Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Коронавирус - масова истерия или реална опасност?

Featured Replies

току-що, miro20 написа:

Толкова за нивото ти .

Айде нани на, беж да спиш. добре се ядоса, ще спиш сладко! 

преди 1 минута, miro20 написа:

Абе остави ме мен бре...

Докато ти мене не оставиш! Молих те, но се моли възпитан и културен човек нали. Айде, нани на!

• Отговори 55,1k
  • Прегледи 2,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Не е удобен. Наблюдавайте и езика на тялото на Генерала- нервен и знае, че лъже. Пък Борисов- нищо не може да направи и нищо няма да отвори скоро. Освен да даде добавки на полицаите да ни страхуват по

• Мангъров : Има заповед в България да има 5000 болни до вторник!   От министерството на здравеопазването Заповед към РЗИ България : На 02.08.2022

• Просто не усеща дъното. Прави намеци, дава квалификации използва избирателно цитиране с единствената цел да създаде интрига и предизвика отсрещната страна към някои по-хапливи забележки. Ясен е, ясно

Публикувани изображения

преди 5 минути, acnekt написа:

Добра като идеи - да. И аз мисля, че има доста адекватни и бързи реакции. Но никой не ги прилага правилата, а и медиците не са готови за това.

Едно е теория, друго е практика.

Прозвуча и едно разочарование от хората... по скоро от това че неглижират мерките. И че хем сме най либералните, пък най много ревем

Това също го изнерви.

А за теорията и практиката.. АМи няма нито теория нито практика. Никъде по света.

Това бе проблема и на бенатова - че критикува и сравнява неща за които никой всъщност, няма рецепта.

НЯма лошо да критикува и задава въпроси, но спрямо какво ? и спрямо коя практика и теория ?

Няма рецепта в тези мерки .

преди 2 минути, barbuncela написа:

Айде нани на, беж да спиш. добре се ядоса, ще спиш сладко! 

Докато ти мене не оставиш! Молих те, но се моли възпитан и културен човек нали. Айде, нани на!

Ядосал ли съм се бил ?? :)  Къде по сериозни опоненти са ми дишали прахта... Нивото ти е далеч под тяхното.

Такива с фейковете за Умберто Еко, за "един англичанин казал за българите" ... и какви ли още фейкове бяха... сте пастички ... :) 

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

Какъвто е премиера, такъв е и генерала. Това сега думи на премиер ли са?

преди 1 минута, acnekt написа:

Това сега думи на премиер ли са?

Не. На простак, мутра и мафиот!

За обективност, ето и цялото интервю  на Бенатова  с генерала :

феновете на фактуално, мани--мани, гъделнюз,  информиран.нет да не си губят времето :)

Сега забелязах в цялото интервю на генерала, последната част има също монтаж. Както си въртеше очилата на масата, преди "скандалните" реплики, очилата ги няма... т.е. имало е още разменени "въпроси", изрязани от Бенатова.

Детайли, ама.... очевидна провокация.

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 44 минути, miro20 написа:

Да, завъртя се от всички фейкомети това извадено от контекста, изказване.

Аз изгледах цялото интервю на Бенатова.

Достоен и търпелив както винаги, накрая генерала се изпусна заради постоянните провокации .

А на вас ви спуснаха само края на интервюто.

Да позная ли че не си го гледала цялото  ? :)

Ето това сте вие.

Човек и аз го изгледах цялото, само че май сме гледали различни неща. Аз видях това, което съм видял от него досега - един самонадеян егоманиак и патологичен лъжец с някакви сериозни проблеми. Бенатова няма какво да я коментирам, но края на интервюто показа колко е неадекватен този тип. Този човек за мен си има сериозни отклонения. И с тея сравнения като почне, нямам думи. Аз допускам, че тези два месеца може би не е издържал психически, ама, щом не можеш, хвърляш оставка, говориш с царя и се махаш.

преди 6 часа, Радул написа:

ВЪРХОВЕН СЪД ОТМЕНИ “СТОЕНЕТО ВКЪЩИ” И ГО ОПРЕДЕЛИ ЗА “ЗАТВОРНИЧЕСКИ РЕЖИМ”!

https://otupor.com/върховен-съд-отмени-стоенето-вкъщи-и/?fbclid=IwAR0lBIi6onvGnpaEYTTKvrQyb_rs9yZXw41FbBzNIFvy9Bv4wVHe0RuAUYE

Кога пък е наложено "стоене в къщи"? Какъв "затворнически режим"???

Съвсем изтрещяхте хора!

Аз, и не само, си ходя на работа, пазарувам, плащам сметки, движа си се свободно.

Е, по празниците избегнах да се видя с близки от провинцията, но ще го преживея. Важно ми е, че има начин да се чуваме и те са здрави.

"Затворничество" е вашето, да висите близо ТРИ месеца в тоя форум и тема и да отделите толкова време от клетия си живот, за което можехте да построите едноетажна къща, баси!

За Какво и в кое искате да убедите Заблудените? Какво защитавате?

МОЕТО право и МОЯТА свобода? да избирам да живея в тази държава и да се съобразявам ли?

