Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Как се е появил човекът на Земята според вас ?

Featured Replies

Да питам тези, които следят този раздел на форума по-задълбочено - Joanna Rutkovska кой точно по ред "прогледнал" е, който знае единствената и неоспорима истина и който(общо качество за всички "прогледнали") няма да сподели тази истина с никого?

@Julius Decimus, между Марс и Юпитер би трябвало да има още една планета, ама няма. Има астероиден пояс. Това обаче няма как да ти го кажат разни астролози, плоскоземци, анунаки, асгардианци и тем подобни. Ще ти го каже науката, която... е за кофата с боклука.

И до всички, за които Нютон, Айнщайн, Хокинг са набедни учени - оборете ги и докажете, че грешат. Писах го и в темата за плоската Земя - това е най-лесният начин да ви запомнят за вечни времена и да направите едно голямо добро на хората.

• Отговори 2,1k
  • Прегледи 127k
  • Създадено
  • Последен отговор
преди 2 часа, Joanna Rutkovska написа:

Умнико,

Айнщайн е обикновен чиновник назначен да помага в патентен офис в БЕРН.Повтарям като за теб ПАТЕНТЕН ОФИС В БЕРН.В патентен офис начесто се събират и каталогизират патентните завки за всичко. Работата на Айнщайн е била да събира и каталогизира патентни заявки..Връзваш ли. Айнщайн е бил абсолютен двойкаджия по математика-учителят му е казал ,че нищо не става. За Цялата научна общност е известно ,че той е един Плагиат.Не помня името на момчето , чиято теория е откраднал.

значи

господ обича смелите

но понякога смелите умират първи

може да е бил двойкар но това няма никакво значение

защото е важен опита

докато събира информация в патентното му се развива мозъка

с полезна информация не тази от училище а  от креативни хора

и му се избистря цялата картинка в мозъчето

и аз не бях от отличниците 

но да ти кажа сега  справям много по добре от тях - безработни студентчета .

преди 8 часа, аm-аm написа:

Втълпявана може да бъде само религията. Научната истина не се втълпява, нито вярва. Тя се знае, вижда и проверява. Няма място за втълпяване.

Ти вярваш в науката. Вярваш ѝ безпрекословно, по същият начин както религиозните вярват в техните свещени писания.

Но нека вместо да се нападаме непрекъснато, да изслушаме една различна гледна точка и да потърсим силните и слабите места в тази гледна точка.

Нека, вместо да нападаме човека, искащ да изкаже своята истина, му дадем думата да я каже, пък тогава да оспорим с аргументи това което казва.

Джоана даде линк, и нека обсъдим това което пише там, и което тя приема за истина:

https://translate.googleusercontent.com/translate_c?depth=1&hl=bg&prev=search&rurl=translate.google.com&sl=ru&sp=nmt4&u=http://xn--e1adcaacuhnujm.xn--p1ai/proisxozhdenie-ras-na-midgard-zemle.html&xid=17259,15700022,15700124,15700149,15700186,15700191,15700201,15700214&usg=ALkJrhhvKfy0zQriCuJRcNrT_MoLN66Neg

Там пише, че е имало преселници, които са дошли на космически кораб на нашата планета. Всички членове на екипажа са били с бяла кожа и с ръст над 2м.

5z.jpg

От статията разбрах, че славяно-арийската раса,  е дошла от Космоса, но не можах да разбера как точно е създаден човекът тук, на Земята.
Също така е интересно, как се е появила черната раса.

преди 10 часа, аm-аm написа:

Хубаво де. И аз съм гледал уши растящи по плъхове, ама май за различни неща говорим. Или аз не разбирам точно материята. в смисъл, стволовите клетки биха се делели до образуване на орган и без да имат приемник, било то плъх, прасе или друго. И какъв хибрид е това, след като получения орган си е сам по себе си и реално няма хибридизация. растящите ушаци нямат свински или миши гени, а изцяло човешки. Твърде вероятно е статията да интерпретира погрешно данните. Няма да е за първи път, в тази област, при търсенето на възможно най-сензационни заглавия.

