъщност ти си знаеш най-добре.  Човек като го хване веднъж треската за " ангелските езици" трудно го пуща. От мен толкоз.

Хубава вечер .

преди 2 часа, valkiria1 написа:

Ти нямаш собствена мисъл, която да бъде цитирана. 

Хубава вечер . 

Драга ми момко с фалшиво име на операция 'Валкирия' и то в контекста на някакви цървули , които прочетох по долу в  текста. Не ви ли се струва ,че буквално скверните еврейското знаме и щата Зион.Моето лично мнение си е мое лично мнение , автентично  оригинално-и всичкото е плод на моята мисъл. Никого не съм насилвала или карала да го възприема .Каквото съм написала всичко е подкрепено с факти. Не разбрах  аз вашата теза каква е и в какъв контекст ни я завирате към цялостната тема.

Да се заяждате с мен, добре...Пишете си , свободен форум е...не ми пречите.Да  поствате някакви снимчици..свалени незнайно откъде..

Добре..., поствайте си , но не смятате ли ,че е най малкото редно да ни уведомите с каква цел го правите .Какво точно би трябвало  да изобразяват вашите снимки .Как са свързани те с цялостният контекст на основната тема. Чувствайте се поканен (А)   да ни обясните внятно като на 2 годишни деца.Каква точно е вашата идея Валкирия за това КАК СЕ Е ПОЯВИЛ ЧОВЕКА НА ЗЕМЯТА .Предполагам никой из  форума  телепатия  не владее . Аз също така не мога да познавам отдалечено и да знам какво изобщо върлував  главата ви хвърляйки някакви откъслечни фрази .Сквернословейки за цървули в профила с  еврейското знаме и със нацистки ник -Валкирия. Гадая просто... Всичко завито на едно място е както манджа с грозде ...Трудност изпитвам драги (драга ми)    Валкире да ви чета писанията и да ви следя логическата последователност.Ако може дори и със по рехаво поднесена  фактология моля опитайте веднъж поне да кажете нещо , оригинално и ваше изречение. Като например да следите нишката на разговора .Какви са тези  кубетата , които ни представяте .Какво би следвало да знаем за музея в Йерусалим и какво точно има там.Как то се връзва то с историята за появата на човека  и темата . Ако смятате ,че слагайки еврейското знаме и пишейки несвързани букви една в друга това ви прави начетена и едното придава тежест на второто и накрая  се получава Есе. Ми , ще ви разочаровам -не  работят така нещата. :tourist2:

преди 3 часа, badr написа:

А не всички.Особено аз,  държа да не научавам "Истина" според която Хоукинг, Айнщайн , Нютон са набедени физици.Подобна "истина " е повече от жалка и дори не заслужава особени коментари. 

Ами щом не държите на фактологията г-н Бадър и имайки така предвид  ислямистко фундаменталисткият ви профил и челна страница горещо ви съветвам идете на Хадж в Мека. Измийте си краката и пообиколите гранита.Колко пъти там се изискваше,  забравила съм ...По часовниковата стрелка ли беше и  внимавайте СПЕШНО МИ Е МНОГО да не си изпуснете в ъгъла на Камъка да си заврете главата вътре във санкритското Йони и да цунете (поне 3 пъти) за късмет черният метеоритен камък на Сатурн  вътре (камъка на Еллоха за вас мосю ) Белким ви прости невежеството ,което е повсеместно всред братята ви ислямисти да не търсите истината никога .Да държите да научавате само истини ,които са ви удобни и сведени за вас Свише единственно и само от Еллоха. Абе , накратко казано що не идете да заколите нещо ...Курбан ей така ...за кеф... Вие нали на това извънредно много държите в исляма предполагам и си го можете. Чувала съм какви ли не хубави ''фестивали на Науката''като Ашура  се вихрят от мюсюлманските последователи и в чест на доброто. Дух , песни и паневритмия само. Не искал да научава истината.А стой си зомбиран тогава.То изобщо в Аврамизма да се мисли е противопоказано-голям Харам или как беше там ....Заколи нещо бе ,,белким станеш първият Тцадиким и те въздигнат приживе на небето. Ще си летиш с колесница като Елиахунави. Егати хората на изкуството има тук честно.. https://www.google.com/search?q=Ashura+festival+muslims&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiat4L2nMDdAhXo-yoKHcIoC-QQ_AUICigB&safe=off

Откъде да се е появил човека ако не ог Мека и Медина https://www.google.com/search?q=Allah+meteorite+stone&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjAjp7znsDdAhVoo4sKHWBaCNQQ_AUICigB&biw=1352&bih=826&dpr=1.2&safe=off

• Автор

Ми ,

Земята изкуствено създадена планета ли е ?

