Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Коронавирус - масова истерия или реална опасност?

Featured Replies

преди 22 минути, Myanmar написа:

Има още 80-90-годишни хора, болни от фатални болести и двете заедно.

Демек и генерала не знае ли?

преди 3 минути, Реджеп Иведик написа:

Нямат ясно нареждане, докога да нагнетяват паника и да ни държат под домашен арест

Питам щот Муфтата все това бръщолеви

• Отговори 55,5k
  • Прегледи 2,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Не е удобен. Наблюдавайте и езика на тялото на Генерала- нервен и знае, че лъже. Пък Борисов- нищо не може да направи и нищо няма да отвори скоро. Освен да даде добавки на полицаите да ни страхуват по

• Мангъров : Има заповед в България да има 5000 болни до вторник!   От министерството на здравеопазването Заповед към РЗИ България : На 02.08.2022

• Просто не усеща дъното. Прави намеци, дава квалификации използва избирателно цитиране с единствената цел да създаде интрига и предизвика отсрещната страна към някои по-хапливи забележки. Ясен е, ясно

Публикувани изображения

преди 8 минути, petie1 написа:

Българския ли?

Изолацията възпрепятства разпространението на вируса, това е очевидно. Така че, както насила ни вкараха в кошарите, така насила и ще ни изкарат от тях, а разпространението ще продължи по старому. Отлага се, разтяга се, неизбежното, но то няма да съсипе толкова човешки животи, колкото последствия има настоящата политика.

Самата реплика от първият човек на България "децата ви ще изплащат дълговете ви" е като присъда с подсигурено робство. Бъдещето на България ще изкупва чужди дългове. Това е страшна присъда. Да знаеш, че децата ти няма да градят своя живот, а ще плащат грешките на един човек. Милиарди лесно се харчат, но трудно се печелят.

преди 1 минута, petie1 написа:

Питам щот Муфтата все това бръщолеви

И бате Бойко бръщолеви. Отговорих ти. Не знаят. И Тръмп се скара на един журналист, като му зададе подобен въпрос.

Казали са им да сеят паника докато е необходимо, но не са им казали докога ще е необходимо. И те не знаят и бръщолевят.

преди 1 минута, Реджеп Иведик написа:

И бате Бойко бръщолеви. Отговорих ти. Не знаят. И Тръмп се скара на един журналист, като му зададе подобен въпрос.

Казали са им да сеят паника докато е необходимо, но не са им казали докога ще е необходимо. И те не знаят и бръщолевят.

Световната конспирация ?? :)  Илюминатите диктуват и на Тръмп и на ББ ??

преди 13 минути, Myanmar написа:

Българския ли?

Изолацията възпрепятства разпространението на вируса, това е очевидно. Така че, както насила ни вкараха в кошарите, така насила и ще ни изкарат от тях, а разпространението ще продължи по старому. Отлага се, разтяга се, неизбежното, но то няма да съсипе толкова човешки животи, колкото последствия има настоящата политика.

Самата реплика от първият човек на България "децата ви ще изплащат дълговете ви" е като присъда с подсигурено робство. Бъдещето на България ще изкупва чужди дългове. Това е страшна присъда. Да знаеш, че децата ти няма да градят своя живот, а ще плащат грешките на един човек. Милиарди лесно се харчат, но трудно се печелят.

Ами доколкото разбрах Муфтата е генерал. Иначе е така както казваш за дълга...

преди 15 минути, Реджеп Иведик написа:

Аха разбирам

преди 36 минути, miro20 написа:

А ти смяташ, че ББ има свободна политическа воля ли?

преди 50 минути, Реджеп Иведик написа:

и каква е целта, след 5 години като се погледне кривата на приръста, вярвай че 2% няма да прави впечатление

преди 44 минути, miro20 написа:

И на Си диктуват,  и на Путин. 

На Борис Джонсън не му диктуваха,  ама след като избега кралицата вече и на него диктуват :D

Ама това е известно на малко хора,  предимно няколко юзъра във форума :D

И как точно като се крием седмици и месеци болестта ще отмине? Това да не е вода?

преди 5 минути, Lumberman написа:

И как точно като се крием седмици и месеци болестта ще отмине? Това да не е вода?

чакаме до излизане на лекарството

преди 15 минути, Без умствен капацитет написа:

И к`о прайм, ако не излезе? Умираме си по домовете. От 30 години го има по учебниците, обаче след две седмици в тоалетната ще изчезне.