Потърси инфо по въпроса, преди да спориш.
Хибриди се създават отдавна. Не само между различни животни, но между хора и животни.
Създават се не само хибриди, а се клонират и хора.

преди 15 часа, Aumi написа:

ъс сигурност ти е интересно до какви истини, които ти не си чувала, е достигнала Джоана.

Айде, стига глупости - прочетохме вече доста от изхвърлянията, наречени "изключителните истини", до които била стигнала въпросната, с биберона. Тя затова ги и пляска сред форума, а не в сериозните места за споделяне на научни изследвания. Дори и елементарен критичен анализ не издържат.

Мисля си че самата идея за 'изследвания' някой още не ги е дораснал. За да намери неизвестното, всеки грамотен рационален изследовател на първо място трябва да се отърси от пристрастието и предварителните си заварени нагласи в несъзнателното си поле. А това не  е лесна работа. Ако не се направи - т.н. "изследване' се превръща в доказване на тия лични нагласи и предубеждения, чрез подбор на аксиоми и условия, за да "закрепи" логически неговото предварително и лично, като логически изведено. Именно това се прави масово...

Масовата практика разни "изследователи" да доказват тези, в които предварително вярват и много им е нужно да затвърдят и логизират несъзнаваното си. Това повишава комфорта и сваля психичното напрежение - това е и основната полза в личен план. Това е и една от основните причини хората да приемаме каналите на ВЯРВАНЕТО като основни и по същество те остават да задават след това целия ни живот. Несъзнателно се усещаме стабилни и сигурни, когато докажем личните и груповите си вярвания, като логични и правилни, като обективни закони и принципи. Ето това е и основния проблем в ПОЗНАНИЕТО и ОПОЗНАВАНЕТО.

преди 13 часа, Joanna Rutkovska написа:

Да се заяждате с мен, добре...Пишете си , свободен форум е...не ми пречите.Да  поствате някакви снимчици..свалени незнайно откъде..

Значи, хем не ме четеш и съм в забранителния списък, хем ме цитираш. Ей така най-много обичам. Да не ме четат, да ме пускат по пързалката, да ме блокират и в същото време  да знаят  и коментират всичко, което пиша. Между другото не си единствения циркаджия тук в това отношение. Всичките смешници приличате на онези, които си купуват книгата на Ян  ван Хелзинг " Не пипай тази книга" . Хем я купуват, хем не я четат. Казах да не се вземаш насериозно. Твоята личност не представлява интерес за мен. Става въпрос за глупостите  и компилациите от различни текстове, които скърпваш за да ги представиш за единствената истина. Това е нелепо имайки предвид ,че ти си абсолютен лаик в тази област, отделно че си некомпетентен , с ниска обща култура на знания и общуване. Няма нищо лошо да имаш своя аудитория, но все пак не поставяй всички под един знаменател с теб. Това вече е обидно. Няма как да си отвоюваш духовно пространство , когато се пъчиш да се качиш на главата на събеседника си и се опитваш да сереш върху нея. Никой не е в робство за да му предлагаш свобода. Не и тогава , когато алтернативата ,която предлагаш е простотия и невежество.

.Ако може дори и със по рехаво поднесена  фактология моля опитайте веднъж поне да кажете нещо , оригинално и ваше изречение. Като например да следите нишката на разговора .Какви са тези  кубетата , които ни представяте .Какво би следвало да знаем за музея в Йерусалим и какво точно има там.Как то се връзва то с историята за появата на човека  и темата . Ако смятате ,че слагайки еврейското знаме и пишейки несвързани букви една в друга това ви прави н

Ето виждаш ли,как сам се изобличаваш с незнание. Даде ти се  достатъчно добър жокер, за да познаеш. Най-силния обаче е самата моя авторска снимка . Всеки един, който разбира и види само покрива на сградата вече знае какво има в това хранилище. Най-охранявания в света артефакт. Най- голямото археологическо съкровище на Исраел. При най-малката тревога за посегателство върху  неговото съхранение  и цялост от каквото и да е естество, капсулата с него потъва на десетки метри надолу  в земята. Чакаме ти да ни кажеш, кое е то?  Другия жокер е сградата на музея. Тя се намира точно срещу входа на другата сграда. Имат абсолютна връзка с темата и поставения въпрос. Това , че ти не знаеш уличава теб.Ти обещаваше чудеса  и сензации , които човешко око не е виждало и ухо не е слушало. С какъв аршин да те измерим? Мисля, че съвсем нямаме нужда от жокери.