Имало ли е преди голяма планета тука, в Слънчевата система, подобие на Земята, но по-голяма.

Ако се замислим, тя (Земята) е идеална за живот на динозаври, тъй като те не могат като човека в момента да си унищожават средата.

преди 4 часа, Aumi написа:

Но те са ценни за нея,

Каката явно ме е блокирала нещо. Ама да знае, че и на мене интересно да чуя какво ще напише.

преди 5 минути, Julius Decimus написа:

Земята изкуствено създадена планета ли е ?

Имало ли е преди голяма планета тука, в Слънчевата система, подобие на Земята, но по-голяма.

Ако се замислим, тя е идеална за живот на динозаври, тъй като те не могат като човека в момента да си унищожават средата.

Каката явно ме е блокирала нещо. Ама да знае, че и на мене интересно да чуя какво ще напише.

Е, виж, че хората не искат да знаят и да чуват истини различни от тези, които са им втълпени!

Те не позволяват на никой да казва други истини, освен техните!

Но пък, нека Джоана знае, че не всички хора са зомбирани и че има и такива които искат да чуят истината, различна от тази която е втълпявана с години...:weather3: :withballoon2:

преди 7 минути, ncl написа:

Аз вярвам, че Бог е сътворил човек по свой образ и подобие.

Това значи ли, че Бог е човекоподобно същество?!

преди 9 минути, ncl написа:

Аз вярвам, че Бог е сътворил човек по свой образ и подобие.

Последно, пишка ли има или вагина?

преди 4 часа, badr написа:

Особено аз,  държа да не научавам "Истина" според която Хоукинг, Айнщайн , Нютон са набедени физици.

А?

току-що, ncl написа:

Не знам. Истината е някъде там...

Е, как се получава да вярваш нещо, което сам не разбираш? Това е като да вярваш, че дядо Коледа е хем дебел, хем минава през тесния комин. Вярата работи в невръстна възраст, но после човек започва да си създава въпроси. Или поне би трябвало да го прави, за да различава заблудите от истината.

преди 13 минути, Julius Decimus написа:

Баце, Земята е на възрастта на Слънчевата система. Какви ги бръщолевиш.

Ако си чел-недочел, че Земята е била по-голяма и един метеорит я е хакнал и от отломките се е формирала Луната, това е друга история.

преди 24 минути, Julius Decimus написа:

Ако се замислим, тя (Земята) е идеална за живот на динозаври, тъй като те не могат като човека в момента да си унищожават средата.

Детски разсъждения. Първо, едри динозаври в наши дни не могат да виреят, недостига им кислорода. Тогава е бил 30%, сега само 21%. Затова най-големите ни буболечки са джуджета сравнени с едно 68 санта размах водно конче от перма. Днешните наследници на динозаврите са малки - влечуги и птици.

Второ, едно стадо слонове унищожава цели области. То събаря дърветата, изяжда им кората и превръща в пустини. Затова и непрестанно мигрира. За аржентиски динозавър, дето е 20 пъти по-тлъст от слона, не можеш ли да се досетиш как се изхранва? Един слон тъпче дневно 3 тона. Като умножим по 20 колко се получава?

преди 6 минути, ncl написа:

И каква е истината?

Истината е, че вярата е лесно решение за невежеството и колкото повече научаваш, толкова повече ще се съмняваш.

преди 22 минути, Aumi написа:

Но пък, нека Джоана знае, че не всички хора са зомбирани и че има и такива които искат да чуят истината, различна от тази която е втълпявана с години...:weather3: :withballoon2:

Втълпявана може да бъде само религията. Научната истина не се втълпява, нито вярва. Тя се знае, вижда и проверява. Няма място за втълпяване.

преди 5 минути, аm-аm написа:

едно стадо слонове унищожава цели области. То събаря дърветата, изяжда им кората и превръща в пустини.

Така така...целият Апокалипсис на земята се дължи на слонове ,които изядоха горите и отровиха езерата. А ти за кога последно стъпи  в гората.

на 14.09.2018 г. в 6:54, Aumi написа:

Можеш да ме обвиниш в лъжа, само ако аз лично си измисля нещо, което няма как да се аргументира с факти.

