Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Коронавирус - масова истерия или реална опасност?

Featured Replies

преди 8 минути, DarkEdge написа:

И аз съм пил камфор. Помогна ми срещу суха кашлица. За кашлица съм склонен да вярвам, защото съм пил.

• Отговори 55,5k
  • Прегледи 2,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Не е удобен. Наблюдавайте и езика на тялото на Генерала- нервен и знае, че лъже. Пък Борисов- нищо не може да направи и нищо няма да отвори скоро. Освен да даде добавки на полицаите да ни страхуват по

• Мангъров : Има заповед в България да има 5000 болни до вторник!   От министерството на здравеопазването Заповед към РЗИ България : На 02.08.2022

• Просто не усеща дъното. Прави намеци, дава квалификации използва избирателно цитиране с единствената цел да създаде интрига и предизвика отсрещната страна към някои по-хапливи забележки. Ясен е, ясно

Публикувани изображения

преди 7 минути, acnekt написа:

И аз съм пил камфор. Помогна ми срещу суха кашлица. За кашлица съм склонен да вярвам, защото съм пил.

Абе то и сперм@та може да ти смаже гърлото, ама ми идват малко в повече бабините рецепти.

И кво ся? Още ли нямаме ваксина? 127 страници и нямаме ваксина! Излагация... как я мислите вие тая? Ми ние докато измислим как да го убиваме, той ще умре от старост бе! А... или ние ше умрем от старост.

Между другото, аз съм съгласен с мнението на видния експерт Крис Рок и може да се приеме като предложение дори. Според него, всички починали на възраст над 60 години, да се записват като умрели от старост. Няма смисъл да се уточнява. Дори да го е блъснал камион, пак е умрял от старост. Защо? Защото ако беше млад, нямаше да е глух, щеше да чуе камиона и да отскочи!

index.jpg.ace9a39dabe4970bf8eb9f8f8da8e780.jpg

преди 1 минута, _Belial_ написа:

Дори да го е блъснал камион, пак е умрял от старост. Защо? Защото ако беше млад, нямаше да е глух, щеше да чуе камиона и да отскочи!

like.png

преди 15 минути, miro20 написа:

91468700_2627478914047975_62438634373282

Не го приписвайте на Божинката тва, лафа е на Тръмпиньо! Не може всички глупости да му се мятат на главата.

преди 5 минути, Myanmar написа:

index.jpg.ace9a39dabe4970bf8eb9f8f8da8e780.jpg

Ентусиасти: Да се хванем за ръце!

Генерал: Не, няма да се хванете.

Ахахахахахах... Мерки братче. 😂

https://www.gramofona.com/burgas-obshtestvo/borisovata-cityina-v-burgas-ostana-bez-peyki?fbclid=IwAR1pwQ3w_fBFkcvSkl8PhIoKalAp4E7QUkCk6uHg6OqPxt9fneqH_fL3c2A

преди 20 минути, _Belial_ написа:

Всички пейки в Борисовата градина в Бургас са демонтирани... До крайната мярка се стигна след като бургазлии масово не спазваха забраната за събиране по паркове и градини.

a43d598057a60a4a5b11a4f2071e851f.jpg

Ето това е уважение! Да те третират като човек. Няма да си лягаш лии? Никакви играчки повече!

Ама да изкопаят и плочките, защото може някой да върви по тях и ще си проличи, че хората смятат Муфтафчийски за мъпет и им е през уя за мярката "прибиране в кошарите", а трябва първо да се вземат новите милиарди заем от международния валутен фонд!

Пак за гавра на цял свят станахме... Аа ти си от страната, в която ви прибират скамейките. Знам я, знам я, гледахме ви по CNN.

Въпреки короната, все още кацат самолети от Иран и от Китай в Германия 

https://m.bild.de/politik/ausland/politik-ausland/trotz-corona-flieger-aus-china-und-iran-landen-weiter-in-deutschland-69487486

В сряда са кацнали самолети с номер IR721 във Франкфурт от Техеран. Също така е кацнал и самолет пак във Франкфурт с номер CZ461 идващ от Хонконг.

Ся, разбрахте ли далаверата? Разбрахте ли защо има извънредно положение? Разбрахте ли защо онзи военен мъпет ви прави конференции? За да се оправдаят няколко милиарда дълг на суверена - народа, които да спонсорират нови ленти над асфалт и облагодетелстване на кръг от фирми. Какви сложни неща мислихте, а отговора беше пред очите ви непрекъснато. Признавам, чувствам се като жертва в случая. Даже нарушаването на Конституцията, която вие не познавате, а аз съм учил наизуст, не им беше важно. Всичко беше патаклама за едни милиарди долари...

преди 50 минути, andrianivanov написа:

Това за което се опасявах Доналд Тръмп мобилизира военните след като по рано пристигна Тежка военна техника в Европа

Горкия толкова е зле с тия апарати ще бори вируса.На всякъде докторите му казаха че стигне ли се до апарати си заминал вече.Спрът ли апарата спира и дишането като дроба вече за нищо не става и си умираш.Военните ще му требат не за борба с вируса а борба с ония дето след няколко седмици ще почнат да разбиват магазини и да грабат какво ли не.

Редактирано от Pifi Pedolino
greska (преглед на промените)

По пътя на твоята логика с танкове ли ще ги гони Това е смешно изказване ако Все още не сте гледали каква техника пристигна Пуснете си едно видео ако изобщо намерите Всичко свързано по темата се изтрива в интернет!