Ами щом не държите на фактологията г-н Бадър и имайки така предвид  ислямистко фундаменталисткият ви профил и челна страница горещо ви съветвам идете на Хадж в Мека.

Дори и не предполагаш за какъв човек и за неговия капацитет от знания и морал  става въпрос , нали ? Важното е да ръсиш простотии на килограм.

преди 9 часа, DarkEdge написа:

:offtopic_s:

или баткото...:

История за промени на името
Julian Clark > Joanna Rutkovska

Виж сега Дарк , това "чудо" не е единственото, което има проблем със самоопределянето. Женствени мъже и жени с мъжки хормони дал Бог и тук. Въпроса не е, че минава под дъгата, а че въпреки  разширението на полето на самоопределяне  си остава невежа. И в едното и в другото амплоа е като поговорката " Обърнал се Илия и все в тия"

преди 9 часа, Julius Decimus написа:

Н

Това е много интересно. Ако решите да споделите нещо направило ви впечатление, бих се радвал да чуя.

Този  път ще снимам пирамидите на Хуфу, Хафра и Менакуре / по- популярните им имена ще ви каже Джолана /  и ще трябва да разбия на пух и прах поредната конспирация ,че са строени от извънземни. Което отдавна е доказано разбира се и аз съвсем не откривам топлата вода.

преди 10 часа, Joanna Rutkovska написа:

Стичин си е базирал книгите си на 13-таблета.Той ли е гуруту дето знае санкрит на  Света. Амам-чо, Ако не знаеш хора и динозаври са ходили по Земята -изгледай филмите на Забранената ерхеология. Стичин въобще не е луд. Каквото е трябвало да напиша написала съм го. Който го мързи да си смели брашно да си чака пшенична пита. Една маймунка няма да се превърне в Бог... Това което е позволено на Юпитер, не е разрешено на ...

Пожелавам ви лека и приятна вечер.

Не можеш да напишеш правилно името на Zecharia Sitchin  и се опитваш да разсъждаваш върху творчеството му. Между другото при теб се получава абсолютен парадокс характерен за нафуканите графомани. Мразиш евреите , но пък даваш евреин за пример. Защото Зекария е евреин. Учил, живял и работил в Исраел. Между другото изучавал и СЗ. Никъде и никога не е отхвърлял писанията. Просто дава на нефилимите името анунаки. Това е. Библията потвърждана произхода на нефилимите наричайки ги божии синове. Това е още в Битие.   В Синодалните Библии са наречени исполини. Точно в артефакта  за когото пиша и те приканвам да познаеш кой е , тези нефилими са описани и е дадено виждане за техния произход. Библията никога не е отричала нефилимите,  даже е описан един техен потомък Голиат и точно срещу него Давид е спечелил битка.  Аршина ти на знания е толкова къс и крив и всеки твой пост те изобличава в грандиозно непознаване на материала с който боравиш и който услужливо ти подадава чичо Гошо. Никога до сега в този форум не съм срещала човек, който толкова упорито да натрапва невежеството си и да го представя за изключителност. Едно време  Алия  надървяше дюкяните на половината пишман националисти в тоя форум, като изкарваше мароканските бербери  българи. Сега пък ти си надървен да ни доказваш произхода ни. Все повече си мисля, че съм права като казвам, че  когато един идиот си отиде  винаги идва друг.

преди 20 минути, valkiria1 написа:

когато един идиот си отиде винаги идва друг.

Светът просто не търпи вакум...

преди 1 час, DarkEdge написа:

Светът просто не търпи вакум...