А как наричаш назоваването на измислица като "теория"?

Как ти ще реагираш, ако аз ти кажа, че това, че си идиот е официално теория?

преди 6 минути, Joanna Rutkovska написа:

Така така...целият Апокалипсис на земята се дължи на слонове ,които изядоха горите и отровиха езерата. А ти за кога последно стъпи  в гората.

Кравите са виновни. Много пърдят и са предизвикали глобално затопляне. Има хипотеза и че динозаврите са се опърдели и са предизвикали своя крах.

на 14.09.2018 г. в 17:28, Aumi написа:

Учени създадоха хибрид между човек и прасе

Хубаво де. И аз съм гледал уши растящи по плъхове, ама май за различни неща говорим. Или аз не разбирам точно материята. в смисъл, стволовите клетки биха се делели до образуване на орган и без да имат приемник, било то плъх, прасе или друго. И какъв хибрид е това, след като получения орган си е сам по себе си и реално няма хибридизация. растящите ушаци нямат свински или миши гени, а изцяло човешки. Твърде вероятно е статията да интерпретира погрешно данните. Няма да е за първи път, в тази област, при търсенето на възможно най-сензационни заглавия.

на 14.09.2018 г. в 18:35, Śūnyatā написа:

Никой не знае как и защо се е появил човекът.

Споделям. Но далеч по-лесно е да се посочи как НЕ Е произлязъл човека. Ако изгубиш едно куче в парка, не знаеш къде се намира, но можеш с доста голяма увереност да посочиш къде не е - не е на Луната, не е на Слънцето, не се е телепортирало по времето на динозаврите, не се е изпарило и т.н. и т.н.

преди 19 минути, аm-аm написа:

Истината е, че вярата е лесно решение за невежеството и колкото повече научаваш, толкова повече ще се съмняваш.

Така е. И затова предпочитам невежеството пред научната истина.

на 14.09.2018 г. в 18:41, дръндю написа:

но пък беше причината  да отнемат модераторските права на един признат спец във форума

Той се нарева за един ден, събра си вниманието и суперлативите и ще продължи да се държи просташки, защото е много ценен. Аман от ценни кадри. Предпочитам безценните.

преди 12 минути, ncl написа:

Така е. И затова предпочитам невежеството пред научната истина.

Както съм писал и преди, добре, че в историята ни е имало и любопитни индивиди, че още нямаше да сме излязли от пещерите.

на 14.09.2018 г. в 19:10, Aumi написа:

Значи, това което пише в Библията и Корана,  се приема за истина, но това което пише за анунаките, се приема за лъжа, въпреки многобройните артефакти!

Хайде пак вицове. Дедко Коледа, любимият ми пример, давам го защото сте на интелектуалното ниво, което отговаря на безусловната и несъмнена вяра в него, е базиран на историите на Николай Чудотворец Угодник Мирликийски от Бари. Добряк, който нямал деца и си раздал имането по тях. И сега ти твърдиш, че щом Николайчо е живял, значи дядо Коледа е жив! Къде е логиката? Това, че в Библията се описват едновремешни градове и събития, не значи, че дева Мария си е оплодила яйцеклетката с дух!

на 14.09.2018 г. в 19:40, Julius Decimus написа:

Батюха, какво стана с добрите ти обноски, това е жена нали ?

Кавалерството трябва да е отношение към физическата слабост, а не към менталната. Първото прави една жена изтънчена, второто - опасна за живота на околните.

преди 6 часа, Joanna Rutkovska написа:

Измежду стотиците ако не хиляди други открити таблети (засекретени и изобщо не видели бял свят) са взети и преведени само тези 13  таблета

И сега, логичният въпрос: Откъде знаеш ти?

свръх напреднала извънземна цивилизация , усвоила пътуването във времето и из Космоса, която преминава  Галактиката на Млечният път за да дойде тук на Земята.Защо идва ? Представете си само ...За да създава хора като свои роби , които да им копаят злато ,толкова  необходимо за спасението на родната планета на Анунаките- Нубиру

Да оставим настрана факта, че има цели метеорити от злато, диаманти и други скъпоценни по земните представи материали. Как "свръх напреднала извънземна цивилизация , усвоила пътуването във времето и из Космоса, която преминава  Галактиката на Млечният път" може да си вземе малко земна руда само с копане????????? Не виждаш ли противоречие? Все едно човечеството да овладее пътуването във времето, за да достигне до друга планета подобна на Земята и там, т.к. оцеляването му (!!!!!!!!) зависи от риба, да почне да лови с робския труд на корморани. Днес рибка, утре рибка, баси и свръх напредналостта!!!!!!