Ами няма нужда.

Жал ми е за вас, честно!

Ни измислихте лекарство, упс, то няма нужда, ни свалихте гадовете!

Редактирано от Maleficient (преглед на промените)

преди 5 минути, Maleficient написа:

Кога пък е наложено "стоене в къщи"?

Това е в Америка!

Редактирано от barbuncela (преглед на промените)

току-що, barbuncela написа:

Това в в Америка!

Пиша по принцип.

И нищо лично, но моля те, обидно е да се пише "вирОсолог", не знам италиански, но сигурно и една буква от незнанието си, ако объркам, ще е кофти. Знам, че не си учила български в българско училище, но все пак... както се казва: "повече пот в писането, отколкото кръв в последствията".

преди 11 минути, Maleficient написа:

Жал ми е за вас, честно!

Е, щом е по принцип...

преди 5 минути, Maleficient написа:

Знам, че не си учила български в българско училище,

Ами като знаеш...

преди 17 минути, Maleficient написа:

И нищо лично, но моля те, обидно е да се пише "вирОсолог", не знам италиански, но сигурно и една буква от незнанието си, ако объркам, ще е кофти.

Правилно. Хайде сега  , напиши в търсачката на форума  преценям  и виж специално Ти колко пъти си я написала . Като правилно е преценявам !  Писала си и мойто , което минава за дублетна форма на моето , но много рядко се използва . Да не вземеш сега да се обидиш. Много разбирачи , много нещо. Теб плаши ли те короната или си непукист?

преди 14 часа, _ramus_ написа:

чудесно си се описал, байдъуей. Чудесно си описал онова, което "виждаш", отвътре. Няма начин човек да не се пише, винаги.

Описанието чудесно би подхождало и на битието на шимпанзе или папагал. Вкл и "акането" и разните допълнения, които между другото - не са задължителни, вкл и за много от вида Хомо... (точно както и за папагала)

Що, ти си нещо по-различно от папагала ли? Така като те гледам и не само теб, имате доста общо с папагалите, дето като чуят нещо и повтарят постоянно, не можейки да мислят с кратуните си.  Не се ли усещаш, че точно вие сте папагалите или там мисирките, както се вика на подобните същества по брифингите?

преди 19 часа, Мурка А написа:

аз  изкам да съм лидер 

и хората да ме слушат и да изпълняват

но в  България е  трудно

нарочно не слушат 

даже и да знаят че съм прав.

Лидерът никога не иска да е лидер, но хората го приемат винаги за такъв, дори лидерът да не иска това ;) Замисли се.  Явно си доста млад, не те знам, но щом още пишеш за лидерство, значи летиш яко в облаците.  Ако си лидер, другите ще те признаят и ти ще го разбереш, без да се натискаш за лидер. Запомни го. 

преди 1 час, Мойра написа:

Коментарът е излишен.

"Очаквах да измрат много хора " !

"Яко да измрат " !

"Ей ше видиш " !

Гологлавият брутален Циник Очаквал да измрат много хора - За да Натрие носа на онези , които го плюят и заплашват заради скандалните и безумни мерки и Заплахи от "яростната чума " !

Ама ЯКО искал да измрат !!!  Разбирате ли Вулгарният Цинизъм на тази Злоба към българският народ , който не пожела да умре Напук ?!? 

Ами това чудовище така наплаши хората , че те спряха да ходят в болниците .

Всички починали за месеца ,на територията на страната , в болнично заведение с респираторен дистрес синдром ги писаха с ковид 19 и 

пак не им достигнаха "бройките " за пълните чували и камери , с които Възпалиха страхът в народа и не само това , ами легълцата , които бяха

сложили по разни зали като извънредна превантивна мярка останаха неизползвани !

Гологлавият диктатор е Бесен !   Агресията му премина в открит Гняв и Заплаха

"Ей ше видиш " !!!

Любопитно е да разберем Продължението на това твърдение , обаче :

"Ей ше видиш ся кво ше ви правим с ваксините !? 

"Ей  ше видиш ся кат измайсторим едни статистики и като ви затворим пак ?!

"Ей ше видиш ся който влезе в болница как ше излезе ?! / с новите заповеди към болниците !

Какво има да види още Българският Народ ???

Гротеска , драги зрители !!

"Дай на глупака власт и му гледай сеира " 

Класика !

преди 25 минути, Ъндъртейкър написа:

Лидерът никога не иска да е лидер, но хората го приемат винаги за такъв, дори лидерът да не иска това ;) Замисли се.  Явно си доста млад, не те знам, но щом още пишеш за лидерство, значи летиш яко в облаците.  Ако си лидер, другите ще те признаят и ти ще го разбереш, без да се натискаш за лидер. Запомни го. 

разправяй ги на ББ и корнелия  и станишев

ако някой не е съгласен просто изхвърча от партия

лидерството се държи с власт но най-вече пари 

преди 28 минути, adersa написа:

Очаквам да измрат много хора, яко да измрат

Стига си ни лъгал 2 месеца е дебил.Кажи истината само дестабелизирваш държавата .