преди 1 час, Myanmar написа:

Всички пейки в Борисовата градина в Бургас са демонтирани... До крайната мярка се стигна след като бургазлии масово не спазваха забраната за събиране по паркове и градини.

a43d598057a60a4a5b11a4f2071e851f.jpg

Ето това е уважение! Да те третират като човек. Няма да си лягаш лии? Никакви играчки повече!

Ама да изкопаят и плочките, защото може някой да върви по тях и ще си проличи, че хората смятат Муфтафчийски за мъпет и им е през уя за мярката "прибиране в кошарите", а трябва първо да се вземат новите милиарди заем от международния валутен фонд!

Пак за гавра на цял свят станахме... Аа ти си от страната, в която ви прибират скамейките. Знам я, знам я, гледахме ви по CNN.

Чакай да видиш лятото ще избутат морето 30км навътре а по плажната ивица ще пуснат змии и гущери.

преди 7 минути, andrianivanov написа:

По пътя на твоята логика с танкове ли ще ги гони Това е смешно изказване ако Все още не сте гледали каква техника пристигна Пуснете си едно видео ако изобщо намерите Всичко свързано по темата се изтрива в интернет!

да явно не четеш документи

sshot-2.png

Въпрос
Защо от сутринта до вечерта подшушваха на Генерал Мутафчиев че някой е починал Това нов стандарт за поднасяне на информация в ефир ли е? Подържат умиращите на машини и когато започне брифинга на щаба изключват животоподдържащите системи тъкмо на време

преди 1 час, acnekt написа:

Въпреки короната, все още кацат самолети от Иран и от Китай в Германия 

https://m.bild.de/politik/ausland/politik-ausland/trotz-corona-flieger-aus-china-und-iran-landen-weiter-in-deutschland-69487486

В сряда са кацнали самолети с номер IR721 във Франкфурт от Техеран. Също така е кацнал и самолет пак във Франкфурт с номер CZ461 идващ от Хонконг.

мдам... и от РФ кацат...

преди 1 час, Myanmar написа:

Ся, разбрахте ли далаверата? Разбрахте ли защо има извънредно положение? Разбрахте ли защо онзи военен мъпет ви прави конференции? За да се оправдаят няколко милиарда дълг на суверена - народа, които да спонсорират нови ленти над асфалт и облагодетелстване на кръг от фирми. Какви сложни неща мислихте, а отговора беше пред очите ви непрекъснато. Признавам, чувствам се като жертва в случая. Даже нарушаването на Конституцията, която вие не познавате, а аз съм учил наизуст, не им беше важно. Всичко беше патаклама за едни милиарди долари...

Да,разбрахме... Слънцето изгря и ме опари ... това са илюминатите и световния заговор да ме опарят...   Мноо си кух бате...  много ...

Вече си готов за тази тема

преди 15 минути, andrianivanov написа:

Всичко свързано по темата се изтрива в интернет!

Триело се чушки... пълно е само с такива глупости . Дето реват че им се трие. А разумните хора са заглушени от вашия рев.

:) 

току-що, Без умствен капацитет написа:

според мен тези апарати са излишни докато не излезе лекарство което директно напада вируса

В "матушката" вече измислиха такова. Както "откриха"  генома на короновируса дето е публикуван отдавна от китайците и от други учени ...  :) 

Дето е едно старо лекарство , измислено от "злите хАмериканци" за борба с маларията. Не че лекува, но го лансираха че  възпрепятства възпаленията и ограничава що годе вируса...

Уж...

преди 6 минути, miro20 написа:

Мноо си кух бате...  много ...

Значи България няма да задлъжнее с нов дълг от МВФ? Не или просто ме обиждаш?

преди 2 минути, miro20 написа:

В "матушката" вече измислиха такова. Както "откриха"  генома на короновируса дето е публикуван отдавна от китайците и от други учени ...  :) 

Дето е едно старо лекарство , измислено от "злите хАмериканци" за борба с маларията. Не че лекува, но го лансираха че  възпрепятства възпаленията и ограничава що годе вируса...

Уж...

самоче в САЩ има пострадали от това

https://offnews.bg/zdrave/mazh-pochina-v-sasht-sled-priem-na-lekarstvo-protiv-malaria-vzel-go-s-724763.html

преди 4 минути, Myanmar написа:

Значи България няма да задлъжнее с нов дълг от МВФ? Не или просто ме обиждаш?

Куца ти причинно -следствената връзка.

Как го разбираш, дали е обида, аз не знам . Казах какво мисля за изводите ти .

преди 2 минути, Без умствен капацитет написа:

Е, май не е точно това лекарство ...  С това са чистили аквариуми :) 

преди 1 минута, miro20 написа:

Куца ти причинно -следствената връзка.

Последно, ти ли си кух или аз? Ако подкрепяш това, което пиша, а ме наричаш "кух", значи нещо в теб е сбъркано.

току-що, Myanmar написа:

Последно, ти ли си кух или аз? Ако подкрепяш това, което пиша, а ме наричаш "кух", значи нещо в теб е сбъркано.

Не те подкрепям. Казах че ти куца причинно-следствената връзка.

Куха работа... Няма какво да добавя.

Е, това ме уби.

Цитат

33-годишен мъж с диария е предал заразата на стотици други обитатели на жилищен комплекс Amoy Gardens (на снимката) в Хонконг през 2003 г.

1585328429_9_559x*.jpg

https://nauka.offnews.bg/news/Novini_1/Vnimavajte-i-v-toaletnata-Virusat-palzi-i-v-kanalizatciiata_147169.html

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.