Достатъчно артефакти има за да се да докаже ,че хора бродят по тази Земя още отпреди Динозаврите.

Ауми, къде си плеснеш плюсче!!!!! crazy-monkey-emoticon-154.gif&key=f04cf1

Митохондриалната Ева и Адамма според Стичин са -Черни . Белите тогава  какви са  ?

Разликата на ДНК вътре в една раса е по-голяма, отколкото между отделните раси. Все едно един боб, който ражда бели и черни зърна, заради цвета да обясниш как са от различни видове и не знам кой как е еб@л по твоите фантазии, ама е на калъч всичко.

Според независими преводачи

Превод: хора, които не знаят санскрит.

Според Стичин създадените роби от Анунаките са правени в Африканската лаборатория ,където те кръстосват маймуните с хора

А според мен Стичин е идиот или луд. Света е пълен с луди, които да захранят фантазията на идиотите. Симбиоза.

А тя, истината  за историята на Цивилизациите е малко по друга

Начетохме се на фантасмагории. Ще доживеем ли някой ден поне един факт, който да генерира тази силна увереност, каквато има и в теб?

преди 6 часа, Aumi написа:

Сигурна съм, че всички очакват със затаен дъх да ни разкриеш най-истинската Истина! :)

Ама ти без ирония ли го написа haha.png

преди 5 часа, Joanna Rutkovska написа:

С цялото ми уважение Aumi искаш в форума на пеленачета и  мъжлетата под чехъл , които азбуката не знаят и хал-хабер  си нямат от каквото и да било аз да им дам наготово...

И защо трябва да го правя и да ограмотявам “помощният персонал”от  хумункулуси и паразити.

Типичната надменност за сектант, който си придава важност въобразявайки си, че знае нещо важно, обаче не може да го сподели, защото веднага ще му обяснят, че се е пообъркал драстично и заедно с опроверганите фантазии ще опровергаят и безпочвеното самочувствие.

преди 5 часа, Aumi написа:

Но те са ценни за нея, тъй-като са плод на дългогодишни проучвания, и едва ли ще ги сподели с нас...особено пък с тези които вместо да изслушат една различна гледна точка, и научат нещо ново и интересно, непрекъснато я нападат.

Ама това не е гледна точка. Това е куха точка. Математически термин е. За гледна точка е нужно виждане. Тук има подхвърлени твърдения, зад които няма един кирлив факт, обаче представяни като Истина, с главна буква, за да се покаже и неграмотността. Някой, специално не и аз, може да ѝ се израдва в раздела за литература. Там да развива истории, да пише на воля, никой няма да я обвини в хахавост, а напротив, ще оценят развинтената ѝ фантазия. Когато, обаче, някой така явно обругава науката, подиграва се с фактите, придава си важност и стиска "знанието си" като най-долния егоист и отрепка, какво точно отношение би могъл да очаква? Ти си изключение, откри в нея своя Месия, но нека си го кажем, не отстъпваш много от нея по хахавост. Всичко звучащо засукано и приказно го поемаш като чиста монета и не чакаш аргументи насреща. Това е видно от прехласването ти по твоята Месийка, или Mess-ийка (игра на думи)

преди 1 час, Aumi написа:

Е, виж, че хората не искат да знаят и да чуват истини различни от тези, които са им втълпени!

Драма.

Ако толкоз си зажадняла мога да ти съчиня нещо приказно. Освен нефилими и дедко Мраз, какви герои искаш да ти включа, за да ти звучи по-достоверно?

преди 44 минути, Joanna Rutkovska написа:

Руснаците са добри в много неща. Във фантастиката тоже. Сега, да обяснявам на някой,  който не е отварял Photoshop през живота си, че това са евтини манипулации, загуба на време. Обаче поне явното да отсее, че снимки на Дубай са представени като Атлантида haha.png

преди 24 минути, аm-аm написа:

но пък беше причината  да отнемат модераторските права на един признат спец във форума 

А сега де ..Аз ли съм му виновна съм ,че Халеевата комета летя безпаметно и се прасна в мен. Казаха ,че някакво колело от каруцата му се е откачило и паднало.Но само за 1 ден. Не вярвам да е приритал. Изключително грозно е, а и опасно, когато модератор  да се поддаде на емоции.Честито завръщане на модератора от страната на мъртвите.Какво бихме правили без толкова ценен кадър-редактор, който ,който да придиряна всяка втора дума запетайките.Поне не е злобен индивид за да ни трие или блокира  темите и да търси ревендж.

