Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Русия или Америка? Коя страна, според вас е по силна?

Featured Replies

"....За Морал няма с кого да разговаряте !...." :nono:

............

Други , но важни

....и още , и още ...." Вот тебе " Перестройка " ! " :)

• Отговори 997
  • Прегледи 65k
  • Създадено
  • Последен отговор
преди 2 часа, A.com написа:
преди 4 часа, herkules2 написа:

Други народи, с войнстено минало защо са били освободени от Великите сили?

Ами ти кажи? Явно войнственото им мнало е било в полза на тези велики сили, дето са ги освободили.

Аз насила ли те карам да пишеш това, което пишеш? Никой не те е задължил да плашащ данък обществено мнение, но това не ми пречи като "българин" и "мъж" да те виждам точно такъв, каквъто ти сам се обрисуваш. Не смея да добавя нито една краска, че картината и така е...

Не ме караш да пиша насила нищо, просто отговарям на твоето писане, но при твоя въпрос "до къде ще стигна с писането си"? -  усетих отново призив за остракирането ми от модератор, което означава, че ако не се съглася с теб пак ще получа забрана за писане. А, кой е по-българин и по-мъж от двама ни няма как ти да определяш за мен, нито аз за теб. Различаваме се, иначе щяхме да мислим еднакво. Не знам що за мъже са тези мъже, дето слугуват на феминизма, и като се подчиняват на жените се мислят за големи мъже? В социума вече наложиха и мода, добрият и истински мъж, трябвало да е жена! На запад вече е започнало това преустройство, а в Русия никога няма да стане при никакви санкции, заплахи или измами, защото там мъжете си останаха истински мъже!

Ще се повторя - крайното русофилство е по-лошо заболяване и от СПИН.

Е, то твоето мнение е известно на всички тук! Аз съм на друго мнение, което си е лично мое! Американофилството+русофобство е по-лошо и от днешната пандемия, защото мутира и една от опасните мутации е феминизмът!

Ами ти кажи? Явно войнственото им мнало е било в полза на тези велики сили, дето са ги освободили.

Велики сили през втората половина на 19 век - Русия, Австро-Унгария, Франция, Германия, Великобритания. С войнственото си минало от реди 500 години на кои от Великите сили сме навредили, че да ни ненавиждат?

Не ме караш да пиша насила нищо, просто отговарям на твоето писане, но при твоя въпрос "до къде ще стигна с писането си"? -  усетих отново призив за остракирането ми от модератор, което означава, че ако не се съглася с теб пак ще получа забрана за писане.

Подобен въпрос не съм задавал, следователно няма и подобен призив.

На запад вече е започнало това преустройство, а в Русия никога няма да стане при никакви санкции, заплахи или измами, защото там мъжете си останаха истински мъже!

Ами... Русия не е далече.

Е, то твоето мнение е известно на всички тук! Аз съм на друго мнение, което си е лично мое! Американофилството+русофобство е по-лошо и от днешната пандемия, защото мутира и една от опасните мутации е феминизмът!

:)

Велики сили през втората половина на 19 век - Русия, Австро-Унгария, Франция, Германия, Великобритания. С войнственото си минало от реди 500 години на кои от Великите сили сме навредили, че да ни ненавиждат?

Самите ние сме били велика сила с граници на три морета, преди великите сили да станат велики. Това е основателна причина да ни ненавиждат. Заангличаните вече ти казах.

Подобен въпрос не съм задавал, следователно няма и подобен призив.

Ето това е въпросът, който си задал

Цитат

Прекрасно те разбирам. Както и преди написах, чудно ми е до къде ще стигнеш в опитите ти да покажеш на всички колко голям "българин" и "мъж" си.

По този начин и с такива въпроси винаги ме отстраняват.

преди 8 часа, gagodrago написа:
преди 22 часа, miro20 написа:

Без имперска Русия, и без нейните предатеслтва спрямо българите, ище щяхме да сме водеща държава на Балканите, защо не и в Европа !