Точно за светът ! Закон за Всемирната Ентропия ......

Но не е вярно за Съзнанието !

Налага се да търпим  -  незнанието , разглеждано като "вакуум" , отсъствие на информация ! :nono:

За това основно условие за израстване на Разума е осъзнаване , разбиране и неговото мисловно-функционално приемане  като безкрайност , усвояването в практика същността на понятието " Не се знае ! " в посока както към минало , така и в посока към бъдеще . Можем да посочим границите само на това което се знае !....Другото е измислици и/или откровено незнание ......:nono:

Иначе е вярно , че незнанието ни привлича - стремеж към овладяване на непознатото ! В основата на процеса стои временна подмяна на това което не се знае с въображаеми измислици , фантазии , т.е. трябва да можем да правим разлика когато овладяваме ново знание  , разликата между не се знае се  -> предполага се -> знае се  .......Основна грешка в мисленето е приемането на "предполага се" за "знание".....

Сега , тук едва ли е мястото да се обсъжда знанието в религията и религията в знанието . Обикновено тук  , на нивото на обсъждане и двете се вземат по презумпция за вярно с действителността , което е неадекватно.....Примерно библия някаква или най-новата научна хипотеза.....Най-малкото защото религията се занимава , описва основно с функциите - закономерности в мисленето (примерно "10 божи заповеди" или пък приложимо Кайн убил Авел , ама Авел не бил образец за подражание), а науката работи основно с аргументите - фактите от светът който ни заобикаля.....Т.е. Истината не е само едното или другото , а е едното в другото !....

Гледам , тук всичко се знае , без никакво съмнение в неговата истинност....!.....:lol6: 

преди 5 часа, Aumi написа:

Нека, вместо да нападаме човека, искащ да изкаже своята истина, му дадем думата да я каже, пък тогава да оспорим с аргументи това което казва.

Въпросният човек изрично спомена, че нищо няма да ни каже. Думата сам си я взима, ама

Там пише, че е имало преселници, които са дошли на космически кораб на нашата планета. Всички членове на екипажа са били с бяла кожа и с ръст над 2м.

Доказателства? Да ти кажа ли кой филм да гледаш(същото като да прочетеш някаква статия), за да видиш, че преселници са дошли на нашата планета, ама между тях е имало и бели, и черни и жълти? След това са запратили космическите си кораби директно в Слънцето, а силоните са отлетели на майната си. Ще го обсъждаме ли?

От статията разбрах, че славяно-арийската раса,  е дошла от Космоса, но не можах да разбера как точно е създаден човекът тук, на Земята.

Като прочетеш някъде за славяно... някаква си раса, дошла от звездите, на която е предопределено да владее свата, да знаеш, че въпросното нещо е писано от руснак с изявени психични отклонения. Най-голямата като площ държава са, ама все още ги тресат големи комплекси.

преди 53 минути, A.com написа:

.....с изявени психични отклонения. Най-голямата като площ държава са, ама все още ги тресат големи комплекси.....

Подхождаш с известни предубеждения ! :nono:

Просто като на всякъде и там повече или по-малко има всякакви "луди"/луди.... Количеството сравнено със здравомислещите е пренебрежимо , но понеже до скоро е било "забранено" , и поради това много интересно и привлекателно , сега получава несъответстваща гласност..... :lol6:

Това за което си мислиш предстои тепърва . Но там "религията"/религията е друга - много са страдали , Душата е друга и за това ще се справят ! 

преди 44 минути, by_chechi написа:

Подхождаш с известни предубеждения ! :nono:

Просто като на всякъде и там повече или по-малко има всякакви "луди"/луди.... Количеството сравнено със здравомислещите е пренебрежимо , но понеже до скоро е било "забранено" , и поради това много интересно и привлекателно , сега получава несъответстваща гласност..... :lol6:

Това за което си мислиш предстои тепърва . Но там "религията"/религията е друга - много са страдали , Душата е друга и за това ще се справят ! 