А забелязвам тук много злобни версии на стари програми виреят в тази  Матрица. Дано възкръсналият я кара по полека и с уважение към хората и по безпристрастно.Форум е това не е шега работа в  тая напреднала, (старческо )модераторска възраст да ти се наложи да учиш  социални умения, социализация в жива среда и с живи хора ..Примъчня ми за него беее ......Това си е години сърден труд на екип от специалисти и реших  да направя изключение. Нали съм от Азгард. И съм добричка..Бъдете и вие добрички.

Стичин си е базирал книгите си на 13-таблета.Той ли е гуруту дето знае санкрит на  Света. Амам-чо, Ако не знаеш хора и динозаври са ходили по Земята -изгледай филмите на Забранената ерхеология. Стичин въобще не е луд. Каквото е трябвало да напиша написала съм го. Който го мързи да си смели брашно да си чака пшенична пита. Една маймунка няма да се превърне в Бог... Това което е позволено на Юпитер, не е разрешено на ...

Пожелавам ви лека и приятна вечер.

преди 7 минути, Joanna Rutkovska написа:

Поне не е злобен индивид за да ни трие или блокира  темите и да търси ревендж.

Може и да е, ама му е забранено.

Стичин си е базирал книгите си на 13-таблета.

Еее, аз мислих, че е прочел останалите няколко хиляди. То това е все едно да претендираш, че можеш да направиш омлет, а в кулинарната книга да си още на "Издателство" и година.

Ако не знаеш хора и динозаври са ходили по Земята -изгледай филмите на Забранената ерхеология.

Аз знам, че хора не е имало по време на динозаврите, тъй че е трудно да са вървели един до друг. Но филмите може да погледна. Не само науката е интересна, даже бих казал, тя е едно от най-скучните неща на света.

Една маймунка няма да се превърне в Бог.

Малко материал за размисъл: По какво се различава човекът от един бог, след като във възможностите му е и да създава и да унищожава живот? По доброта ли не можем да го догоним, по отмъстителност и жестокост ли?

преди 17 минути, аm-аm написа:

ма това не е гледна точка. Това е куха точка. Математически термин е. За гледна точка е нужно виждане. Тук има подхвърлени твърдения, зад които няма един кирлив факт, обаче представяни като Истина,  Когато, обаче, някой така явно обругава науката, подиграва се с фактите, придава си важност и стиска "знанието си" като най-долния егоист и отрепка, 

Умнико,

Айнщайн е обикновен чиновник назначен да помага в патентен офис в БЕРН.Повтарям като за теб ПАТЕНТЕН ОФИС В БЕРН.В патентен офис начесто се събират и каталогизират патентните завки за всичко. Работата на Айнщайн е била да събира и каталогизира патентни заявки..Връзваш ли. Айнщайн е бил абсолютен двойкаджия по математика-учителят му е казал ,че нищо не става. За Цялата научна общност е известно ,че той е един Плагиат.Не помня името на момчето , чиято теория е откраднал.

Стивън Хоукинг- Бог да го прости болен от генетична аномалия наричана прогресивна миелоидна латерална невродегенерация ,която унищожава моториката и функционалността на невроните.2г в това състояние и си пълен зеленчук по всички неврофизиологични критерии.Каква физика ,каква Космология какви Уормхолс.Повтарям -ЗЕЛЕНЧУК със остатъчни ,вегетативни функции. Виж му всички изказвания в нета-Чужд интелектуален труд , прожектиран през гласовият му  синтезатор. Колко трябва да си ....наивен ненаред и изпуснат за да въздигнеш един Хоукинг до най -най великият космолог. Та той е еманация на подигравка с хората.И най вече с науката. За  това в какво могат да ни накарат Господарите да вярваме.

Дарвин -Лорд Дарвин,..нужно ли е да еволюираме из  бульона на естественият отбор в който маймуната учила, учила докато и паднали космите и станала човек...Способен да мисли анализира, пее танцува и твори.Как  пък една маймуна научно не се случи в наши дни да еволюира..