С некадърници и с неграмотни екземляри като теб, като овчия мозък, като пияната леля Цецка, като Барни Ръбъла, като Цвета-ПКП-то, и като ТЪПИЯ ЕЛЕКТОРАТ на герп, направо щяхте да сте водеща държава... В ГАЛАКТИКАТА! :lol6:   

Ами .. всъщност, ако трябва да бъдем точни, може би и тях нямаше да ги има. И теб също.

И пак стигам до извода че може би щяхме да сме водеща сила на Балканите.

преди 8 часа, A.com написа:

Ще се повторя - крайното русофилство е по-лошо заболяване и от СПИН.

Така е, с малко уточнение което трябва да направим в съвремието .. че между русофилство и путинофилство  има известна разлика.

Глобално исторически погледнато , то си е също вредно за България, и това си е факт. Исторически факт.

преди 6 часа, herkules2 написа:

Ти ви във форум и теми за боя за коса пак ще стигнеш до феминизъм. Голяма болка и комплекс ти е.  :) :) :)  

преди 37 минути, miro20 написа:

И пак стигам до извода че може би щяхме да сме водеща сила на Балканите.

С твоята неграмотност и с еднокнижника Борисов, направо щеше да си водеща сила... зад Балканите.:lol6:

За твой лош късмет на 13 декември 1941-ва си станал съюзник с откачалката Хитлер, и с кухата ти кратуна си обявил война на "великите сили" - САЩ и Великобритания. Големите са те понабили, и понеже си посмял да им се дървиш пред всички на световната политическа арена, за наказание по-късно са те разпределили под юрисдикцията на злия СССР.

преди 6 минути, gagodrago написа:

за наказание по-късно са те разпределили под юрисдикцията на злия СССР.

За съжаление си прав.

С тази разлика че ти се радваш на което, а аз съжалявам че сме попаднали в губещия лагер.

преди 42 минути, herkules2 написа:

Самите ние сме били велика сила с граници на три морета, преди великите сили да станат велики. Това е основателна причина да ни ненавиждат. Заангличаните вече ти казах.

Къде са били англичаните, когато България е била империя на три морета?

За англичаните какво точно си ми казал? Това ли?

Цитат

докато англичани и американци са бомбардирали България. Свинята Чърчил почервенял като рак от яд, знаейки за битката при Дойран, решил да изоре София и там да засадят картофи!

Ненавиждат ни, защото сме ги победили(не ги подкрепяме) през Първата световна война? Ако това си ми казал - как си представяш в края на 19 век англичаните да ни мразят за нещо, което е станало в началото на 20 век?

преди 42 минути, herkules2 написа:

Ето това е въпросът, който си задал

По този начин и с такива въпроси винаги ме отстраняват.

Това не е въпрос

Цитат

Прекрасно те разбирам. Както и преди написах, чудно ми е до къде ще стигнеш в опитите ти да покажеш на всички колко голям "българин" и "мъж" си.

Когато задавам въпроси, в писмена форма, винаги слагам въпросителен знак.

преди 39 минути, miro20 написа:

Така е, с малко уточнение което трябва да направим в съвремието .. че между русофилство и путинофилство  има известна разлика.

В България българските русолюбци не правят разлика между двете понятия. Ако кажеш нещо за Русия, което не им харесва, значи не харесваш и Путин и обратното.

току-що, A.com написа:

В България българските русолюбци не правят разлика между двете понятия. Ако кажеш нещо за Русия, което не им харесва, значи не харесваш и Путин и обратното.

Именно .Още по смешното е че се пишат русофили а си превеждат руски със гугъл транслейт :) :)  

Хей тук ли е темата фашаги срещу комуняги да питам нещо?

преди 2 часа, petie1 написа:

Хей тук ли е темата фашаги срещу комуняги да питам нещо?

Не е. :)

преди 47 минути, M.Николов написа:

Крайното русофобство също.;)

Колко такива познаваш?