Мне, нямам предубеждения. Великите славяни, които..ъъъ ще спасят света, третият Рим и т.н. са все фантазии на болни руснаци и под славяни винаги се има предвид руснаци. Подобно нещо няма да чуеш от друг славянски народ. Имат си ги болните мозъци, както и ние си ги имаме, ама чак за такова величие никой друг славянски народ не претендира. А при нас - Велик е Тангра и Йоло Денев е негов пророк. :)

преди 1 час, A.com написа:

Мне, нямам предубеждения. Великите славяни, които..ъъъ ще спасят света, третият Рим и т.н. са все фантазии на болни руснаци и под славяни винаги се има предвид руснаци. Подобно нещо няма да чуеш от друг славянски народ. Имат си ги болните мозъци, както и ние си ги имаме, ама чак за такова величие никой друг славянски народ не претендира. А при нас - Велик е Тангра и Йоло Денев е негов пророк. :)

За сърби , турци , ........австрийци , французи , англичани , германци , американци , китайци , японци......не си чувал изобщо навярно ! Дали ще сгреша ако изброя целия свят ?! Въййй , за македонците щях да забравя...... :lol6:

Вярно е ! Няма да чуеш подобно нещо от тези , които никога не са имали велика държава . За това има съществени основания от нас да го чуваш !......Дето е казано : " Жабата - да си знае гьола ! ".:nono:

Това си е съвсем общо човешко разстройство , възникващо въз основа на не контролирана  Лакомия  І-ви закон на всяко Живо ! :nono:

(писал съм ги не един път тези неща , ама за какво ли ?:()

Безусловно - има го ! Но има и разлики (който може да ги види) :

преди 2 часа, A.com написа:

О, не само руснаците, но и някои българи поддържат идеята, че българите са най-древният народ и че българският език е най-древният език на земята . :)

https://frognews.bg/obshtestvo/minalo/ucheni-priznaha-balgariia-zemiata-nai-drevnata-tsivilizatsiia.html

преди 2 часа, by_chechi написа:

За сърби , турци , ........австрийци , французи , англичани , германци , американци , китайци , японци......не си чувал изобщо навярно ! Дали ще сгреша ако изброя целия свят ?! Въййй , за македонците щях да забравя...... :lol6:

Македонците ги забравих. :)  Като цяло, от нито един от изброените не съм чул чак такива вопли, че ще спасяват света, че без тях не може и т.н.  Виж братята руснаци са друга работа. Освен кирилицата си присвоиха и Ванга и... да живее интернет.

преди 1 час, Aumi написа:

О, не само руснаците, но и някои българи поддържат идеята, че българите са най-древният народ и че българският език е най-древният език на земята . :)

https://frognews.bg/obshtestvo/minalo/ucheni-priznaha-balgariia-zemiata-nai-drevnata-tsivilizatsiia.html

Нали затова споменах нашето Слънце на слънцата Йоло Денев.

преди 13 минути, A.com написа:

......Като цяло, от нито един от изброените не съм чул чак такива вопли.....

Не си чул защото ........си бил някъде за риба.......през вековете ...... :lol6:(друго щях да напиша , ама още не си го съвсем заслужил ! :))

А и сега не си чувал може би , едва ли не , предизборната реч на Тръмп или негови изказвания след това . И на неговите генерали наскоро .....примерно ....... ! :lol6:

Ха , не ме карай аз да ти търся из Нет-а ! :nono:

преди 21 минути, by_chechi написа:

Не си чул защото ........си бил някъде за риба.......през вековете ...... :lol6:(друго щях да напиша , ама още не си го съвсем заслужил ! :))

А и сега не си чувал може би , едва ли не , предизборната реч на Тръмп или негови изказвания след това . И на неговите генерали наскоро .....примерно ....... ! :lol6:

Ха , не ме карай аз да ти търся из Нет-а ! :nono:

Така де. Египтяни, перси, араби, французи, англичани, австрийци, турци може и да си живеят с топлите спомени за миналото им величие. Някогашната владетелка на моретата е на път да гризне едно много голямо дръвце с тоя брекзит. Преди няколко века португалци и испанци взели, че си поделили целия свят на запад от Европа. С други думи - зарежи ги вековете.  Важното е какво твърдят днес.