Гравитационни константи... Паднала ябълка на главата на клетият човек и той станал премъдър...Абе хора глави имате ли.Ако е константа , защо са ви гравитометри на всички в телефоните бе. защото има места на които ябълката пада по ряазлично вероятно.

История на цивилизацията-Африканската маймуна побеляла и станала човек в многообразие от раси. ...И аз съм тази дето обругавала  науката. Знаеш ли какво е наука. Наука е , когато имаш проверим многократно експериментално резултат носещ един и същ извод.

.

• Автор
преди 2 часа, аm-аm написа:

Баце, Земята е на възрастта на Слънчевата система. Какви ги бръщолевиш.

Ако си чел-недочел, че Земята е била по-голяма и един метеорит я е хакнал и от отломките се е формирала Луната, това е друга история.

Не, сега ще прочета това руското дето ми го даде тя.

Ама не, имало е голяма планета, колкото Юпитер с флора и фауна подобна на Земята. Земята е отрязано парче от нея и е преместена по към Слънцето. Знам, че ще питаш тогава къде е другата част, не мога да отговоря.

Това е било преди 5-6 милиарда години. 

преди 2 часа, аm-аm написа:

Детски разсъждения. Първо, едри динозаври в наши дни не могат да виреят, недостига им кислорода. Тогава е бил 30%, сега само 21%. Затова най-големите ни буболечки са джуджета сравнени с едно 68 санта размах водно конче от перма. Днешните наследници на динозаврите са малки - влечуги и птици.

Не, динозаврите не са се появили как да е. Направени са и са пуснати на Земята. Както и хората после. Но теоретично хората ако се оставят се самоунищожават, а динозаврите не могат. Те си живуркат и ако не е бил оня метеорит, нищо е нямало да изчезне.

Добре, благодаря.

преди 1 час, аm-аm написа:

Хайде пак вицове. Дедко Коледа, любимият ми пример, давам го защото сте на

Аз съм антиислямист. Но не ми пречи да ги чуя всички, все се казва по малко истина.

Аз знам, че хора не е имало по време на динозаврите, тъй че е трудно да са вървели един до друг. Но филмите може да погледна. Не само науката е интересна, даже бих казал, тя е едно от най-скучните неща на света.

Аз й вярвам. Самия аз не знам, затова съм пуснал и темата. Може да не са били много и точно хора, но подобни на човека същества е имало.

Малко материал за размисъл: По какво се различава човекът от един бог, след като във възможностите му е и да създава и да унищожава живот? По доброта ли не можем да го догоним, по отмъстителност и жестокост ли?

Не може да управлява и направлява много енергия по собствена воля. По това се различава.

преди 6 часа, valkiria1 написа:

Точно след по-малко от седмица ще бъде третото ми пътуване  в Египет. Отивам специално за да видя новия музей в Гиза.

Това е много интересно. Ако решите да споделите нещо направило ви впечатление, бих се радвал да чуя.

преди 6 часа, valkiria1 написа:

...в подземията в специална капсула се намира най-пазения артефакт в света.

Тези артефакти са с размерност по висока от 3 и 4, човек не вижда всичко от тях и цялата им същност. Това така ли е ?

:offtopic_s:

преди 2 часа, Julius Decimus написа:

Каката явно ме е блокирала нещо

или баткото...:

История за промени на името
Julian Clark > Joanna Rutkovska

Изначално нейно желание е да блокира всеки, който не е съгласен с нейното/неговото мнение. Не го преживявай. Високомерието й рано или късно ще бъде разбито от катаклизъм по-мощен от Халеевата комета.

преди 2 часа, Joanna Rutkovska написа:

И къде в онова писание са доказателствата на изложените тези - къде е библиографската справка? Къде са научните доказателства?

преди 56 минути, Joanna Rutkovska написа:

Знаеш ли какво е наука. Наука е , когато имаш проверим многократно експериментално резултат носещ един и същ извод.

Умното то, нали е с шшест научни титли, с един замах отвя всички исторически научни открития, но не приложи нито един конкретен факт, който по неоспорим начин да доказва твърдението й/му. Ама иначе писанията звучат високопарно и аха-аха почти убедително.

За Цялата научна общност е известно ,че той е един Плагиат.Не помня името на момчето , чиято теория е откраднал.

И защо ли все още не е низвергнат от 

Цялата научна общност

?

Редактирано от DarkEdge (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.