преди 33 минути, Lumberman написа:

Чак на 8:00 започва по темата.

Цитат

трябва да спрем да слушаме идиоти, които ви обясняват колко велики неща са направени и какви ценни стъпки са постигнати, докато вчера събирахме пари за да може МБАЛ Нова Загора да си купи... спирт

От видеото:

Цитат

Защо щабът на Швейк (дето му викам мъпета, известен още като Годжи, муфтата и т.н.) яростно се съпротивлява срещу бързите тестове?

Ако бъде проведено масово изследване с бърз тест и се окаже, че вече е изграден групов имунитет (масово прекаран вече коронавирус), има ли опасност да се срине цялата тази извънредна идиотщина, а с нея и идиотите от власт?

Още едно твърдение от видеото: Мъпета рекъл, че бързите тестове стрували 500 млн. лв. и затова не ги искал, за да пази бюджета, обаче си трае, че за всеки ден извънредно положение България губи 250 млн. лв.

преди 45 минути, Без умствен капацитет написа:

Чакайте! Ще излезе. Ама ако искате да побърза, направете му олтар и заколете агне!

Цитат

ако вие утре умрете и ви вземат проби за инфекционни заболявания, минимум няколко ще открият, които вие ще ги носите в себе си като имунен отговор, защото пробите не са за "болест от", а за "наличие на" имунен отговор към нещо си

преди 16 минути, Meri Meri написа:

Това за мен е най-логичния анализ до момента: Тема за размисъл, позиция и действие.

И ся к`во, оказах се прав за всичко. Излезе, че съм разгадал всичко, така лесно, сякаш е било най-очевидното нещо на света. И въпросът е, защо не е ясно и на останалите? Аз ли съм много умен, те ли са много прости. Хайде, ще направя, компромисно положение - и двете haha.png

току-що, Myanmar написа:

И ся к`во, оказах се прав за всичко. Излезе, че съм разгадал всичко, така лесно, сякаш е било най-очевидното нещо на света. И въпросът е, защо не е ясно и на останалите? Аз ли съм много умен, те ли са много прости. Хайде, ще направя, компромисно положение - и двете haha.png

Пропусна да споменеш, че си и скромен :D

преди 4 часа, Meri Meri написа:

Това за мен е най-логичния анализ до момента: Тема за размисъл, позиция и действие.

Аха.. "нищо ново спрямо предишни грипове..."  , "царят е гол"

Абе май не е точно така

преди 3 часа, Myanmar написа:

Това че си чул мнение като твоето, не означава че си "разгадал , че ти е ясно , че си умен " и т.н. :) 

Много хора говорят всякакви глупости, и разбира се, има такива които говорят същото :) 

Мнението ти по назад че световната криза и пандемия е заради това ББ да взема кредити за асфалта си и своите фирми... кърти мивки 

90783555_2650982595011253_54309744076463

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 9 часа, Myanmar написа:

Трети път не отговаряш на прост въпрос и трети път отбиваш в политиканство. Това на мен ми дава ясен отговор каква е била причината за обидата ти. Във всеки случай не и основателна.

Тоя тъпак не бърка причинно-следствените връзки . :nono:

Той ги няма ! :lol6:

преди 4 часа, miro20 написа:

Мнението ти по назад че световната криза и пандемия е заради това ББ да взема кредити за асфалта си и своите фирми... кърти мивки 

Това си е твоя лъжа, никога не съм твърдял подобно нещо. Аман от тролове ang.png

преди 13 минути, Реджеп Иведик написа:

Хората, които дърпат конците на СЗО, командват в момента.

Евалла на правителствата на Бразилия, Беларус и Швеция. 

За там е предвидено друга политика. Всяка жаба да си знае гьола. По-трудно стават нещата в Европа. Трябвало е да се води 2 световни войни, пандемии, изследвания в лагерите от американски евгенитици,  стерилизация на населението, за да потръгнат малко нещата в Европа. Сега в Европа има нов Маршал План. 

преди 10 минути, Реджеп Иведик написа:

Хората, които дърпат конците на СЗО, командват в момента.

Евалла на правителствата на Бразилия, Беларус и Швеция. 

Ти смени ли доларите за рубли (злато) ? Не вземаш от правилни и добронамерени съвети , дадени от преди много време....! :lol6:

.......................

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.