Пропуснах - за опонентите на Дарвин - чета си снощи за езерото Виктория и попадам на това:

Цитат

Езерото Виктория има най-богатата ихтиофауна в света и е едно от местата, известни с най-бързия темп на видообразуване сред рибите в него.

Оборвайте.

преди 23 часа, Joanna Rutkovska написа:

Умнико,

Ама изброените от теб не са ми идоли, като изключа Дарвин. И е нормално да отричаш труда му (не, че тази идея първо на него му е хрумнала), все пак това би запиляло всички фантастики в които вярваш.

преди 23 часа, Joanna Rutkovska написа:

Знаеш ли какво е наука. Наука е , когато имаш проверим многократно експериментално резултат носещ един и същ извод.

Аз знам, нали дадох една дефиниция за теория. Явно от нея, науката е мнооооого повече от това, което си мислиш. Емпиричността е само едно белегче на науката. Със същия успех може да опишеш кучето като нещо космато и до там. Хем е вярно, хем нищо не каза.

Баа, вий са разписахте!

преди 23 часа, Julius Decimus написа:

имало е голяма планета, колкото Юпитер с флора и фауна подобна на Земята.

Не. Имало е две големи планети, колкото Сатурн, с флора и фауна подобна на Земята stars-crazy-rabbit-emoticon.gif?12927937

Не, динозаврите не са се появили как да е. Направени са и са пуснати на Земята.

А кой е направил тези, които са направили динозаврите? Такъв начин на мислене е пример за омагьосан кръг - мисълта стига крачка напред и не може да види отвъд нея, че тази крачка не е никаква крачка в правия път, т.е. не е никакъв отговор.

Може да не са били много и точно хора, но подобни на човека същества е имало.

Ето го аверчето на динозаврите:

1493984125_8_559x*.jpg

Не може да управлява и направлява много енергия по собствена воля. По това се различава.

Кой бря? Още през 90-те се говореше, че имаме атомно оръжие достатъчно да унищожи 20 планети с размерите на Земята. До пълно измиране на живота. Апокалипсиса в Библията ряпа да яде. Със скакалци и змии може да са плашели само простолюдието от времето, по което са писани евангелията.

преди 21 часа, A.com написа:

Joanna Rutkovska кой точно по ред "прогледнал" е, който знае единствената и неоспорима истина и който(общо качество за всички "прогледнали") няма да сподели тази истина с никого?

Ауми е също уникат. Звучи ли ѝ нещо невероятно, тя го адаптира към светогледа си като кристална истина. Доказателства, аргументи - загуба на време. В темата за вегетарианството изложи едно 50 псевдофакта, които недвусмислено бяха опровергани. Бе ѝ обяснено и че дори доводите, поради които защитава вегетарианството - хуманност и екология са всъщност в полза на месоядството, т.е. с избора си тя вреди повече на природата и повече живи същества страдат от нея. Промени ли позицията си? 100 страници по-късно - не е мръднала.

преди 16 часа, Aumi написа:

Ти вярваш в науката.

НЕ, НЕ ВЯРВАМ В НАУКАТА. Ауми, за амнайсти път, призовавам те научи български език! Научи значението на думите! Съзнателно или не, твоето невежество в областта на науката и книжовността е манипулация на истината.

Науката се знае. Религията се вярва.

Но нека вместо да се нападаме непрекъснато, да изслушаме една различна гледна точка и да потърсим силните и слабите места в тази гледна точка.

Ама аз чета всичко, което пишеш в тази и тревоопасната тема. И се старая да се аргументирам и пиша, но не "твърде прости сте да разберете, не заслужавате да ви просветлявам", а прегледно и старателно. Това е най-явния признак за уважение и възпитание. Обаче ме изкарваш от равновесие, когато след 20-тото обяснение ти пишеш, сякаш не си го прочела и веднъж. И аз нямам нищо против абсурдни или нетрадиционни твърдения. Имам против да се представят за истина некритично, нелюбознателно, канонично, на вяра, ама от гадната - сляпа вяра.