преди 5 часа, M.Николов написа:

На първо четене се сещам за Миро20.:D

Аз съм русоФИЛ, но не и путинист.

Това че критикувам сегашния режим там, че критикувам тотално антибългарската им политика и преди и сега, което всеки българин би трябвало да прави, не ме прави русофоб.

Същото е да бъркаш сегашния гемранец със нацизъм

преди 6 часа, A.com написа:
преди 6 часа, M.Николов написа:

Крайното русофобство също.;)

Колко такива познаваш?

Ето за такива заблудени социалистически путинисти говоря.

За тях РФ още е СССР.

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

Кой е по-силен според американски генерал :

преди 6 часа, miro20 написа:

:lol6:

Започваш да извърташ палачинката ......Драги Нахалний !:)

Пфуу , Навалний исках да кажа !:lol6:

Какъв русоФИЛ бе тъпикото ми - нали Крим не е руски ! Май , бързичко забравяш !  :lol6:

Има време ! И Путинист ще станеш.... ! :lol6:

Я , се скривай , докато не си изял боя - такива като теб само бой ги оправя ! :nono:(я , за всеки случай да напиша - казаното за бой е в преносен смисъл , че кой знае..... :lol6:)

:)

преди 14 часа, miro20 написа:

Това че критикувам сегашния режим там, че критикувам тотално антибългарската им политика и преди и сега, което всеки българин би трябвало да прави, не ме прави русофоб.

Нима?:D

Я ми покажи един твой пост от последните 3 месеца в който си написал нещо положително за Русия?

преди 21 часа, A.com написа:

Не е. :)

Добре значи ще си остана с чуденката

преди 38 минути, petie1 написа:

Добре значи ще си остана с чуденката

Недей така. Нали знаеш, че това е български форум - от всичко разбираме. Питай. :)

на 4.02.2021 г. в 21:45, A.com написа:

Русия е призната за най-неблагоприятната страна за гейовете. Затова ако не харесвате Русия има голяма вероятност да сте гей:lol6:

преди 3 минути, A.com написа:

Недей така. Нали знаеш, че това е български форум - от всичко разбираме. Питай. :)

Добре той въпроса и без това е источески и свързан с Русия:

АБПФК Кити–Анне предполагам всички я знаете ( за незапознатите е любителка на нацисти и мегазвездата на Калдата :) ) ме накара да се замисля за отношението към хората с увреждания в СССР защото филмчета които Анне гледа са си пропаганда и показват нацистите зверства спрямо хората с увреждания та затова реших да питам как е било в СССР?

преди 17 минути, petie1 написа:

ме накара да се замисля за отношението към хората с увреждания в СССР защото филмчета които Анне гледа са си пропаганда и показват нацистите зверства спрямо хората с увреждания та затова реших да питам как е било в СССР?

Аз вече бах цитирал някои нелицеприятни факти от матушката.

Най грозното е когато са криели стоици хиляди инвалиди останали след войната. И как са ги гонели от градовете да не загрозняват площадите с просията си ....

https://www.mk.ru/social/2011/09/01/619844-samovaryi-tovarischa-stalina.html

https://www.miloserdie.ru/article/invalidy-v-sssr-istoriya-ob-unichtozhayushhej-opeke/

https://pyhalov.livejournal.com/171632.html

преди 2 минути, miro20 написа:

Аз вече бах цитирал някои нелицеприятни факти от матушката.

Най грозното е когато са криели стоици хиляди инвалиди останали след войната. И как са ги гонели от градовете да не загрозняват площадите с просията си ....

А данни за медицински опити тип Менгеле има ли? Питам защото както казах филмчетата на Анне са пропаганда и показват само нацистите ужаси а аз знам че и руснааците са били същите изверги, предполагам знаете за продължението на опита на Павлов с кучето?

По-скоро не, по това време теориите за чиста раса и превъзходството на бялата раса над останалите са най-силно развити в Англия и Германия.

След ВСВ и в СССР са правени опити с хора, но те по-скоро следват англичаните и германците в тази област.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.