Мммм

Цитат

Очаквам да измрат много хора, яко да измрат. С тези думите началникът на Националния оперативен щаб за борба с коронавируса Венцислав Мутафчийски прекъсна интервюто си с Миролюба Бенатова за предаването "AЛTERNATIVATA" по TV1. Видимо раздразнен от въпросите ѝ, той няколко пъти отправи критики към нея и към медиите като цяло и едностранно реши да приключи разговора им.
По време на интервюто Мутафчийски обвини Бенатова, че се опитва да внуши, че здравната система не се е справила добре в условията на пандемия. "Това е системата, която реши всичките проблеми, които се явиха на базата на други неща, а вие искате да кажете какви са пробойните", каза гневно началникът на ВМА.

Много са докачливи, когато насреща имат журналист задаващ неудобни въпроси, НЕ мисирки от ПИК!

преди 26 минути, Inana.. написа:

Какво има да види още Българският Народ ???

Гротеска , драги зрители !!

Именно затова винаги правя рестарт на събитията и връщам лентата от самото начало . С течение на времето и до ден днешен по действията или бездействията се познават. Не пак ,а отново  какво се казва преди целия цирк. Най-вече доц.д-р Георги Попов  Инфекциозна клиника към ВМА - видеото точно на 3-та минута и 33-та секунда. Датата е 28.02.2020

https://www.vbox7.com/play:ef785a8a24?pos=relline

преди 55 минути, Мурка А написа:

Ти като Офцътъ, най-напред се уточни жена ли си или мъж (щото в по-предни постове пишеше, че си жена)., после се хвърляй да си лидер. Ама като гледам как вземаш пример от Б. Б., виждам, че твоята няма да я бъде. А може да сте го закъсали и двама да пишете от един профил:D

преди 1 час, Мурка А написа:

Нещо не ме разбра. Хората са ги избрали за лидери, те не са се натискали толкова :) Има много натискащи се, дето хората не избират, щото виждат кви натегачи са. А за Корнелия и Бойко да ми говориш...извинявай, но ако попиташ симпатизантите им стотици хиляди и милиони дори, ги смятат за лидери. Дали те са искали да са такива на 100%? Едва ли. Но когато някой те "обожестви", ти наистина ставаш лидер. 

Имах едно гадже известно време, втория под шефа на РЗОК , имаше амбиции за лидер...но като я гледах преди няколко месеца, демек след 12 години, се бе върнала към първоначалното си адвокатство...а навремето и интервюта по националните телевизии и доктори в затвора вкарваше ефективно...

Когато хората не те изберат за лидер, а ти се натискаш и натискаш да си лидер, няма как да станеш такъв :)  А си имаше и 2-3 висши образования ( не знам колко станаха, че като бяхме с нея учеше за енто висше)

преди 2 минути, Ъндъртейкър написа:

Нещо не ме разбра. Хората са ги избрали за лидери, те не са се натискали толкова :) Има много натискащи се, дето хората не избират, щото виждат кви натегачи са. А за Корнелия и Бойко да ми говориш...извинявай, но ако попиташ симпатизантите им стотици хиляди и милиони дори, ги смятат за лидери. Дали те са искали да са такива на 100%? Едва ли. Но когато някой те "обожестви", ти наистина ставаш лидер. 

Какъв лидер е Боко, бе Ъндър, той е готов да хване нанякъде, ако работата стане дебела (сам си го каза). А и кака Кури нещо ѝ изтича мандата:)

преди 29 минути, палав_ник написа:

Именно затова винаги правя рестарт на събитията и връщам лентата от самото начало . С течение на времето и до ден днешен по действията или бездействията се познават. Не пак ,а отново  какво се казва преди целия цирк. Най-вече доц.д-р Георги Попов  Инфекциозна клиника към ВМА - видеото точно на 3-та минута и 33-та секунда. Датата е 28.02.2020

https://www.vbox7.com/play:ef785a8a24?pos=relline

Ти си интелигентен човек . Цениш Свободата си , уважаваш правата си , мислиш логично и търсиш Истината и Справедливостта.

Радвам се , когато се срещам с такива Души , защото те са Надеждата , че не всичко е изгубено ..

Че Примитивизмът , злобата , малодушието , лицемерието , завистта , алчността , Злото не е завладяло всичко !

Както обичам да казвам - Светлината във всеки един момент може да победи Мрака !

Не бива да има страх .... Никой не бива да се страхува от Истината и да я заобикаля .

Стоя , гледам "отгоре " какво се случва ....и ми е досадно да се сблъсквам с бруталният примитивизъм на много Души ..

Гледаш ги едни такива ....мънички , дребнички .... и са чудя какво да ги правя ...:rolleyes:

Лека нощ и сладки сънища ..

преди 46 минути, Мурка А написа:

аз по принцип съм да се ваксинира и чипира само инана

Бурка , моето ДНК е Неуправляемо защото носи кода на Първородната Енергия ..

Най - много да изляза с гняв от ФН  и да пръсна планетата :D

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.