5z.jpg

Моля ти се, не качвай тази картинка с ОЧЕбиен Light/Add/Saturation/Desaturate режим на слоеве във Photoshop. Запази малко себеуважение...

Джоана даде линк

Това не е дискусия. Само отбелязвам. И на теб съм го казвал, търсачката в YouTube ми изкарва десетки хиляди видеа на тема месоядство. Мога да поствам по 10 всеки ден до края на живота ти.

преди 13 часа, Aumi написа:

Всички членове на екипажа са били с бяла кожа и с ръст над 2м.

Логичният въпрос е: Откъде знаеш? Пишеш сякаш си била свидетел. Ти видя ли ги?

преди 37 минути, A.com написа:

.....Важното е какво твърдят днес.....

Всички все същото бре ! Лакомия за ресурси - закон Божи ! :nono:

Тук за Русия можеш да съобразиш , чуждите ресурси трябват ли им или своето без пари не дават ! Можеш ли (Миро примерно не може) ? :)

Това определя хода на историята ! И Истината всред безкрайните приказки .......

преди 11 часа, Aumi написа:

Потърси инфо по въпроса, преди да спориш.

За да споря е нужно да има аргумент насреща ми. Посоченото от теб/другата потребителка не отговаря на дефиницията за хибрид.

преди 10 часа, _ramus_ написа:

Тя затова ги и пляска сред форума, а не в сериозните места за споделяне на научни изследвания. Дори и елементарен критичен анализ не издържат.

Наистина. Нека посочи, че труда ѝ е преминал проверката на специалисти в областта. Колкото и обща култура и лични интереси да имам аз и други потребители, ние не сме специалисти. Нека посочи научен форум, публикация в научно списание, дискусия с учени в телевизионно предаване. Нека отсеем плявата и да видим след нея остава ли нещо. Иначе забиваме до:

if-its-on-gih7s5.jpg

преди 2 минути, by_chechi написа:

Всички все същото бре ! Лакомия за ресурси - закон Божи ! :nono:

За това си прав.

преди 2 минути, by_chechi написа:

Тук за Русия можеш да съобразиш чуждите ресурси трябват ли им или своето не дават ! Можеш ли ? :)

Русия не си е самодостатъчна. И тя като другите не си дава своето, а иска чуждото.

преди 16 минути, A.com написа:

За това си прав.

Русия не си е самодостатъчна. И тя като другите не си дава своето, а иска чуждото.

И какво и липсва ?

Ако речеш технологии , щом лети в космоса - технологии има , и може да си направи всякакви ......Прави го ! Гледай какво ще се случи в близките години !......

Западният експеримент "СССР" свърши . И по принцип глобализмът - също си отживява времето.....

Друго ?

Това тука е едно дежавю, се едно чета темата за плоската земя същия стил на поднасяне на "истината" и вечната "истина".

Бисер да не се е преродил от пепелта в женски образ?

преди 10 часа, valkiria1 написа:

Никога до сега в този форум не съм срещала човек, който толкова упорито да натрапва невежеството си и да го представя за изключителност. Едно време  Алия  надървяше дюкяните на половината пишман националисти в тоя форум, като изкарваше мароканските бербери  българи.

Аа, пресен потребител си за форума.

преди 5 часа, Joanna Rutkovska написа:

АНТИСЕМИТСКОТО ИМЕ НА НАЦИСТКАТА ОПЕРАЦИЯ  Валкирия

Не, че нещо, ама валкириите са нацистко откритие, колкото и свастиката haha.png

преди 3 минути, by_chechi написа:

И какво и липсва ?

Ресурси. Имат много, но нямат всичко.

преди 3 минути, bulljo написа:

Това тука е едно дежавю, се едно чета темата за плоската земя същия стил на поднасяне на "истината" и вечната "истина".

Бисер да не се е преродил от пепелта в женски образ?

Пепел ти на устата. :)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.